Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ε ναι βρε κορίτσι μου…να ηρεμήσεις και να μπουνε τα πράγματα σε μια σειρά. Δεν ξέρω τι χάπια είναι αυτά και αν έχουν «παρενέργειες», αλλά αν είναι να σου έρθει και να γλιτώσεις όλη αυτήν την ταλαιπωρία, καλύτερα να τα πάρεις..

Ειναι ντουφαστον παλια λεγοντα primolut...ειναι προγεστερονη...τα παιρνεις ειτε να αδιαθετησεις ειτε να καθυστερησεις αν θελεις το κυκλο σου..δεν ειναι αντισυλληψη...ναι πραγματικα θελω ηρεμια!!! Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος  κ εχω μπει στη κουζινα κ μολις εφτιαξα 2 πιτες μα τις βρει ο συζυγος ετοιμες...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Ειναι ντουφαστον παλια λεγοντα primolut...ειναι προγεστερονη...τα παιρνεις ειτε να αδιαθετησεις ειτε να καθυστερησεις αν θελεις το κυκλο σου..δεν ειναι αντισυλληψη...ναι πραγματικα θελω ηρεμια!!! Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος  κ εχω μπει στη κουζινα κ μολις εφτιαξα 2 πιτες μα τις βρει ο συζυγος ετοιμες...

Χαχαχα έτσι, ξέσπασε στη μαγειρική! Χρυσοχέρα είσαι κορίτσι μπράβο! Πίτα δεν έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα να κάνω!

Εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με συμπτώματα ούτε τίποτα αυτή τη φορά. Και πολύ καλά νιώθω μπορώ να πω. Και για όσα κορίτσια είναι στην αναμονή να πω πως τα συμπτώματα είναι εντελώς ίδια με της περιόδου, μόνο η καθυστέρηση είναι διαφορετική. Τι συχνοουρια, τι εφιαλτες, τι νεύρα, τι όρεξη για φαι, τι τραβηγματα, τι πονάκια, τι σπυριά. Όλα τα είχα τους περασμένους κύκλους και ήταν τελικά περίοδος. 

Οπότε χαλαρώστε όσο γίνεται, και κάντε τεστακι μόνο με την καθυστέρηση θα πω εγώ γιατί σαν την ψυχική ηρεμία δεν έχει! 

Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ πάντα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχα έτσι, ξέσπασε στη μαγειρική! Χρυσοχέρα είσαι κορίτσι μπράβο! Πίτα δεν έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα να κάνω!

Εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με συμπτώματα ούτε τίποτα αυτή τη φορά. Και πολύ καλά νιώθω μπορώ να πω. Και για όσα κορίτσια είναι στην αναμονή να πω πως τα συμπτώματα είναι εντελώς ίδια με της περιόδου, μόνο η καθυστέρηση είναι διαφορετική. Τι συχνοουρια, τι εφιαλτες, τι νεύρα, τι όρεξη για φαι, τι τραβηγματα, τι πονάκια, τι σπυριά. Όλα τα είχα τους περασμένους κύκλους και ήταν τελικά περίοδος. 

Οπότε χαλαρώστε όσο γίνεται, και κάντε τεστακι μόνο με την καθυστέρηση θα πω εγώ γιατί σαν την ψυχική ηρεμία δεν έχει! 

Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ πάντα 😊

Ξεκινα απο ευκολες πχ μια γαλατοπιτα π ειναι θρεπτικη..

Ψυχικη ηρεμια σωστα κοριτσι μου.. 😊αν δεν βρουμε αυτη θα τρελαθουμε κ δεν πρεπει...προεχει η υγεια μας πανω απ ολα γιατι καθε μερα ακουω θεριζουν τα αυτοανοσα στις μικρες ηλικιες (33 ειμαι εγω με λες κ μικρη ,ασχετα αν νοιωθω 80 καποοιες φορες ψυχικα)

μου λεει ο αντρας μου ηρεμησε επιτελους με το θεμα παιδιου θα ρθει στην ωρα του δεν γινεται αυτο το αγχος θα παθεις τπτ κ εχει δικιο εδω π τα λεμε... 

Δημοσίευση
στις On 15/1/2025 at 10:10 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

Εγώ έχω λίγο αίμα. η διάθεση μου είναι πεσμένη και συνέχεια νοιωθω με φοβερή εξάντληση. Την παρασκευή θα πάω στο γιατρό να δει αν προχωράει ο δεύτερος σάκος. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι δεν προχωράει…

Ευχομαι ολόψυχα ότι είναι για καλό σου αλλά μιας και θα πας στον γιατρό δεν τον ρωτάς να σου προτείνει κάποιο πολυβιταμινουχο σκεύασμα να σε βοηθήσει; έχεις πολλά στο κεφάλι σου, η συνεχής εξάντληση δε βοηθάει σίγουρα. Εγώ παίρνω περιστασιακά βασιλικό πολτό από το φαρμακείο και ενίοτε mollers. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Εμείς σήμερα θα πάμε σινεμά το βράδυ με το παρεάκι μας και μετά ίσως για ποτό, ανάλογα τα κέφια. Έξοδος μετά από καιρό!! 

