Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marinaP είπε:

Όντως όλα βουνό Μ φαίνονται τώρα! Νιώθω οτι δεν έχει τελειωμό αυτή η μέρα! 

Θα το άνοιγμα γτ όχι αλλά δεν τα παω καλά με αυτά εγώ ☺️☺️ εγώ απλά θα σας στείλω όση πιο πολύ μπεμπεδοσκονη γίνεται! Γιατί μάλλον έχω μπόλικη 🤣

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις 😵 Στείλε, στείλε, μπας κ πιάσει τίποτα 👶👶

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Όντως όλα βουνό Μ φαίνονται τώρα! Νιώθω οτι δεν έχει τελειωμό αυτή η μέρα! 

Θα το άνοιγμα γτ όχι αλλά δεν τα παω καλά με αυτά εγώ ☺️☺️ εγώ απλά θα σας στείλω όση πιο πολύ μπεμπεδοσκονη γίνεται! Γιατί μάλλον έχω μπόλικη 🤣

Με το καλό κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς με μια τελειομανή εγκυμοσύνη..!  ♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα όμορφα λόγια, τα χρειάζομαι γιατί πραγματικά έρχονται πολλά στο μυαλό μου προσπαθώ να κρατηθώ από τα θετικά! 

Και επειδή ξέρω ποσο αγαπαμε τα θετικά τεστ σε αυτή την ομάδα σας ανεβάζω και τα τεστ Μ😁

Περιμένω την χοριακη Μ. Με 4 μέρες καθυστέρηση την περιμένω να είναι μεγαλουτσικη για να δούμε...

173823655947815333704361361022.jpg

Στο είπα εγώ συνονόματη;;;; Στο είπα;;;;ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις;και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις;;;; Θυμάσαι αυτό το όμορφο τραγούδι του Τερζή??🩷🩷🩷 Στο αφιερώνω!!!βάλτο να το ακούσεις τέρμα και σε λίγο καιρό έρχεται το δικό σου θαύμα 🥰🥰🥰🥰 με το καλοοοο

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα Μαρινα μου!! Στην αναμονή και εγώ..περιμένω την Δευτέρα..έχεις κάποιο σύμπτωμα;

Ααα σχεδόν μαζί είμαστε....κοίτα να σου πω έχω κάποια θετικά σημάδια...ας πούμε Δευτέρα και Τρίτη είχα έντονα τσιμπήματα στη μήτρα και αυτό το είχα σαν πόνο εμφύτευσης στην τελευταία μου κύηση!!!εύχομαι να είναι σημάδι όντως 🙏🙏🙏 εσύ;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Έχω πάθει σοκ. Εκανα τεστ οχι με πρωινά ούρα και αφού ήπια δύο καφέδες!! Και λέω αποκλείεται να δείξει κατι. Απλά το έκανα! Δεν το πιστεύω. Πραγματικά τρία χρόνια προσπάθειας και δεν ήρθε ποτέ! Και ήρθε τώρα!

Απευθείας μου ήρθε στο μυαλό οτι παντρεύομαι σε 4 μήνες! Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκεφτώ οτι είναι δώρο θεού! Θα πάω για χοριακη σε λίγο 

Με το καλό κορίτσι μου !!!! Μπράβο!!! Αυτό είναι θαύμα 🤍🥹 να πάνε όλα όμορφα και πάλι στον γάμο θα περάσετε τέλεια οι 4 σας 🥹

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα…

είχα μια συζήτηση με μια συνάδελφό μου που προσπαθεί κι αυτή για το πρώτο της παιδάκι εχει κι αυτη πολυκυστικές όπως κι εγώ ο γιατρός της είναι πολύ καλός και της είπε να πάρει ένα συμπληρωμα για ρυθμιση του κυκλου και της ωορηξιας..

Γενικά διάβασα παρα πολυ καλά σχολια και η ιδια μου ειπε οτι καθε μηνα εχει ολεον σταθερο κυκλο και κανει και ωορηξια..

θα ρωτησω τον γιατρο μου και θα το ξεκινήσω κι εγώ..

εαν καποια θέλει μπορείτε να ρωτήσετε τον γιατρό σας ισως βοηθήσει 

IMG_6921.png

IMG_6922.png

Κοριτσι μου τα παιρνω εγω εδω και 3 χρονια. Εχω δοκιμασει τα παντα κ αυτα τα φακελακια και τα plus θελουν 3 με 6 μηνες να δρασουν στον οργανισμο. Εχουν ινοσιτολη που βοηθαει καπως να ομαλοποοιηθει ο κυκλος αλλα δεν κανουν κ θαυματα. Τα επερνα η ξαδερφη μ με ΣΠΩ κ αυτη κ ενα σωρο βιταμινες κ της ειπε ο εξωσωματικος της (γτ εκανε εξωσωματικη πριν χρονια)οτι απλα ολα αυτα τα σκευασματα ξεγελουν το κυκλο μας. Εγω τα παιρνω οπως κ βιταμινη d και φιλες μ με πολυκυστικες αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα.τα λαμβανω καθαρα γ ψυχολογικους λογους για να λεω οτι δοκιμασα κ αυτο....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ααα σχεδόν μαζί είμαστε....κοίτα να σου πω έχω κάποια θετικά σημάδια...ας πούμε Δευτέρα και Τρίτη είχα έντονα τσιμπήματα στη μήτρα και αυτό το είχα σαν πόνο εμφύτευσης στην τελευταία μου κύηση!!!εύχομαι να είναι σημάδι όντως 🙏🙏🙏 εσύ;;;;;

Αχ μακάρι κοπέλα μου να μας πεις ευχάριστα μεθαύριο 💜

εγω σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο από το πρωί..τίποτα άλλο προς το παρόν!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια!!! Είμαι έγκυος!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

243 η χοριακη μου κορίτσια!

