Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν από το πρωί σηκώθηκα με ένα φοβερό τσίμπημα στο στήθος...πόνους περιόδου και υγρά... ετοιμάζεται για ωορρηξία!!! Έλεος ρε κορίτσια πια και στην ωορρηξία υποφέρω και μετά στην περίοδο υποφέρω!!τι θα γίνει;

Τώρα που θα πάω στον γιατρό  Απρίλιο για τεστ παπ θα του πω ....μήπως να ξανακάνω ορμονολογικο έλεγχο;μου λείπει κάποια βιταμίνη; Τι να πω πια έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου!!!και τζάμπα τρελαίνονται αφού εγκυμοσύνη δεν έρχεται  😡😡😡 αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευρίστικο

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πολύ πολύ θετικά μου ακούγονται όλα αυτά κορίτσι μου!!!εγώ λέω ότι είσαι έγκυος 🤰🏼 για να δούμε αν θα πέσω μέσα 😁 καλά αποτελέσματα!!!!! Γιατί δεν κάνεις ένα τεστακι;

Μακάρι κορίτσι μου έτσι να είναι, το θέλω τόοοοσο πολύ αυτό το μωράκι που έκανα αγώνα για να φτάσω ως εδώ.. ελπίζω να είναι ευλογημένο... 
Τεστάκι δεν κάνω γιατί έχω κακή εμπειρία, έκανα για ενάμισι χρόνο συνεχόμενα σχεδόν κάθε μήνα με την ελπίδα ότι είμαι έγκυος και τώρα δεν θέλω να τα βλέπω στα μάτια μου.. έχει μείνει το αρνητικό αποτέλεσμα στο κεφάλι μου οπότε δεν θέλω να το ξαναδώ.. θα περιμένω την ημέρα της χοριακής, να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο και με σίγουρα αποτελέσματα. 🙃🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ.
Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά.
Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή.
Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.

Μην ψάχνεις συμπτώματα κοριτσάκι μου, είναι από τα φάρμακα… Εύχομαι μια τεράστια χοριακη σε 3 μερούλες!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Λοιπόν από το πρωί σηκώθηκα με ένα φοβερό τσίμπημα στο στήθος...πόνους περιόδου και υγρά... ετοιμάζεται για ωορρηξία!!! Έλεος ρε κορίτσια πια και στην ωορρηξία υποφέρω και μετά στην περίοδο υποφέρω!!τι θα γίνει;

Τώρα που θα πάω στον γιατρό  Απρίλιο για τεστ παπ θα του πω ....μήπως να ξανακάνω ορμονολογικο έλεγχο;μου λείπει κάποια βιταμίνη; Τι να πω πια έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου!!!και τζάμπα τρελαίνονται αφού εγκυμοσύνη δεν έρχεται  😡😡😡 αυτό το κάνει ακόμα πιο εκνευρίστικο

Άβυσσος ο κύκλος μας! Εγώ ρώτησα τη γυναικολόγο πάντως και μου είπε και από ωορρηξία και μετά το στήθος πρήζεται κλπ. Εγώ σου λέω το παρατήρησα από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές ότι άλλαξε. Ίσως το ότι δέχεται το σπέρμα και έτσι κι αλλιώς το βλέπει "σαν εχθρό" το σώμα και αλλάζουν οι ορμόνες. Το στρες παίζει σημαντικο ρόλο επίσης, η διατροφη. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ορμονολογικες. Κουλ, απόλαυσε την ωορρηξία σου και μην το πολύ σκέφτεσαι τώρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Άβυσσος ο κύκλος μας! Εγώ ρώτησα τη γυναικολόγο πάντως και μου είπε και από ωορρηξία και μετά το στήθος πρήζεται κλπ. Εγώ σου λέω το παρατήρησα από τότε που έχουμε ελεύθερες επαφές ότι άλλαξε. Ίσως το ότι δέχεται το σπέρμα και έτσι κι αλλιώς το βλέπει "σαν εχθρό" το σώμα και αλλάζουν οι ορμόνες. Το στρες παίζει σημαντικο ρόλο επίσης, η διατροφη. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ορμονολογικες. Κουλ, απόλαυσε την ωορρηξία σου και μην το πολύ σκέφτεσαι τώρα!! 

