Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 ολα θα ειναι τέλεια στην αυχενικη! Θα τ δεις! Πόσο σε νιώθω βρε κορίτσι μου με τις αφυπνησεις δ φαντάζεσαι. Περασα απιστευτη ταλαιπωρια με τη μεγάλη μου. Οχι σερι, ούτε διωρο συνεχόμενο δεν έκανε. Ξυπνάγε ανα μιση με μια ώρα, βαρια στο διωρο κι αυτό σπανια. Θυμάμαι βραδια ολόκληρα να κλαιω από την απελπισία μου. Και δ μιλαμε για βρεφος, μιλάμε για μια κατάσταση που πήγε κοντά ως τ δύο. Κ όχι ότι μετά δ ξυπνουσε, αλλά από τις 12 φορες πέσαμε στις 5. Και ειχα κ τ βρεφος. Οταβ γέννησα ήταν 21 μηνων η μεγαλη. Με τ ένα χέρι θήλαζα τ μωρο κ με τ αλλο εδινα γαλα με τ μπουκαλι στην άλλη. Τους πρώτους 6 μηνες του 2ου μ παιδιού δ τους Θυμάμαι. Κοιμόμουν σύνολο 3 ωρες μέσα στη μέρα. ΣΥΝΟΛΟ! Αστο... τωρα νιώθω ότι όλα αυτά τ περασα σε μια άλλη ζωή... καλό κουράγιο. Να θυμάσαι ότι όλα περνανε....

Και εμένα 21 μηνών θα είναι και πραγματικά σκέφτομαι πως θα την παλεψω. Γι αυτό έκανα συνέδρια ύπνου, για να το φτιάξουμε όσο είναι νωρίς το θέμα, αλλά δεν.. 

Έχεις περάσει και εσύ πολύ ζορικα, και δυστυχώς όταν δεν υπάρχει βοήθεια το πράγμα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.. Απλά εμένα αυτό έγινε τόσο τραγικό αυτήν την τελευταία εβδομάδα και ελπίζω μέσα μου να είναι λόγω του εμβολίου, και ότι θα στρώσει λίγο πάλι. Αν όχι, την έβαψα 😅😅

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου θυμάμαι κ εμένα ο γιος μου τότε ήταν 16-17 μηνών όταν έκανε ανήσυχο ύπνο ενώ κοιμόταν σερί κ όταν ρώτησα την παιδίατρο μου είπε είναι της ηλικιας τους 

Μακάρι να είναι έτσι.. Εντάξει σερί δεν κοιμήθηκε ποτέ, αλλά έπινε γάλα και ξανακοιμοταν. Ή όταν έκλαιγε από δόντια, έδινα ντεπον και σε λίγη ώρα ηρεμούσε. Αυτό που περνάμε τώρα είναι πρωτοφανές και τραγικό μαζι. Έχουμε και το άγχος αποχωρισμού οπότε από ένα σημείο και μετά την παίρνω στο κρεβάτι μας μπας και κλείσουμε λίγο τα μάτια μας..

• Απαντήσεις 814
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το έχετε δει αυτό;; Δεν ήξερα ότι μιλούσαμε για τόσο μεγάλο έγκλημα! Τα καθάρματα! Αυτό σημαίνει ότι έκλεβαν έμβρυα από γυναίκες, προσποιούνταν ότι κάνουν ετ και τα έδιναν άλλου;; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.

Screenshot_2025-01-23-16-23-25-649_com.android.chrome.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Το έχετε δει αυτό;; Δεν ήξερα ότι μιλούσαμε για τόσο μεγάλο έγκλημα! Τα καθάρματα! Αυτό σημαίνει ότι έκλεβαν έμβρυα από γυναίκες, προσποιούνταν ότι κάνουν ετ και τα έδιναν άλλου;; Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι.

Όχι!!! Που;;; Εδώ Ελλάδα;;; Πάμε καλά;!  Έχω πάθει σοκ!

