Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Επανέρχομαι με κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ να αδείασει καπως το μυαλό μου από τις αλλεπαληλες σκεψεις που κάνει..

παρότι τον σύντροφο μου τον έχω αναφέρει ως άντρα μου δεν είμαστε παντρεμένοι συζούμε είμαστε μαζι 4,5 χρόνια αλλά δεν εχουμε προχωρήσει σε κάποιο αλλο βήμα πλην των προσπαθειών που κάνουμε για παιδί..

το ότι δεν εχει κάνει κάποια κίνηση να πάμε ενα βήμα παρακάτω με προβληματίζει όπως βέβαια και το γεγονός οτι δεν είναι υποστηρικτικός σε θέματα που με ταλαιπωρησαν με θεματα υγείας κρισεις πανικουν αγχος εντονο στρες απανωτα ψυχοσωματικα γυναικολογικα κτλ.. ηταν διπλα μου δεν λεω αλλα μοναχα αυτο.! Σαν να το εκανε απλα κ μονο απο υποχρεωση δεν εχω δει ποτέ να αγωνιά ή να στεναχωριεται που μπορει να με βλεπει να ταλαιπωρουμαι ή να μν ειμαι καλα..

εχω διαβασει ιστοριες καποιων κοριτσιων που εχουν αναφερει πόσο υποστηρικτικοι ειναι οι αντρες τους και πόαο αγωνιούν και τις προσεχουν στη δική μου περθπτωση δν υπαρχει αυτη η τρυφερότητα..

αν αναφερω οτι δν ειμαι καλα οπως και τωρα με την θεραπεία που κανω κι οτι με ταλαιπωρεί ξεφυσάει οι αντιδράσεις του ειναι περίεργες..

βλεποντας όλα αυτα δν ξέρω κατά πόσο είναι σωστη επιλογή να συνεχίσω προσπάθειες ενώ βλεπω κάποια δείγματα που δεν είναι θετικά.

Με συγχωρείται για το τεράστιο μήνυμα..

ένιωσα την ανάγκη μα το μοιραστώ σιγουρα δεν είναι τοσο σημαντικό όσο ιστορίες αλλων γυναικών εδω μέσα αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει

Κορίτσι μου σημασία έχει πως αισθάνεσαι εσύ. Αν αισθάνεσαι ότι δε σε καλύπτει σε πολλά πράγματα η συμπεριφορά του, μπορείτε αρχικά να το συζητήσετε. Μπορεί να δεις τότε ότι κάνει μια προσπάθεια ή ότι συνεχίζει έτσι. Εάν λοιπόν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν αισθάνεσαι πραγματικά δίπλα σου, ίσως όντως πρέπει να ξανασκεφτείς αν θες να κάνεις ένα παιδί μαζί του. Απέναντι σ' ένα παιδί πώς θεωρείς ότι θα ήταν;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

@Elli13 κοριτσάκι μου γλυκό τα νέα σου είναι υπέροχα!! Μπραβοοοοο!! Με το καλό κ η αυχενική!!

@Rena92 εύχομαι διπλασιασμό σήμερα γλυκιά μου!!

Καλημερα σε όλες❤️💙 Για μένα σήμερα είναι πολύ σημαντική η μέρα καθώς έχουν γενέθλια τα αστεράκια μου.. Ούτε που κατάλαβα πότε γίνανε 4… Περναεη πολύ γρήγορα ο καιρός κοριτσια μου 

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! 🎉 Και γρήγορα να έρθει κ το επόμενο!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου σημασία έχει πως αισθάνεσαι εσύ. Αν αισθάνεσαι ότι δε σε καλύπτει σε πολλά πράγματα η συμπεριφορά του, μπορείτε αρχικά να το συζητήσετε. Μπορεί να δεις τότε ότι κάνει μια προσπάθεια ή ότι συνεχίζει έτσι. Εάν λοιπόν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν αισθάνεσαι πραγματικά δίπλα σου, ίσως όντως πρέπει να ξανασκεφτείς αν θες να κάνεις ένα παιδί μαζί του. Απέναντι σ' ένα παιδί πώς θεωρείς ότι θα ήταν;

