Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αρα για ν σ ειπε ο γιατρος περιοδος θα ειναι. Απλα σε καθε κυκλο ειμαστε κ διαφορετικα...ισως επειδη κουραστηκες να εχεις κ τοση ροη. Παρε παυσιπονο καθε 6ωρο για να μη προλαβαινει να σε ξαναπιανει ημικρανια. Ισως να ειναι κ καμια μικρη κυστουλα γι αυτο κ τα κομματια..Ναι κλεισε ραντεβου για το ετησιο τσεκ απ σ και θα ειναι ολα καλα πιστευω θα δεις...  ασε το σωμα σου να καθαρισει κ να ηρεμησει απτη περιοδο αυτη κ ξαναμπαινετε στο παιχνιδι...προεχεις εσυ κ το σωμα  σου! Εγω σε αλλα νεα ακομη να αδιαθετησω 

Μιλησες καθολου με τον γιατρό σου..;

Δημοσίευση
στις On 17/1/2025 at 6:24 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, πάρε το χρόνο σου. Και εγώ το ίδιο κάνω, μπαίνω και διαβάζω τα νέα των κοριτσιών. Εύχομαι ότι αποφασίσετε να είναι για το καλύτερο σας!

Στέλνω αγκαλιά! 🌈🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Πολύ ησυχία στην ομαδα μας! Εγω εχω ξεαγχωθει χθες εδωσα εξετάσεις για ενα πτυχίο που προετοιμαζομουν ενα χρόνο και ήμουν σε άρνηση ενα μήνα τώρα δεν ήθελα να δωσω, δυσκολευομουν πολύ να συγκεντρωθω. Αλλά τελικά πήγα και ολα ηταν οκ. Αυριο ειναι και το ραντεβού στο γυναικολόγο για υπέρηχο και να μου πει πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Πολύ ησυχία στην ομαδα μας! Εγω εχω ξεαγχωθει χθες εδωσα εξετάσεις για ενα πτυχίο που προετοιμαζομουν ενα χρόνο και ήμουν σε άρνηση ενα μήνα τώρα δεν ήθελα να δωσω, δυσκολευομουν πολύ να συγκεντρωθω. Αλλά τελικά πήγα και ολα ηταν οκ. Αυριο ειναι και το ραντεβού στο γυναικολόγο για υπέρηχο και να μου πει πως θα κινηθούμε απο δω και πέρα..

Καλά αποτελέσματα εύχομαι κορίτσι μου, όλα να πάνε καλά.

Εγώ σήμερα έκανα ένα τεστάκι εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό που σημαίνει ότι έπεσε επιτέλους η χοριακή και άρα όπου να ναι θα κάνει την εμφάνιση της η περίοδος μου. Ήδη έχω αρχίσει να έχω κάποιες ενοχλήσεις οπότε πιστεύω δεν θα αργήσει. Την Πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό για υπέρηχο αλλά αν μου έρθει μάλλον θα το αναβάλλω. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα. Εχω ηδη ενα παιδι ειναι αγορι και θα προσπαθησουμε σιγα σιγα για το δευτερο. Ο γιος μου δεν ηρθε ευκολα. Ειχα μια αποβολη και προσπαθουσα 1,5 χρονο για να ξανα μεινω. Πειτε καποιο τιπ για να μην τρελαθω παλι απο την αγωνια αν θα μείνω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα. Εχω ηδη ενα παιδι ειναι αγορι και θα προσπαθησουμε σιγα σιγα για το δευτερο. Ο γιος μου δεν ηρθε ευκολα. Ειχα μια αποβολη και προσπαθουσα 1,5 χρονο για να ξανα μεινω. Πειτε καποιο τιπ για να μην τρελαθω παλι απο την αγωνια αν θα μείνω.

Για αρχή προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί καταλαβαίνω ότι υπάρχει αρκετό άγχος. Πες μας λίγα λόγια για σένα, ηλικία αν έχεις κάνει κάποιο ορμονολογικό έλεγχο.. η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήθρε φυσικά τελικά; Γενικά κάποιο τιπ δεν υπάρχει, προσπάθησε να απασχολείς τον εαυτό σου να μην το σκεφτεσαι συνέχεια και χαλάρωσε. Εγ΄ώ εχω μια κορούλα 5 χρονών που ήρθε πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας ταλαιπωρεί.. ήμουν έγκυος και παλλινδόμησε στην 11η εβδομάδα. Η Αμη μου είναι αρκετά χαμηλή για την ηλικία μου (36) αλλά από την απόξεση και μετά σαν να γύρισε βίδα και την είδα αλλιώς, αν θέλει να έρθει έχει καλως.. αν όχι πάλι καλώς. Έχω ένα παιδάκι και ειμαι υπερπλήρης. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Για αρχή προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί καταλαβαίνω ότι υπάρχει αρκετό άγχος. Πες μας λίγα λόγια για σένα, ηλικία αν έχεις κάνει κάποιο ορμονολογικό έλεγχο.. η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήθρε φυσικά τελικά; Γενικά κάποιο τιπ δεν υπάρχει, προσπάθησε να απασχολείς τον εαυτό σου να μην το σκεφτεσαι συνέχεια και χαλάρωσε. Εγ΄ώ εχω μια κορούλα 5 χρονών που ήρθε πολύ εύκολα και τώρα το δεύτερο μας ταλαιπωρεί.. ήμουν έγκυος και παλλινδόμησε στην 11η εβδομάδα. Η Αμη μου είναι αρκετά χαμηλή για την ηλικία μου (36) αλλά από την απόξεση και μετά σαν να γύρισε βίδα και την είδα αλλιώς, αν θέλει να έρθει έχει καλως.. αν όχι πάλι καλώς. Έχω ένα παιδάκι και ειμαι υπερπλήρης. 