Δημοσίευση

@Elli13 ακόμα δε ταλαιπωρεί η ζουζου με τον ύπνο ε; Και δεν βοήθησε η σύμβουλος ύπνου; Όχι ότι έχω πάει, αλλά τι σκατά;! 

Εμένα μετά το χρόνο κοιμάται σερί, εκτός από όταν έχει δόντια ή κάτι την ενοχλεί. 17 μηνών περάσαμε άγχος αποχωρισμού μάλλον που ήθελε να κοιμάται μαζί μας, αλλά έστρωσε πάλι.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τη δικιά μου είναι να μην της δίνω περιθώρια. Γιατί με την πρώτη ευκαιρία πάει να το σκάσει να πάει να παίξει. Της λέω "Τώρα θα κάνουμε νάνι" και δεν την αφήνω από την αγκαλιά μου αν δεν ηρεμήσει- χαλαρώσει για να κοιμηθεί. Τώρα εσύ είσαι κι έγκυος, οπότε δεν θα μπορείς να την σηκώνεις, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς κάπως να την περιορίζεις και να της "επιβάλεις" κάπως ότι τώρα κοιμόμαστε. (Εννοείται κλείνουμε όλα τα φώτα του σπιτιού και δεν κάνουμε κιχ αλλιώς πετάγεται το διαολακι)

Τώρα στις αφυπνίσεις αν είστε στο ίδιο δωμάτιο είναι δύσκολα. Αν την έχεις στην κούνια άστη λίγο να κλάψει και να δεις αν θα ξανακοιμηθεί. Έτσι της έκανα εγώ και σταμάτησε σταδιακά ή την έβλεπα ότι ξυπνούσε λίγο και ξανακοιμοταν μόνη της χωρίς να μας ενοχλήσει/ζητήσει. (Λίγο κλάμα όμως, 1 λεπτό μαξ και εννοείται αν δεν βλέπεις διάθεση να ηρεμήσει πας εκεί. Δεν είμαι υπέρ του να κλαίνε)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Κορίτσια παραθέτω το άρθρο εδω για οποια θέλει: 

https://www.iefimerida.gr/ellada/nees-syllipseis-gia-kykloma-emporias-brefon

Το διάβασα και έφριξα!! Μου μπήκαν και μένα άσχημες σκεψεις γιατί 2 ετ έκανα στην Θεσσαλονίκη με μέθη χωρίς να να έχω θετικό αποτέλεσμα, δεν είχε γίνει καν η  εμφύτευση της βλαστοκυστης, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να κάνανε 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elli13 ακόμα δε ταλαιπωρεί η ζουζου με τον ύπνο ε; Και δεν βοήθησε η σύμβουλος ύπνου; Όχι ότι έχω πάει, αλλά τι σκατά;! 

Εμένα μετά το χρόνο κοιμάται σερί, εκτός από όταν έχει δόντια ή κάτι την ενοχλεί. 17 μηνών περάσαμε άγχος αποχωρισμού μάλλον που ήθελε να κοιμάται μαζί μας, αλλά έστρωσε πάλι.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τη δικιά μου είναι να μην της δίνω περιθώρια. Γιατί με την πρώτη ευκαιρία πάει να το σκάσει να πάει να παίξει. Της λέω "Τώρα θα κάνουμε νάνι" και δεν την αφήνω από την αγκαλιά μου αν δεν ηρεμήσει- χαλαρώσει για να κοιμηθεί. Τώρα εσύ είσαι κι έγκυος, οπότε δεν θα μπορείς να την σηκώνεις, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς κάπως να την περιορίζεις και να της "επιβάλεις" κάπως ότι τώρα κοιμόμαστε. (Εννοείται κλείνουμε όλα τα φώτα του σπιτιού και δεν κάνουμε κιχ αλλιώς πετάγεται το διαολακι)