Ε ναι τώρα πάμε στο στόχο μας δυναμικά 💪🩷 σε ευχαριστώ για την απάντηση! Θα πάρω πάλι τεστ ωορρηξίας ηλεκτρονικα γιατί το προηγούμενο μήνα χάσαμε την ωορρηξία..έγινε πολύ νωρίτερα....είναι ότι να ναι ο κύκλος μου! τουλάχιστον να έχουμε επαφές μέσα στην ωορρηξία μπας και γίνει τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναιιιιι! έφτασα.. κι εμένα μου φαίνεται απίστευτο η αλήθεια είναι.. ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έκανα και πως.. 🤣
Και εγώ σήμερα άλλος άνθρωπος, δεν έχω ενόχληση, είμαι οκ! Εχθές όμως ήταν το κάτι άλλο, μακάρι να είναι θετικό σημάδι και το σποράκι μου να μείνει.. το θέλω τόοοοσο πολύ.. όσο για τα υπόλοιπα ελπίζω να είναι καθαρά του φαγητού και μόνο.. 🤣🤣🤣 τον καημένο τον άντρα μου τον έχω τρελάνει ..! 
Κάποιο άλλο σύμπτωμα πριν τη χορική θυμάσαι; Οι μόνο αυτά τα τραβηγματάκια μιας μέρας;

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δω κι εγώ στη ζωή μου πρώτη φορά μια ανεβασμένη χοριακή και ένα θετικό τεστ. 🤗 Έχει ο Θεός!

Και συχνοουρια αλλά αυτό από τη μέρα του πρώτου θετικού τεστ και μετά. Επίσης ένιωθα ότι θα μου έρθει περίοδος και κάθε τόσο νόμιζα ότι κατεβαίνει αίμα και πήγαινα τουαλέτα😅 Και να φανταστείς έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και την ίδια μέρα είχα χοριακή 20. Τώρα εσύ που είσαι από ετ δεν ξέρω... Νομίζω σας επηρεάζουν και τα φάρμακα. 

Αλλά αν ένιωσες χθες το τράβηγμα, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες αν θες να κάνεις τεστ. Πιο νωρίς πολύ πιθανόν να μην δείξει.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ.
Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά.
Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή.
Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.

@melitiniღ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Μην ψάχνεις για σημάδια, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν κ σε χαλαρώνουν αυτές τις μέρες χωρίς άγχος (ξέρω δύσκολο) κ υπομονή λίγες μέρες μέχρι την χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα 🥰 ( Εγώ το σκ θα έμπαινα στάνταρ στο πειρασμό να κάνω τεστ΄ακι 🤭αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!!!)

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου τουλάχιστον καταλαβαίνεις ωορρηξία, περίοδο κλπ.... Τι να πούμε κ εμείς που αναρωτιόμαστε έκανα δεν έκανα ωορρηξία 🙃 Γενικά όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν πολλά στον κύκλο, μου το έχουν πει όλοι οι γυναικολόγοι που έχω πάει. Πχ εγώ παλιά 1η μέρα περιόδου έκανα κωλοτούμπες κ χόρευα κ από όλα, μετά τα 25-27 πεθαίνω στον πόνο σε σημείο να μην με πιάνει τπτ από χάπι κ να σέρνομαι... Την 2η μέρα άλλος άνθρωπος

Πάντως αν θέλεις ναι μπορείς να κάνεις εξετάσεις, πιο πολύ για να ηρεμήσεις 😊

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Και συχνοουρια αλλά αυτό από τη μέρα του πρώτου θετικού τεστ και μετά. Επίσης ένιωθα ότι θα μου έρθει περίοδος και κάθε τόσο νόμιζα ότι κατεβαίνει αίμα και πήγαινα τουαλέτα😅 Και να φανταστείς έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και την ίδια μέρα είχα χοριακή 20. Τώρα εσύ που είσαι από ετ δεν ξέρω... Νομίζω σας επηρεάζουν και τα φάρμακα. 

Αλλά αν ένιωσες χθες το τράβηγμα, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες αν θες να κάνεις τεστ. Πιο νωρίς πολύ πιθανόν να μην δείξει.

Συχνοουρία έχω εγώ από την πρώτη μέρα.. 🤣🤣🤣 αλλά εντάξει είναι από τα φάρμακα νομίζω. Θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ότι είναι να δίξει θα δίξει.. Μόνο ο Θεός ξέρει, εμείς ότι ήταν και είναι ανθρώπινος δυνατό το κάναμε.

