Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️

@Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️
@marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️

Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵

Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να περάσετε τέλεια στο πάρτυ σας! 💙

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό. 

Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι. 

Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος. 

Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 

Κορίτσι μου εμένα τώρα πριν την τελευταία μου περίοδο με πόναγε κάπως έτσι το στήθος κι είχα ανησυχήσει αλλά αφού μου ήρθε περίοδος υποχώρησε, οπότε υποθέτω ότι ήταν απλώς από αυτό.

Επίσης μπορείς να κάνεις υπέρηχο στο στήθος άσχετα με την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Κι εγώ είχα κάνει όταν ήμουν 5 εβδομάδων.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️

@Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️
@marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️

Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️

Κοριτσι.μου οταν εχεις τετοια θεματα μεσα στο σπιτι που να βρεθει ορεξη..?κ εχετε απολυτο δικιο να μην ειστε καλα.κ γω ειχα τη μαμα απο τον αυγουστο με εμφραγμα μεσα στα νοσοκομεια κ δεν ειχα ορεξη ουτε να με αγγιζει...ευχομαι να ειναι περαστικα με τον πεθερο σου κ να ξεκινησετε ξανα οποτε νοιωσετε ετοιμοι κοριτσι μου❤️

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa να τον χαίρεσαι!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ….

Εχω αφιερωθεί σήμερα στην μπουμπου και δεν το πολυ σκέφτομαι! Έρχεται και σκ που θα είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι και όλα καλά…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου εμένα τώρα πριν την τελευταία μου περίοδο με πόναγε κάπως έτσι το στήθος κι είχα ανησυχήσει αλλά αφού μου ήρθε περίοδος υποχώρησε, οπότε υποθέτω ότι ήταν απλώς από αυτό.

Επίσης μπορείς να κάνεις υπέρηχο στο στήθος άσχετα με την πιθανότητα εγκυμοσύνης. Κι εγώ είχα κάνει όταν ήμουν 5 εβδομάδων.

Έχω κάνει παλιότερα και ήταν όλα οκ και μου είχε πει ότι είναι λογικό να πρήζονται και οι αδένες κλπ. Και κάθε φορά με την περίοδο ξεπρηζεται. Απλά τώρα νιώθω σαν να πάει να πρηστεί πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Ενιγουει κάποια στιγμή θα ξανακάνω αλλά διάβασα ότι θέλει να μην είναι πρησμένο το στήθος για να κάνεις, αν είσαι έγκυος και είναι πρησμένο γίνεται να κάνεις;; Θα μιλήσω και με τη γυναικολόγο μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχω κάνει παλιότερα και ήταν όλα οκ και μου είχε πει ότι είναι λογικό να πρήζονται και οι αδένες κλπ. Και κάθε φορά με την περίοδο ξεπρηζεται. Απλά τώρα νιώθω σαν να πάει να πρηστεί πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Ενιγουει κάποια στιγμή θα ξανακάνω αλλά διάβασα ότι θέλει να μην είναι πρησμένο το στήθος για να κάνεις, αν είσαι έγκυος και είναι πρησμένο γίνεται να κάνεις;; Θα μιλήσω και με τη γυναικολόγο μου. 

