Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

Καλή χρονιά!! Εγώ θα ευχηθώ υγεία, τύχη και πολλά πολλά χαμόγελα αυτό το χρόνο!!

Εμείς περάσαμε πολύ ήρεμα, σπίτι, οι 5 μας (ο άντρας μου και εγώ, η μικρούλα μας που κοιμόταν, το σκυλάκι μας και το μικρό σπορακι στην κοιλια - 9 εβδομάδων πλέον). Η μικρή κοιμόταν και εμείς βλέπαμε τα πυροτεχνήματα από τον καναπέ μας με τις πυτζάμες μας. Και να σας πω κάτι; Ήταν η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά της ζωής μου. Είχα όλα όσα ήθελα ❤️. Ειδικά αν σκεφτώ ότι πέρσυ αλλάξαμε χρονιά μέσα στο αμάξι με ένα βρέφος 2 μηνών επειδή φύγαμε αρων αρων από τα πεθερικά από άλλη πόλη 3 ώρες μακριά... Η μαγεία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα 🎋🎁

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα και ότι ποθεί η κάθεμια ξεχωριστά…!

Εμείς περάσαμε ήσυχα την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά στα πεθερικά μου και μετά πήγαμε σ’ ένα φιλικό ζευγάρι το μωράκι τους είναι 8 μηνών το πήρα αγκαλιά και νόμιζα θα μου σπάσει 🫠

Άλλο συναίσθημα…!

δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να γίνεσαι μαμά.. πόσα καινούρια συναισθήματα ξεκλειδώνονται…

Σε άλλα νέα ξεκινάω θεραπεία σήμερα και δεν είμαι τόσο fan 😩🥺

image.jpg

@Girly

Με το καλό κοπέλα μου, μ’ ένα πόνο 🫶🏼

Καλημέρα κορίτσια μου!
Καλή και ευλογημένη χρονιά σας όλες μας! Ο καινούριος χρόνος που μπήκε να είναι τυχερός για όλες σε κάθε πτυχή στη ζωή μας.
Εύχομαι σε όσες περιμένουν, οι αγκαλιές τους να γεμίσουν σύντομα υγιή μωράκια και σε όσες εύχονται, το 2025 να μας τα φέρει σύντομα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα και ότι ποθεί η κάθεμια ξεχωριστά…!

Εμείς περάσαμε ήσυχα την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά στα πεθερικά μου και μετά πήγαμε σ’ ένα φιλικό ζευγάρι το μωράκι τους είναι 8 μηνών το πήρα αγκαλιά και νόμιζα θα μου σπάσει 🫠

Άλλο συναίσθημα…!

δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να γίνεσαι μαμά.. πόσα καινούρια συναισθήματα ξεκλειδώνονται…

Σε άλλα νέα ξεκινάω θεραπεία σήμερα και δεν είμαι τόσο fan 😩🥺

image.jpg

@Girly

Με το καλό κοπέλα μου, μ’ ένα πόνο 🫶🏼

Όλα αυτά είναι η θεραπεία;;;;; Πω ρε φίλη….

@Girlyμου με το καλό….μακαρι να πανε όλα καλά και να έχεις έναν ονειρεμένο τοκετό! 
Εγω θα πάω για υπέρηχο αργότερα…

στις πριν 10 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Όλα αυτά είναι η θεραπεία;;;;; Πω ρε φίλη….

@Girlyμου με το καλό….μακαρι να πανε όλα καλά και να έχεις έναν ονειρεμένο τοκετό! 
Εγω θα πάω για υπέρηχο αργότερα…

Ωωω ναι…!

2 εβδομάδες είναι θα περάσουν..

ευελπιστώ μόνο να μην μου δημιουργήσει μύκητες η αντιβίωση γιατι είναι αρκετά δυνατή…

αναμενουμε νέα από τον υπέρηχο σου 🫶🏼

Ωωω ναι…!

2 εβδομάδες είναι θα περάσουν..

ευελπιστώ μόνο να μην μου δημιουργήσει μύκητες η αντιβίωση γιατι είναι αρκετά δυνατή…

αναμενουμε νέα από τον υπέρηχο σου 🫶🏼

Δεν θα πάρεις προβιοτικά μαζί με την αντιβίωση;;; Να μου πεις και τι άλλο να πάρω!!!!

στις On 1/1/2025 at 10:56 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία κορίτσια!! @Girly κορίτσι μου κοντεύεις;;; @Mpourmpoulo @annitakianna @cat12 κορίτσια μου σας σκέφτομαι και σας εύχομαι να χαρείτε την ώρα αυτήν που πλησιάζει και να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!! 🥰😍

Καλή χρονιά κορίτσια!!! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μόνο ευτυχία κ πάνω από όλα υγεία κ με πολλά θετικά τεστακια ❤️ 

Ρένα μου ναι έρχεται η ώρα περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός δεν το πιστεύω!  Ο μικρός όλο κλωτσιές κ ανυπομονώ να δω αυτά τα πατουσακια!!! Εσύ πως είσαι?

