Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις εμπειρίες σας.. Το κακό είναι ότι είμαι σχεδόν μόνη μου σε αυτό. Ο άντρας μου όπως σας έχω γράψει δουλεύει δύο δουλειές και μάλιστα με βάρδιες που σημαίνει ότι λείπει πολλές νύχτες ή στα πρωινά ξυπνάει 5 το πρωί. Οπότε δεν έχει πολλές αντοχές όταν είναι σπίτι. Σε συνδιασμό με την εγκυμοσύνη μου ήρθε και έδεσε. 

Την ξαπλώνω 8:30 για βράδυ και μέχρι να πάω να ξαπλώσω και εγώ και να την πάρω δίπλα μου, ξυπνάει ανά μισή ώρα για αγκαλιά. Άγχος αποχωρισμού μας είπε και η παιδίατρος, οπότε απλά κάνω υπομονή...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μανουλες ♥️♥️

• Απαντήσεις 840
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλή Παρασκευούλα να έχουμε. 

Διάβασα ένα post που θα ήθελα να μοιραστώ κι εδώ...αναφέρόταν στο ροζ χρώμα που χάνουν οι φλαμίνγκο μαμάδες όταν γεννήσουν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τις μαμάδες που γεννάνε τα μωρά τους, φεύγει το ροζ τους χρώμα για κάποιο διάστημα μέχρι να βρουν τα πατήματά τους κλπ. Το ροζ χρώμα όμως φεύγει και από τις μαμάδες που έχασαν τα μωράκια τους/τα εμβρυάκια τους, έχοντας μέσα στην απώλειά τους να διαχειριστούν και το να μην δείχνουν θλιμμένες για να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους γύρω τους, οι οποίοι πολλές φορές δεν μπορούν να καταλάβουν. Κάποια στιγμή όμως αποκτούν ξανά σταδιακά το χρώμα τους, μαθαίνοντας να προχωράνε παρέα με την θλίψη και την απώλεια.

Εύχομαι κάθε γυναίκα εδώ μέσα και εκεί έξω που έχει βιώσει την απώλεια να βρει το ροζ της χρώμα ξανά και να έρθει να φωλιάσει το μωρό της που μετά πάλι θα της "κλέψει" λίγο από το χρώμα της αλλά δεν θα έχει καμία σημασία γιατί θα είναι μαζί της.

Και κάθε νέα μανούλα που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με το νεογέννητό της, να παραμένει μαλακή σε αυτή την απίστευτη νέα εμπειρία της ζωής της και σταδιακά να ξαναβρει το δικό της μοναδικό χρώμα. 

💗💗💗

Δημοσίευση

@Elli13 μου θα εχουν ακριβώς την ίδια διαφορά με τα δικά μου. Θα είναι δύσκολο και μόνη σου θα είναι βουνό ειδικά με τη μεγάλη σου. Δε θα σου περιγράψω τίποτα διότι θα σε αγχωσω. Θα περάσει και αυτό το στάδιο βήμα βήμα όπως έχεις καταλάβει ως τώρα με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται. Ο αγώνας μας είναι να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, αγών κυριολεκτικά με τα όλα του. Στο τέλος δεν έχει βραβείο αλλά εύχομαι σε όλες την ηθική ικανοποίηση ότι μεγαλώσαμε καλούς ανθρώπους. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

@Elli13 μου θα εχουν ακριβώς την ίδια διαφορά με τα δικά μου. Θα είναι δύσκολο και μόνη σου θα είναι βουνό ειδικά με τη μεγάλη σου. Δε θα σου περιγράψω τίποτα διότι θα σε αγχωσω. Θα περάσει και αυτό το στάδιο βήμα βήμα όπως έχεις καταλάβει ως τώρα με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται. Ο αγώνας μας είναι να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, αγών κυριολεκτικά με τα όλα του. Στο τέλος δεν έχει βραβείο αλλά εύχομαι σε όλες την ηθική ικανοποίηση ότι μεγαλώσαμε καλούς ανθρώπους. 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Είμαι προετοιμασμένη- όσο γίνεται - ότι δεν θα είναι κάτι καθόλου εύκολο... Για εμένα το μεγαλύτερο βραβείο είναι το χαμόγελο της μικρής μου και η αγκαλιές που πλέον με παίρνει από μόνη της στα ξαφνικά. Εκεί ξεχνάω τα πάντα ♥️♥️