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Μην ψάχνεις για σημάδια, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν κ σε χαλαρώνουν αυτές τις μέρες χωρίς άγχος (ξέρω δύσκολο) κ υπομονή λίγες μέρες μέχρι την χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα 🥰 ( Εγώ το σκ θα έμπαινα στάνταρ στο πειρασμό να κάνω τεστ΄ακι 🤭αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!!!) 🙃 

Καλά μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου περνάει από το μυαλό να κάνω τεστ, αλλά λέω όχι, θα συγκρατηθείς γιατί μπορεί να μην βγει θετικό και να απογοητεύεις.. οπότε μια και καλή την ημέρα που σου είπε ο γιατρός με εξετάσεις αίματος, να είσαι 1000% σίγουρη ότι αποτέλεσμα και να βγάλει. Είδομεν, κοντός ψαλμός αλληλούια λένε..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Συχνοουρία έχω εγώ από την πρώτη μέρα.. 🤣🤣🤣 αλλά εντάξει είναι από τα φάρμακα νομίζω. Θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και ότι είναι να δίξει θα δίξει.. Μόνο ο Θεός ξέρει, εμείς ότι ήταν και είναι ανθρώπινος δυνατό το κάναμε.

Καλά μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου περνάει από το μυαλό να κάνω τεστ, αλλά λέω όχι, θα συγκρατηθείς γιατί μπορεί να μην βγει θετικό και να απογοητεύεις.. οπότε μια και καλή την ημέρα που σου είπε ο γιατρός με εξετάσεις αίματος, να είσαι 1000% σίγουρη ότι αποτέλεσμα και να βγάλει. Είδομεν, κοντός ψαλμός αλληλούια λένε..!!! 🙏🏼

Το καλύτερο είναι αυτό να σου πω την αλήθεια!!! Μπράβο κ για την εγκράτεια σου!!! Μακ΄αρι κορίτσι μου να έχει πιάσει το σποράκι σας κ να μας λες την εμπειρία της ετ σαν την πιο όμορφη ιστορία 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά αποτελέσματα λοιπόν την Δευτέρα!!!!!!! 

Δημοσίευση

Εγώ έχω λίγο αίμα. η διάθεση μου είναι πεσμένη και συνέχεια νοιωθω με φοβερή εξάντληση. Την παρασκευή θα πάω στο γιατρό να δει αν προχωράει ο δεύτερος σάκος. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι δεν προχωράει…

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Εγώ έχω λίγο αίμα. η διάθεση μου είναι πεσμένη και συνέχεια νοιωθω με φοβερή εξάντληση. Την παρασκευή θα πάω στο γιατρό να δει αν προχωράει ο δεύτερος σάκος. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι δεν προχωράει…

Μίλησες μαζί του για το αίμα; Λογικό κορίτσι μου να είσαι πεσμένη.. εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σένα και το σώμα σου 🙏🏼

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Αυτή η αναμονή της χοριακής νομίζω με σκοτώνει... 😵‍💫όσο και να θέλω να παραμένω χαλαρή δεν είναι εύκολο.. πως περνάνε άλλες τρείς μέρες μέχρι να ρθει η Δευτέρα.. πφ! και δεν θέλω να κάνω και τεστ στο σπίτι γιατί δεν θέλω να φάω κρυάδα αν δεν είναι σωστό το αποτέλεσμα... σήμερα είμαι στην 7η μέρα μετά την ΕΤ οπότε πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμη.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Τον πήρες τηλέφωνο για το αίμα;;;πρέπει να σου δώσει προγεστερόνη λογικά... παίρνεις ήδη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Αυτή η αναμονή της χοριακής νομίζω με σκοτώνει... 😵‍💫όσο και να θέλω να παραμένω χαλαρή δεν είναι εύκολο.. πως περνάνε άλλες τρείς μέρες μέχρι να ρθει η Δευτέρα.. πφ! και δεν θέλω να κάνω και τεστ στο σπίτι γιατί δεν θέλω να φάω κρυάδα αν δεν είναι σωστό το αποτέλεσμα... σήμερα είμαι στην 7η μέρα μετά την ΕΤ οπότε πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμη.

Εγώ θα έκανα τεστ.... Και δεν θα απογοητευομουν ούτε θα χαιρομουν μέχρι να δω την χοριακή....απλά κάνε ένα...εγώ έτσι λέω 😉💝 

Σήμερα εγώ πονάω αρκετά κάτω αριστερά άρα κάνω πάλι νωρίς ωορρηξία...σήμερα αν και θα είναι κουρασμένος αρκετά γιατί θα δουλεύει 12ωρο...θα του πω να κάνουμε το βράδυ....γιατί δεν θελω να το χάσω....

