Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️

@Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️
@marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️

Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵

Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να περάσετε τέλεια στο πάρτυ σας! 💙

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό. 

Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι. 

Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος. 

Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 

Κορίτσι μου εμένα τώρα πριν την τελευταία μου περίοδο με πόναγε κάπως έτσι το στήθος κι είχα ανησυχήσει αλλά αφού μου ήρθε περίοδος υποχώρησε, οπότε υποθέτω ότι ήταν απλώς από αυτό.

Επίσης μπορείς να κάνεις υπέρηχο στο στήθος άσχετα με την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Κι εγώ είχα κάνει όταν ήμουν 5 εβδομάδων.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️

@Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️
@marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️

Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️

Κοριτσι.μου οταν εχεις τετοια θεματα μεσα στο σπιτι που να βρεθει ορεξη..?κ εχετε απολυτο δικιο να μην ειστε καλα.κ γω ειχα τη μαμα απο τον αυγουστο με εμφραγμα μεσα στα νοσοκομεια κ δεν ειχα ορεξη ουτε να με αγγιζει...ευχομαι να ειναι περαστικα με τον πεθερο σου κ να ξεκινησετε ξανα οποτε νοιωσετε ετοιμοι κοριτσι μου❤️

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa να τον χαίρεσαι!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ….

Εχω αφιερωθεί σήμερα στην μπουμπου και δεν το πολυ σκέφτομαι! Έρχεται και σκ που θα είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι και όλα καλά…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου εμένα τώρα πριν την τελευταία μου περίοδο με πόναγε κάπως έτσι το στήθος κι είχα ανησυχήσει αλλά αφού μου ήρθε περίοδος υποχώρησε, οπότε υποθέτω ότι ήταν απλώς από αυτό.

Επίσης μπορείς να κάνεις υπέρηχο στο στήθος άσχετα με την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Κι εγώ είχα κάνει όταν ήμουν 5 εβδομάδων.

Έχω κάνει παλιότερα και ήταν όλα οκ και μου είχε πει ότι είναι λογικό να πρήζονται και οι αδένες κλπ. Και κάθε φορά με την περίοδο ξεπρηζεται. Απλά τώρα νιώθω σαν να πάει να πρηστεί πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Ενιγουει κάποια στιγμή θα ξανακάνω αλλά διάβασα ότι θέλει να μην είναι πρησμένο το στήθος για να κάνεις, αν είσαι έγκυος και είναι πρησμένο γίνεται να κάνεις;; Θα μιλήσω και με τη γυναικολόγο μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχω κάνει παλιότερα και ήταν όλα οκ και μου είχε πει ότι είναι λογικό να πρήζονται και οι αδένες κλπ. Και κάθε φορά με την περίοδο ξεπρηζεται. Απλά τώρα νιώθω σαν να πάει να πρηστεί πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Ενιγουει κάποια στιγμή θα ξανακάνω αλλά διάβασα ότι θέλει να μην είναι πρησμένο το στήθος για να κάνεις, αν είσαι έγκυος και είναι πρησμένο γίνεται να κάνεις;; Θα μιλήσω και με τη γυναικολόγο μου. 

Γίνεται γίνεται. Ακόμα κ αν θηλάζεις γίνεται και υπέρηχος και μαστογραφία αρκεί να αδειάσεις καλά το στήθος πριν πας. Εγώ έκανα υπέρηχο ενώ ήμουν έγκυος (και ήμουν τούμπανο) γιατί έχω οικογενειακό ιστορικό και κάνω ανεξαιρέτως κάθε χρόνο. Απλώς χρειάζεται εξειδικευμένο μαστολογο, ίσως ο γυναικολόγος να μην έχει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία γιατί είναι πιο δυσκολη η ερμηνεία των ευρημάτων σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα εδώ, εγώ πήγα στην κλινική μαστού του Ιασώ πάντως, που θεωρώ κορυφή (δυστυχώς η ζωή με έκανε να έχω εμπειρία από κλινικές μαστού). Πάντως ισχύει ότι συνήθως οι αλλαγές στο μαστό είναι ορμονικές αλλά better safe than sorry.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Γίνεται γίνεται. Ακόμα κ αν θηλάζεις γίνεται και υπέρηχος και μαστογραφία αρκεί να αδειάσεις καλά το στήθος πριν πας. Εγώ έκανα υπέρηχο ενώ ήμουν έγκυος (και ήμουν τούμπανο) γιατί έχω οικογενειακό ιστορικό και κάνω ανεξαιρέτως κάθε χρόνο. Απλώς χρειάζεται εξειδικευμένο μαστολογο, ίσως ο γυναικολόγος να μην έχει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία γιατί είναι πιο δυσκολη η ερμηνεία των ευρημάτων σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα εδώ, εγώ πήγα στην κλινική μαστού του Ιασώ πάντως, που θεωρώ κορυφή (δυστυχώς η ζωή με έκανε να έχω εμπειρία από κλινικές μαστού). Πάντως ισχύει ότι συνήθως οι αλλαγές στο μαστό είναι ορμονικές αλλά better safe than sorry.