@ditaki περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου, εύχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εγώ πήρα έκτακτη άδεια σήμερα και είμαι σπιτι. Απο τις 5 τα ξγμερωματα ποναω παρα πολυ στη μεση και στη κοιλια υπερβολικά πολυ απο το πρωι που πηγαινω τουαλετα στο χαρτι εχω βλεννα διαφανη και πολυ ανοιχτο αιμα και μικρα μικρα κομματακια βλεννας απο αιμα..

περιμενω περιοδο αλλα ο πονος και αυτη η βλεννα ασυνιθηστο θελω να πω δεν ειναι ετσι η περιοδος μου..

μιλησα με τον γιατρό μου εμπαινε χειρουργιο μου ειπε να παρω παυσιπονο και να το παρακολουθησουμε..

πήρα 9 μιση feldene αλλα ακόμη πονάω..!

χθες πήγαμε για μποουλινγκ και ζοριστηκα με τις μπαλες και πιο πολυ φοβαμαι για καμια κυστη μην εσκασε η οτιδηποτε πολλα περνανε απο το μυαλό μου.. το αγχος που λέγαμε @arntalia εχω περασει πολλά λογω αγχους και ειλικρινα εχει απολυτο δικιο ο αντρας σου.. τα λεω να τα ακουω κι εγώ όπως λεει και η @Naty_

@ditaki ευχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου αναμένουμε τα νεα σου από τον γιατρό.!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μην χάσεις ευκαιρία.... Θέλω να θυμίσω ότι αυτήν την εγκυμοσύνη την πέτυχα με μια μόνο επαφή τη μέρα του θετικού, με τον σύζυγο σερί από δουλειά νύχτα, εντελώς μα εντελώς άυπνο, όπου είχε ελάχιστο χρόνο να κοιμηθεί μεσημέρι πριν πάει ξανά για δουλειά. Μιλάμε ήταν χώμα... Πάνω από 24 ώρες άυπνος. Στο τελείωμα ξεκίνησε να γκρινιάζει η μικρή που μόλις είχε ξυπνήσει 🤣🤣 Μιλάνε για τέρμα ντεκαβλε κατάσταση αλλά πέτυχε 🤣🤣

Άντε, καλό βολιιιιι

Για αγόρι το βλέπω το δεύτερο. Μου έλεγε μία γνωστή ότι αν το πιάσεις την ημέρα της ωορρηξίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει αγόρι. Ενώ αν έκανες σεξ 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βγει κορίτσι. Για να δούμε εσύ... Τον έπιασες τον γιο άραγε;!

Δημοσίευση

@Eliza Katsολα μ τ παιδιά τ επιασα τη μέρα της ωορηξιας. Τα 3 στα 4 είναι κοριτσια. Το ένα π είναι αγγελούδι δ έμαθα ποτε. Υπάρχει μια έρευνα ότι τ αρσενικά σπερματοζωαρια είναι πιο γρήγορα οπότε αν κάνεις στην ωορηξια πηγαίνουν πιο γρήγορα στο ωάριο, αλλά τ θηλυκά παραμένουν περισσότερες μέρες ζωντανά στη μητρα. Αλλα ολα θέμα τύχης είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Για αγόρι το βλέπω το δεύτερο. Μου έλεγε μία γνωστή ότι αν το πιάσεις την ημέρα της ωορρηξίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει αγόρι. Ενώ αν έκανες σεξ 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βγει κορίτσι. Για να δούμε εσύ... Τον έπιασες τον γιο άραγε;!

Και την κόρη μου την μέρα της ωορρηξίας την έπιασα 😅😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά! Δεν μπαίνω πολύ αυτες τις μέρες..τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.. κλείσαμε ραντεβού με γενετιστή στο χωρεμειο τέλη Μαρτίου..δεν είχε κάτι νωρίτερα δυστυχώς! Η γυναικολόγος μου είπε πάνω κάτω αυτά που μου είπατε κάποιες κοπέλες από εδώ..θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και αν υπάρξει σύλληψη και συνεχιστεί η εγκυμοσύνη θα προχωρήσουμε σε ειδική εξέταση για να δούμε αν είναι υγιές το έμβρυο.. να σας πω την αλήθεια θα ξεκινήσουμε να μαζεύουμε και λεφτά για εξωσωματική και βλέπουμε μέχρι τότε..

σε αλλα νέα χθες 10η μερα είχα θετικό τεστ ωορρηξιας και επαφές 8η και 10η..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 κορίτσι μου λογικά είναι πριν από την περίοδο όλα αυτά όπως ανέφερες, δεν κατέβηκε ακόμα το αίμα. Είναι δηλαδή διαφορετικός ο πόνος απ' οτι συνήθως; 

Ναι 😔 πονάω πάρα πολύ χαμηλα δεξιά και δεν ξέρω αν είναι ωοθηκη η καμια σκωληκοειδητιδ.