Πιστεύω πως θα ηταν καλός μ ενα παιδί.. αυτός είναι που με ωθεί να μην τα παραταω σε αυτο το θεμα και να συνεχισουμε τις προσπαθειες οποτε πιστευω οτι οντως το θελει οσο κι εγω

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αρχικά να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου να είναι πάντα ευτυχισμένα ♥️

είναι δίπλα μου απλα ισως δν μπορεί να διαχειριστεί ολο αυτο με γιατρούς εξετάσεις κτλ..

απο την αλλη δν μπορώ να καταλαβω γιατί ενώ λέμε για παιδι και προσπαθειες και εξετασεις κτλ δεν κανει κανια κινηση να πανε παρακατω.

δεν ξερω τι να πω

Ειδικά το θέμα προσπάθειας για παιδί κ εξετάσεις είναι πολύ δύσκολο για τους άντρες. Σε μας σαν ζευγάρι η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν η χειρότερη. Άγχος, στεναχώρια, νεύρα κ ότι μπορείς να φανταστείς. Είναι δύσκολη περίοδος. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό.. Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά, κουνούσε χέρια πόδια, πολύ ζωηρό. Έχω κάνει τόσους υπερήχους και στην κόρη μου, πρώτη φορά με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση...  Εκεί που το είδα να κουνιέται και μας άφησε ο γιατρός να το χαρούμε και να το βλέπουμε, έφυγαν τα δάκρυα μόνα τους. 

Βρήκε και ένα ινομυωμα (πρώτη φορά στη ζωή μου) αλλά είπε δεν επηρεάζει κάπου. Αύριο θα πάρω να κλείσω αυχενική (σε δύο το πολύ 3 εβδομάδες πρέπει να γίνει) και αν όλα είναι καλά επιτέλους θα ανασανω...

Τι ωραία κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!!! Είχα κ εγώ ένα ινομυωμα στην πρώτη εγκυμοσύνη, τώρα δεν υπάρχει καταστράφηκε μόνο του

Δημοσίευση

@Elli13 Τι υπέροχα νέα ❤️ Άρχισε να το πιστεύεις σιγά σιγά ότι αυτό το θαυματάκι ήρθε για να μείνει 🥰 Για το ινoμύωμα απλά θα το παρακολουθείτε δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει 😉

@Σοφία21 μου καλημέρα!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο κ δεν εκφράζονται το ίδιο κ ειδικ΄ά οι άντρες. Κ εμ΄ένα ο σύζυγος που είναι φουλ υποστηρικτικός σε όλα, όταν με πιάνουν κλάματα ή κρίσεις άγχους δεν ξέρει πως να εκφραστεί-διαχειριστεί κ μου το έχει πει για να μην νομίζω ότι είναι αδιάφορος. Με συζήτηση κ διάλογο λύνονται όλα.

Για το επόμενο βήμα (αν κ παντρεμένη δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου) εμείς μια μέρα είπαμε κ δεν παντρευόμαστε κ το κάναμε. Πίστεψε με δεν αλλάζει κ κάτι εφόσον μένετε μαζί κ μπορείς κ αυτό να το κουβεντιάσετε 😉

@annie! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι γερά κ ευτυχισμένα κ εύχομαι με το καλό κ το τρίτο 🥰 Άλλο τεστ έκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Elli13 Τι υπέροχα νέα ❤️ Άρχισε να το πιστεύεις σιγά σιγά ότι αυτό το θαυματάκι ήρθε για να μείνει 🥰 Για το ινoμύωμα απλά θα το παρακολουθείτε δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει 😉

@Σοφία21 μου καλημέρα!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο κ δεν εκφράζονται το ίδιο κ ειδικ΄ά οι άντρες. Κ εμ΄ένα ο σύζυγος που είναι φουλ υποστηρικτικός σε όλα, όταν με πιάνουν κλάματα ή κρίσεις άγχους δεν ξέρει πως να εκφραστεί-διαχειριστεί κ μου το έχει πει για να μην νομίζω ότι είναι αδιάφορος. Με συζήτηση κ διάλογο λύνονται όλα.