Ειμαι 28 χρονων, εχω διαβητη τυπου 2, ηρθαν με φυσικη συλληψη και οι δυο εγκυμοσυνες μου. Στην πρωτη εμεινα στους δυο μηνες προσπαθειας και στην δευτερη προσπαθούσα 1,5 χρονο. Τωρα ο ταρζαν μου είναι 2,5 χρονων.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Ειμαι 28 χρονων, εχω διαβητη τυπου 2, ηρθαν με φυσικη συλληψη και οι δυο εγκυμοσυνες μου. Στην πρωτη εμεινα στους δυο μηνες προσπαθειας και στην δευτερη προσπαθούσα 1,5 χρονο. Τωρα ο ταρζαν μου είναι 2,5 χρονων.

Γερός να είναι να τον χαίρεσαι!

Τον διαβήτη τον έχεις ρυθμισμένο; με ενδοκρινολόγο έχεις μιλήσει; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Γερός να είναι να τον χαίρεσαι!

Τον διαβήτη τον έχεις ρυθμισμένο; με ενδοκρινολόγο έχεις μιλήσει; 

Ναι ειναι ρυθμισμενος με ινσουλινη. Εχω καποια κιλα και πρεπει να τα χασω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ όταν είχα βήχα πονούσα εκεί..Πιστεύω καλό θα είναι εφόσον ο γυναικολόγος σου δώσει το οκ να το πάρεις το φάρμακο να βοηθηθείς.. Ισως επιβαρύνεις πιο πολύ τον οργανισμό σου και το μπεμπε αν δεν το παίρνεις.. Εύχομαι περαστικά!!
    • Ααα!!! Τα pharmasept είναι καλλυντικά; Εγώ νόμιζα φίρμα φαρμακείου..🤣 Εγώ πήρα σαμουάν και αφρόλουτρο agnotis και στα άλλα δεν θυμάμαι..κρεμούλες κλπ.. αλλά γνωστές μάρκες.
    • Ναι πλέον θεωρώ μπορείς άνετα.. έχουν περάσει τόσες μέρες. Από φαρμακείο νομίζω έχω πάφρει τα πάντα εκτός από σύριγγες..κάτι ψηλά δηλαδή πρέπει να έχουν μείνει. Και καλλυντικά είμαι κομπλε. Εγώ τα πήρα από ένα της γειτονιάς που με ξέρει..δεν το έψαξα και πολύ σε αυτά.   
    • Ισχύει! Το διαπίστωσα κι εγώ! Με 80 ευρώ πήρα εξαιρετικά πράγματα για τη μπέμπα και όλα μάρκες. Απλά το κατάστημα από κοντά έχει πολύ μικρότερη ποικιλία από το eshop. Αλλά τώρα που είδα ποιότητες, θα ψωνίζω και από το eshop άνετα.
    • Το είδα με καθυστέρηση το μήνυμα σου.. Πήγα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.. Είχε καλές προσφορές σε έπιπλα από ότι είδα..αν και αυτά που ήταν σε καλές τιμές είχαν τη μικρή κούνια..κι εγώ ήθελα μεγάλη.. Σε είδη προικός κλπ δεν είδα διαφορά σε τιμές..δεν είχαν κάποια αξιόλογη έκπτωση, επομένως ψώνισα από spitishop και από το orchestra που είχα ανοίξει τη λίστα γέννησης ώστε μετά να έχω και επιστροφή κάποιο ποσό.  Από το συγκεκριμένο κατάστημα πήρα μόνο κάτι σαλιάρες και κάτι παπουτσάκια αγκαλιάς. Βλακειούλες δηλαδή. Πάντως έχει μεγάλη ποικιλία σε ρούχα σε σχέση με τα καταστήματα Αιγαλέου, Γλυφάδας και Αργυρούπολης τα οποία έχω επισκεφτεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...