συην τουαλετα πεφτουν κομματια βλεννας και στο χαρτι ροζ σταγονες.. δεν ειχα ξανα παρομοια περιοδο.. ή να μην περνάει ο πόνος με feldene τι να πω

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι 😔 πονάω πάρα πολύ χαμηλα δεξιά και δεν ξέρω αν είναι ωοθηκη η καμια σκωληκοειδητιδ.

συην τουαλετα πεφτουν κομματια βλεννας και στο χαρτι ροζ σταγονες.. δεν ειχα ξανα παρομοια περιοδο.. ή να μην περνάει ο πόνος με feldene τι να πω

Μπορεί κι από την αντιβίωση κορίτσι μου επηρεάζει γενικά και το έντερο η αντιβίωση και την περίοδο. Θα περάσει!!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπορεί κι από την αντιβίωση κορίτσι μου επηρεάζει γενικά και το έντερο η αντιβίωση και την περίοδο. Θα περάσει!!

Εχω απογοητευτει κι εγώ εχω πεσει ψυχολογικά..

κόλλησα και μύκητες απ την αντιβιωση στο στομα αλλη θεραπεία για εκει πραγματικα νιωθω εντελως εξαντλημένη.. 

και επαφες πανω απο μήνα ανυπαρκτες.. 

εκτος παιχνιδιου εντελως

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

κόλλησα και μύκητες απ την αντιβιωση στο στομα αλλη θεραπεία για εκει πραγματικα νιωθω εντελως εξαντλημένη.. 

εκτος παιχνιδιου εντελως

Ισως ειναι η αντιβιωση κοριτσι μου οπως λεει κ η @Naty_μας...και σε επηρεασε κ στο κυκλο σου ισως γιβαυτο κ οι ροζ εκκρισεις... πηρες το γιατρο σου τηλ να τ πεις οτι εχεις ενοχλησεις χαμηλα??? Οσο γ τις επαφες μη στεναχωριεσαι κοιτα να ανακαμψει το σωμα σου τωρα π ταλαιπωρησαι κ μολις συνελθεις  ξαναμπαινεις στο παιχνιδι

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά! Δεν μπαίνω πολύ αυτες τις μέρες..τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.. κλείσαμε ραντεβού με γενετιστή στο χωρεμειο τέλη Μαρτίου..δεν είχε κάτι νωρίτερα δυστυχώς! Η γυναικολόγος μου είπε πάνω κάτω αυτά που μου είπατε κάποιες κοπέλες από εδώ..θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και αν υπάρξει σύλληψη και συνεχιστεί η εγκυμοσύνη θα προχωρήσουμε σε ειδική εξέταση για να δούμε αν είναι υγιές το έμβρυο.. να σας πω την αλήθεια θα ξεκινήσουμε να μαζεύουμε και λεφτά για εξωσωματική και βλέπουμε μέχρι τότε..

σε αλλα νέα χθες 10η μερα είχα θετικό τεστ ωορρηξιας και επαφές 8η και 10η..

Κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, πάρε το χρόνο σου. Και εγώ το ίδιο κάνω, μπαίνω και διαβάζω τα νέα των κοριτσιών. Εύχομαι ότι αποφασίσετε να είναι για το καλύτερο σας!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Eliza Katsολα μ τ παιδιά τ επιασα τη μέρα της ωορηξιας. Τα 3 στα 4 είναι κοριτσια. Το ένα π είναι αγγελούδι δ έμαθα ποτε. Υπάρχει μια έρευνα ότι τ αρσενικά σπερματοζωαρια είναι πιο γρήγορα οπότε αν κάνεις στην ωορηξια πηγαίνουν πιο γρήγορα στο ωάριο, αλλά τ θηλυκά παραμένουν περισσότερες μέρες ζωντανά στη μητρα. Αλλα ολα θέμα τύχης είναι.

Καλά φυσικά είναι θέμα τύχης! Αλλά έχει πλάκα αν το σκεφτείς 😅 Κι εγώ την κόρη μου την έπιασα ή μια μέρα πριν ή την ημέρα της ωορρηξίας, δεν είμαι σίγουρη, αλλά το υπολογίζω με βάση το σώμα μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

εκτος παιχνιδιου εντελως

Κορίτσι μου κοίταξε πρώτα να γίνεις καλά και μετά ξεκινάτε πάλι τις προσπάθειες. Μια εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολη για το σώμα μας. Πρέπει να είσαι υγιής και δυνατή ❤️ Φρόντισε τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά ❤️ Επαφές κάνετε όταν και αν θέλετε μέχρι να αναρρώσεις. Περαστικά!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Δυστυχώς δεν προχωράει καλά και ο δεύτερος σάκος. Αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε γρήγορα και τελείωσε επίσης γρήγορα…και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Δυστυχώς δεν προχωράει καλά και ο δεύτερος σάκος. Αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε γρήγορα και τελείωσε επίσης γρήγορα…και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα! 

Λυπάμαι πολύ..😭τώρα τι θα κάνετε;πως θα κινηθείτε;τι σε είπε ο γιατρός;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...