Για το επόμενο βήμα (αν κ παντρεμένη δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου) εμείς μια μέρα είπαμε κ δεν παντρευόμαστε κ το κάναμε. Πίστεψε με δεν αλλάζει κ κάτι εφόσον μένετε μαζί κ μπορείς κ αυτό να το κουβεντιάσετε 😉

@annie! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι γερά κ ευτυχισμένα κ εύχομαι με το καλό κ το τρίτο 🥰 Άλλο τεστ έκανες?

@annie! σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια με κάνατε να νιωσω καλυτερα σε αυτο το κομμάτι και ισως να βαλω υις σκεψεις μου σε μια ταξη..! 

Δημοσίευση

@annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι!

@Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω.

Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ειδικά το θέμα προσπάθειας για παιδί κ εξετάσεις είναι πολύ δύσκολο για τους άντρες. Σε μας σαν ζευγάρι η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν η χειρότερη. Άγχος, στεναχώρια, νεύρα κ ότι μπορείς να φανταστείς. Είναι δύσκολη περίοδος. 

Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie!κοριτσι μου να τα χαιρεσαξ τα παιδακια σου! Γερα και τυχερά να είναι!

@Σοφία21 αυτά πρέπει να μοιραζόμαστε. Απο εκεί ξεκινανε οι βάσεις για να κάνουμε οικογενεια με κάποιον κ καλά έκανες κ τ μοιράστηκες. Εννοείται πως για να κάνεις ένα γάμο, ένα σύμφωνο κτλ πρέπει να είναι κοινή απόφαση κ των 2 και το να μην κάνεις τ ιδιο. Με συζήτηση κ ανάλογα τ πιστεύω τ καθενός. Η κουμπάρα μ είναι 18 χρόνια με τ κουμπάρο μου, έχουν ένα παιδί, είναι αγαπημένοι πολυ αλλά μένουνε Ελβετία και εκεί αν παντρευτούν η φορολογία τους θα ανέβει στα 5000 τ χρόνο. Άλλο να τ έχεις συζητήσει κ άλλο να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα σου πω τι ακουσα από αντρα συνάδελφο κ μ ήρθε να τον φτυσω. Μ ελεγε ότι ειναι με μια κοπέλα 4 χρόνια, μ την έδειξε φωτο κτλ, οτι περνανε σχετικά καλά. Ρε συ του λέω είναι μοα κουκλα η κοπέλα, κ αν περνατε καλά γτ δ τ πατε παρακάτω? 36 χρονων εφτασες. Και  τι γυρναει κ μ λεει? Άμα δεν την γκάστρωσω δ την παιρνω. Το διανοεισαο?? Δ λέω σε καμία περίπτωση ότι ο δικός σ σκεφτεται έτσι. Αλλα μ χτυπήσει τοσο ασχημα σαν έκφραση. Π ηθεκα να τον φτυσω.

Παρόλα αυτά αν τώρα νιωθεις μια φορα μονη μετά τ παιδί θ νιωθεις 10. Έρχονται τοσες αλλαγές που κάνεις δ σε προετοιμάζει γι αυτό. Δημιουργούνται εντάσεις από τ πουθενα και θέλει προσπάθεια πολυ για να βρεις εκ νέου ισορροπιες. Και συνεχή προσπάθεια. Όσο ομορφη είναι η γονεικοτητα τόσα ρήγματα μπορεο να φερει στο ζευγάρι. Σιγουρέψου ότι θα είναι εκεί για σένα σαν άνθρωπος πανω απ όλα ανεξαρτήτως είδος δέσμευσης.