Τέλεια!!! Με το καλό κορίτσι μου! Καλούς διπλασιασμούς. Ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! 

Εγώ δειλά δειλά θα πω... μήπως να ανοίξεις εσύ το θεματάκι του Φεβρουαρίου;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου τα παιρνω εγω εδω και 3 χρονια. Εχω δοκιμασει τα παντα κ αυτα τα φακελακια και τα plus θελουν 3 με 6 μηνες να δρασουν στον οργανισμο. Εχουν ινοσιτολη που βοηθαει καπως να ομαλοποοιηθει ο κυκλος αλλα δεν κανουν κ θαυματα. Τα επερνα η ξαδερφη μ με ΣΠΩ κ αυτη κ ενα σωρο βιταμινες κ της ειπε ο εξωσωματικος της (γτ εκανε εξωσωματικη πριν χρονια)οτι απλα ολα αυτα τα σκευασματα ξεγελουν το κυκλο μας. Εγω τα παιρνω οπως κ βιταμινη d και φιλες μ με πολυκυστικες αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα.τα λαμβανω καθαρα γ ψυχολογικους λογους για να λεω οτι δοκιμασα κ αυτο....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κοπέλα μου..

εσυ σε τι φάση βρισκεσαι τώρα.

αναμονη περιοδου ή κοντάς σε γονιμες.;

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι στη 14η μέρα του κύκλου Τελευταία περίοδο 17 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησα τεστ ωορηξίας 25/1 εώς και σήμερα εκτος 26/1 & 27/1..

μοναδική επαφή στις 26/1..

στις φώτο δεν φαίνεται σε καμία μέρα να έφτασε στο πικ.. 

λετε να εγινε αν εγινε δηλαδη 26 ή 27.; 

ή να συνεχίσω και τος επομενες ημερες.; 
σήμερα όμως βγηκε εντελως αχνη γραμμη σχεδον τιποτα

IMG_6925.jpeg.ec22ce437cbc05f83a4c9881a05a5eb2.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κοπέλα μου..

εσυ σε τι φάση βρισκεσαι τώρα.

αναμονη περιοδου ή κοντάς σε γονιμες.;

Εγω αδιαθετησα στις 53μερες κυκλου ...σημερα ειμαι 8ημερα κυκλου.δεν ξερω παλι πως θα ειναι αυτος ο κυκλος οποτε κοντα σε γονιμες δεν ειμαι σιγουρα χαχα..ο προηγουμενος κυκλος δεν ειχε ωορρηξια ευχομαι αυτος να εχει...αλλα την επομενη βδομαδα θα μπουμε με το συζυγο στο παιχνιδι γιατι τον ταλαιπωρει μια ιωση τωρα. Θελω να κλεισω κ ραντεβου γ ετησιο τεστ παπ τον επομενο μηνα κ να ξανατσεκαρω εξεταση θυροειδη... απλα η  ψυχολογια μ ειναι στα ταρταρα...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΟ αλλα δε το βαζω κατω. Ενα πραγμα θ σ πω π ειπαν πι γιατροι ολοι οσοι εχω παει. Αν δεν βγει απο το μυαλο δεν γινεται τπτ κ αυτο γιατι σωματοποιουμε το αγχος μας...αλλα δςν γινεται κ να μην εχουμε αν ειμαστε αγχωδης απλα δεν πρεπει να γινει εμμονη η αποκτηση του παιδιου γτ αν γινει υπαρχει κινδυνος να χαθεις μεσα σε αυτο με το συζυγο... προσπαθησε ,παρε τα σκευασματα σου κανε τη γυμναστικη σου(βασικο για τις πολυκυστικες)ακου το γιατρο σου κ δεν θα αργησει να το ξερεις❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι στη 14η μέρα του κύκλου Τελευταία περίοδο 17 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησα τεστ ωορηξίας 25/1 εώς και σήμερα εκτος 26/1 & 27/1..

μοναδική επαφή στις 26/1..

στις φώτο δεν φαίνεται σε καμία μέρα να έφτασε στο πικ.. 