Τώρα στις αφυπνίσεις αν είστε στο ίδιο δωμάτιο είναι δύσκολα. Αν την έχεις στην κούνια άστη λίγο να κλάψει και να δεις αν θα ξανακοιμηθεί. Έτσι της έκανα εγώ και σταμάτησε σταδιακά ή την έβλεπα ότι ξυπνούσε λίγο και ξανακοιμοταν μόνη της χωρίς να μας ενοχλήσει/ζητήσει. (Λίγο κλάμα όμως, 1 λεπτό μαξ και εννοείται αν δεν βλέπεις διάθεση να ηρεμήσει πας εκεί. Δεν είμαι υπέρ του να κλαίνε)

Γενικά από τις μέχρι τώρα συμβουλές σου θα σου πω ότι είσαι πολύ πολύ τυχερή, γιατί πρέπει να έχεις ένα πολύ καλόβολο μωρό 😅 Στην κούνια αν ανοίξει τα μάτια και δεν την πάρω, την ακούει όλη η γειτονιά... Δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο ούτε για πλάκα. Την είχα αφήσει κάποια στιγμή και ήμουν δίπλα της και από το κλάμα μελάνιασε. Είναι πολύ επίμονο παιδί και απαιτητικό! 

Εννοείται στις αφυπνίσεις συνεχίζω να προσπαθώ να την κοιμισω, σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε δωμάτιο ούτε ανοίγουμε φώτα αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όπως ήταν και με τον αποθηλασμο. Αποθηλασε ουσιαστικά μόνη της όταν άρχισε να εκνευρίζεται στο στήθος. Πιθανολογω ότι μειώθηκε η ροή μου, ίσως λόγω εγκυμοσύνης γιατί ξεκινούσε να θηλάσει και έκλαιγε σπαρακτικά. Οπότε εκεί σταμάτησε κιόλας να ζητάει στήθος. Ωστόσο ξυπνάει και πάλι για γάλα, φρέσκο όμως 😅. Αν δεν της το δώσω απλα δεν θα κοιμηθούμε για το υπόλοιπο της νύχτας. 

Δεν είναι από τα καλοβολα μωρά, ποτέ δεν ήταν. Γι αυτό πλέον λέω ότι μετά την κόρη μου και αυτόν τον εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως και να είναι το δεύτερο μωράκι, θα το αντέξω 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Η μικρή μου έγινε 15 μηνών χτες. Γενικά έκανε ανήσυχο ύπνο, δεν έχω κοιμηθεί ένα βράδυ σερί είτε θήλαζα, είτε όχι. Αλλά αυτήν την τελευταία εβδομάδα το κακό έχει παραγινει. Προχτές ξύπνησε 2:30 και ξανακοιμηθηκε 6:00 μέχρι τις 8:30. Αυτά δεν τα έκανε ούτε βρέφος. Ο άντρας μου δουλεύει με βάρδιες οπότε λείπει πολλά βράδια, ουσιαστικά είμαι ολομόναχη... Έκανα και ατομική συνεδρία ύπνου την προηγούμενη εβδομάδα με μια κοπέλα που έχει απίστευτα καλές κριτικές και νιώθω ότι πέταξα 55€!!  Κοίταξα μήπως περνάει και κάποιο άλμα αλλά όχι. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ελπίζω μόνο να επανέλθει σύντομα. Ήδη τρομάζω για το όταν έρθει με το καλό το μωρό πως θα αντέξω, αν η μικρή συνεχίσει έτσι. Βέβαια ως τότε έχουμε καιρό και πιστεύω όσο μεγαλωνουν στρώνουν λίγο τα πράγματα, αλλά προς ώρας είμαι κομμάτια. Χτες έβαλα τα κλάματα από την απελπισία μου...

