Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλες μου φαίνονται οι εξετάσεις θα σου πει κι ο γιατρός σου.

Εγώ προμηθεύτηκα το ηλεκτρονικό μου θερμόμετρο σήμερα, θα μετράω θερμοκρασία σε αυτόν τον κύκλο να δω τι γίνεται γιατί με τα τεστ ωορρηξίας μόνο δεν ξέρω αν γίνεται σωστά η δουλίτσα. Και ημερολόγιο κάθε μέρα πως είναι υγρά συμπτώματα κλπ. Έτσι να κάνω κάτι διαφορετικό, να δω τι γίνεται με το σώμα, γιατί βαρέθηκα σε κάθε κύκλο τα ίδια, να αποκτήσω ένα ενδιαφέρον ρε παιδί μου 😅 και επίσης να κάνω και σεξ εκτός από το γόνιμο παράθυρο γιατί κάπου φτάνει μόνο σεξ για αναπαραγωγή. Γίνεται εμμονή μετά είναι λεπτή η γραμμή! 

Οπότε συμφωνώ με το γιατρό, θέλει χαλαρότητα, βεβαια easier said than done! 

Α εγω ειπα στο συζυγο σημερα σεξ πλεον οποτε μας στη δωσει γιατι δε ξερω ποτε κ αν γινεται ωορρηξια παμε χαλαρα γιατι στοχευμενα δε μας βγηκε... το θερμομετρο αρχιζω να πθστευω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη μεθοδος πλεον γιατι τα τεστ δε τα εμπιστευομαι κ καλα κανεις να κανεις κατι διαφορετικο σε αυτο το κυκλο κ να εισαι χαλαρη...ξεκινα κ κανα gym θα βοηθησει...ειπε κ ο γιατρος να μη τα ξαναχρησιμοποιησουμε τα τεστ ειναι αναξιοπιστα. (ειχα ξεπαραδιαστει) οποτε μ ηρθε κουτι. Μονο ουρα κ β χοριακη οι μονες εξιοπιστες. Κ ωορρηξια μονο υπερηχογραφικα με ελεγχο 

• Απαντήσεις 873
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Α εγω ειπα στο συζυγο σημερα σεξ πλεον οποτε μας στη δωσει γιατι δε ξερω ποτε κ αν γινεται ωορρηξια παμε χαλαρα γιατι στοχευμενα δε μας βγηκε... το θερμομετρο αρχιζω να πθστευω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη μεθοδος πλεον γιατι τα τεστ δε τα εμπιστευομαι κ καλα κανεις να κανεις κατι διαφορετικο σε αυτο το κυκλο κ να εισαι χαλαρη...ξεκινα κ κανα gym θα βοηθησει...ειπε κ ο γιατρος να μη τα ξαναχρησιμοποιησουμε τα τεστ ειναι αναξιοπιστα. (ειχα ξεπαραδιαστει) οποτε μ ηρθε κουτι. Μονο ουρα κ β χοριακη οι μονες εξιοπιστες. Κ ωορρηξια μονο υπερηχογραφικα με ελεγχο 

Εμένα πάντως το μήνα που έπιασα την κόρη μου, και μετρούσα θερμοκρασία ευλαβικά (τηρούσα όλα τα βήματα πολύ πολύ προσεκτικά), έδειχνε ότι δεν έκανα καν ωορρηξία η μέθοδος αυτή 🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εμένα πάντως το μήνα που έπιασα την κόρη μου, και μετρούσα θερμοκρασία ευλαβικά (τηρούσα όλα τα βήματα πολύ πολύ προσεκτικά), έδειχνε ότι δεν έκανα καν ωορρηξία η μέθοδος αυτή 🤔🤔

Νομίζω ο συνδυασμός όλων είναι το καλύτερο. Η και απλά τύχη και να χαμε να λέγαμε όλα τα υπόλοιπα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Εμένα η θερμοκρασία μου δεν ανέβηκε ποτέ. Γι' αυτό κιόλας περίμενα να έρθει περίοδος και πήγα τελικά για χοριακή με 5 μέρες καθυστέρηση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zelda είπε:

Γιατί μετράτε τις θερμοκρασίες σας; Ένδειξη ωορρηξίας αν είναι αυξημένη φαντάζομαι; 