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ θα έκανα τεστ.... Και δεν θα απογοητευομουν ούτε θα χαιρομουν μέχρι να δω την χοριακή....απλά κάνε ένα...εγώ έτσι λέω 😉💝 

Σήμερα εγώ πονάω αρκετά κάτω αριστερά άρα κάνω πάλι νωρίς ωορρηξία...σήμερα αν και θα είναι κουρασμένος αρκετά γιατί θα δουλεύει 12ωρο...θα του πω να κάνουμε το βράδυ....γιατί δεν θελω να το χάσω....

Μην χάσεις ευκαιρία.... Θέλω να θυμίσω ότι αυτήν την εγκυμοσύνη την πέτυχα με μια μόνο επαφή τη μέρα του θετικού, με τον σύζυγο σερί από δουλειά νύχτα, εντελώς μα εντελώς άυπνο, όπου είχε ελάχιστο χρόνο να κοιμηθεί μεσημέρι πριν πάει ξανά για δουλειά. Μιλάμε ήταν χώμα... Πάνω από 24 ώρες άυπνος. Στο τελείωμα ξεκίνησε να γκρινιάζει η μικρή που μόλις είχε ξυπνήσει 🤣🤣 Μιλάνε για τέρμα ντεκαβλε κατάσταση αλλά πέτυχε 🤣🤣

Άντε, καλό βολιιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@ditaki @Rena92 πώς είστε κορίτσια; 

Γεια σας κορίτσια! Εγώ 4η μέρα περιόδου σήμερα. Γιατρό θα πάω την άλλη Παρασκευή, γιατί μέχρι αύριο δεν θα έχω καθαρίσει. Ψυχολογικά πολύ χάλια, γιατί δεν σταματάνε τα αρνητικά να έρχονται το ένα πίσω απ το άλλο. Το αποκορύφωμα είναι που έχω άρρωστη εδώ και 3 μέρες την μικρή μου.. προσπαθώ πάρα πολύ όμως να διώξω το μαύρο σύννεφο και την άλλη βδομάδα έχουμε δουλειά 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ ανυπομονώ να αδιαθετησω για να έρθω στην ρουτίνα μου... να μπούμε σε μια σειρά... σκέφτομαι να κάνω ένα τεστάκι εγκυμοσύνης να δω αν ανιχνεύεται ακόμα η χοριακή ή αν έπεσε τελείως. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, εγώ ανυπομονώ να αδιαθετησω για να έρθω στην ρουτίνα μου... να μπούμε σε μια σειρά... σκέφτομαι να κάνω ένα τεστάκι εγκυμοσύνης να δω αν ανιχνεύεται ακόμα η χοριακή ή αν έπεσε τελείως. 

Εύχομαι να έρθει σύντομα και να ανακουφιστείς! Καλη η σκέψη σου, κάνε ένα να ξέρεις και που βρίσκεσαι! 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια..πως ειστε???? εγω ειναι η πρωτη φορα π πςριμενω να μ ερθει περιοδος τοσο πολυ...θα το πανηγυρισω ειλικρινα χαχαχα. Εχω κατι τραβηγματα στη κοιλια μ κ ενα πρηξιμο ουτε να φαω δε μπορω νομιζω θα σκασω. Τεστ εμμοειται δε κανω δε θελω να ξαναδψλω αλλο αρνητικο με ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Απο αυριο ξεκιναω κ γυμναστηριο ...πηγα γ περπατημα σημερα στις 8 τ πρωι αν κ ειχαμε 0 βαθμους αλλα αυτγ η αισθηση γυμναστικης μεσα στ κρυο ειναι ο,τι καλυτερο να ξερετε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια..πως ειστε???? εγω ειναι η πρωτη φορα π πςριμενω να μ ερθει περιοδος τοσο πολυ...θα το πανηγυρισω ειλικρινα χαχαχα. Εχω κατι τραβηγματα στη κοιλια μ κ ενα πρηξιμο ουτε να φαω δε μπορω νομιζω θα σκασω. Τεστ εμμοειται δε κανω δε θελω να ξαναδψλω αλλο αρνητικο με ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Απο αυριο ξεκιναω κ γυμναστηριο ...πηγα γ περπατημα σημερα στις 8 τ πρωι αν κ ειχαμε 0 βαθμους αλλα αυτγ η αισθηση γυμναστικης μεσα στ κρυο ειναι ο,τι καλυτερο να ξερετε.. 

