Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω την αγωνία σου! Τώρα πότε θα πας ξανά στον γιατρό;; Σου έδωσε προγεστερόνη;;
    • Μεταδιδεις το άγχος σου κορίτσι μου κ στρεσαρεται κ αυτό.  Δεν έχει λόγο να σε σιχαίνεται όταν προσπαθείς συνέχεια γι αυτό.  Μη κάνεις τέτοιες σκέψεις οι ορμόνες μετά τον τοκετό τρελαίνονται κατά βλέπεις όλα μαύρα.  Μη κλαις. Πόσο μηνών είναι το μωρο?
    • Χαχαχχα.. βιάζονται τα μωρά μας να ανακαλύψουν τα πάντα γύρω τους!!!! Μια από τα ίδια...κι εμάς μας είπε από τον επόμενο μήνα να δέχεται κάθετες πιέσεις η σπονδυλική στήλη, τώρα μόνο με υποστήριξη. Τέλειο που θέλει να χορεύει 🥰. Τη φωνάζετε μπέμπα ή τη λέτε και με το όνομά της;;; Εμείς πλέον το κόψαμε σχεδόν να τον φωνάζουμε μπέμπη. Περισσότερο με το όνομά του τον φωνάζουμε και γυρνάει.
    • Εγώ κορίτσι μου δεν τα έκοψα ποτέ τα γαλακτοκομικά δεν είχε θέμα η μικρή αλλά δοκίμασε να τα βάλεις σιγά σιγά στην διατροφή σου να δεις πως θα πάει 
    • Και εγώ είχα υγρά πριν την περίοδο αλλά δεν έδωσα σημασία να σου πω την αλήθεια  εμενα πονάει η θηλή η δεξιά έχω κάνει μάλλον μια μικρή πληγή ελπίζω να περάσει γρήγορα  Ωωω νωρίς νωρίς σου έδωσε το οκ δηλαδή ο γιατρός για το δεύτερο ! Το σκέφτεστε για τώρα στα κοντά να αρχίσετε προσπάθειες ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...