Αν καταφέρει ο σύζυγος να πάρει μετάθεση για κάποιο νησί και φύγουμε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει δεύτερες δουλειές, αλλά και αυτά υποθετικά είναι, από όσα ξέρουμε από τρίτους. Αν πάει καλά αυτό το σενάριο, θα έχω περισσότερη βοήθεια και από εκείνον. Αν όχι, θεωρώ ότι σαν γυναίκες και σαν μαμάδες κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας.. Ειδικά σαν μια μαμά που έχω βιώσει τόσες απώλειες, βρήκα μια άλλη Έλλη που δεν πίστευα ότι υπήρχε μέσα μου.. Ζωντανή νεκρή σχεδόν από την αιμορραγία και ημιλιποθυμη να θηλάζω την μικρή μου για να μην ξυπνήσει, εν μέσω της αποβολής μου... Αυτά και άλλα πολλά που δεν θέλω να σας μαυρίσω πάλι...

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες σας 💕💕

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Στα ψηφιακά τεστ εγκυμοσύνης μπορούμε να δούμε ξανά το αποτέλεσμα αφότου σβήσει η οθόνη και μετά; ή βγαίνει μια φορά το αποτέλεσμα το βλέπεις και αυτό είναι, χάνετε έπειτα;

Το αποτελεσμα θα ειναι στην οθονη για καποιες ωρες (10-12 ωρες) και μετα σβηνει και δεν μπορεις να το ξαναδεις (τουλαχιστον στα clearblue).

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Στα ψηφιακά τεστ εγκυμοσύνης μπορούμε να δούμε ξανά το αποτέλεσμα αφότου σβήσει η οθόνη και μετά; ή βγαίνει μια φορά το αποτέλεσμα το βλέπεις και αυτό είναι, χάνετε έπειτα;

Από όσο θυμάμαι από τα δικά μου μένει αρκετά στην οθόνη αλλά μετά αν σβήσει χάνεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Πως είσαι κορίτσι μου;;; Έρχεται και το 2ο... 

Δε χρειάζεται να δίνουμε εξηγήσεις σε κανέναν τελικά!!! Κάθε γονιός κάνει το καλύτερο που μπορεί. 

Έρχεται δε λες τίποτα! Προσπαθώ να είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά όπως λέει και η Έλλη για το τι με περιμένει με τέτοια μικρή διαφορά και χωρίς ουσιαστική βοήθεια. Σίγουρα όμως αλλιώς θα είναι στην πράξη. Θα επιβιώσουμε! Όπως όλες όσες πέρασαν κ περνούν το αντίστοιχο κι ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Τουλάχιστον οι δικές μας είναι δύσκολες αλλά για χαρά! 

Κι εγώ είμαι κομμάτια πολλές φορές αλλά παίρνω δύναμη από τον μικρό μου που με λατρεύει. Δεν ήξερα πόσο μπορεί να σε αγαπήσει ένα τόσο δα πλάσμα και δεν το λέω εγωιστικα. Είναι μια αγάπη τόσο διαφορετική,  μοναδική,  συγκινητική και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής μας ! 

Θα περάσει νεράκι ο καιρός κ μετά θα αναπολώ είμαι σίγουρη χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν έχω ιδέα, σε σκεφτόμουν όμως κ μπήκα να δω τα νέα σου. Βγήκε η 3η χοριακη ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Έρχεται δε λες τίποτα! Προσπαθώ να είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά όπως λέει και η Έλλη για το τι με περιμένει με τέτοια μικρή διαφορά και χωρίς ουσιαστική βοήθεια. Σίγουρα όμως αλλιώς θα είναι στην πράξη. Θα επιβιώσουμε! Όπως όλες όσες πέρασαν κ περνούν το αντίστοιχο κι ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Τουλάχιστον οι δικές μας είναι δύσκολες αλλά για χαρά! 

Κι εγώ είμαι κομμάτια πολλές φορές αλλά παίρνω δύναμη από τον μικρό μου που με λατρεύει. Δεν ήξερα πόσο μπορεί να σε αγαπήσει ένα τόσο δα πλάσμα και δεν το λέω εγωιστικα. Είναι μια αγάπη τόσο διαφορετική,  μοναδική,  συγκινητική και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής μας ! 

