Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου με ψάχνετε και εγώ η γαϊδάρα απών.. τρέχω με δουλειές .. αλλά επειδή ξεκινάνε οι προβλέψεις.. πιάστε θέσεις.. 

Ο Φεβρουάριος θα μας δώσει πολλά θετικά νέα. Συγκεκριμένα θα τα ανακαλύψουμε προς το τέλος του. Μπαίνουμε σε ερωτική ζώνη με πολλές πολλές επαφές και θετικά αποτελέσματα.. 

Οι σκορπιοί είναι θα έρθουν να σας αποτρελανουν. 

01.02.2017 πρώτη μέρα περιόδου

14.02.2017 έπιασα τον γιοκα μου

08.11.2017 ήταν να γεννηθεί. 

Οπότε ξέρω πολύ πολύ καλά ότι ξεκινάει η ερωτική ζώνη φουλ φουλ επαφές θέλω. 

• Απαντήσεις 902
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Με ενδιαφέρει αυτό γιατί έχω θέμα με τις σερβιέτες... βολεύει; είναι εύκολο στη χρήση του; που μπορώ να αγοράσω; και πως διαλέγω μέγεθος;

www.sapontina.gr θα λύσεις όλες σου τις απορίες..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις εντάξει με καλύψατε!! Απλά είχα διαβασει πώς κανονικά δεν πρέπει να έχει πολλά κομματια-θρομβους η μεγάλα σε μέγεθος γιατί δείχνουν ανισορροπίες κλπ. Αλλά αν ασχοληθώ και με το να μελεταω το μέγεθος του θρομβου  θα τον κάψω τον εγκέφαλο μου κι άλλο 😆

Μάλιστα 🧐😅😅 μετά λες "πρέπει να χαλαρώσω" και εσύ μου εξετάζεις τα κομμάτια αίματος από την περίοδο;;;🧐😅🥴 "OMG και 3 Lol "που λέγαμε όταν ήμασταν μικρά 😅😅😅😅 καλέ συνέλθε!!!και περίμενε να εξετάσεις τα τεστ ωορρηξίας και της εγκυμοσύνης...η Ζαίρα μίλησε... Φεβρουάριο θα γίνει χαμός 🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Rena92 τις πρώτες μέρες έχω κι εγώ αρκετό αίμα και βάζω και χαρτί ή αν βγω σερβιετα σε περίπτωση που δεν αλλάξω άμεσα. Αλλά γενικά θεωρώ φταίει ότι δεν βρήκα το κατάλληλο κύπελλο, υπάρχουν διάφορα κάποια έχουν και κλήση όπως ο κόλπος. Εμένα είναι το organic cup και δεν με βολεύει τόσο στη μεγάλη ροή, αλλά είπα ότι όταν με το καλό γεννήσω θα πάρω τότε άλλο γιατί αν έχεις γεννήσει θες άλλο νούμερο.

Πάντως δεν μυρίζει καθόλου το αίμα, βλέπεις πραγματικά πόσο αίμα χάνεις, δεν το νιώθεις και επίσης δεν έχει χημικά όπως οι σεβριετες. Εκτός κι αν χρησιμοποιούμε υφασμάτινες σεβριετες. 

Καλημέρα κορίτσια! κι εγώ τα ίδια cups έχω, της ίδιας εταιρίας αλλά έχω πάρει και τα δύο μεγέθη ασχέτως γέννας ή όχι.. έχουν να κάνουν πιστεύω και με τον κόλπο της κάθε μίας. Εμένα μου κάνουν και τα δύο, το ένα το έχω για την περισσότερη ροή και το δεύτερο για τις τελευταίες μέρες, απλά δεν είμαι κι εγώ πλήρως ικανοποιημένη γιατί και με τα δύο έχω διαρροές τις πρώτες μέρες στο πολύ αίμα. Οπότε και καταλήγω πάλι στις συμβατικές σερβιέτες. Μόνο το καλοκαίρι στη θάλασσα μου αρέσει πολύ γιατί τα ταμπόν ήταν μια βλακεία και μισή ενώ με αυτό είσαι πλήρως καλυμμένη χωρίς να χρειαστεί να το βγάλεις μετά γιατί πήρε νερό και φούσκωσε.. 😁