Αχ επειδή ενδιαφέρομαι για καλό μαστολογο σου έχω στείλει μήνυμα αν έχεις να μου συστήσεις κάποιον.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Φυσιολογικό μου φαίνεται πάντως κ αυτό που περιγράφεις γιατί εμένα δεν είναι το ίδιο σε κάθε κύκλο. Πχ μπορεί στάνταρ να πρήζεται 1-2 μέρες πριν την περίοδο αλλά κάποιες φορές να τύχει να ξεκινήσει κ νωρίτερα. Οπότε νομίζω ότι υπάρχουν τέτοιες μικρές διαφορές από κύκλο σε κύκλο κ είναι φυσιολογικό.

Ναι γίνεται να κάνεις υπέρηχο και μάλιστα επειδή κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη, το είχα πει στον γιατρό που μου τον έκανε για να ξέρει κ μου είπε ίσα ίσα ότι είναι κ καλό που έκανα εκείνη τη στιγμή ώστε να έχουμε την εικόνα αυτή του στήθους πριν αλλάξει με όλη την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, αν χρειαστεί να δούμε συγκριτικά κάτι στο μέλλον σε άλλον υπέρηχο.

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια μου έστειλε η κα Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα ότι βγήκαν και οι υπόλοιπες εξετάσεις μου και είναι όλα καλά. Συνεπώς, ο,τι και να γίνει μελλοντικά για εμένα έκλεισε ο κύκλος των εξετάσεων. Δεν έμεινε και κάτι που να μην το έχω ψάξει. 

27 του μήνα θα κάνω τελικά αυχενική και ο άντρας μου θα κρατάει την μικρή μας οπότε θα είμαι μόνη μου. Τρέμω στην ιδέα γιατί τον Ιούνιο στην αυχενική μάθαμε τα κακά νέα της παλινδρομης. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά....

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εμένα κορίτσια μου έστειλε η κα Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα ότι βγήκαν και οι υπόλοιπες εξετάσεις μου και είναι όλα καλά. Συνεπώς, ο,τι και να γίνει μελλοντικά για εμένα έκλεισε ο κύκλος των εξετάσεων. Δεν έμεινε και κάτι που να μην το έχω ψάξει. 

27 του μήνα θα κάνω τελικά αυχενική και ο άντρας μου θα κρατάει την μικρή μας οπότε θα είμαι μόνη μου. Τρέμω στην ιδέα γιατί τον Ιούνιο στην αυχενική μάθαμε τα κακά νέα της παλινδρομης. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά....

Θετική σκέψη... Όλα θα είναι σούπερ! Ήρθε για να μείνει! ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Φοβάσαι και είναι πολύ λογικο, αλλά όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά! Το πιστεύω 🙏🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Λογικος ο φοβος αλλα πιστεψε το ολα μα ολα θα πανε καλα κ θα το κρατησεις αγκαλιτσα...ηρθε για να μεινει!!❤️

