Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! ❤️

Ολα θα πανε καλα. Να προσευχεσαι!!!! Σ στελνω μια μεγαλη αγκαλια...ολες μας εδω...μπορει να μη γνωριζει η μια τη αλλη αλλα οι ιστοριες μας κ τα εσωψυχα μας κ η καταθεση ψυχης μας εδω ειναι νομιζω αυτο π μας δινει ψυχικη δυναμη...

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ολα θα πανε καλα. Να προσευχεσαι!!!! Σ στελνω μια μεγαλη αγκαλια...ολες μας εδω...μπορει να μη γνωριζει η μια τη αλλη αλλα οι ιστοριες μας κ τα εσωψυχα μας κ η καταθεση ψυχης μας εδω ειναι νομιζω αυτο π μας δινει ψυχικη δυναμη...

Έτσι είναι!! Αυτήν την ιστορία δεν την έχω μοιραστεί με κανέναν φίλο και γενικά με έχει πιάσει μια εσωστρέφεια κ δε θέλω να συναναστρέφομαι με κόσμο αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά, με το που έχω νέα σε εσας θέλω να τα γράφω! 🫶🏼

Δημοσίευση

@Elli13 κορίτσι μου λογικό να υπάρχει ένα άγχος αλλά πιστεύω αυτήν την φορά ήρθε για να μείνει το μωράκι σου 🌈 θα περιμένουμε νέα σας !!!

@Rena92 πολύ όμορφα μίλησε ο γιατρός σου κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏

@marinamanoulitsa κορίτσι μου χρόνια του πολλά με υγεία  να χαίρεσαι το παιδάκι σου εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζει γενέθλια του με ένα ακόμα αδερφάκι δίπλα του 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλέ πως είσαι εσύ;;; Πόσο είσαι τώρα; Ο "μεγάλος" τι κάνει;

26+5 είμαι κοριτσάκι μου! Πέρασε ο καιρός και ούτε που κατάλαβα πως.... Καμία σχέση η πρώτη εγκυμοσύνη με τη δεύτερη... Δε προλαβαίνω να ξεκουραστώ! 

Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα καλά! Έχω αύριο καμπύλη ζαχάρου και η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι μη μου βγει πάλι κανένας διαβήτης. 

Ο μικρός μεγαλώνει, περπατάει, λέει τις πρώτες του λεξουλες, ζούμε στιγμές απίστευτης λατρείας... Δυστυχώς όμως ο βρεφονηπιακός τον έχει θερίσει, αρρωσταίνει πολύ συχνά και μαζί του κ εμείς... Στις γιορτές ήμασταν με rsv... Δύο εβδομάδες πιο πριν είχε κοξακι ΚΟΚ... Χαμός όπως καταλαβαίνεις 

Εσείς πώς είστε; Η μικρή σου;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η peacock είπε:

26+5 είμαι κοριτσάκι μου! Πέρασε ο καιρός και ούτε που κατάλαβα πως.... Καμία σχέση η πρώτη εγκυμοσύνη με τη δεύτερη... Δε προλαβαίνω να ξεκουραστώ! 

Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα καλά! Έχω αύριο καμπύλη ζαχάρου και η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι μη μου βγει πάλι κανένας διαβήτης. 

Ο μικρός μεγαλώνει, περπατάει, λέει τις πρώτες του λεξουλες, ζούμε στιγμές απίστευτης λατρείας... Δυστυχώς όμως ο βρεφονηπιακός τον έχει θερίσει, αρρωσταίνει πολύ συχνά και μαζί του κ εμείς... Στις γιορτές ήμασταν με rsv... Δύο εβδομάδες πιο πριν είχε κοξακι ΚΟΚ... Χαμός όπως καταλαβαίνεις 

Εσείς πώς είστε; Η μικρή σου;

Η πρώτη χρονιά στο βρεφικό συνήθως είναι ζόρικη…κουράγιο!!! Πόσο είναι τώρα; 

@Rena92 καλύτερα που μίλησες μαζί του. Αυτός ξέρει καλύτερα και αφού τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό να μιλάς μαζί του. 

Εγω κορίτσια έπεσα στη παγίδα του google

Μπήκα και έψαξα αυτό που μου είπε ότι ο σάκος δεν είναι στρογγυλός και έχει ακανόνιστο σχήμα, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν μου είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια! Και απ όσα διάβασα είναι μια πρώιμη ένδειξη μη φυσιολογικής εγκυμοσύνης απλά αν είναι στις πρώτες εβδομάδες που είναι πολύ μικρά όλα, δίνουν μια με δύο εβδομάδες περιθώριο να δουν αν η απεικόνιση στο σχήμα δεν ήταν ακριβής λόγω μεγέθους. Γι αυτό λογικά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει και να ξανά πάω την άλλη εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Η πρώτη χρονιά στο βρεφικό συνήθως είναι ζόρικη…κουράγιο!!! Πόσο είναι τώρα; 

@Rena92 καλύτερα που μίλησες μαζί του. Αυτός ξέρει καλύτερα και αφού τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό να μιλάς μαζί του. 