Εσένα πόσο είναι το παιδάκι σου;

Διαβάζω την απάντηση σου και πραγματικά θα μπορούσα να τα έχω γράψει κ εγώ ακριβώς όλα αυτά που λες. Έχουμε περάσει και περνάμε ακριβώς τα ίδια και άλλα διάφορα ακόμα. Ξυπνήματα μες στη νύχτα κ να μένει ξύπνιος για ένα 3ωρο, να μην ξυπνάει εντελώς αλλά όλη την ώρα να ψιλογκρινιαζει, να στριφογυριζει, να ζητάει πιπίλα, να κοιμάται πολύ αργά το βράδυ ενώ είναι ώρες ξύπνιος όλη μέρα κλπ κλπ. Όπως λες δεν έχω κοιμηθεί σερί εδώ κ 1.5 χρόνο. Είναι 18 μηνών σχεδόν ο δικός μου κ είχαμε πάει κι εμείς όταν ήταν πιο μικρός σε μια κοπέλα που ασχολείται με τον ύπνο. Εφαρμοσα κατά γράμμα αυτά που μου είχε πει και φυσικά δε βοήθησε τίποτα. Και για τον θηλασμό που λες, ούτε εγώ θηλάζω πλέον εδώ κ μήνες και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, υπομονή κ στις δύο μας... Ελπίζω κι εγώ σ αυτό που λες, ότι τώρα που μεγαλώνουν κάποια στιγμή θα φτιάξει όλο αυτό.. Κι εσύ έχεις χρόνο μέχρι να γεννήσεις οπότε πιστεύω ότι κάπως καλύτερα θα είναι μέχρι τότε!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η afr είπε:

Διαβάζω την απάντηση σου και πραγματικά θα μπορούσα να τα έχω γράψει κ εγώ ακριβώς όλα αυτά που λες. Έχουμε περάσει και περνάμε ακριβώς τα ίδια και άλλα διάφορα ακόμα. Ξυπνήματα μες στη νύχτα κ να μένει ξύπνιος για ένα 3ωρο, να μην ξυπνάει εντελώς αλλά όλη την ώρα να ψιλογκρινιαζει, να στριφογυριζει, να ζητάει πιπίλα, να κοιμάται πολύ αργά το βράδυ ενώ είναι ώρες ξύπνιος όλη μέρα κλπ κλπ. Όπως λες δεν έχω κοιμηθεί σερί εδώ κ 1.5 χρόνο. Είναι 18 μηνών σχεδόν ο δικός μου κ είχαμε πάει κι εμείς όταν ήταν πιο μικρός σε μια κοπέλα που ασχολείται με τον ύπνο. Εφαρμοσα κατά γράμμα αυτά που μου είχε πει και φυσικά δε βοήθησε τίποτα. Και για τον θηλασμό που λες, ούτε εγώ θηλάζω πλέον εδώ κ μήνες και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, υπομονή κ στις δύο μας... Ελπίζω κι εγώ σ αυτό που λες, ότι τώρα που μεγαλώνουν κάποια στιγμή θα φτιάξει όλο αυτό.. Κι εσύ έχεις χρόνο μέχρι να γεννήσεις οπότε πιστεύω ότι κάπως καλύτερα θα είναι μέχρι τότε!

Έχω την αίσθηση ότι οι συνεδρίες ύπνου δίνουν κάποιες γενικές οδηγίες που ασφαλώς δεν πιάνουν σε όλα τα μωρά, ειδικά αν έχουν λίγο απαιτητικό χαρακτήρα.. Υπομονή κορίτσι μου και καλό μας κουράγιο ❤️❤️

Δημοσίευση

Κοριτσια 52ημερα κυκλου σημερα και κατι παει να γινει απο περιοδο.(υποθετω) Ειδα στο σερβιετακι μ το πρωι καφε κηλιδες και λιγο στο χαρτι καφε κ κοκκινες βλεννες (ελαχιστες) απο το μεσημερι κ μετα δεν εχω τπτ...αλλα εχω εντονο πονο στη κοιλια. Θελω να ξυπνησω το πρωι κ να αδιαθετησω δεν ανταχω αλλο ειλικρινα θα εκραγω.... 