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!κρίσιμη εβδομάδα για εμένα αυτή....έως Παρασκευή περιμένω περίοδο ....για να δούμε!!! Ελπίζω να μην έρθει και Σάββατο να δω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏 μακάρι Παναγία μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!!!κρίσιμη εβδομάδα για εμένα αυτή....έως Παρασκευή περιμένω περίοδο ....για να δούμε!!! Ελπίζω να μην έρθει και Σάββατο να δω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏 μακάρι Παναγία μου!!!!

Στο εύχομαι κοπέλα μου!! 

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό να με δει μετά την αποξεση.. εύχομαι να μας δώσει και το οκ να ξεκινήσουμε επαφές γιατί έχουμε μαυρίσει 😂😂

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!! Διάβαζα τις απαντήσεις σας σχετικά με ωορρηξία, θερμοκρασία ,τεστ ωορρηξίας κτλ.  Μήπως ώρες ώρες υπερβάλουμε και εμείς λίγο, και κυνηγώντας την ωορρηξία μας κάθε μήνα, τελικά χάνουμε όλη την ουσία της σύλληψης; 

Προσωπικά πλεον έχω πάψει να ασχολούμαι με το κάθε πότε είναι η ωορρηξία, γδύσου άντρα και κανε το καθήκον σου!😅 Ναι κοιτάω τις γόνιμες μερες μου, την μέρα την ωορρηξίας μ, προσπαθώ για επαφές εκείνες τις μέρες,  αλλά όχι όπως παλιά. Θεωρώ είναι πολύ ψυχοφθορο, και για τους 2 ,γιατί και οι αντρες ξενερώνουν και αισθάνονται σαν ρομποτακια οτι πρέπει να λειτουργήσουν εκείνες τις μέρες!  Άσε το αγχος μετα μέχρι να δούμε τελικα πιάσανε τόπο οι προσπάθειες ή παλι τον επόμενο μήνα φτου και από την αρχή. 

Οπότε γνώμη μ ,καθίστε και απολαύστε τον έρωτα,  χωρίς τεστ, θερμόμετρα κτλ κτλ . Αν είναι να μας έρθει το μωράκι Καλώς να μας έρθει αλλιως ..τουλάχιστον απολαύσαμε την επαφή 😅😅

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου με ψάχνετε και εγώ η γαϊδάρα απών.. τρέχω με δουλειές .. αλλά επειδή ξεκινάνε οι προβλέψεις.. πιάστε θέσεις.. 

Ο Φεβρουάριος θα μας δώσει πολλά θετικά νέα. Συγκεκριμένα θα τα ανακαλύψουμε προς το τέλος του. Μπαίνουμε σε ερωτική ζώνη με πολλές πολλές επαφές και θετικά αποτελέσματα.. 

Οι σκορπιοί είναι θα έρθουν να σας αποτρελανουν. 

01.02.2017 πρώτη μέρα περιόδου

14.02.2017 έπιασα τον γιοκα μου

08.11.2017 ήταν να γεννηθεί. 

Οπότε ξέρω πολύ πολύ καλά ότι ξεκινάει η ερωτική ζώνη φουλ φουλ επαφές θέλω. 

Καλημέρα κορίτσι μου..

Για κάνε καμία πρόβλεψη και για μας γιατι με τα τεστ ωορηξίας δεν βλέπουμε φως 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εύχομαι θετικό αποτέλεσμα να ξεκινήσει μ ο μήνας με ευχάριστα νέα..