Θα περάσει νεράκι ο καιρός κ μετά θα αναπολώ είμαι σίγουρη χαχα 

Πότε έχεις ΠΗΤ με το καλό;;;

Έτσι ακριβώς είναι... Αν κι εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη... μου λείπει αυτή η φάση!!!

Δημοσίευση

Σε άλλα νεα, ακόμα ένας μήνας που ήρθε η περίοδος. Απορώ αλήθεια, το σπερματοζωάριο και το ωάριο τι κάνουν εκεί μέσα, παίζουν τις κουμπάρες; Μια δουλειά έχουν να κάνουν, μια! 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σε άλλα νεα, ακόμα ένας μήνας που ήρθε η περίοδος. Απορώ αλήθεια, το σπερματοζωάριο και το ωάριο τι κάνουν εκεί μέσα, παίζουν τις κουμπάρες; Μια δουλειά έχουν να κάνουν, μια! 

Προσπαθω να γελασω ετσι οπως τα λες μαρεσει😁 αλλα θελω μεσα μου να κλαψω κ να ουρλιαξω γιατι εχω κ γω την ιδια απορια ...κ να μην επανελθω στο αν μας ακουει κανεις εκει πανω η π εχουμε φταιξει εμεις κ δεν μενουμε εγκυες ...γινομαι γραφικη???!!! Ευχομαι να μην παιζουν πια τις κουμπαρες ξανα...θα βαρεθουν...σε ποια μερα εισαι κοριτσι μου??? Εγω 1η μερα σημερα κ βλεοω αιμα μονο στο χαρτι υγειας...ανυπομονω να παω τ πρωι γ εξετασεις .δε θελω να δω κ να ακουσω γ εγκυο τπτλαχιστον 1 μηνα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Προσπαθω να γελασω ετσι οπως τα λες μαρεσει😁 αλλα θελω μεσα μου να κλαψω κ να ουρλιαξω γιατι εχω κ γω την ιδια απορια ...κ να μην επανελθω στο αν μας ακουει κανεις εκει πανω η π εχουμε φταιξει εμεις κ δεν μενουμε εγκυες ...γινομαι γραφικη???!!! Ευχομαι να μην παιζουν πια τις κουμπαρες ξανα...θα βαρεθουν...σε ποια μερα εισαι κοριτσι μου??? Εγω 1η μερα σημερα κ βλεοω αιμα μονο στο χαρτι υγειας...ανυπομονω να παω τ πρωι γ εξετασεις

1η μέρα σήμερα! Μαζί είμαστε 

Θα κρατήσω το θετικό ότι μόλις ξεπρηστεί το στήθος θα πάω για έναν υπέρηχο που ήθελα, και πάμε για Φεβρουάριο τι να πω. Να κάνεις κι εσύ τις εξετάσεις σου κορίτσι μου να δεις τι γίνεται 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

1η μέρα σήμερα! Μαζί είμαστε 

Θα κρατήσω το θετικό ότι μόλις ξεπρηστεί το στήθος θα πάω για έναν υπέρηχο που ήθελα, και πάμε για Φεβρουάριο τι να πω. Να κάνεις κι εσύ τις εξετάσεις σου κορίτσι μου να δεις τι γίνεται 

Ναι αυτο ειναι το θετικο να κανεις κ εσυ την εξεταση σου να ηρεμησεις δεν θα ειναι τπτ... σωματοποιουμε το αγχος μας πολυ δυστυχως ....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Δεν έχω ιδέα, σε σκεφτόμουν όμως κ μπήκα να δω τα νέα σου. Βγήκε η 3η χοριακη ;

Ναι!! ναι!! βγήκε και είναι καλή, δόξα τω Θεώ! Από βδομάδα πάω για υπέρηχο. 🙏🏼

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χα χα χα χα.. δεν ξέρεις πόσες φορές είχα την ίδια απορία με σένα.. 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι!! ναι!! βγήκε και είναι καλή, δόξα τω Θεώ! Από βδομάδα πάω για υπέρηχο. 🙏🏼

χα χα χα χα.. δεν ξέρεις πόσες φορές είχα την ίδια απορία με σένα.. 🤣

Συγχαρητήρια!! Όλα θα πάνε καλά! Αναμένουμε τα νεότερα 🙏🏼 

Ο σύζυγος πως είναι; χαίρεται φαντάζομαι και θα ηρέμησε κι εκείνος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...