Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλείται καροτσι διδύμων Pegperego book for two

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

πωλείται καρότσι διδύμων book for two της pegperego, μαζί με τον αντάπτορα για τα βρεφικά καθίσματα (αυγά).

Αθήνα μ΄ένω για όποια ενδιαφέρεται, να το δει και απο κοντά.

karotsi1.jpeg

karotsi2.jpeg

• GinGin changed the title to Πωλείται καροτσι διδύμων Pegperego book for two
Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η GinGin είπε:

Καλησπέρα,

πωλείται καρότσι διδύμων book for two της pegperego, μαζί με τον αντάπτορα για τα βρεφικά καθίσματα (αυγά).

Αθήνα μ΄ένω για όποια ενδιαφέρεται, να το δει και απο κοντά.

karotsi1.jpeg

karotsi2.jpeg

Καλησπέρα, σας βόλεψε το συγκεκριμένο καρότσι; Ρωτάω για γνωστή μου. Είναι καλύτερα αυτό το στυλ ή τα άλλα που δεν είναι δίπλα δίπλα οι θέσεις αλλά μπροστά πίσω το ένα από το άλλο;

Δημοσίευση

Καλημερα! 

Δεν με βολεψε πολυ απο αποψη μεγεθους, δηλαδη στα πεζοδρομια, ή αναμεσα απο πορτες περνουσε οριακα, αλλα μου αρεσε γιατι καθονται διπλα-διπλα. Επισης μου φανηκαν πιο ανετα τα καθισματα, πιο μεγαλα, συγκριτικα με αλλα που ειναι μπρος-πισω τα οποια μαλλον ειναι πιο μαζεμενα για να κερδισουν χωρο στο φαρδος και να πλησιασουν το μεγεθος ενος μονου καροτσιου. Επισης, τα αλλα που ειναι μπροστα-πισω δε μου αρεσαν οπτικα και επειδη το ενα καθισμα ηταν πιο χαμηλα απο το αλλο, καπως δε μου γεμιζαν το ματι. Σιγουρα ομως βολευουν γιατι περνας πιο ευκολα απο οπουδηποτε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου καλά κάνετε κ ψάχνεστε αφού έχουν περάσει μήνες. Για τον περίγυρο που λες αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή μην ακούς τον περίγυρο γιατί κάηκες. Τι σημασία έχει ποιος έχει το πρόβλημα? Αυτό το ευαίσθητο θέμα είναι του ζευγαριού κ αν κάποιος από τους 2 σας (που το απεύχομαι) έχει πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με αγάπη κ κατανόηση από εσάς. Κ όχι να ακούς τον περίγυρο για το ποιος "φταίει". Είναι πλέον πολύ σύνηθες ένα ζευγάρι να δυσκολεύεται κ χωρίς να υπάρχει πρόβλημα παρά μόνο άγχος κ είναι τελείως προσωπικό θ΄εμα το πότε κ αν θα έρθει ένα παιδί Σου ε΄υχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα κ σύντομα να έχετε ευχάριστα 😊
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια … λίγο από όλα είναι υπάρχει και θέμα υγείας και έχουν γίνει διάφορα μεταξύ μας που κάτι έχει  σπάσει μέσα μου δεν ξέρω αν όλα αυτά που έχουν γίνει μπορούν κάπως να μαζευτούν .. Ο άντρας μου ξεκαθάρισε πλέον πως η σχέση του μαζί τους από εδώ και πέρα θα είναι τυπικές ξεκάθαρα  μόνο για να μην δηλητηριάζουμε τα παιδεία μας και ευτυχώς είναι μικρά και δεν καταλάβουν τι γίνετε.. καταλαβαίνουν την ένταση αλλά όχι τον λόγο .. τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει τώρα είμαι πολύ τεταμένα τα πράγματα και η επικοινωνία τώρα μαζί τους μόνο χειρότερα τα κάνει.. τώρα μόνο με τον πατέρα μου έχουμε επαφές καλές   μην κάνω άλλη κατάχρηση του θέματος μας με προσωπικά θέματα απλά ήθελα λίγο να μοιραστώ την άσχημη ψυχολογία μου που έχω αν χαθώ λίγο να ξέρετε τον λόγο.. 
    • Δεν προτρεχω, απλως ψαχνω να δω την αιτια που δεν μενω τοσο καιρο, γιατι το φταιξιμο παντα στη γυναικα το ριχνει ο περιγυρος.Μακαρι να μην εχει θεμα, αλλα μετα θα πιστευουν οτι εχω εγω προβλημα χωρις να εχω.
    • Καλά κ εγώ ποτέ δεν έχω κάτι. Δλδ ζηλεύω τα κορίτσια που καταλαβαίνουν από συμπτώματα την ωορρήξια, αν θα τους έρθει κλπ.  Ξέρω ότι ωορρηξία είχα 2 Ιανουαρίου κ με έχει φάει η αγωνία κ θα ήθελα ένα σημάδι 😟 Εγώ 42 μέρες θα είχα σκάσει. Ο γιατρ΄ός σου είπε ότι απλά θα περιμένεις να σου έρθει όσες μέρες κ αν περάσουν?
    • καλημέρα κορίτσια...να σας κάνω μια ερώτηση όσες δίνετε φόρμουλα... κάνετε γάλα πχ 150 ml νερό+ τη σκόνη...αν το πιεί όλο λέτε οτι ήπιε 150 ml γάλα; ή επειδή κάθε κουταλιά σκόνη είναι 4 gr. *5 κουταλιές=20 γρ. και λέτε οτι ήπιε 170; εχω μπερδευτεί... εγώ λέω ήπιε 150..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...