λετε να εγινε αν εγινε δηλαδη 26 ή 27.; 

ή να συνεχίσω και τος επομενες ημερες.; 
σήμερα όμως βγηκε εντελως αχνη γραμμη σχεδον τιποτα

IMG_6925.jpeg.ec22ce437cbc05f83a4c9881a05a5eb2.jpeg

Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις τα τεστ σου κανονικά 

εγω ειχα δει θετικό την 23 ημέρα του κύκλου μου 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ... Σάββατο θα πάρω τεστ εγκυμοσύνης αν δεν έρθει αύριο!!!ποια είναι μαζί μου σε αναμονή για τεστ εγκυμοσύνης;;;;🙏🙏🙏🫶🌹

Εγώ περιμένω το άλλο Σάββατο βάσει ημερολογίου αλλά λογικά έκανα νωρίτερα ωορρηξία βάσει υπερήχου. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια!!! Είμαι έγκυος!!!

Θα τρελαθωωωωωωωω!!!! Συγχαρητήρια αγάπη μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Οκ λίγο περίεργο το timing  αλλά θα είναι το καλύτερο δώρο για το γάμο σας!!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αχ μακάρι κοπέλα μου να μας πεις ευχάριστα μεθαύριο 💜

εγω σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο από το πρωί..τίποτα άλλο προς το παρόν!

Γίνεται να μην έρθει σε καμμία κ να γεμίσουμε θετικά το Φλεβάρη;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Εγώ περιμένω το άλλο Σάββατο βάσει ημερολογίου αλλά λογικά έκανα νωρίτερα ωορρηξία βάσει υπερήχου. 

Θα τρελαθωωωωωωωω!!!! Συγχαρητήρια αγάπη μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Οκ λίγο περίεργο το timing  αλλά θα είναι το καλύτερο δώρο για το γάμο σας!!!!

Μακαρι να μην ερθει σε καμια απο δω μεσα το φλεβαρη κ να ειμαστε ολες εγκυες κ να μην ξερουμε ποια να πρωτοανοιξει θεματακι...απο το στομα σου και στου θεου το αυτι αννουλα μου❤️🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Έχω πάθει σοκ. Εκανα τεστ οχι με πρωινά ούρα και αφού ήπια δύο καφέδες!! Και λέω αποκλείεται να δείξει κατι. Απλά το έκανα! Δεν το πιστεύω. Πραγματικά τρία χρόνια προσπάθειας και δεν ήρθε ποτέ! Και ήρθε τώρα!

Απευθείας μου ήρθε στο μυαλό οτι παντρεύομαι σε 4 μήνες! Τώρα προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκεφτώ οτι είναι δώρο θεού! Θα πάω για χοριακη σε λίγο 

Αχχχ πόσο χάρηκα για σένα Μαρινάκι μου!!! Καταλαβαίνω οτι είσαι λίγο στα χαμένα, αλλά όλα θα μπουν σε σειρα θα δεις... Είναι δώρο Θεού αυτό το μωράκι, για κάποιο λόγο επέλεξε να έρθει έτσι απρόσμενα 🩷 Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🙏🩷

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σημερα είναι σημαντική μερα για μενα!! Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας στον αιματολόγο έκανα υπέρηχο μετα την πρώτη περίοδο και πλέον μας είπαν να ξεκινήσουμε προσπάθειες!! 🌈🌈🌈❤️❤️❤️ Εύχομαι πραγματικά ολες να αποκτήσουμε ενα γερό μωράκι σύντομα!! @ΠαρασκευαιδουΚανε μια πρόβλεψη παλι να πάρω τα πάνω μου ❤️🫶

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου σημερα είναι σημαντική μερα για μενα!! Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας στον αιματολόγο έκανα υπέρηχο μετα την πρώτη περίοδο και πλέον μας είπαν να ξεκινήσουμε προσπάθειες!! 🌈🌈🌈❤️❤️❤️ Εύχομαι πραγματικά ολες να αποκτήσουμε ενα γερό μωράκι σύντομα!! @ΠαρασκευαιδουΚανε μια πρόβλεψη παλι να πάρω τα πάνω μου ❤️🫶

Αντε κοριτσακι μ ειδες ολα καλα. ...ξεκινηστε χαλαρα κ θα ερθει το σπορι σε ολες μας ...οσο γ τη ζαιρα @Παρασκευαιδου ναι επιβαλλεται να ξερουμε ποιες ειναι γ φλεβαρη με θετικα  α χαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Μακαρι να μην ερθει σε καμια απο δω μεσα το φλεβαρη κ να ειμαστε ολες εγκυες κ να μην ξερουμε ποια να πρωτοανοιξει θεματακι...απο το στομα σου και στου θεου το αυτι αννουλα μου❤️🩷🩷🩷

Κι εγώ κι εγώ στο team του Φλεβάρη παρακαλώ! Αχ πότε θα κάνει ξαστεριά ωρε!!! 

💞💞

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Χαίρομαι πολύ!!! εύχομαι το Πάσχα να σε βρει εγκύουλα🩷

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

💞💞

Αχχχ θα κανει ξαστερια κ  θα παρουμε το καροτσακι να τα πηγαινουμε βολτα ωρε🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Αχχχ θα κανει ξαστερια κ  θα παρουμε το καροτσακι να τα πηγαινουμε βολτα ωρε🩷🩷🩷

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

💞💞

Πάμε πάμε κοριτσάρες δυνατά 🙏🫶💪

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μακάρι μακαριιιι! Θα έρθει για όλες μας ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...