Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όσο για το κάθισμα φαγητού, μου είχαν δώσει 2 κανονικά αυτά με τα υφάσματα και τα έδωσα γιατί δεν άντεχα να τα πλένω 10 φορές την ημέρα. Πήρα ένα πλαστικό από ικεα και σώθηκα😂
    • Ναι ε? Μακάρι να μπορούσα να ξαπλώσω κι εγώ έχω να οριζοντιωθώ μία βδομάδα τώρα 🤣🤣 δε ξέρω που θα πάει αυτό.. κοιμάμαι με τη τηλεόραση ανοιχτή, βλέπω ντοκιμαντέρ, με παίρνει ο ύπνος (λέμε τώρα..!) όρθια στο καναπέ, πάω τουαλέτα κάθε μια ώρα... βήχω σαν τον νταλικέρι, πονάει όλο μου το σώμα, η ηβική περιοχή δε τη νιώθω απλά!! η πλάτη μου έχει γίνει κομμάτια, ο αυχένας μου θρύψαλλα.. τα μάτια μου τσούζουν από την αυπνία, το περπάτημα έχει γίνει άθλος... η κοιλιά κοπανιέται μια εδώ μια εκεί τεντώματα ένας χαμός γίνεται εκεί μέσα.. με φαγουρίζει και λίγο χαμηλά.. ααα και το καλύτερο.. (μη γελάσετε: έχω βγάλει και αιμοροίδα δε μπορώ να καθήσω πονάω!!!😂😂😂😂😂😂) λέω αυτο μου λειπε μονο!! πραγματικά μέσα σε τόσο λίγο διάστημα δε ξέρω πως έγινα έτσι σαράβαλο 😒
    • Τέλεια! Καταλαβα! Κι εγώ καρότσι έλεγα να πάρω άλλο, αλλά τελικά θα χρησιμοποιήσω το ίδιο και λέω να επενδύσω σε ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου αργότερα. Κι εμένα η μαμά μου αυτό μου είπε να τα καθαρίσω με ξύδι και νερό,  να τα βγάλω στον ήλιο και πιο μετά τα κάνω με λίγο σπρέι ντετολ. Αυτό θα κάνω κι ελπίζω να στεγνώσει. Ευτυχώς έχει ήλιο Αθήνα τις τελευταίες μέρες. Το καρότσι με προβληματίζει γιατί το χω πραγματικά πεταμένο στην αποθήκη χωρίς καν να το χω καθαρίσει από τότε που το μάζεψα. Ούτε καλυμμένο ούτε τίποτα. Μεσολάβησαν 2 μετακομίσεις τους τελευταίους 8 μήνες και καταλαβαίνεις, έχω χάσει τη μπάλα εντελώς με αυτά! Εσύ σε αυτά έχεις βοήθεια από κάποιον? Αααχ χαρά στο κουράγιο σου που την παλεύεις με άλλα 3 παιδιά με σχολεία και υποχρεώσεις!
    • Χαίρομαι για όλα όσα ανέφερες!  Για το ταξίδι!  Για την ανάπτυξη της Ισμήνης-Μαρίας!  Για την παιδίατρο που δεν σε πρήζει άλλο με το βάρος!  Και που μπήκατε ξανά σε πρόγραμμα(με τροφέςπλέον)! 
    • Εμείς είχαμε καρότσι από τα αγόρια ένα σε πράσινο χρώμα.. μετά βόλεψα τη μπουμπού εκεί και χάλασε όταν πια μεγάλωσε.. και για πιο μεγάλη ηλικία με έδωσε ένα η πεθερά μου που της έδωσαν που κ εκείνο μετά με τη σειρά του χάλασε αλλά μετά ουτως η αλλως η μικρη δε το χρειαζόταν καθώς περπατούσε άνετα.. Άρα δεν έχουμε τώρα καρότσι.. δε ξέρω αν μας δώσει ο αδελφός μου θα δούμε.. κάθισμα αν αναφέρεσαι φαγητού είχαμε ένα πλαστικό που το έβαζες επάνω στη καρέκλα και το έδενες πισω βολικό αλλά είναι όλο πλαστικό και πλένεται άνετα.. Αν αναφέρεσαι σε αυτοκινήτου κάθισμα μας έδωσε ο αδελφός μου πάλι λίγο ταλαιπωρημένο βέβαια είναι chicco, το έχουμε στο πατάρι θα το πλύνουμε αλλά δε συζητήσαμε ακομα πως θα το πλύνουμε! Είχαμε το δικό μας ίδια μάρκα σε άριστη κατάσταση για αρκετό καιρό και κάποια στιγμή δυστυχώς το πετάξαμε επειδή νομίζαμε ότι τελειώσαμε από μωρά!!! πόσο λάθος!! που να ξέραμε...όσο για στρρώμα κούνιας θα μας δώσει ο αδελφός μου είχε κρατημένο στην αποθήκη του απο τα κορίτσια του θα το πλύνει η πεθερά μου τώρα με νερό και ξύδι και μπαλκόνι να στεγνώσει? Κάτι τέτοιο μου είχε πει.. δε ξέρω γιατι ειναι κ ογκώδη αυτό.. αλλά μάλλον έτσι θα κάνουμε. Ούτως η άλλως δυο σεντονάκια έστρωνα πάντα ένα με λάστιχο και το κανονικό του απο πάνω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...