Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν θα πω πολλά γιατί θέλω να κρατάω μικρό καλάθι, αλλά και γιατί θέλω να κάνω και υπακοή στον πνευματικό μου. Λεπτομέρειες δεν θα πω, μόνο ότι η χοριακή βγήκε τελικά θετική για όσες ρωτήσατε και μου ευχηθήκατε!!!! Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στην επαναληπτική... προς το παρόν χαμηλό προφίλ και προσευχή πολύ! Ας είναι ευλογημένο..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια δεν θα πω πολλά γιατί θέλω να κρατάω μικρό καλάθι, αλλά και γιατί θέλω να κάνω και υπακοή στον πνευματικό μου. Λεπτομέρειες δεν θα πω, μόνο ότι η χοριακή βγήκε τελικά θετική για όσες ρωτήσατε και μου ευχηθήκατε!!!! Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στην επαναληπτική... προς το παρόν χαμηλό προφίλ και προσευχή πολύ! Ας είναι ευλογημένο..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου. Συγχαρητήρια!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ήμουν σίγουρη 😁 Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμους με ένα γερό μωρό στο τέλος ❤️ Πότε θα κάνεις πάλι; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ εμεις θα σου ευχηθούμε να σου πάνε όλα τέλεια! Εμένα η χοριακη μ ξεκινησε με 47 μοναδες. Σήμερα είμαι 22η βδομαδα. Με το καλό!

Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κορίτσι μου, εσένα έχω στο μυαλό μου και παίρνω δύναμη πως όλα θα πάνε καλά! 🙏🏼 Με το καλό και σε σας να ρθει το ουράνιο τόξο..!!! Μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. ❣️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Συγχαρητήρια κορίτσι, είσαι έγκυος!!! καλούς διπλασιασμούς εύχομαι 🙏 🥰

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!!! Αμήν!!!! 🙏🏼🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου. Συγχαρητήρια!! 

Ευχαριστώωωωω.!!!! 🤗🤗🤗

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ήμουν σίγουρη 😁 Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμους με ένα γερό μωρό στο τέλος ❤️ Πότε θα κάνεις πάλι; 

χε χε χε.. ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 😁

Να δώσει ο Θεός να πάνε καλά μέχρι το τέλος❣️ Σε δύο μέρες θα ξανά πάω τώρα. 🫣🤫

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια; Ποια είναι σε love zone μαζί μου;

Εντωμεταξύ περίμενα ότι 2ο παιδί θα το πάρω χαλαρά και ήδη μετράω τις μέρες για να κάνω τεστ και δεν έχει φτάσει καν η ωορρηξία μου 🤣🤣🤣🤣

Θα ακολουθήσω σύστημα μέρα παρά μέρα, γιατί έτσι έπιασα και την κόρη μου και ελπίζω να μείνω σύντομα έγκυος γιατί τους έχω βαρεθεί στη δουλειά 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κορίτσι μου, εσένα έχω στο μυαλό μου και παίρνω δύναμη πως όλα θα πάνε καλά! 🙏🏼 Με το καλό και σε σας να ρθει το ουράνιο τόξο..!!! Μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. ❣️

Ευχαριστώωωωω.!!!! 🤗🤗🤗

Τετάρτη δηλαδή; Θα περιμένουμε με αγωνία ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώωωωω.!!!! 🤗🤗🤗

Συγχαρητήρια κορίτσι μου κάθε καλό εύχομαι αφού το θέλετε τόσο το μωράκι σας να έρθει στην ώρα του και μια καλή εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Melli είπε:

Γεια σας κορίτσια. Είμαι νέο μέλος. Είμαι στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά δύο εμβρύων. Καλά αποτελέσματα σε όλες.❤️🙏

Καλή επιτυχία κοριτσι μου! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να έχεις θετικά αποτελέσματα!! Πρώτη φορά κανεις εμβρυομεταφορα;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Με το καλό κοριτσι μου !! Αντε και την Τετάρτη με μια 3ψηφια χοριακη!!! 🙏🤞

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι αλλά τώρα πάτε με άλλη μέθοδο! Γιατί να είσαι απαισιόδοξη;! Τώρα θα κάνετε μια καινούργια αρχή 😊 Τόσα ζευγάρια πιάνουν με εξωσωματική και έχουμε εδώ περιπτώσεις που προσπαθούσαν χρόνια με εξωσωματική και το δεύτερο ήρθε μόνο του @peacock 😊 Θέλω να πω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Πόσο μάλλον τώρα που θα πάτε πιο στοχευμένα.

Καλή αρχή!!!

@Sia A πάλευα πολλά χρόνια με εξωσωματική και αποβολές... Απαισιοδοξία, απογοήτευση και απελπισία... Ο γιός μου είναι τώρα 18 μηνών από την 7η έμβρυο μεταφορά μου και ο δεύτερος γιος μου έρχεται σε 2,5 μήνες εντελώς φυσιολογικα. 

Το αγχος δεν επιρρεαζει το αποτέλεσμα της εξωσωματικής και της όποιας προσπάθειας... Ποια γυναίκα κάνει τέτοιες διαδικασίες και δεν έχει άγχος έτσι κι αλλιώς έστω και υποσυνείδητα; 

Θα πάρεις βαθιά ανάσα και θα ξεκινήσεις... Σωστή πληροφόρηση και εξατομίκευση... 