Υποτίθεται πως ανεβαίνει η θερμοκρασία με την ωορρηξία και παραμένει ανεβασμένη στην περίπτωση εγκυμοσύνης. Είναι ένα πρώιμο σύμπτωμα. Αλλά εμένα... δεν ανέβηκε ποτέ. Ούτε στην ωορρηξία ούτε στην εγκυμοσύνη.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Υποτίθεται πως ανεβαίνει η θερμοκρασία με την ωορρηξία και παραμένει ανεβασμένη στην περίπτωση εγκυμοσύνης. Είναι ένα πρώιμο σύμπτωμα. Αλλά εμένα... δεν ανέβηκε ποτέ. Ούτε στην ωορρηξία ούτε στην εγκυμοσύνη.

Α μάλιστα! Άκου να δεις! Με όλο το θάρρος, μετράτε τόσο συστηματικά τη θερμοκρασία σας ώστε να ξέρετε τη φυσιολογική σας και να καταλαβαίνετε όταν αυξάνεται; Γιατί φαντάζομαι θα αυξάνεται ελάχιστα, δηλαδή θέλει να έχεις κάνει πολλεεεες μετρήσεις για να έχεις κάπως αξιόπιστα αποτελέσματα! Και το κάνετε αυτό σε κάθε κύκλο; Εγώ ανάθεμα αν βάζω θερμόμετρο αν ψήνομαι στον πυρετό εν τω μεταξύ 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Γιατί μετράτε τις θερμοκρασίες σας; Ένδειξη ωορρηξίας αν είναι αυξημένη φαντάζομαι; 

Καταλαβαίνεις την ωορρηξία όταν ενώ έχεις μια τιμή, μετά για τις επόμενες μέρες αυξάνεται γιατί μπαίνεις στην ωχρινικη φαση. Οπότε μόλις αυξηθεί και συνεχίσει για τουλάχιστον 3 μέρες στη σειρά σημαίνει ότι έγινε η ωορρηξία. Συνδυαστικά με τα υγρά, αν σταματήσουν να είναι γόνιμα. 

Εγώ τώρα θα το δοκιμάσω, απλά για να "παίξω" λίγο. Αλλά θα κάνω και τεστακι να δω αν συγχρονίζονται 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καταλαβαίνεις την ωορρηξία όταν ενώ έχεις μια τιμή, μετά για τις επόμενες μέρες αυξάνεται γιατί μπαίνεις στην ωχρινικη φαση. Οπότε μόλις αυξηθεί και συνεχίσει για τουλάχιστον 3 μέρες στη σειρά σημαίνει ότι έγινε η ωορρηξία. Συνδυαστικά με τα υγρά, αν σταματήσουν να είναι γόνιμα. 

Εγώ τώρα θα το δοκιμάσω, απλά για να "παίξω" λίγο. Αλλά θα κάνω και τεστακι να δω αν συγχρονίζονται 

Υπάρχει και πολύ ωραία εφαρμογή που σου βγάζει την ωορρηξία βάσει των μετρήσεων.. fertility friend λέγεται και προσωπικά μου είχε αρέσει πολύ, άσχετα αν δεν μου λειτούργησε...

Δημοσίευση

Επίσης να πω ότι το ωραίο με τη θερμοκρασία (αν δεν γίνει εμμονή και αυτό) είναι ότι κατά την εμφύτευση συνήθως κάνει ένα μικρό dip ξανά, δηλαδή κατεβαίνει και πάλι για μια μέρα.. Ουσιαστικά σου δίνει μικρά σημαδακια εγκυμοσύνης 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Α μάλιστα! Άκου να δεις! Με όλο το θάρρος, μετράτε τόσο συστηματικά τη θερμοκρασία σας ώστε να ξέρετε τη φυσιολογική σας και να καταλαβαίνετε όταν αυξάνεται; Γιατί φαντάζομαι θα αυξάνεται ελάχιστα, δηλαδή θέλει να έχεις κάνει πολλεεεες μετρήσεις για να έχεις κάπως αξιόπιστα αποτελέσματα! Και το κάνετε αυτό σε κάθε κύκλο; Εγώ ανάθεμα αν βάζω θερμόμετρο αν ψήνομαι στον πυρετό εν τω μεταξύ 😂

Θέλει να μετράς κάθε πρωί πριν σηκωθείς. Αν αυτό το κάνεις για 2-3 κύκλους έχεις έναν μπούσουλα υποτίθεται. Αλλά όπως προείπα, εμένα δεν άλλαξε ποτέ η θερμοκρασία μου... Σταθερά είχα 36,5-36,6.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Θέλει να μετράς κάθε πρωί πριν σηκωθείς. Αν αυτό το κάνεις για 2-3 κύκλους έχεις έναν μπούσουλα υποτίθεται. Αλλά όπως προείπα, εμένα δεν άλλαξε ποτέ η θερμοκρασία μου... Σταθερά είχα 36,5-36,6.