Δημοσίευση

@Elli13 τις αποθηλασα κ τις 2 στους 8 μηνες και ξυπνούσαν για γαλα η μεγαλη μεχρι τα 3 η μικρη μεχρι τα 4! Γαλα δ τους στέρησα.ποτε. Αν δ τους εδινα δ χαλαρωναν εκνευρίζομουν εγω, αυτές και γενικά μέναμε αυπνοι. Θα κάνεις ότι βολεύει εσένα κ τ μωρο σου. Με τ π τις άκουγα να κουνιούνται πετάγομουν ετοίμαζα τ γαλα μπαμ μπαμ και το εδινα πριν καν ξυπνήσουν εντελώς. Από μια ηλικία κ μετά τ εδινα, τ έπιναν κ πετούσαν δίπλα τ μπουκαλι. Οπότε δ έχανα πολυ υπνο. Ένα θα σ πω κοιμηθηκα ολοκληρο βραδυ στο κρεβάτι μ όταν η μεγαλη ηταβ 6 κ η μικρή 4! Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Στη μεγαλη δοκιμασα κ να την αφήσω να κλαίει. Αυτό π καταφερα ηταβ από τις 12 φορες ξύπνηματα να πέσουμε στις 5 6. Πόσα βραδια περασα ξαπλωμενη στο πάτωμα ούσα εγκυος στο 2ο να της μιλάω κ να της τραγουδάω για να κοιμηθεο κ πάλι κι αυτή να ουρλιάζει κ να ουρλιάζει... μια συμβουλή θα σου δώσω. Αρκεί να κοιμάσαι, ακολούθησε την. Θέλει στο κρεβάτι μαζί σου? Παρτην μαζί σου μετα την 1η αφύπνιση, θέλει καναπε? Καναπε! Αρκεί να κοιμάσαι εσύ. Παλεψα τοσο πολυ με τ ύπνο τους και το μετάνιωσα τοσο πολυ π προκειμένου να κοιμηθώ δ τις πήρα στο κρεβάτι και με εφαγαν τα πέρα δώθε. Σ ξανα ειπα έφτασαν 6 κ 4 για να κοιμηθουν ολη τη νύχτα. Οτι και αν είχα δοκιμάσει. Κάνε ότι σε βολεύει προκειμένου να κοιμάσαι εσύ. Δε θα ειναι για πάντα μωρο. Δ έχουμε όλες μωρα π κοιμούνται σερι ολο τ βραδυ. Τι να κάνουμε? Η μεγαλη μ είναι 7.5 τωρα κ 2 φορες ξυπνάει στανταρ. Για τσισα, για νερό, γτ δ βολεύεται. Οποτε κ μας φωναζει να την σκεπάζουμε. Δ υπάρχει βραδυ που να το έχει πάρει σερι. Τερμα σερι. Προκειμένου να ξεκουραστείς κανε ότι νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει. Ίσως κ ότι είπες ότι δ θα κάνεις ποτέ. Καντο και θα με θυμηθείς. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια μου και γωω είμαι εδώ και σας παρακολουθώ 😇😇😇

Θέλω να ρωτήσω τις κοπέλες που έχουν κάνει καμπύλη σακχάρου ποια γεύση γλυκόζη είχαν επιλέξει; ειμαι στα πρόθυρα τώρα για την καμπύλη σακχάρου και ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας 

Εμένα την απλή μου είχαν δώσει... Να σου πω την αλήθεια την περίμενα πολύ χειρότερη αυτήν την εξέταση... Απλά ζαλίστηκα λίγο και προς το τέλος επειδή έκανα τα 100ml με 3 ώρες, πεινούσα πολύ! 