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!! Διάβαζα τις απαντήσεις σας σχετικά με ωορρηξία, θερμοκρασία ,τεστ ωορρηξίας κτλ.  Μήπως ώρες ώρες υπερβάλουμε και εμείς λίγο, και κυνηγώντας την ωορρηξία μας κάθε μήνα, τελικά χάνουμε όλη την ουσία της σύλληψης; 

Προσωπικά πλεον έχω πάψει να ασχολούμαι με το κάθε πότε είναι η ωορρηξία, γδύσου άντρα και κανε το καθήκον σου!😅 Ναι κοιτάω τις γόνιμες μερες μου, την μέρα την ωορρηξίας μ, προσπαθώ για επαφές εκείνες τις μέρες,  αλλά όχι όπως παλιά. Θεωρώ είναι πολύ ψυχοφθορο, και για τους 2 ,γιατί και οι αντρες ξενερώνουν και αισθάνονται σαν ρομποτακια οτι πρέπει να λειτουργήσουν εκείνες τις μέρες!  Άσε το αγχος μετα μέχρι να δούμε τελικα πιάσανε τόπο οι προσπάθειες ή παλι τον επόμενο μήνα φτου και από την αρχή. 

Οπότε γνώμη μ ,καθίστε και απολαύστε τον έρωτα,  χωρίς τεστ, θερμόμετρα κτλ κτλ . Αν είναι να μας έρθει το μωράκι Καλώς να μας έρθει αλλιως ..τουλάχιστον απολαύσαμε την επαφή 😅😅

Συμφωνώ απόλυτα είναι ατκετά ψυχοφθόρο και χάνεται ολη η ουσία.. δεν απολαμβάνω καν τις επαφές όπως παλιά και μόνο κακό κάνει τελικά Όλο αυτό.. λέω να αφεθώ και να επικεντρωθω στην ερωτική ζωη με τον αντρα μου και θεού θέλοντος ευελπιστω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μανούλα ♥️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Χάθηκα λίγο γιατί μαζε΄υουμαι τα χαρτιά για την επιτροπή κ πάω λίγο σαν ρομπότ....Τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια είχα μείνει έγκυος κ μου φαίνεται απίστευτο ότι ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει 😥 Κ φέτος όπως κ πέρσι με έχει πιάσει μια μελαγχολία, αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί να πάμε απευθείας στον Απρίλιο θα το έκανα για όλα τα χρήματα του κόσμου!!!

Στο σήμερα τελείωσε η περίοδος την Πέμπτη κ αρχίσαμε τις επαφές... Λ΄έω έτσι για αλλαγή να μην κάνω τεστάκια μπας κ μας φέρει γούρι γιατί έτσι κ αλλιώς έχουμε πολλές επαφές όλο το μήνα, εσείς τι λέτε???

Ποιες είναι σε αναμονή είτε ωορρηξίας είτε περιόδου?? ☺️

Δημοσίευση

@Elli13 μου επειδή σε σκεφτόμουν το σκ θέλω να σου ευχηθώ με το καλό να κ΄άνεις σήμερα την αυχενική κ είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα τέλεια για το μωράκι σας  🥰 Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ να ξέρεις επειδή είχες πει ότι θα πας μάλλον μόνη σου είμαστε όλες δίπλα σου νοερά κ ευχόμαστε τα καλύτερα!!! Περιμένουμε νέα σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Χάθηκα λίγο γιατί μαζε΄υουμαι τα χαρτιά για την επιτροπή κ πάω λίγο σαν ρομπότ....Τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια είχα μείνει έγκυος κ μου φαίνεται απίστευτο ότι ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει 😥 Κ φέτος όπως κ πέρσι με έχει πιάσει μια μελαγχολία, αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί να πάμε απευθείας στον Απρίλιο θα το έκανα για όλα τα χρήματα του κόσμου!!!

Στο σήμερα τελείωσε η περίοδος την Πέμπτη κ αρχίσαμε τις επαφές... Λ΄έω έτσι για αλλαγή να μην κάνω τεστάκια μπας κ μας φέρει γούρι γιατί έτσι κ αλλιώς έχουμε πολλές επαφές όλο το μήνα, εσείς τι λέτε???