Όλα όσα είπες κορίτσι μου είναι όλα όσα σκέφτομαι και έχω και εγώ στο μυαλό μου. Μπορεί να μου λέει ότι έχει καταλήξει σε μένα να επιμένει να κάνουμε προσπάθειες για παιδί αλλά κι εμένα στο μυαλό μου έχει κολλήσει Αυτό που σου είπε ο συνάδελφος σου δεν ξέρω πως αλλιώς να δικαιολογήσω την παράταση του δίνει στο να κάνει μία πρόταση γενικά στο να πάμε παρακάτω πολλές φορές πιστεύω ότι περιμένει να μείνει να μείνω έγκυος για να κάνει αυτό το βήμα το χούμε συζητήσει πάρα πολλές φορές μου απαντάει πως ξέρει ότι το έχει καθυστερήσει πολύ Από βλακεία του κεφαλιού του δε μου λέει όμως ποτέ τον πραγματικό λόγο που δεν πιστεύω πως είναι απλά από μία βλακεία του κεφαλιού του.. φυσικά ολη αυτη η αναμονη που με βαζει συνεχως να περιμενω κατι που ποτέ δεν εεχεται φερνει εντασεις και με απομακρυνει.. παραλληλα ομως επιμενει στην προσπαθεια αποκτησης παιδιου..

δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη γιατι οπως ειπες ενα παιδι τα αλλαζει ολα ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση Και πραγματικά είναι κάτι που λαχταράω πολύ δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να κάνω ένα γάμου τι να δεχτώ μία πρόταση επειδή έμεινα έγκυος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μια από τα ίδια θα πω εγώ.. η όλη περίοδος της προσπάθειας για παιδί μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματική ήταν ένας Γολγοθάς, κυρίως για μένα γιατί ο σύζυγος δεν συνεργαζόταν εύκολα και είχε και το πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άμεσα, να τον σέρνω από τα μαλλιά πχ για να πάει να κάνει εξετάσεις και τα λοιπά.. μας πήρε ένα χρόνο όλη αυτή η ιστορία με πολύ κλάμα, πολλά νεύρα, πολλά ξεσπάσματα και γενικά όλα στον υπερθετικό βαθμό. Ως που φτάσαμε εδώ, ένα βήμα πριν την ετ... και υπάρχει πλέον ηρεμία μεταξύ μας, χωρίς νεύρα, χωρίς μούτρα, χωρίς εντάσεις.

Γι’ αυτό με την συνεργασία ταυτίζομαι έκανα τόσες εξετάσεις και η μόνη εξέταση που του ζήτησε ο γιατρός να κάνει ήταν σπερμοδιάγραμμα ναι με την έκανε Αλλά ήταν αντιδραστικός έφερε εντάσεις ανάμεσα μας μόλις την έκανε μετά όλα καλά αλλά το σκέφτομαι γιατί αν φτάσουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να στηριξει όλη αυτή τη διαδικασία κι εμένα ψυχολογικά.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Γι’ αυτό με την συνεργασία ταυτίζομαι έκανα τόσες εξετάσεις και η μόνη εξέταση που του ζήτησε ο γιατρός να κάνει ήταν σπερμοδιάγραμμα ναι με την έκανε Αλλά ήταν αντιδραστικός έφερε εντάσεις ανάμεσα μας μόλις την έκανε μετά όλα καλά αλλά το σκέφτομαι γιατί αν φτάσουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να στηριξει όλη αυτή τη διαδικασία κι εμένα ψυχολογικά.

