Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οχι με αυτά ξεκινάς. Την ποιότητα τη καθορίζει η ηλικία. Και αύριο που θα μείνεις έγκυος με βάση την ηλικία σου βγαίνουν οι πιθανότητες για τα σύνδρομα. 
    • Εγώ να σου πω την αλήθεια για τον δικό μου αυτό πιστεύω...τρώει φρουτάκια και κοτοπουλο-λαχανικα σιγά μη θέλει το γάλα που δεν έχει και καθόλου ωραία γεύση
    • Ξεκινα απο ευκολες πχ μια γαλατοπιτα π ειναι θρεπτικη.. Ψυχικη ηρεμια σωστα κοριτσι μου.. 😊αν δεν βρουμε αυτη θα τρελαθουμε κ δεν πρεπει...προεχει η υγεια μας πανω απ ολα γιατι καθε μερα ακουω θεριζουν τα αυτοανοσα στις μικρες ηλικιες (33 ειμαι εγω με λες κ μικρη ,ασχετα αν νοιωθω 80 καποοιες φορες ψυχικα) μου λεει ο αντρας μου ηρεμησε επιτελους με το θεμα παιδιου θα ρθει στην ωρα του δεν γινεται αυτο το αγχος θα παθεις τπτ κ εχει δικιο εδω π τα λεμε... 
    • Αχ άσε!  Τη ρώτησα την παιδίατρο αν μπορώ να ξαναρχίσω γαλακτοκομικα και μου είπε κανονικά όσο θηλάζω όχι.  Τη ρώτησα μήπως όταν ξεκινήσει στερεές και είπε θα δούμε. Εγώ λέω μήπως δοκιμάσω όμως τώρα που μεγαλωσε. Δεν παλεύεται η αλήθεια είναι!  Πες αν τον επηρεάσει η σοκολάτα!  Άρα καλά τα κατάλαβες τα υγρά ωορρηξιας! Ωραία και για την τομή! Τόσο γρήγορα και θα σας άφηνε για δεύτερη εγκυμοσύνη ε;  εμένα γύρω στους 10 μήνες είπε όταν είχα πάει πριν κανένα δίμηνο   
    • Δεν ισχύει αυτό με το αργά. Θα το δεις και μεγαλώνοντας. Εγω βέβαια θέλω να την βάζω νωρίς για ύπνο γιατί πάνε και τα μεγάλα στις 9 για ύπνο και μετά έχω ένα 3ωρο ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα τρίωρο μόνο για μένα!!!!!!!! Επίσης καλό είναι να ξυπνάει μέχρι τις 9 το πρωί για να μπορέσεις μετά να ρυθμίσεις και τα γεύματα του φαγητού. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...