Εγώ θα συμφωνήσω κορίτσι μου να μην κάνεις τεστάκια να αφεθείς και να ερθεις πιο κοντά με τον αντρα σου αδειασε εντελως το μυαλο σου.

παρακολούθησα μια ιστορία προχθες μιας κοπέλας με πάρα πολυ χαμηλή ΑΜΗ δεν είχαν πολλες πιθανότητες με την βοήθεια του γιατρού της και το οτι αποφάσισε να αφεθεί ενα μήνα πριν την εξωσωματική εγινη σύλληψη φυσιολογικά και πρόσφατα γέννησε..

θέλω να πω οτι πολλές φορες από την εντολη θέληση μας να αποκτήσουμε παιδί ξεχνάμε βασικά πραγματα δεν απολαμβανουμε καμια στιγμη ουτε σε προσωπικο επιπεδο με τον ιδιο μας τον εαυτο ουτε με τους αντρες μας και γινομαστε ρομποτ στην ιδια μας τη ζωη πιστευοντας πως ετσι θα καταφερουμε κατι καλυτερο. Δν ειναι ετσι..

κι εγώ θελω όσο ολες μας να αποκτησω παιδάκι μιας και δεν εχω γινει ακόμη μανουλα.. αλλα πολλες φορες η εντονη θεληση μας βαζει σε διαδικασιες με τεστ ωορηξιας με θερμομετρησεις με χιλιαδες αρνητικα τεστ εγκυμοσυνης και ενα αγχος που δεν εχει τελειωμο..! 

όλα θα πανε καλα πιστεψε συον εαυτο σου βαλε θετικη σκεψη στη ζωη σου και ολα τα ομορφα θα επιστρεψουν σε σενα..! 

σε αλλα νέα είμαι 11η μέρα του κύκλου και ξεκίνησαμε επαφες από χθες χωρις τεστ χωρις τπτ αυτο το μήνα..!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ θα συμφωνήσω κορίτσι μου να μην κάνεις τεστάκια να αφεθείς και να ερθεις πιο κοντά με τον αντρα σου αδειασε εντελως το μυαλο σου.

παρακολούθησα μια ιστορία προχθες μιας κοπέλας με πάρα πολυ χαμηλή ΑΜΗ δεν είχαν πολλες πιθανότητες με την βοήθεια του γιατρού της και το οτι αποφάσισε να αφεθεί ενα μήνα πριν την εξωσωματική εγινη σύλληψη φυσιολογικά και πρόσφατα γέννησε..

θέλω να πω οτι πολλές φορες από την εντολη θέληση μας να αποκτήσουμε παιδί ξεχνάμε βασικά πραγματα δεν απολαμβανουμε καμια στιγμη ουτε σε προσωπικο επιπεδο με τον ιδιο μας τον εαυτο ουτε με τους αντρες μας και γινομαστε ρομποτ στην ιδια μας τη ζωη πιστευοντας πως ετσι θα καταφερουμε κατι καλυτερο. Δν ειναι ετσι..

κι εγώ θελω όσο ολες μας να αποκτησω παιδάκι μιας και δεν εχω γινει ακόμη μανουλα.. αλλα πολλες φορες η εντονη θεληση μας βαζει σε διαδικασιες με τεστ ωορηξιας με θερμομετρησεις με χιλιαδες αρνητικα τεστ εγκυμοσυνης και ενα αγχος που δεν εχει τελειωμο..! 

όλα θα πανε καλα πιστεψε συον εαυτο σου βαλε θετικη σκεψη στη ζωη σου και ολα τα ομορφα θα επιστρεψουν σε σενα..! 