Η εξωσωματική θέλει γερά νεύρα, και γενικά πολύ γερό στομάχι. Θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη και χωρίς γάμο, να περάσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι, δεν είναι εύκολο. Όλο το βάρος και το λούκι το επωμίζεται η γυναίκα. Θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου ότι με κάθε κόστος εσύ θα πετύχεις.. όπως και να χει θα το παλέψεις.. λίγοι είναι οι άντρες που στηρίζουν, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να φερθούν και οι υπόλοιποι είναι απλά αδιάφοροι. Φαντάσου ότι ο δικός μου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, δεν ξέρει πως να φερθεί και μιας και είναι αυτός που έχει και το πρόβλημα τα πράγματα περιπλέκονται. Αντί να στηρίζει αυτός εμένα, στηρίζω εγώ αυτόν, και αν δεν το ήθελα το παιδί τόσο πολύ αυτός δεν θα έκανε τπτ για να αποκτήσει ένα παιδί. Όλη η προσπάθεια αυτού του παιδιού είναι απολαυστικά δική μου.. αυτός παραδόθηκε απλά στη μοίρα του χωρίς καν να παλέψει.. κάτι το οποίο εγώ δεν επιτρέπω ποτέ στον εαυτό μου να κάνει. Έχω μάθει να παλεύω μέχρις εσχάτων. Οπότε εσύ αποφασίζεις, εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό.. Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά, κουνούσε χέρια πόδια, πολύ ζωηρό. Έχω κάνει τόσους υπερήχους και στην κόρη μου, πρώτη φορά με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση...  Εκεί που το είδα να κουνιέται και μας άφησε ο γιατρός να το χαρούμε και να το βλέπουμε, έφυγαν τα δάκρυα μόνα τους. 

Βρήκε και ένα ινομυωμα (πρώτη φορά στη ζωή μου) αλλά είπε δεν επηρεάζει κάπου. Αύριο θα πάρω να κλείσω αυχενική (σε δύο το πολύ 3 εβδομάδες πρέπει να γίνει) και αν όλα είναι καλά επιτέλους θα ανασανω...

@Elli13 τι ομορφα νεα!

Για ολες εμας που εχουμε βιωσει απανωτες αποβολες με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ψυχη και το σωμα, η ιστορια σου ειναι πηγη ελπιδας και πιστης οτι μπορουμε και εμεις καποια στιγμη να τα καταφερουμε.

Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Η εξωσωματική θέλει γερά νεύρα, και γενικά πολύ γερό στομάχι. Θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη και χωρίς γάμο, να περάσεις σε ένα τέτοιο κομμάτι, δεν είναι εύκολο. Όλο το βάρος και το λούκι το επωμίζεται η γυναίκα. Θα πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου ότι με κάθε κόστος εσύ θα πετύχεις.. όπως και να χει θα το παλέψεις.. λίγοι είναι οι άντρες που στηρίζουν, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να φερθούν και οι υπόλοιποι είναι απλά αδιάφοροι. Φαντάσου ότι ο δικός μου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, δεν ξέρει πως να φερθεί και μιας και είναι αυτός που έχει και το πρόβλημα τα πράγματα περιπλέκονται. Αντί να στηρίζει αυτός εμένα, στηρίζω εγώ αυτόν, και αν δεν το ήθελα το παιδί τόσο πολύ αυτός δεν θα έκανε τπτ για να αποκτήσει ένα παιδί. Όλη η προσπάθεια αυτού του παιδιού είναι απολαυστικά δική μου.. αυτός παραδόθηκε απλά στη μοίρα του χωρίς καν να παλέψει.. κάτι το οποίο εγώ δεν επιτρέπω ποτέ στον εαυτό μου να κάνει. Έχω μάθει να παλεύω μέχρις εσχάτων. Οπότε εσύ αποφασίζεις, εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι.

Αρχικά σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που είσαι μαχήτρια συνεχίζεις να προσπαθείς χωρίς να το βάζεις κάτω. Έχεις δίκιο σε όσα λες.

Τώρα σε τι φάση βρίσκεστε; Εχεις κανει εξωδωματικη.;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Όλα όσα είπες κορίτσι μου είναι όλα όσα σκέφτομαι και έχω και εγώ στο μυαλό μου. Μπορεί να μου λέει ότι έχει καταλήξει σε μένα να επιμένει να κάνουμε προσπάθειες για παιδί αλλά κι εμένα στο μυαλό μου έχει κολλήσει Αυτό που σου είπε ο συνάδελφος σου δεν ξέρω πως αλλιώς να δικαιολογήσω την παράταση του δίνει στο να κάνει μία πρόταση γενικά στο να πάμε παρακάτω πολλές φορές πιστεύω ότι περιμένει να μείνει να μείνω έγκυος για να κάνει αυτό το βήμα το χούμε συζητήσει πάρα πολλές φορές μου απαντάει πως ξέρει ότι το έχει καθυστερήσει πολύ Από βλακεία του κεφαλιού του δε μου λέει όμως ποτέ τον πραγματικό λόγο που δεν πιστεύω πως είναι απλά από μία βλακεία του κεφαλιού του.. φυσικά ολη αυτη η αναμονη που με βαζει συνεχως να περιμενω κατι που ποτέ δεν εεχεται φερνει εντασεις και με απομακρυνει.. παραλληλα ομως επιμενει στην προσπαθεια αποκτησης παιδιου..

δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη γιατι οπως ειπες ενα παιδι τα αλλαζει ολα ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση Και πραγματικά είναι κάτι που λαχταράω πολύ δεν θέλω όμως σε καμία περίπτωση να κάνω ένα γάμου τι να δεχτώ μία πρόταση επειδή έμεινα έγκυος.

Από ότι κατάλαβα εσύ θες γάμο πριν το παιδί, σωστά; Για εμένα θέσε τα όρια σου και πάρε εσύ την πρωτοβουλία 😅 

Εγώ κάποτε περίμενα μια ρομαντική πρόταση γάμου, όπως αυτές που βλέπουμε στις ταινίες... Τελικά η ζωή δεν είναι για όλους έτσι. Εγώ έθεσα τα όρια μου. Του είπα "Εγώ θέλω γάμο. Θες; Αλλιώς το διαλύουμε. Εγώ παιδί εκτός γάμου δεν κάνω". Και τελείωσε εκεί το θέμα και το πήρε απόφαση και το χάρηκε κι όλας 😊 Δεν ξέρω γιατί σκαλωνουν οι άντρες...

Όσο για την υποστήριξη που έλεγες πιο πριν, οκ δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και πραγματικά μπορεί να σε νοιάζεται αλλά να μην μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Κι ο δικός μου έτσι είναι. Σε σοβαρά θέματα φαίνεται αδιάφορος ενώ στην πραγματικότητα απλά έχει κλάσει μέντες και δεν ξέρει τι να κάνει και τι να πει 😅 Εντάξει κάθε άνθρωπος διαφορετικός.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αρχικά σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που είσαι μαχήτρια συνεχίζεις να προσπαθείς χωρίς να το βάζεις κάτω. Έχεις δίκιο σε όσα λες.

Τώρα σε τι φάση βρίσκεστε; Εχεις κανει εξωδωματικη.;

Σε φάση προετοιμασίας εμβρυομεταφοράς είμαι & ο Θεός βοηθός!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Πιστεύω πως θα ηταν καλός μ ενα παιδί.. αυτός είναι που με ωθεί να μην τα παραταω σε αυτο το θεμα και να συνεχισουμε τις προσπαθειες οποτε πιστευω οτι οντως το θελει οσο κι εγω

Κορίτσι μου πιστεύεις πως θα είναι ενας καλό μπαμπάς .. και όντως μπορεί να είναι.. αλλά είναι αυτό αρκετό ;;; Σαν σύντροφος -σύζυγος δεν θα πρέπει να είναι υποστηρικτικός ; Να είναι δίπλα σου;; εσένα σου φτάνει αυτό που σου δίνει ; Ποσό ειλικρινείς είσαι μαζί του για το πως νιώθεις ; Το τι θέλεις ; 
Οι δυσκολίες που θα έρθουν μετά με ένα παιδί είναι μεγάλες, θα θέλεις υποστήριξη, θα θέλεις βοήθεια, θα πρέπει να είναι εκεί για ΕΣΕΝΑ πρώτα από όλα και μετά για το μωρό.. 

