Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

@ditaki Λυπ΄αμαι πολύ για την εξέλιξη!!! Πάρε το χρόνο σου, να χαρείτε το μωρ΄α΄κι σας που μεγαλώνει κ όταν νιώσεις έτοιμη ξεκινάτε πάλι προσπάθειες. Σου στέλνω μια αγκαλιά 🥰

@melitiniღ Σου εύχομαι μια θετικοοοοοτατη χοριακή κ να πάνε όλα καλά!!! Περιμένουμε νέα σου 🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

στα δικ΄α μας νέα εγώ φυσικά κ αδιαθέτησα το Σάββατο με πολύ πόνο κ κλάμα 😢 Κ πάλι απογοήτευση κ πάλι γτ δεν έρχεται κ πάλι όλα μαύρα.... Το μόνο που μου δίνει μια μικρ΄η ελπίδα είναι ότι 3 του μήνα περνάμε επιτροπή. Κ ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν κάνει εξωσωματική αν παίζει ρόλο η ψυχολογία??? Γιατί όπως το βλ΄επω θα ξεκινήσουμε με φουλ απογοήτευση κ θέλω να ξέρω αν παίζει ρόλο πρακτικά η ψυχολογία

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Σου εύχομαι μια θετικοοοοοτατη χοριακή κ να πάνε όλα καλά!!! Περιμένουμε νέα σου 🙏

Κορίτσι μου καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. και ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά..!!!
Εννοείται πως παίζει ρόλο η ψυχολογία.. η ψυχολογία παίζει ρόλο σε όλα τα πράγματα πόσο μάλλον για τέτοια πράγματα. Να φορέσεις το καλύτερο σου χαμόγελο και θα δεις πως ο σταυρός είναι ελαφρύτερος μετά. 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Έκανα ένα τεστ εχθές γιατί ξύπνησα το πρωί με πολύ έντονους πόνους περιόδου και φοβήθηκα.. εν τέλη βγήκε θετικό πολύ αχνό και πήρα ένα θάρρος.. έκανα δύο τεστ διαφορετικά και τα δύο βγήκαν αχνά θετικά.. τουλάχιστον έτσι βλέπαν τα ματάκια μου.. 😅 γι' αυτό λέω ίσως βγει χαμηλή η χοριακή αν είναι όντως θετική. γιατί το ένα είχε ευαισθησία στο 10.. οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω.. νομίζω να φάω κι άλλο τα νύχια μου μέχρι να ρθει το μεσημέρι να μάθω τα αποτελέσματα. 😝

Αχ! μακάρι κορίτσι μου, σ' ευχαριστώ πολύ.. έχω αρκετή αγωνία είναι η αλήθεια σήμερα, με αποτέλεσμα να κρυώνω και να είχε παγωμένα τα χέρια μου..! 🥶

Σημασία έχει το νούμερο κι αν ανεβαίνει😀

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

στα δικ΄α μας νέα εγώ φυσικά κ αδιαθέτησα το Σάββατο με πολύ πόνο κ κλάμα 😢 Κ πάλι απογοήτευση κ πάλι γτ δεν έρχεται κ πάλι όλα μαύρα.... Το μόνο που μου δίνει μια μικρ΄η ελπίδα είναι ότι 3 του μήνα περνάμε επιτροπή. Κ ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν κάνει εξωσωματική αν παίζει ρόλο η ψυχολογία??? Γιατί όπως το βλ΄επω θα ξεκινήσουμε με φουλ απογοήτευση κ θέλω να ξέρω αν παίζει ρόλο πρακτικά η ψυχολογία

Καλημέρα, παίζει ναι! Πολύ βασικό κιόλας! 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. και ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά..!!!
Εννοείται πως παίζει ρόλο η ψυχολογία.. η ψυχολογία παίζει ρόλο σε όλα τα πράγματα πόσο μάλλον για τέτοια πράγματα. Να φορέσεις το καλύτερο σου χαμόγελο και θα δεις πως ο σταυρός είναι ελαφρύτερος μετά. 😉

Περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου!! Καλή επιτυχία!! 

Δημοσίευση

στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα, παίζει ναι! Πολύ βασικό κιόλας! 

