Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια μου λέτε ;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι ήδη μανούλα 2 παιδιών.... Τελευταία περίοδος είχα 1/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με εκσπερμάτιση μέσα 6-7-8-12-15/12 ...

Έχω 5-6 μέρες που νιώθω τις θηλές μου πολύ ευαισθητες....Έχω 3-4 μέρες έχω πολύ φούσκωμα στην κοιλιά ...κ σήμερα εχω απ' το πρωί υγρά λευκά παχύρρευστα και πονάει πολύ η κοιλιά χαμηλά κ λίγο η μέση....

Λέτε να είναι συμπτώματα;;; Πάντως το θέλουμε πολύ 😁

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η evikm είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι ήδη μανούλα 2 παιδιών.... Τελευταία περίοδος είχα 1/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με εκσπερμάτιση μέσα 6-7-8-12-15/12 ...

Έχω 5-6 μέρες που νιώθω τις θηλές μου πολύ ευαισθητες....Έχω 3-4 μέρες έχω πολύ φούσκωμα στην κοιλιά ...κ σήμερα εχω απ' το πρωί υγρά λευκά παχύρρευστα και πονάει πολύ η κοιλιά χαμηλά κ λίγο η μέση....

Συν ότι πεινάω πολύ αυτές τις μέρες κορίτσια....τρώω όλη την ώρα χαχαχαχααχ

Καλημέρα εύχομαι να έρθει αυτό που επιθυμείτε! 🥰 ωορρηξία γνωρίζεις πότε εκανες;  γράψε μας πότε περιμένεις περίοδο κ αν γνωρίζεις πότε είχες ωορρηξία ❤️

Αν η περίοδος ήταν 01-12 τώρα είσαι στην 17η μέρα του κύκλου δεν ξέρω πότε κάνεις ωορρηξία αλλά για να λες ότι έχεις αυτά τα συμπτώματα πριν 5-6 μέρες ίσως τότε ήταν συμπτώματα ωορρηξίας. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η evikm είπε:

Καλησπέρα κορίτσι! Δεν είναι λίγο νωρίς 17η μέρα του κύκλου να έχεις ήδη συμπτώματα εγκυμοσύνης; Εκτός αν έχεις πολύ μικρό κύκλο κι έγινε πολύ νωρίς η ωορρηξία σου. Πότε περιμένεις περίοδο;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Πότε περιμένεις περίοδο κανονικά; 

Μια εφαρμογή που έχω λέει 26/12 ότι περιμένω περίοδο.. έχω σταθερό κύκλο 26 ημερών ... Ωορρηξια έγραφε στις 11/12 αλλά εγώ είχα τα πολλά υγρά 9-10 του μήνα...

στις πριν 14 ώρες, ο/η evikom είπε:

Μια εφαρμογή που έχω λέει 26/12 ότι περιμένω περίοδο.. έχω σταθερό κύκλο 26 ημερών ... Ωορρηξια έγραφε στις 11/12 αλλά εγώ είχα τα πολλά υγρά 9-10 του μήνα...

Καλημέρα! Γενικά οι εφαρμογές δεν πέφτουν ακριβώς πάντα μέσα, υπολόγιζε +- 1-3 μέρες. Οπότε όσα περιγράφεις και σύμφωνα με το πότε περιμένεις περίοδο αυτά λογικά ήταν συμπτώματα ωορρηξίας γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εύχομαι να είσαι έγκυος! Ενημέρωσε μας ξανά 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...