Αμάν βρε κορίτσι μου! Αυτήν την φορά ταλαιπωρήθηκες πολύ!! Ξεκινά γυμναστική και θα σε βοηθήσει σίγουρα! Πρώτα από όλα η ψυχολογία. Και εγώ το σκέφτομαι να ξεκινήσω τον άλλο μήνα, αν καταφέρω να βρω χρόνο, έστω και 1 φορά την εβδομάδα! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αμάν βρε κορίτσι μου! Αυτήν την φορά ταλαιπωρήθηκες πολύ!! Ξεκινά γυμναστική και θα σε βοηθήσει σίγουρα! Πρώτα από όλα η ψυχολογία. Και εγώ το σκέφτομαι να ξεκινήσω τον άλλο μήνα, αν καταφέρω να βρω χρόνο, έστω και 1 φορά την εβδομάδα! 

Εστω κ 1 φορα ειναι καλο εστω κ 40 λεπτακια...ειναι κ χρονος για εσενα ..εγω π περπαταω το πρωι ξεχνιεμαι κ ηρεμω μου δινει μια ενεργεια στη μερα μου αφου δε δουλευω πλεον ...αν δεν ερθει μεχρι κυριακη...δευτερα παιρνω τ γιατρο μπας κ μου δωσει ντουφαστον να ξεμπλοκαρω γτ πρεπει να κανω παλι ορμονολογικες εξετασεις γ να δουμε πως θα παμε κ αν καταφερουμε ξανα προκληση...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Εστω κ 1 φορα ειναι καλο εστω κ 40 λεπτακια...ειναι κ χρονος για εσενα ..εγω π περπαταω το πρωι ξεχνιεμαι κ ηρεμω μου δινει μια ενεργεια στη μερα μου αφου δε δουλευω πλεον ...αν δεν ερθει μεχρι κυριακη...δευτερα παιρνω τ γιατρο μπας κ μου δωσει ντουφαστον να ξεμπλοκαρω γτ πρεπει να κανω παλι ορμονολογικες εξετασεις γ να δουμε πως θα παμε κ αν καταφερουμε ξανα προκληση...

Ε ναι βρε κορίτσι μου…να ηρεμήσεις και να μπουνε τα πράγματα σε μια σειρά. Δεν ξέρω τι χάπια είναι αυτά και αν έχουν «παρενέργειες», αλλά αν είναι να σου έρθει και να γλιτώσεις όλη αυτήν την ταλαιπωρία, καλύτερα να τα πάρεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 
    • Αχ βρε κοριτσάκι μου και εμένα τα νεύρα μου είχε σπάσει η πρώτη μου κόρη, έκλαιγε όπως λες και εσύ, σκεφτόμουν τα ίδια με εσένα. Σου ορκίζομαι ότι θα περάσει αυτή η φάση, συνέχισε να περνάς χρόνο μαζί του, φτιάξε μια φωλιά με το μαξιλάρι θηλασμού, ακούμπησε το εκεί και μίλα του, χαιδεψε τα ποδαράκια του. Θα περάσει και αυτή η φάση. Με το χρόνο η αγάπη που θα αναπτύξετε θα αυξήσει την υπομονή σου. Δεν είναι αυτονόητο με τη γέννα η αγάπη. Το πρώτο παιδί μας κάνει γονείς. 
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !! Εγω πριν μια εβδομάδα έκανα αυχενική ,δόξα το θεό όλα τέλεια! Περιμένουμε τον μπεμπαρο μας και εμείς 💙 Πολλά αγόρια βλέπω 😄😄
    • κοριτσια μου ευχαριστω για τις απαντησεις....οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα ισα ισα καθε μερα μαλλον χειροτερα ειναι...αναρωτιεμαι πως γινεται ενα νεογεννητο να μην γνωριζει την μαμα του να μην νιωθω δεσιμο ενω στο νοσοκομειο ειμασταν αυτοκολλητοι...αληθεια σας λεω με κοιταει στο προσωπο και κλαιει σαν να με φοβαται ή να μην με γνωριζει το χαιδευω και κλαιει σταματαω και σταματαει κι αυτο...δεν περιμενα να πληγωθω ετσι νιωθω οτι πλεον δεν θελω το μωρο μου μιας και δεν με θελει ουτε κι αυτο και το δειχνει εντονα ....ειμαι ραγισμενη μεσα μου νιωθω οτι χαλασα τη ζωη μου και δε περναει μερα να μη κλαψω εξαιτιας του
    • Ειναι ντουφαστον παλια λεγοντα primolut...ειναι προγεστερονη...τα παιρνεις ειτε να αδιαθετησεις ειτε να καθυστερησεις αν θελεις το κυκλο σου..δεν ειναι αντισυλληψη...ναι πραγματικα θελω ηρεμια!!! Με εχει πιασει μαγειρικος οιστρος  κ εχω μπει στη κουζινα κ μολις εφτιαξα 2 πιτες μα τις βρει ο συζυγος ετοιμες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...