Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ε ναι βρε κορίτσι μου…να ηρεμήσεις και να μπουνε τα πράγματα σε μια σειρά. Δεν ξέρω τι χάπια είναι αυτά και αν έχουν «παρενέργειες», αλλά αν είναι να σου έρθει και να γλιτώσεις όλη αυτήν την ταλαιπωρία, καλύτερα να τα πάρεις..

Ειναι ντουφαστον παλια λεγοντα primolut...ειναι προγεστερονη...τα παιρνεις ειτε να αδιαθετησεις ειτε να καθυστερησεις αν θελεις το κυκλο σου..δεν ειναι αντισυλληψη...ναι πραγματικα θελω ηρεμια!!! Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος  κ εχω μπει στη κουζινα κ μολις εφτιαξα 2 πιτες μα τις βρει ο συζυγος ετοιμες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ετοιμάζεται κι εμένα η περίοδος απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.. κατά τα άλλα όλα καλά και η τομή της καισαρικής έχει κλείσει. Δλδ αν θέλαμε δεύτερο τώρα, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε.
    • @evaioan κοριτσι μου γλυκο καλησπερα....ευχαριστω για την απαντηση σου ...ποσο θελω να περασει αυτη η φαση και να μην ξανα ερθει ποτε!!... τον ταιζε ο αντρας μου και τον κοιταζε μεσα στα ματια...εμενα οχι ( αλλα αν δεν μας βλεπει ακομα τουλάχιστον μου φευγει η σκεψη οτι με βρισκει αποκρουστικη...😭)...απο την αρχη ελεγα στον αντρα μου δηθεν χιουμοριστικα οτι το μωρο μου με σιχαινεται δε ξερω γιατι και τωρα το βλεπω να κουρνιαζει πανω του ή απ΄λα διπλα του και να ειναι ενα αλλο πλασμα απ οτι ειναι μαζι μου που δειχνει συνεχως εκνευρισμενο και να μην βολευεται ποτε στη δικη μου αγκαλια...σαν να μη με ξερει! σαν να μου το δηλωνει οτι προτιμαει τον μπαμπα του....
    • Παναγία μου.. και ξεκίνησαν και με αυγό..;! Τι να πω.. υπάρχουν και κάτι παιδίατροι… ότι ναναι…  Εντωμεταξυ βάζουμε την μπεμπα μπρούμυτα και κουνάει το πόδι της το ένα και σηκώνει το γόνατο προσπαθεί να μπουσουλησει και έχω τρελαθεί και θέλει και όλο να σηκώνεται να κάθεται και να χορεύει και να κάθεται. Ο παιδίατρος είπε είναι νωρίς ακόμα, λίγο με υποστήριξη και αυτό όχι πολύ μέσα στην μέρα 
    • Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...