Και εμένα έτσι... Μάλιστα όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου έκλαιγα και έλεγα στον άντρα μου χάθηκε αυτός ο μήνας, δεν έκανα καν ωορρηξία. Που να ήξερα.... Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη επίσης, δεν ανέβηκε ποτέ η θερμοκρασία μου, ακόμα και όταν πήρα προγεστερόνη εξωτερική.. Άβυσσος το σώμα της γυναίκας 😅

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Zelda είπε:

στις πριν 14 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, για τη θερμοκρασία εγώ μπορώ να πω ότι μου δείχνει ξεκάθαρα πότε θα αδιαθετήσω. Πριν την εξωσωματική τη μετρούσα κανονικά πριν σηκωθώ από το κρεβάτι κλπ. Πλέον τη μετράω όποτε θυμάμαι αλλά στα τόσα χρόνια που μετράω ανά διαστήματα (κ πλέον αφότου σηκωθώ) τη μέρα που είναι να αδιαθετήσω πέφτει στο 36.3-36.4 τις μέρες της ωοθηλακικης φάσης παίζει λίγο πάνω λίγο κάτω. Κάνει μια πτώση στην ωορρηξία κ μετά στην ωχρινικη είναι από 36.6 κ πάνω έως 36.9 ταβάνι. Με το που πέσει έρχεται περίοδος. Οποτε πιστεύω πως είναι αρκετά αξιόπιστη μέθοδος πρόβλεψης ημέρας περιόδου. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω στο αίμα σας έχετε καθόλου κομμάτια από ενδομήτριο τις πρώτες μέρες περιόδου; Εγώ σ αυτή την περίοδο έβαλα ξανά το cup μου και όχι σερβιετα και τα βλέπω ξεκάθαρα τα κομμάτια. Κανονικά όσο λιγότερο τόσο το καλυτερο. Εκεί που λέω ωραία δεν έχω πόνους πλέον κοιλιά, βλέπω αυτό οπότε μαλλον πάλι δεν λειτουργούν όλα ρολόι. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω στο αίμα σας έχετε καθόλου κομμάτια από ενδομήτριο τις πρώτες μέρες περιόδου; Εγώ σ αυτή την περίοδο έβαλα ξανά το cup μου και όχι σερβιετα και τα βλέπω ξεκάθαρα τα κομμάτια. Κανονικά όσο λιγότερο τόσο το καλυτερο. Εκεί που λέω ωραία δεν έχω πόνους πλέον κοιλιά, βλέπω αυτό οπότε μαλλον πάλι δεν λειτουργούν όλα ρολόι. 

Καλημέρα 🩷 ναι κορίτσι μου φυσιολογικό είναι...ειδικά δεύτερη ημέρα τα έχω αυτά....

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσι μου κ γω δευετερη μερα παρατηρω σε καποιους κυκλους κομματακια κ θρομβους...ειναι το αιμα που παραμενει εντος τ κολπου κ δεν προλαβαινει να οξειδωθει κ πεφτει σαν θρομβο...μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο🥰

Δημοσίευση

Ναι καλέ εννοείται τις πρώτες 3 μέρες. Νομίζω πως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ναι καλέ εννοείται τις πρώτες 3 μέρες. Νομίζω πως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Ούτως ή άλλως περίοδος είναι η απόπτωση του πεπαχυσμενου ενδομητρίου στο τέλος του κύκλου οπότε είναι εξ ορισμού φυσιολογικό. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Καλημερα κοριτσι μου κ γω δευετερη μερα παρατηρω σε καποιους κυκλους κομματακια κ θρομβους...ειναι το αιμα που παραμενει εντος τ κολπου κ δεν προλαβαινει να οξειδωθει κ πεφτει σαν θρομβο...μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα 🩷 ναι κορίτσι μου φυσιολογικό είναι...ειδικά δεύτερη ημέρα τα έχω αυτά....