Ευχαριστώ βρε κορίτσια 😊 Πως θα γίνει αυτό μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια με όλα αυτά που έχουμε περάσει δεν ξέρω....Είστε πραγματικά ηρωίδες που πάτε με το χαμόγελο!!! Ας πάρουμε πρώτα την έγκριση από την επιτροπή κ βλέπουμε😟

Δημοσίευση

Σημασία έχει ότι έχεις για αρχή θετικό τεστ και είμαι σίγουρη ότι και η χοριακη θα είναι καλή! 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ βρε κορίτσια 😊 Πως θα γίνει αυτό μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια με όλα αυτά που έχουμε περάσει δεν ξέρω....Είστε πραγματικά ηρωίδες που πάτε με το χαμόγελο!!! Ας πάρουμε πρώτα την έγκριση από την επιτροπή κ βλέπουμε😟

Είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι άνθρωποι είναι από την φύση τους πιο αισιόδοξοι, πιο θετικοί. Άλλοι πάλι όχι. Απόλαυσε την σχέση σου γιατί το παιδί θα έρθει αλλά θα πρέπει να έρθει σε ένα ζευγάρι που είναι καλά μαζί!

Σε άλλα νέα πήρα την αγωγή αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι πέτυχε γιατί ούτε πολύ αίμα είχα, ούτε πόνους. σαν μια απλή περίοδο. Θα πάω αύριο για υπέρηχο και βλέπουμε. Από ψυχολογία πάντως στα πατώματα…

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Σημασία έχει ότι έχεις για αρχή θετικό τεστ και είμαι σίγουρη ότι και η χοριακη θα είναι καλή! 

Είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι άνθρωποι είναι από την φύση τους πιο αισιόδοξοι, πιο θετικοί. Άλλοι πάλι όχι. Απόλαυσε την σχέση σου γιατί το παιδί θα έρθει αλλά θα πρέπει να έρθει σε ένα ζευγάρι που είναι καλά μαζί!

Σε άλλα νέα πήρα την αγωγή αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι πέτυχε γιατί ούτε πολύ αίμα είχα, ούτε πόνους. σαν μια απλή περίοδο. Θα πάω αύριο για υπέρηχο και βλέπουμε. Από ψυχολογία πάντως στα πατώματα…

Σε αλλάζουν κ οι καταστάσεις.... Ήμουν ένας πολύ θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος κ ακόμη είμαι σε άλλα θέματα!!! Στο θέμα του παιδιού δεν είμαι κθλ αισιόδοξη γτ είναι κ θέμα τύχης κ πιστεύω ότι για να έχουμε θέματα εδώ κ 2,5 χρόνια είναι πολύ πιθανόν να μην έρθει κ ποτέ κ νομίζω ότι πάει μαζί με το ότι είναι κ πολύ ρεαλίστρια. Όσο θέληση κ προσπάθεια κ να γίνει (σε όλους τους τομείς όχι μόνο στο θέμα παιδί) κάποιες φορές πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν θα γίνει αυτό που θέλουμε, αυτή είναι καλ΄ώς ή κακώς η οπτική μου γενικά για τη ζωή!!!

Όσον αφορά για σένα, μόνο απόξεση έχω κάνει αλλά θυμάμαι όταν η γιατρός μου είχε πει σαν εναλλακτική τα χάπια μου είχε πει ότι θα είναι σαν μια πολύ πολύ βαριά περίοδος κ από πόνο κ από αίμα. Μίλα καλύτερα με τον γιατρό σου μήπως χρειάζεται κάτι έξτρα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσι μου αν επιτρέπεται τι δόση σου έδωσε ο γιατρός σου από τα χάπια; Γιατί σε εμένα ο πρώτος ο γιατρός ο χασάπης μου είχε πει να παίρνω 2 χάπια πρωί μεσημέρι βράδυ για 4 μέρες και όταν το είπα στον γιατρό που μου έκανε την αποξεση έπαθε σοκ από την οδηγία.. μου είπε ευτυχώς που δεν τα πήρες γιατί θα παθαινες αιμορραγία 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...