στις πριν 21 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Δεν θα πάρεις προβιοτικά μαζί με την αντιβίωση;;; Να μου πεις και τι άλλο να πάρω!!!!

Αυτή την εβδομάδα θα πάρω την αντιβίωση μαζί με προβιοτικά και θα κάνω μέρα παρά μέρα κολπικές πλύσεις.

Και την ερχόμενη εβδομάδα θα χρησιμοποιώ κάτι κολπικά υπόθετα..

Αυτή την εβδομάδα θα πάρω την αντιβίωση μαζί με προβιοτικά και θα κάνω μέρα παρά μέρα κολπικές πλύσεις.

Και την ερχόμενη εβδομάδα θα χρησιμοποιώ κάτι κολπικά υπόθετα..

Κορίτσι μου συγγνώμη αν το ξανά είπες και το έχασα 

Τι εχεις και σου έδωσε θεραπεία; Πολλά φάρμακα είναι αλήθεια υπομονή 😕

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια!!! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει μόνο ευτυχία κ πάνω από όλα υγεία κ με πολλά θετικά τεστακια ❤️ 

Ρένα μου ναι έρχεται η ώρα περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός δεν το πιστεύω!  Ο μικρός όλο κλωτσιές κ ανυπομονώ να δω αυτά τα πατουσακια!!! Εσύ πως είσαι?

Πότε γεννάς κορίτσι μου ; Πως είσαι; 

Καλή χρονιά κορίτσια! Ευτυχισμένο το νέο έτος με πολλά μωράκια!!!

Αχ πως είστε οι ετοιμογεννες;

@Girly κορίτσι μου με κανένα πόνο θα πω, μιας και θα κάνεις επισκληρηδιο. Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα έχεις φανταστεί ❤️

@annie! Χρόνια πολλά στα παιδάκια σου! Σήμερα είναι τα γενέθλια τους; Πολύ ωραίες οι τούρτες! Και από τις τιμές που άκουσα, μάλλον πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα στη ζαχαροπλαστική 😅

@Elli13 κι εμάς τα tantums τα ξεκίνησε με το που πάτησε τους 12 μήνες. Τώρα πετάει πράγματα με τσαντίλα κάτω, μας βαράει... Χαμός... Θέλει να γίνεται το δικό της... Δύσκολο παιδί, αλλά τόσο υπέροχη της άλλες ώρες 😅 Τι να κάνουμε, θα επιβιώσουμε 😅

@Katiana1987 δοντακι από τώρα;! Μια χαρά! Εμένα τα βγάζει πολύ αργά... 8 μηνών έβγαλε τα 2 κάτω και τώρα 18 μηνών έχει 12. Περιμένουμε εδώ και κάτι μήνες τους κυνόδοντες...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια! Με το καλό σε όσες περιμένουν τα μωράκια τους και εύχομαι το 2025 να φέρει πολλά πολλά μωράκια στις υπόλοιπες που προσπαθούν! 🌹

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου συγγνώμη αν το ξανά είπες και το έχασα 

Τι εχεις και σου έδωσε θεραπεία; Πολλά φάρμακα είναι αλήθεια υπομονή 😕

Καλημέρα κορίτσι μου βγήκαν τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιεργείας που είχα κάνει και έχω ένα βακτήριο και πρέπει να κάνω θεραπεία επομένως αυτός ο μήνας προσπαθειών πάει χαμένος πάμε πλέον από τον επόμενο εφόσον θεού θέλοντος φύγει το βακτήριο και δεν με ταλαιπωρήσει παραπάνω

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια! Ευτυχισμένο το νέο έτος με πολλά μωράκια!!!

Αχ πως είστε οι ετοιμογεννες;

@Girly κορίτσι μου με κανένα πόνο θα πω, μιας και θα κάνεις επισκληρηδιο. Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα έχεις φανταστεί ❤️

@annie! Χρόνια πολλά στα παιδάκια σου! Σήμερα είναι τα γενέθλια τους; Πολύ ωραίες οι τούρτες! Και από τις τιμές που άκουσα, μάλλον πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα στη ζαχαροπλαστική 😅

@Elli13 κι εμάς τα tantums τα ξεκίνησε με το που πάτησε τους 12 μήνες. Τώρα πετάει πράγματα με τσαντίλα κάτω, μας βαράει... Χαμός... Θέλει να γίνεται το δικό της... Δύσκολο παιδί, αλλά τόσο υπέροχη της άλλες ώρες 😅 Τι να κάνουμε, θα επιβιώσουμε 😅

@Katiana1987 δοντακι από τώρα;! Μια χαρά! Εμένα τα βγάζει πολύ αργά... 8 μηνών έβγαλε τα 2 κάτω και τώρα 18 μηνών έχει 12. Περιμένουμε εδώ και κάτι μήνες τους κυνόδοντες...

