Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου σημερα είναι σημαντική μερα για μενα!! Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας στον αιματολόγο έκανα υπέρηχο μετα την πρώτη περίοδο και πλέον μας είπαν να ξεκινήσουμε προσπάθειες!! 🌈🌈🌈❤️❤️❤️ Εύχομαι πραγματικά ολες να αποκτήσουμε ενα γερό μωράκι σύντομα!! @ΠαρασκευαιδουΚανε μια πρόβλεψη παλι να πάρω τα πάνω μου ❤️🫶

Μπράβο ρε κορίτσι!! Εγώ ακόμα περιμένω μερικά αποτελέσματα από τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και ελπίζω σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια σειρά για την επόμενη ετ. Και να είναι τελευταία και τυχερή!! 🤞🤞

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι στη 14η μέρα του κύκλου Τελευταία περίοδο 17 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησα τεστ ωορηξίας 25/1 εώς και σήμερα εκτος 26/1 & 27/1..

μοναδική επαφή στις 26/1..

στις φώτο δεν φαίνεται σε καμία μέρα να έφτασε στο πικ.. 

λετε να εγινε αν εγινε δηλαδη 26 ή 27.; 

ή να συνεχίσω και τος επομενες ημερες.; 
σήμερα όμως βγηκε εντελως αχνη γραμμη σχεδον τιποτα

IMG_6925.jpeg.ec22ce437cbc05f83a4c9881a05a5eb2.jpeg

Σοφία μου έτσι όπως τα βλέπω τα τεστάκια σου είναι πιθανόν να είχες πικ στις 26-27. Γιατί δεν έκανες αυτές τις 2 μέρες για να είσαι σίγουρη? Συνέχισε τα τεστάκια κ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο 😉

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια..!!! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.. Άντε πάνω κάτω μαζί θα είμαστε με λίγες μέρες διαφορά. Εγώ σήμερα είμαι 5+5 και πριν δύο μέρες είδαμε σάκο! Εύχομαι να μας πάνε όλα κατ' ευχήν και αυτός ο χρόνος που μπήκε να είναι ο τυχερός μας..!!!! 🙏

Κορίτσι μου τι ωραία νέα!!! Με το καλό να ακούσετε κ καρδούλα🙏😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα θέλω τα φώτα σας!!! Λοιπόν ξέρω ότι είναι νωρίς (πολύ)!!! Περιμένω περίοδο από Τετάρτη κ μετά. Έχω πονάκια χαμηλά κ πρησμένο στήθος. Είχα ένα ψηφιακό clearblue στο σπίτι κ δεν κρατήθηκα.. Λοιπόν έβγαλε αρνητικό αλλά το άνοιξα να δω μέσα (τρελή ξέρω) έχει 2 ταινίες. Στη μία δεν έχει παράθυρο ελέγχου κ έχει ένα αχνό μπλε χρώμα κ στην άλλη έχει ελέγχου κ πάλι άχνη μπλε γραμμή παχιά παχιά δίπλα. Εχει υπάρξει άλλη τρελή που να το έχει ανοίξει; Παραθέτω κ φωτό 

IMG_7633.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα θέλω τα φώτα σας!!! Λοιπόν ξέρω ότι είναι νωρίς (πολύ)!!! Περιμένω περίοδο από Τετάρτη κ μετά. Έχω πονάκια χαμηλά κ πρησμένο στήθος. Είχα ένα ψηφιακό clearblue στο σπίτι κ δεν κρατήθηκα.. Λοιπόν έβγαλε αρνητικό αλλά το άνοιξα να δω μέσα (τρελή ξέρω) έχει 2 ταινίες. Στη μία δεν έχει παράθυρο ελέγχου κ έχει ένα αχνό μπλε χρώμα κ στην άλλη έχει ελέγχου κ πάλι άχνη μπλε γραμμή παχιά παχιά δίπλα. Εχει υπάρξει άλλη τρελή που να το έχει ανοίξει; Παραθέτω κ φωτό 

IMG_7633.jpeg

Καλημερα κοριτσι μου, εχω ανοιξει και εγω (ειδικα τα ηλεκτρονικά ωορρηξιας αλλα κ εγκυμοσυνης) αλλά πραγματικά δε βγαζεις ακρη! Καταρχην ειναι παρα πολυ νωρις για να βγει θετικο το τεστ σου και αν ειχε ανιχνευσει την ορμονη θα εβγαζε την ένδειξη στην οθονη. Ποσες μερες εισαι άπο την ωορρηξια; Σου προτεινω να προσπαθήσεις παλι την Τριτη ή την Τεταρτη! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσι μου, εχω ανοιξει και εγω (ειδικα τα ηλεκτρονικά ωορρηξιας αλλα κ εγκυμοσυνης) αλλά πραγματικά δε βγαζεις ακρη! Καταρχην ειναι παρα πολυ νωρις για να βγει θετικο το τεστ σου και αν ειχε ανιχνευσει την ορμονη θα εβγαζε την ένδειξη στην οθονη. Ποσες μερες εισαι άπο την ωορρηξια; Σου προτεινω να προσπαθήσεις παλι την Τριτη ή την Τεταρτη! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο! 
    • Καλημέρα. Κοίτα να δεις, η γνώμη μου είναι να επισκεφθείς έναν γιατρό εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη για να πάρεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να σε βάλει σε σωστά βήματα για να πετύχεις. Εγώ στα 37,5- 38 πήγα απευθείας για εξωσωματική, από δική μου επιθυμία βέβαια, επειδή αγχώθηκα λόγω ηλικίας. Αλλά στην πορεία ανακάλυψα κι εγώ χαμηλή ΑΜΗ (6pmol) και FSH γύρω στο 11. Προσωπικά πέτυχα με την πρώτη εμβρυομεταφορά, αλλά τα δεδομένα της ΑΜΗ φάνηκαν στον υπέρηχο, όπου πάντα είχα λίγα ωοθυλάκια. Με υπομονή και μερικές ωοληψίες τα καταφέραμε. Δεν λέω ότι πρέπει να κάνεις εξωσωματική απαραιτήτως, απλά σου λέω τι έκανα εγώ με παρόμοιες τιμές στην ίδια ηλικία με σένα. Καλό είναι να μην χάσετε χρόνο προσπαθώντας απλώς με φυσικές επαφές. Σπέρμα έχετε ελέγξει; Ο θυρεοειδής, ναι, πρέπει να είναι ρυθμισμένος. Η τιμή της fsh  σου είναι πολύ υψηλή, όμως θα σου δώσει ένα χαπάκι και θα πέσει γρήγορα. Θέλει λίγη παρακολούθηση μέχρι να ρυθμιστεί. Για να είναι ασφαλής η σύλληψη τον θέλουμε ιδανικά κάτω από 2. Θα στα πουν κι οι γιατροί αυτά. Απλά μην το αφήσετε, αν θέλετε σύντομα παιδάκι.
    • Η αμη της κοπέλας είναι χαμηλή για την ηλικία της καθώς είναι 0,66 ng. Δεν είναι η συνήθης για 38 ετών. Ίσως μπερδεύτηκες με τη μονάδα μέτρησης. @Ngsofia θα σε βάλει σε σειρά η γιατρός σου κι όλα θα πάνε καλά, μία εικόνα για τα αποθέματα είναι η αμη, τίποτα περισσότερο.
    • Εγώ λεω στον ατμομαγειρα να τα κάνω και να βάζω εκεί και τα δικά μας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...