Με το καλό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 τις αποθηλασα κ τις 2 στους 8 μηνες και ξυπνούσαν για γαλα η μεγαλη μεχρι τα 3 η μικρη μεχρι τα 4! Γαλα δ τους στέρησα.ποτε. Αν δ τους εδινα δ χαλαρωναν εκνευρίζομουν εγω, αυτές και γενικά μέναμε αυπνοι. Θα κάνεις ότι βολεύει εσένα κ τ μωρο σου. Με τ π τις άκουγα να κουνιούνται πετάγομουν ετοίμαζα τ γαλα μπαμ μπαμ και το εδινα πριν καν ξυπνήσουν εντελώς. Από μια ηλικία κ μετά τ εδινα, τ έπιναν κ πετούσαν δίπλα τ μπουκαλι. Οπότε δ έχανα πολυ υπνο. Ένα θα σ πω κοιμηθηκα ολοκληρο βραδυ στο κρεβάτι μ όταν η μεγαλη ηταβ 6 κ η μικρή 4! Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Στη μεγαλη δοκιμασα κ να την αφήσω να κλαίει. Αυτό π καταφερα ηταβ από τις 12 φορες ξύπνηματα να πέσουμε στις 5 6. Πόσα βραδια περασα ξαπλωμενη στο πάτωμα ούσα εγκυος στο 2ο να της μιλάω κ να της τραγουδάω για να κοιμηθεο κ πάλι κι αυτή να ουρλιάζει κ να ουρλιάζει... μια συμβουλή θα σου δώσω. Αρκεί να κοιμάσαι, ακολούθησε την. Θέλει στο κρεβάτι μαζί σου? Παρτην μαζί σου μετα την 1η αφύπνιση, θέλει καναπε? Καναπε! Αρκεί να κοιμάσαι εσύ. Παλεψα τοσο πολυ με τ ύπνο τους και το μετάνιωσα τοσο πολυ π προκειμένου να κοιμηθώ δ τις πήρα στο κρεβάτι και με εφαγαν τα πέρα δώθε. Σ ξανα ειπα έφτασαν 6 κ 4 για να κοιμηθουν ολη τη νύχτα. Οτι και αν είχα δοκιμάσει. Κάνε ότι σε βολεύει προκειμένου να κοιμάσαι εσύ. Δε θα ειναι για πάντα μωρο. Δ έχουμε όλες μωρα π κοιμούνται σερι ολο τ βραδυ. Τι να κάνουμε? Η μεγαλη μ είναι 7.5 τωρα κ 2 φορες ξυπνάει στανταρ. Για τσισα, για νερό, γτ δ βολεύεται. Οποτε κ μας φωναζει να την σκεπάζουμε. Δ υπάρχει βραδυ που να το έχει πάρει σερι. Τερμα σερι. Προκειμένου να ξεκουραστείς κανε ότι νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει. Ίσως κ ότι είπες ότι δ θα κάνεις ποτέ. Καντο και θα με θυμηθείς. 

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου. Ειναι αυτό που χρειαζομουν!!

Από τη μέρα που γεννήθηκε είμαι αυτής της φιλοσοφίας, να κάνω ό,τι βολεύει την οικογένεια μας, ακολουθώντας το παιδί μου και τις ανάγκες του. Απλά ώρες ώρες με όσα μας βομβαρδίζουν, αρχίζω να αναρωτιέμαι αν κάνω κάτι λάθος, αν φταίω εγώ κάπου, αν έπρεπε να χειριστώ κάποιες καταστάσεις αλλιώς, και γενικά μήπως φταίω εγώ που φτάσαμε 15 μήνες μετά να μην κοιμόμαστε ακόμα.  Οι περισσότερες μανουλες θα με καταλάβουν, είναι αυτές οι αμφιβολίες που μας πιάνουν, αν είμαστε καλές μαμάδες και αν τα κάνουμε τα πράγματα σωστά. Μόνο που το "σωστά" για το κάθε παιδάκι και την κάθε οικογένεια διαφέρει. 

Σε ευχαριστώ και πάλι, ήταν μια υπενθύμιση που με ηρέμησε πολύ 🫂🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...