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια τελικά μίλησα με τον γιατρό. Σχεδόν με «μάλωσε» που δεν του έστειλα τις χοριακες μου και κάθομαι και τις ερμηνεύω μόνη μου. Μου είπε λοιπόν, πως στις πρώτες δύο δεν έδωσε τόση σημασία, αλλά η αύξηση μετά τις 100 μονάδες, θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Να επαναλάβω την Δευτέρα και να τον ενημερώσω και την Παρασκευή έχω ραντεβού. Μου είπε γενικά να μην έχω πολλές ελπίδες, αλλά ας περιμένουμε κιόλας, γιατί δεν έπεσε. Οπότε να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι σαν έγκυος μέχρι νεωτέρας. Νιώθω καλύτερα πάντως, γιατί μου μίλησε πολύ καλά και νιώθω σιγουριά μαζί του. Ωστόσο, και ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει στα σίγουρα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσια τελικά μίλησα με τον γιατρό. Σχεδόν με «μάλωσε» που δεν του έστειλα τις χοριακες μου και κάθομαι και τις ερμηνεύω μόνη μου. Μου είπε λοιπόν, πως στις πρώτες δύο δεν έδωσε τόση σημασία, αλλά η αύξηση μετά τις 100 μονάδες, θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Να επαναλάβω την Δευτέρα και να τον ενημερώσω και την Παρασκευή έχω ραντεβού. Μου είπε γενικά να μην έχω πολλές ελπίδες, αλλά ας περιμένουμε κιόλας, γιατί δεν έπεσε. Οπότε να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι σαν έγκυος μέχρι νεωτέρας. Νιώθω καλύτερα πάντως, γιατί μου μίλησε πολύ καλά και νιώθω σιγουριά μαζί του. Ωστόσο, και ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει στα σίγουρα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

Κοριτσι μου θεωρω πως ειχε ενα δικιο ο γιατρος σου οτι επρεπε να τ πεις οτι εκανες χοριακες γιατι σ δημιουργησε μεγαλο αγχος αυτο μονο τ ετσι κ αλλιως γι αυτο σ ειπε να μην επαναλαβεις για να μην αγχωθεις. Το καλο ειναι οτι νοιωθεις καλυτερα. Να μην απογοητευσαι γτ ενα νουμερο ειπαμε δεν λεει τπτ...εισαι εγκυος αυτο μετραει κ ολες ευχομαστε να εξελιχθει τελεια απο δω κ περα. Εχε πιστη κ εμπιστοσυνη στο γιατρο σ κ ολα θα ειναι καλα🙏οι προσευχες μας μαζι σου❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵

Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶

Να σου ζήσει το αγόρι σου κορίτσι μου!! Να είναι πάντα γερός καλότυχος και ευτυχισμένος!!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@annie! Πότε περιμένεις κανονικά?

@Rena92 @ditaki Κορίτσια μου τι να πω μόνο υπομονή μπορείτε να κάνετε κ θα δείξει πώς θα πάει κ για τις 2 σας.... Είναι σπάσιμο νεύρων άλλα υπομονή κ πίστη ότι όλα θα πάνε καλά 🙏🙏

@marinamanoulitsa Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου μόνο χαρές κ χαμόγελα να έχει στη ζωή του ☺️ Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ!!!

Αύριο περιμένω θεωρητικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Άρα όλα τυχαία γεγονότα;

Δεν θες να βάλεις τη μικρή μέσα για την αυχενική ή δεν επιτρέπει ο γιατρός; Γιατί έχω δει αδερφάκια μέσα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Απόλυτα κατανοητός ο φόβος σου αλλά όλα είναι καλά κ στις εξετάσεις σου, ίσως ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει άλλο ένα μωράκι που θα μείνει. Και θα είναι αυτό! Όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Άρα όλα τυχαία γεγονότα;

Δεν θες να βάλεις τη μικρή μέσα για την αυχενική ή δεν επιτρέπει ο γιατρός; Γιατί έχω δει αδερφάκια μέσα 😊

Δεν επιτρέπεται στο ιατρείο του συγκεκριμένου εμβυομητρικου τα παιδάκια δυστυχώς. Ενώ στον γυναικολόγο είναι κανονικά μαζί μας και επειδή είναι και χορευταρου, μόλις ακούγεται η καρδούλα χορεύει στο Ρυθμό 🥹🥹

Σχεδόν τυχαία γεγονότα... Το οξειδωτικό στρες του συζύγου ήταν που δεν άρεσε στην κυρία Οικονοπουλου. Ενδεχομένως να ευθύνεται αυτό και ο κατακερματισμός, χωρίς κάποιος να μπορεί να μας πει 100% ως τώρα. Απλά είναι το μόνο εύρημα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...