Εκείνος θέλει να παντρευτεί; Άσχετα με μια εγκυμοσύνη θέλει γάμο ; Ξέρεις ;

Δημοσίευση

@Σοφία21 ως μαμά δύο αγοριών..... Και με τα χρόνια...εμένα τα παιδιά μου είναι 10 και 13 ετών άρα έχω εμπειρία χρόνων στη μητρότητα 😉 θα σου πω ένα πράγμα... Με τον άντρα που θα επιλέξεις ως πατέρα των παιδιών σου πρέπει να είσαι σίγουρη ότι σε αγαπάει αληθινά, σε στηρίζει σε όλα,είναι δίπλα σου και σε πονάει.... Και μετά να συνεχίσεις...γιατί το λέω αυτό;;; Γιατί όταν γεννάς ένα παιδί ...είναι πραγματικά σαν να πέφτει μια "βόμβα" στο σπίτι....για να σου δώσω να καταλάβεις... βέβαια αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει επακριβώς...

Ξαφνικά ΟΛΑ αλλάζουν...όλες οι ισορροπίες...και το μωρό παίρνει πρωταρχικό ρόλο στο σπίτι....εάν ο σύζυγος δεν σε στηρίξει...δεν σε καταλάβει εκεί θα περάσεις μεγάλη κρισαρα...και εκεί εάν δεν έχεις γερές βάσεις σαν ζευγάρι με το συζυγο σου..ίσως διαλυθεί και το σπίτι! Το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές! Σκέψου τα...

Αλλά να σας πω και κάτι; Ότι και να σου λένε...αν δεν τα ζήσεις δεν καταλαβαίνεις...μου τα έλεγαν και εμένα οι γονείς μου....μην βιάζεσαι να κάνεις οικογένεια...καθότι έμεινα έγκυος στα 23... Κάτσε λίγο ακόμα.... Και εγώ έλεγα όχι το θέλω !γιατί το ήθελα...όμως κατάλαβα πως όντως δεν είναι εύκολο....πως θέλει γερά Κοτσια... Πέρασα πολλά ...αλλά τα κατάφερα!Δόξα Τω θεώ!

Δημοσίευση

@Elli13 κορίτσι μου πολύ όμορφα τα νέα σας αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει 🌈

εύχομαι με το καλό να κάνεις και την αυχενική να ηρεμήσεις 🥰

@Rena92 κορίτσι μου θα περιμένουμε την χοριακη σου σήμερα καλούς διπλασιασμούς να έχεις 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Σοφία21 ως μαμά δύο αγοριών..... Και με τα χρόνια...εμένα τα παιδιά μου είναι 10 και 13 ετών άρα έχω εμπειρία χρόνων στη μητρότητα 😉 θα σου πω ένα πράγμα... Με τον άντρα που θα επιλέξεις ως πατέρα των παιδιών σου πρέπει να είσαι σίγουρη ότι σε αγαπάει αληθινά, σε στηρίζει σε όλα,είναι δίπλα σου και σε πονάει.... Και μετά να συνεχίσεις...γιατί το λέω αυτό;;; Γιατί όταν γεννάς ένα παιδί ...είναι πραγματικά σαν να πέφτει μια "βόμβα" στο σπίτι....για να σου δώσω να καταλάβεις... βέβαια αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει επακριβώς...

Ξαφνικά ΟΛΑ αλλάζουν...όλες οι ισορροπίες...και το μωρό παίρνει πρωταρχικό ρόλο στο σπίτι....εάν ο σύζυγος δεν σε στηρίξει...δεν σε καταλάβει εκεί θα περάσεις μεγάλη κρισαρα...και εκεί εάν δεν έχεις γερές βάσεις σαν ζευγάρι με το συζυγο σου..ίσως διαλυθεί και το σπίτι! Το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές! Σκέψου τα...

Αλλά να σας πω και κάτι; Ότι και να σου λένε...αν δεν τα ζήσεις δεν καταλαβαίνεις...μου τα έλεγαν και εμένα οι γονείς μου....μην βιάζεσαι να κάνεις οικογένεια...καθότι έμεινα έγκυος στα 23... Κάτσε λίγο ακόμα.... Και εγώ έλεγα όχι το θέλω !γιατί το ήθελα...όμως κατάλαβα πως όντως δεν είναι εύκολο....πως θέλει γερά Κοτσια... Πέρασα πολλά ...αλλά τα κατάφερα!Δόξα Τω θεώ!