Εγω κορίτσια έπεσα στη παγίδα του google

Μπήκα και έψαξα αυτό που μου είπε ότι ο σάκος δεν είναι στρογγυλός και έχει ακανόνιστο σχήμα, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν μου είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια! Και απ όσα διάβασα είναι μια πρώιμη ένδειξη μη φυσιολογικής εγκυμοσύνης απλά αν είναι στις πρώτες εβδομάδες που είναι πολύ μικρά όλα, δίνουν μια με δύο εβδομάδες περιθώριο να δουν αν η απεικόνιση στο σχήμα δεν ήταν ακριβής λόγω μεγέθους. Γι αυτό λογικά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει και να ξανά πάω την άλλη εβδομάδα. 

18 μηνών είναι.... Ζορικη δε λες τίποτα η πρώτη χρονιά.... Απλά με αγχωνει πολύ τον Απρίλιο που γεννάω τι θα γίνει με τις ιώσεις... Να τον σταματήσω τον μικρό από το σχολείο; Να τον συνεχίσω γιατί δεν έχω βοήθεια από κάποιον να τον κρατάει; Ειλικρινά δε ξέρω...

Για το σάκο που αναφέρεις κι εγώ αυτό ξέρω, ότι θεωρητικά πρέπει να είναι στρογγυλός.. όμως όντως είναι τόσο μικρός που μπορεί πολύ απλά να μη φαίνεται σωστά το ακριβές του σχήμα. Λίγη υπομονή... Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό... Εύχομαι ειλικρινά να πάει καλά! Προσπάθησε όσο μπορείς να μη ψάχνεις και να μη διαβάζεις τίποτα, νομίζω περισσότερο άγχος σου προσθέτει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η peacock είπε:

18 μηνών είναι.... Ζορικη δε λες τίποτα η πρώτη χρονιά.... Απλά με αγχωνει πολύ τον Απρίλιο που γεννάω τι θα γίνει με τις ιώσεις... Να τον σταματήσω τον μικρό από το σχολείο; Να τον συνεχίσω γιατί δεν έχω βοήθεια από κάποιον να τον κρατάει; Ειλικρινά δε ξέρω...

Για το σάκο που αναφέρεις κι εγώ αυτό ξέρω, ότι θεωρητικά πρέπει να είναι στρογγυλός.. όμως όντως είναι τόσο μικρός που μπορεί πολύ απλά να μη φαίνεται σωστά το ακριβές του σχήμα. Λίγη υπομονή... Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό... Εύχομαι ειλικρινά να πάει καλά! Προσπάθησε όσο μπορείς να μη ψάχνεις και να μη διαβάζεις τίποτα, νομίζω περισσότερο άγχος σου προσθέτει. 

Κοιτα τον Απρίλιο θα είναι σε ύφεση οι ιώσεις. Εγω όταν γέννησα το δεύτερο παιδί η μεγάλη πήγαινε βρεφικό, την σταμάτησα ένα μήνα και μετά την πήγα γιατί δεν άντεχε κλεισμένη στο σπίτι. Βέβαια είχα μιλήσει με την παιδίατρο και μου είπε να πάει αλλά μόλις γυρίζει να της αλλάζω ρούχα και να την κάνω ντουζ. Επίσης όταν αρρώσταινε την είχα σε άλλο δωμάτιο από το μωρό και φορούσα μάσκα όταν την φρόντιζα. Αλλα δεν είχα επιλογή, όταν ήταν 3 μηνών έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά και οι γιαγιάδες δεν μπορούσαν να κρατάνε μαζί και τα δύο κάθε μέρα τόσες ώρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Εμάς πάντως που τα κρατάω εγώ μόνη μου και τα δύο όλη μέρα κάθε μέρα και έχουν 22 μήνες διαφορά μας είπε ο παιδίατρος να τη γράψουμε πρώτη φορά Μάιο στο βρεφικό που είναι σε ύφεση οι ιώσεις. Καλύτερα να ρωτήσεις τον παιδίατρο σας. Λογικά το καλύτερο θα είναι να συνεχίσει το παιδί διότι πως θα έχεις έστω ελάχιστο χρόνο να θηλάσεις πχ το μωρό; εγώ προσπαθώντας να τα συνδυάσω δεν προλάβαινα να στεγνώσει το σουτιεν θηλασμού και έπαθα μυκητίαση στις θηλες. Θήλαζα, η μικρή μου τράβαγε τα χέρια, το μωρό έκλαιγε και εγώ είχα πόνο και φαγουρα στις θηλες. 5.5 μηνών αποθηλασα το δεύτερο και με το μπιμπερο ηρεμήσαμε κάπως. Ακόμα όμως και εκεί πρέπει να μάθεις να κρατάς ισορροπία πχ βγάζε κάτι να φάει ο μεγάλος όταν τρώει το μικρό για να μη ζηλεύει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...