Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
    • Περιττη λες ε;;  Εγω κοριτσια μου εχω φουλ δανεικα ρουχαλακια αλλα λεω γ την εξοδο απ το μαιευτηριο ν παρουμε καινουρια..  Και εχω κι εγω το διλημμα ν τους βαλω φορμακια κ φορμα εξοδου ή σετακια με μπουφαν κ κουβερτουλες;; Αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια εδω στην αθηνα λογω 1ης κυριακης εκπτωσεων οποτε ισως ριξω μια γρηγορη ματια κ παρω κτ γ ν τα πλυνω, να σιδερωθουν ν ειναι ετοιμα... δν εμεινε κ χρονος γ χασιμο...
    • Ω ρε μια κοριτσαρα Λευκη μου!!! 💖🌸 Με το καλο!!!💞✨️🎉🫶🧿🙏🎈 Υπομονη μια βδομαδουλα τωρα να την ξαναδειτε!!!
    • Μπραβο Μικυ μου!!!😍😍😍 ο μπεμπης μια χαρα!!! 💙 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου κ με το καλο ν ερθει γερος στην αγκαλια σσς!!!🤗👩‍🍼🧿🙏🎈
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...