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις εντάξει με καλύψατε!! Απλά είχα διαβασει πώς κανονικά δεν πρέπει να έχει πολλά κομματια-θρομβους η μεγάλα σε μέγεθος γιατί δείχνουν ανισορροπίες κλπ. Αλλά αν ασχοληθώ και με το να μελεταω το μέγεθος του θρομβου  θα τον κάψω τον εγκέφαλο μου κι άλλο 😆

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Cup????🤔🤔🤔

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελειώνει και ο μήνας ε;;; Ποια είναι να ανοίξει το επόμενο θέμα;

Εμείς άρρωστοι σήμερα 🙁 Δλδ η μικρή και ο άντρας μου πιο πολύ. Εγώ σαν να τη γλίτωσα ελαφρά... Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό ο άντρας μου, αλλά επαφή σήμερα γιοκ. Βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία την Τρίτη, ελπίζω να καταφέρουμε επαφές Δευτέρα Τρίτη.

@Katiana1987 είναι ένα κυπελακι σιλικόνης που το βάζεις στο κόλπο και μαζεύει το αίμα. Αντί για σερβιετα ή ταμπον.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμείς άρρωστοι σήμερα 🙁 Δλδ η μικρή και ο άντρας μου πιο πολύ. Εγώ σαν να τη γλίτωσα ελαφρά... Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό ο άντρας μου, αλλά επαφή σήμερα γιοκ. Βάση ημερολογίου θα έχω ωορρηξία την Τρίτη, ελπίζω να καταφέρουμε επαφές Δευτέρα Τρίτη.

@Katiana1987 είναι ένα κυπελακι σιλικόνης που το βάζεις στο κόλπο και μαζεύει το αίμα. Αντί για σερβιετα ή ταμπον.

Κάνε και κανένα τεστακι να δεις για ωορρηξία κάποιες φορές πέφτει έξω το ημερολόγιο. Πορτοκαλια, κανένα ντεπον και κάντε τις επαφές σας 😃

@Katiana1987 ναι είναι κυπελακι, γενικα πολύ πιο υγιεινό από τη συμβατική σερβιετα, αν και δεν το χρησιμοποιώ σε όλους τους κύκλους ανάλογα τα κέφια. 

Δημοσίευση

Κάνε και κανένα τεστακι να δεις για ωορρηξία κάποιες φορές πέφτει έξω το ημερολόγιο. Πορτοκαλια, κανένα ντεπον και κάντε τις επαφές σας 😃

@Katiana1987 ναι είναι κυπελακι, γενικα πολύ πιο υγιεινό από τη συμβατική σερβιετα, αν και δεν το χρησιμοποιώ σε όλους τους κύκλους ανάλογα τα κέφια. 

Αν έχεις μεγάλη ροή είναι οκ; Γιατί εγώ έχω πολυυυ αίμα κ το σκεφτόμουν..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Κ εγώ Τρίτη, αν και ένα τεστακι που έκανα τώρα δείχνει πως λογικά αύριο θα είναι θετικό το απόγευμα. Μακαρι να καταφέρουμε κ εμείς επαφές από σήμερα μέχρι τουλάχιστον τρίτη, αν και έχω και εγώ άρρωστο το μωρό και οι δυνάμεις μας, μας εγκαταλείπουν. 

Δημοσίευση

@Rena92 τις πρώτες μέρες έχω κι εγώ αρκετό αίμα και βάζω και χαρτί ή αν βγω σερβιετα σε περίπτωση που δεν αλλάξω άμεσα. Αλλά γενικά θεωρώ φταίει ότι δεν βρήκα το κατάλληλο κύπελλο, υπάρχουν διάφορα κάποια έχουν και κλήση όπως ο κόλπος. Εμένα είναι το organic cup και δεν με βολεύει τόσο στη μεγάλη ροή, αλλά είπα ότι όταν με το καλό γεννήσω θα πάρω τότε άλλο γιατί αν έχεις γεννήσει θες άλλο νούμερο.

Πάντως δεν μυρίζει καθόλου το αίμα, βλέπεις πραγματικά πόσο αίμα χάνεις, δεν το νιώθεις και επίσης δεν έχει χημικά όπως οι σεβριετες. Εκτός κι αν χρησιμοποιούμε υφασμάτινες σεβριετες. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...