Για αυτό πολλοί χωρίζουν στον χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού..

Δημοσίευση

@Σοφία21 να σου πω κι εγω τη δικη μου οπτικη. Θεωρω οπως ειπαν κι αλλες κοπελες οτι οι αντρες πολλες φορες δεν ξερουν πως να διαχειριστουν καποιες καταστασεις. Περιμενουμε να φερθουν οπως εμεις η να πουν ο,τι θα λεγαμε εμεις αλλα σκεφτονται πολυ διαφορετικα. Ο δικος μου αντρας καθε φορα που παω να του πω οτι κατι εχω δε νιωθω πχ καλα η ποναω καπου μου λεει νευριασμενα τι εχεις παλι; και μου ερχεται να του σπασω τα μουτρα 😅 σκεφτομαι στιγμιαια μα καλα δε νοιαζεται καθολου; αλλα ξερω οτι μ αγαπαει παρα πολυ μου το εχει αποδειξει σε πολλες φασεις της ζωης μας και οτι ειναι ο δικος του τροπος να αντιδρασει επειδη στην πραγματικοτητα αγχωνεται οταν με βλεπει να μην ειμαι καλα. Βεβαια εσυ ξερεις τον συντροφο σου και πως σε αντιμετωπιζει σε ολες τις πτυχες της ζωης σας. Επισης οσο γι αυτο που ανεφερες οτι βλεπεις αλλους αντρες εγω θα σου πω να μην συγκρινεις γιατι δεν ξερεις μεσα στο σπιτι του καθενος τι συμβαινει. Ξερω εγω τρυφερους και περιποιητικους αντρες που εχουν ριξει κερατο καργα οπως επισης και γυναικες που εκθειαζουν στα σοσιαλ μιντια η σε συζητησεις ποσο καλα περνανε με τους αντρες τους και μετα χωριζουν και λες αυτο το ζευγαρι που ηταν τοσο αγαπημενο πως; οπως και να χει ζυγισε τα πραγματα. Α και τελευταιο αν θες να προχωρησεις τη ζωη σου μαζι του θεωρω οτι αυτο ειναι ασχετο με το θεμα του παιδιου η τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι (δλδ παντρευομαστε μονο αν κανουμε παιδι) οποτε αν το θες ισως θα μπορουσες να το ριξεις στο τραπεζι των συζητησεων!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου πιστεύεις πως θα είναι ενας καλό μπαμπάς .. και όντως μπορεί να είναι.. αλλά είναι αυτό αρκετό ;;; Σαν σύντροφος -σύζυγος δεν θα πρέπει να είναι υποστηρικτικός ; Να είναι δίπλα σου;; εσένα σου φτάνει αυτό που σου δίνει ; Ποσό ειλικρινείς είσαι μαζί του για το πως νιώθεις ; Το τι θέλεις ; 
Οι δυσκολίες που θα έρθουν μετά με ένα παιδί είναι μεγάλες, θα θέλεις υποστήριξη, θα θέλεις βοήθεια, θα πρέπει να είναι εκεί για ΕΣΕΝΑ πρώτα από όλα και μετά για το μωρό.. 

Εκείνος θέλει να παντρευτεί; Άσχετα με μια εγκυμοσύνη θέλει γάμο ; Ξέρεις ;

Θέλει ναι το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές απλά τον αγχώνουν τα οικονομικά και με τα έπειτα υποχρεώσεις που θα είναι πολλές περισσότερες από τις παρούσες παιδί σπίτι γάμους και τα λοιπά

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και όσα λες είναι σωστά και εγώ ετσι νιώθω με στηρίζει είναι δίπλα μου και όσες φορές έφτασα κοντά στο να παραιτηθώ για τη σχέση δεν έφυγε ποτέ από δίπλα μου απλά είναι λίγο περίεργος στις αντιδράσεις του οταν θα πιεστει με κατι που δεν θα μπορει να διαχειρηστει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...