Γίνεται γίνεται. Ακόμα κ αν θηλάζεις γίνεται και υπέρηχος και μαστογραφία αρκεί να αδειάσεις καλά το στήθος πριν πας. Εγώ έκανα υπέρηχο ενώ ήμουν έγκυος (και ήμουν τούμπανο) γιατί έχω οικογενειακό ιστορικό και κάνω ανεξαιρέτως κάθε χρόνο. Απλώς χρειάζεται εξειδικευμένο μαστολογο, ίσως ο γυναικολόγος να μην έχει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία γιατί είναι πιο δυσκολη η ερμηνεία των ευρημάτων σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα εδώ, εγώ πήγα στην κλινική μαστού του Ιασώ πάντως, που θεωρώ κορυφή (δυστυχώς η ζωή με έκανε να έχω εμπειρία από κλινικές μαστού). Πάντως ισχύει ότι συνήθως οι αλλαγές στο μαστό είναι ορμονικές αλλά better safe than sorry.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Γίνεται γίνεται. Ακόμα κ αν θηλάζεις γίνεται και υπέρηχος και μαστογραφία αρκεί να αδειάσεις καλά το στήθος πριν πας. Εγώ έκανα υπέρηχο ενώ ήμουν έγκυος (και ήμουν τούμπανο) γιατί έχω οικογενειακό ιστορικό και κάνω ανεξαιρέτως κάθε χρόνο. Απλώς χρειάζεται εξειδικευμένο μαστολογο, ίσως ο γυναικολόγος να μην έχει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία γιατί είναι πιο δυσκολη η ερμηνεία των ευρημάτων σε εγκυμοσύνη και γαλουχία. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω ονόματα εδώ, εγώ πήγα στην κλινική μαστού του Ιασώ πάντως, που θεωρώ κορυφή (δυστυχώς η ζωή με έκανε να έχω εμπειρία από κλινικές μαστού). Πάντως ισχύει ότι συνήθως οι αλλαγές στο μαστό είναι ορμονικές αλλά better safe than sorry.

Αχ επειδή ενδιαφέρομαι για καλό μαστολογο σου έχω στείλει μήνυμα αν έχεις να μου συστήσεις κάποιον.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να είσαι καλά κορίτσι μου! Όλες οι γυναίκες που πάλεψαν και παλεύουν με την υπογονιμότητα και τις απώλειες είναι άξιες θαυμασμού! Να προσέχεις τον εαυτό σου! ❤️
    • Εγώ! Είχα γεννήσει με καισαρική, επίπεδες θηλές, δεν έπιανε στήθος, νοσοκομειακό θηλαστρο και αντλήσεις μισαωρου ανα δίωρο... Έκλαιγα συνεχώς , ένιωθα ανεπαρκής και η χειρότερη μητέρα ever .. ματωναν οι θηλές μου στη προσπάθεια μου να θηλάσει ο μικρός , γάλα δεν είχα... Μια κατάσταση τραγική...  Ένιωθα ότι το μωρό μου μάλλον δε με συμπαθεί και δε με θέλει....  Πέρασε ο καιρός, κατάφερα με αποκλειστικό θηλασμό με θηλαστρο να πίνει γάλα ο μικρός μου και γέμισα κατάψυξη.  Είναι 18 μηνών τώρα... Δε ξεκολλάει από μένα ❤️ είναι το αυτοκολλητακι μου... Έρχεται ο πατέρας του να με φιλήσει και τον σπρώχνει 🤣  Καταλαβαίνω απόλυτα τη ματαίωση που νιώθεις αλλά πίστεψέ με δεν ισχύει κοριτσάκι μου. Σε λατρεύει το μωρό σου!  Θα δεις όταν ηρεμήσεις από τις ορμόνες ότι δεν είναι έτσι όπως τα βλέπεις τώρα! Είμαι σίγουρη πως τα πας θαυμάσια και κάνεις το καλύτερο για το μωρό σου και πως το καταλαβαίνει κι εκείνο! ☺️❤️
    • Και το πινακάκι μας - τώρα που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού - για να μη ξεχνιόμαστε ❤️💙👶
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου από καρδιάς! Εχω παρακολουθήσει την ιστορία σου από τότε που βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και σε θαύμαζα και σε θαυμάζω! Είσαι πρότυπο γυναικείας δύναμης ,υπομονής και αντοχής! Την ιστορία σου ,θα μπορούσες να την αφηγηθείς και να αποτελέσει έμπνευση και πηγή ενθάρρυνσης και επιμονής για άλλες γυναίκες που παλεύουν για ένα μωρό! Χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες και κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά! Να έχεις υγεία ,αγάπη και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Τα αξίζεις!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...