σε αλλα νέα είμαι 11η μέρα του κύκλου και ξεκίνησαμε επαφες από χθες χωρις τεστ χωρις τπτ αυτο το μήνα..!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ είμαι μετά την ωορρηξία, είχαμε επαφή 12η μέρα (είχα πάει γιατρό για τον ετήσιο έλεγχο κ είδαμε ωοθηλακιο σχεδόν 18χιλιοστα) άλλη επαφή δεν μπορέσαμε να έχουμε οπότε ότι έγινε έγινε. Νομίζω πως την επόμενη έγινε η ωορρηξία γιατί είχα πονάκια χαμηλά αριστερά που ήταν κ το ωράριο. Έχω ήδη πρησμένο στήθος κ φούσκωμα αλλά δεν πιστεύω πως σημαίνει κάτι.. Πως είστε εσείς;; Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι στα καλύτερα μου σήμερα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά όσες δεν έχουμε σταθερό κύκλο έχουμε ένα μπούσουλα.... Ξέρεις πόσες φορές πριν ξεκινήσω τα τεστ είχα καθυστέρηση κ χαιρόμουν ότι είμαι έγκυος κ με το αρνητικό τεστ ερχόταν η κατραπακιά 🥴 Τα τεστ τα κάνω για να ξέρω πότε θα μου έρθει κ μη χαίρομαι τζ΄άμπα γιατί επαφές έχουμε πολλές μπορεί κ κάθε μέρα σαν τα κουνέλια😅 

Θα δοκιμάσουμε κ αυτό αυτό το μήνα γιατί όλα τα έχουμε δοκιμάσει πια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ είμαι μετά την ωορρηξία, είχαμε επαφή 12η μέρα (είχα πάει γιατρό για τον ετήσιο έλεγχο κ είδαμε ωοθηλακιο σχεδόν 18χιλιοστα) άλλη επαφή δεν μπορέσαμε να έχουμε οπότε ότι έγινε έγινε. Νομίζω πως την επόμενη έγινε η ωορρηξία γιατί είχα πονάκια χαμηλά αριστερά που ήταν κ το ωράριο. Έχω ήδη πρησμένο στήθος κ φούσκωμα αλλά δεν πιστεύω πως σημαίνει κάτι.. Πως είστε εσείς;; Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι στα καλύτερα μου σήμερα 

Ποτ΄έ δεν ξέρεις κορίτσι άλλες κ με μία επαφή έμειναν 😉

Ο Ιανουάριος βλέπω σε όλες μας έχει ρίξει την διάθεση. Πάντα δεν τον χώνευα... Να φύγει, να φύγει γρήγορα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τυχερή να είναι η επαφή σας κοπέλα μου..

εγώ δουλειά 🤯 κατά τ’ αλλα καλά θα κλείσω κι εγώ να πάω 6/2 για ετήσιο έλεγχο υπερηχο κτλ..

γιατί σήμερα είσαι στα κάτω σου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα! Εγώ πάλι ενθουσιασμένη με τη νέα πληροφορία ξύπνησα το πρωί και είπα να βάλω ένα θερμόμετρο και είχα 36,1. Έβαλα και στον μπέμπη 36,8. Θα κάνεις ωορρηξία μάλλον σήμερα του είπα και κατεβήκαμε να φάμε τα φρουτάκια μας 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evaki- είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο κορίτσι μου!! Χανόμαστε ανάμεσα σε θερμοκρασίες και τεστ ωορρηξίας και χάνουμε την ουσία που είναι ο έρωτας.. μετά την παλλίνδρομη είπα δεν θα ξαναπάρω τεστακια, δεν θα μετρήσω μέρες.. δύσκολο.. μακάρι να καταφέρω... Και αν θέλει να έρθει ας έρθει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Εγω παντως ξεβγηκα γιαυτον τον μηνα τερμα τα αγχη των γονιμων ημερων 😅😅 15η μερα σημερα, 13η έγινε η ωορρηξία μ , από την 8η μερα τον ξεκανα τον άντρα μου ,ευτυχώς τον είχα πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό έτοιμο να παίρνει δυνάμεις!🤣🤣 

Δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Εγω παντως ξεβγηκα γιαυτον τον μηνα τερμα τα αγχη των γονιμων ημερων 😅😅 15η μερα σημερα, 13η έγινε η ωορρηξία μ , από την 8η μερα τον ξεκανα τον άντρα μου ,ευτυχώς τον είχα πρωινό,μεσημεριανό,βραδινό έτοιμο να παίρνει δυνάμεις!🤣🤣 

Δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 🤞🤞

Καλά έκανες κορίτσι ας ευχαριστηθούμε κ λίγο σεξάκι 😊 Γιατί όμως δεν ελπίζεις? Επειδή είσαι καινούργιο μέλος δεν θυμάμαι τι θέματα έχετε

Δημοσίευση

@Elli13 μου επειδή σε σκεφτόμουν το σκ θέλω να σου ευχηθώ με το καλό να κ΄άνεις σήμερα την αυχενική κ είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα τέλεια για το μωράκι σας  🥰 Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ να ξέρεις επειδή είχες πει ότι θα πας μάλλον μόνη σου είμαστε όλες δίπλα σου νοερά κ ευχόμαστε τα καλύτερα!!! Περιμένουμε νέα σου 😊

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την σκέψη και τη συμπαράσταση 🙏🙏 Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ από το άγχος μου... Το απόγευμα θα γνωρίζω και θα σας ενημερώσω άμεσα ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την σκέψη και τη συμπαράσταση 🙏🙏 Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ από το άγχος μου... Το απόγευμα θα γνωρίζω και θα σας ενημερώσω άμεσα ♥️

Με το καλό κορίτσι μου θα περιμένουμε τα νέα σας!!!! Έχε πίστη στο σποράκι σου και να σκέφτεσαι θετικά κι ΌΛΑ θα πάνε μια χαρά αυτήν τη φορά!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλά έκανες κορίτσι ας ευχαριστηθούμε κ λίγο σεξάκι 😊 Γιατί όμως δεν ελπίζεις? Επειδή είσαι καινούργιο μέλος δεν θυμάμαι τι θέματα έχετε

Δικερος/Διδελφυς μήτρα, οι απόψεις διίστανται..ο καθε γιατρός εχει την δική του άποψη..Το θέμα είναι ότι έχω μια λίγο πιο μικρή από το φυσιολογικό μήτρα, που μπορει να κυοφορησει και συνδέεται με την αριστερή ωοθήκη( γιαυτο και καταλαβαίνω τις ωορρηξίες ολες) και ένα υποπλαστικο κέρας- μήτρα που συνδέεται με την δεξιά ωοθήκη και απλά υπάρχει, δεν κανει για τιποτα,! Παλεύουμε για συλληψη 7 χρονια σχεδόν, έχουμε κάνει 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες αλλά χωρίς καμία εμφύτευση ποτε. Απλά μέχρι στιγμής δεν εχουμε βρει το κατάλληλο σημείο στην μήτρα. Τώρα πηγα και σε αιματολόγο, μήπως είναι και κάτι άλλο που δεν ξέραμε μεχρι στιγμης γιατι τις περισσότερες εξετάσεις τις έχουμε κάνει όλες, αλλάξαμε και γιατρό εξωσωματικο, και μέχρι να μας δώσουν το οκ για την επόμενη εμβρυομεταφορα θα παλεύουμε με τον φυσικό πατροπαραδοτο τρόπο 😅

Δημοσίευση

Ποτ΄έ δεν ξέρεις κορίτσι άλλες κ με μία επαφή έμειναν 😉

Ο Ιανουάριος βλέπω σε όλες μας έχει ρίξει την διάθεση. Πάντα δεν τον χώνευα... Να φύγει, να φύγει γρήγορα!!

Αααα μη το λες αυτό μια χαρά μήνας είναι ο Ιανουάριος, από τους αγαπημένους μου μιας και γεννήθηκα σε αυτόν 01/01..  Αιγοκεράκι γεια.. Πρωτοχρονιάτικο μωρό και τυχερό.. και μακάρι το σποράκι μας να ανθήσει κι αυτό και να 'ναι τυχερό στη ζωή του! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...