Θετική σκέψη όσο μπορείς! ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Εντωμεταξύ περίμενα ότι 2ο παιδί θα το πάρω χαλαρά και ήδη μετράω τις μέρες για να κάνω τεστ και δεν έχει φτάσει καν η ωορρηξία μου 🤣🤣🤣🤣

Θα ακολουθήσω σύστημα μέρα παρά μέρα, γιατί έτσι έπιασα και την κόρη μου και ελπίζω να μείνω σύντομα έγκυος γιατί τους έχω βαρεθεί στη δουλειά 🤣🤣🤣

Εγώ είμαι σε love zone,είμαι σε γόνιμες δηλαδή, αλλά δεν κάνουμε επαφές.. περιμένουμε να περάσει ο πρώτος κύκλος μετά την αποξεση και μετά θα μπούμε στο παιχνίδι.  Εύχομαι να σου έρθει γρήγορα το δεύτερο!!

Δημοσίευση

Αντε καλή αρχή κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο παιδάκια σου ! Να έρθει γρήγορα 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Οποίο κ να είναι το νούμερο σημασία έχει ο διπλασιασμός!!! Καλούς διπλασιασμούς!!!! Το σημαντικό είναι πως έπιασε!!! Είσαι εγκυοοοσσσσς!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου κοπέλα μου!!!εγώ τελείωσα την love zone πριν δύο ημέρες...και τώρα στην αναμονή 🙏😉 εύχομαι σύντομα να είμαστε έγκυες όλες όσες το θέλουμε με υγιή μωράκια 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@Sia A πάλευα πολλά χρόνια με εξωσωματική και αποβολές... Απαισιοδοξία, απογοήτευση και απελπισία... Ο γιός μου είναι τώρα 18 μηνών από την 7η έμβρυο μεταφορά μου και ο δεύτερος γιος μου έρχεται σε 2,5 μήνες εντελώς φυσιολογικα. 

Το αγχος δεν επιρρεαζει το αποτέλεσμα της εξωσωματικής και της όποιας προσπάθειας... Ποια γυναίκα κάνει τέτοιες διαδικασίες και δεν έχει άγχος έτσι κι αλλιώς έστω και υποσυνείδητα; 

Θα πάρεις βαθιά ανάσα και θα ξεκινήσεις... Σωστή πληροφόρηση και εξατομίκευση... 

Θετική σκέψη όσο μπορείς! ☺️

Υποσυνείδητα πιστεύω η καλή ψυχολογία βοηθά τη λειτουργία του οργανισμού πολύ😄 όλες έχουμε άγχος αλλά μετά το πρώτο παιδί πόσες και πόσες έμειναν έγκυες κατευθείαν χωρίς εξωσωματική?? Σαν να χαλαρώσει ο οργανισμός😄 με το καλό το ανοιξιάτικο νινι❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Εύχομαι ολόψυχα καλούς διπλασιασμούς!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να κρατάς το μικρό σου θαύμα αγκαλιά….💕💕💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
    • Ιωάννα μου κι εμάς ο παιδίατρος το πόσιμο σιγά σιγά του το έδωσε, του μιλούσε κιόλας! Τον έλεγε έλα να σε ταΐσω λίγο μπας και με συμπαθήσεις🤣!! Και στο ζύγισμα τον έχει εντελώς γυμνό, χωρίς πάνα για να έχει πιο καλή μέτρηση, γιατί η πάνα του άλλες φορές μπορεί να είναι πιο κατουρημενη κι άλλες όχι. Τώρα όσον αφορά το βάρος του μωρού σίγουρα έχει άλλη καμπύλη ανάπτυξης με τον θηλασμό, αλλά για να είστε σίγουροι δείτε το με σύμβουλο θηλασμού! Θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Αχ θα δυσκολευτειτε πάρα πολύ με γαμοβαφτιση. Αλλά αν δεν γίνεται και διαφορετικά, να το ευχαριστηθεί τε!!! Πριν δύο καλοκαίρια που βαφτίσαμε τη βαφτιστηρα μας έκαναν γαμοβαφτιση τα παιδιά, διότι ζουν στο Μόναχο. Ένα θα σου πω για να είναι το μωρό ήρεμο την κρατήσαμε από το πρωί στο σπίτι μας μέχρι και στο κέντρο εμείς την είχαμε για να φάει κ για να κοιμηθεί! Είχαμε μετακόμιση όλα της τα πράγματα σε εμάς! Ακόμη και το καθισματακι αυτοκινήτου το είχαμε βάλει στο αυτοκίνητό μας! Τελείωσε η γαμοβαφτιση κ την φέραμε πάλι στο σπίτι μας. Ήταν σαν να είχαμε δικό μας παιδί για μια μέρα! Έτσι το μωρό ήταν πιο ξεκούραστο. Ο άντρας μου σε εγκεφαλικό μην κλάψει και τι θα κάνουμε, αλλά είναι ένα παιδί τόσο βολικό που δεν έκλαψε παρά μόνο όταν την πήρε ο παπάς στα χέρια του!
    • Σ' ευχαριστώ πολύ και εγώ έτσι κυνηγάω 1 άντε 2 υγιή..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...