Σ ευχαριστώ πολύ!! 9 του μήνα έχουν γενέθλια αλλά αύριο έχουμε το πάρτυ. 

Μόλις τελείωσα κ της μικρής!! Επισήμως τα έφτυσα🤣🤣🤣

IMG_7473.jpeg

IMG_7472.jpeg

στις πριν 14 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Girly με το καλό κοπέλα μου! Με έναν πόνο! Θα περιμένουμε νέα σας ❤️

κοριτσια είναι καμία άλλη στην αναμονή; Εγώ περιμένω σε 4 μέρες..

Εγώ από βδομάδα αγάπη 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7473.jpeg

IMG_7472.jpeg

Εντάξει τώρα!!! Έχω πάθει σοκ! Έχεις πάρα πολύ ταλέντο κορίτσι μου. Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Θα μπορούσες να μου στείλεις φωτό γιατί σκέφτομαι το θέμα της βάφτισης να είναι ο μονόκερος; 

@Eliza KatsΆσε μας!!! Όλα γρήγορα θέλει να τα κάνει αυτή η μπουμπού! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7473.jpeg

IMG_7472.jpeg

Έχω πάθει σοκ!!!!!

αυτές είναι σαν επαγγελματικές….πολλα μπράβο θα πω!!!!! 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εγώ από βδομάδα αγάπη 

Για να δούμε :) 

καταπληκτικες οι τούρτες! Χρυσοχερα, μπράβο!❤️ καλά να περασετε αύριο! Να τα χαίρεστε ❤️🎁

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Έχω πάθει σοκ!!!!!

αυτές είναι σαν επαγγελματικές….πολλα μπράβο θα πω!!!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Εντάξει τώρα!!! Έχω πάθει σοκ! Έχεις πάρα πολύ ταλέντο κορίτσι μου. Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Θα μπορούσες να μου στείλεις φωτό γιατί σκέφτομαι το θέμα της βάφτισης να είναι ο μονόκερος; 

@Eliza KatsΆσε μας!!! Όλα γρήγορα θέλει να τα κάνει αυτή η μπουμπού! 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Για να δούμε :) 

καταπληκτικες οι τούρτες! Χρυσοχερα, μπράβο!❤️ καλά να περασετε αύριο! Να τα χαίρεστε ❤️🎁

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@annie! τέλειες οι τούρτες…!👌🏼👌🏼👏🏼👏🏼

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου να περασετε ομορφα..!

image.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! @Katiana1987 πληροφορικός είμαι🤣🤣🤣 καμμία σχέση με το αντικείμενο… Θα σου στείλω ναι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λευκη μου!!!🥰🥰🥰 με πιεσαν πααααρα πολυ... δν ξερω αν το χειριστηκα καλα.. ισως επρεπε απλα ν τους γραψω κ να κλεινω λαπτοπ στις 5 και αντε γεια αλλα απο φιλοτιμο δν ηθελα να παει χαμενη τοση δουλεια π ειχε γινει οριν, ουτε να τη φορτωθουν αλλοι συναδελφοι... τεσπα..  Τωρα μονο μ τα κοριτσια μας θα ασχοληθω.. αν κ ηδη εχω βαρυνει κ οι δυναμεις δν ειναι οι ιδιες.. αλλα φοκους σε οσα θα χρειαστω αμεσα και ηδη απ εβδομαδα θα παρακολουθησω κ καποια σεμιναρια για θηλασμο κλπ.. θελω ν βρω κ παιδιατρο φσκ.. 
    • Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣 Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες...  Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼
    • Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈 με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση.. Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰
    • Κορίτσι μου να σας ζησει το αγοράκι σας!!! Να είναι καλοτυχο και υγιές. ❤️❤️ Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας και καλή ανάρρωση να έχεις ❤️🙏
    • Ίσως έχει γίνει αυτό!! Ειχα μείνει ήσυχη πως δεν θα άλλαζε θέση αλλά από τι φαίνεται η σκατούλα κάνει βόλτες.  Δυστυχως εχω γιατρό την άλλη Παρασκευή, όποτε θα κάνω υπομονή μέχρι τότε. Βεβαια σκέφτομαι πως αν συνεχίσει να είναι επώδυνο θα τον πάρω ένα τηλ την Δευτέρα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...