Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Η ναυτία επέστρεψε σήμερα δυναμικά!!  Ραντεβού θα πάρω σήμερα να κλείσω αλλά είχαμε πει μετά του Αϊ Γιαννιού, περίπου 8-10/1. Και αν όλα καλά, επόμενο βήμα αυχενική 

Η μικρή μου γενικά σε όλα της βιάζεται, οπότε ήμουν βέβαιη ότι θα τα είχαμε και αυτά από νωρίς. Ευτυχώς και εγώ και ο μπαμπάς της είμαστε πολύ ψύχραιμη στα tantrums της. Κάθε φορά λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα της και χρειάζεται βοήθεια. Και αυτό βοηθάει πολύ 

14 μηνών είναι η μικρή 🥰

Πάντως και εμένα 5,5 μηνών έσκασαν τα δύο πρώτα και τώρα έχει γομφίους και στις 2 πλευρές και πάνω και κάτω!! Αν δεν τα μετράω λάθος έχει 12 δόντια συνολικά! 

Αχ αυτά τα άτιμα τα συμπτώματα μια έρχονται μια φεύγουν και εμένα μου το είχε κάνει αυτό.. Τούλαχιστον επέστεψαν οι ναυτιες.. βγαίνει η μέρα σου με την μικρή και τις ναυτιες ; Γιατί δεν εχεις και βοήθεια(αν θυμάμαι καλά )

όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά θα περιμένουμε νέα σας από το γιατρό 🥰

Νωρίς στα ξεκίνησε αυτά τα ξεσπάσματα εμένα η δικιά μου 2 ετών άρχισαν ευτυχώς έχετε ψυχραιμία γιατί εγώ είναι η αλήθεια κάποιες φορές δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.. εμένα είναι και γενικά γκρινιάρα και όταν συμβαίνει και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα 

@ditaki κορίτσι μου περιμένουμε την χοριακη σου εύχομαι καλούς διπλασιασμούς 

@Katiana1987 ωχ νωρίς νωρίς μπήκατε στον χορό με τα δοντάκια ίσως αυτό να φταίει για την ανησυχία της που δεν κοιμόταν καλά αυτές τις μέρες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Αχ αυτά τα άτιμα τα συμπτώματα μια έρχονται μια φεύγουν και εμένα μου το είχε κάνει αυτό.. Τούλαχιστον επέστεψαν οι ναυτιες.. βγαίνει η μέρα σου με την μικρή και τις ναυτιες ; Γιατί δεν εχεις και βοήθεια

Νωρίς στα ξεκίνησε αυτά τα ξεσπάσματα εμένα η δικιά μου 2 ετών άρχισαν ευτυχώς έχετε ψυχραιμία γιατί εγώ είναι η αλήθεια κάποιες φορές δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.. εμένα είναι και γενικά γκρινιάρα και όταν συμβαίνει και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα 

@Katiana1987 ωχ νωρίς νωρίς μπήκατε στον χορό με τα δοντάκια ίσως αυτό να φταίει για την ανησυχία της που δεν κοιμόταν καλά αυτές τις μέρες 

Έχει μετατραπεί κ μενα τις τελευταίες ημέρες σε ένα άλλοωρο. Υπερβολική γκρίνια και τη νύχτα πολύ κλάμα...

Είναι δύσκολα πολύ χωρίς βοήθεια και με την μικρή με όλα αυτά που περνάει τελευταία αλλά κάνω υπομονή. Λέω κάθε φορά ας πάει καλά η εγκυμοσύνη και μπορώ να τα αντέξω όλα. Φυσικά σαν άνθρωπος κ γω υπάρχουν μέρες που με παίρνει λίγο από κάτω (έχω και την αϋπνία), είναι και αυτή η άτιμη μοναξιά της μητρότητας, η Κλεισούρα τώρα που έχει χαλάσει ο καιρός, αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι κ κάπως παίρνω δύναμη..

Εσύ πως τα πας με τα κορίτσια σου τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωράκι σου; Βγαίνει η καθημερινότητα ή σου βγαίνει πρώτα η ψυχή; 😅

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αχ αυτά τα άτιμα τα συμπτώματα μια έρχονται μια φεύγουν και εμένα μου το είχε κάνει αυτό.. Τούλαχιστον επέστεψαν οι ναυτιες.. βγαίνει η μέρα σου με την μικρή και τις ναυτιες ; Γιατί δεν εχεις και βοήθεια(αν θυμάμαι καλά )

Εν έτσι πες μου…2-4 είστε σε μόνιμο άλμα λέγεται terrible two και terrible three!!!! Καλή δύναμη θα ευχηθώ….δεν μπορείς να κάνεις πολλά, είναι αναπτυξιακό ορόσημο, προσπαθεί ο εγκέφαλος να μάθει να διαχειρίζεται συναισθήματα και καταστάσεις. Οπλισου με υπομονή! 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έχει μετατραπεί κ μενα τις τελευταίες ημέρες σε ένα άλλοωρο. Υπερβολική γκρίνια και τη νύχτα πολύ κλάμα...

Είναι δύσκολα πολύ χωρίς βοήθεια και με την μικρή με όλα αυτά που περνάει τελευταία αλλά κάνω υπομονή. Λέω κάθε φορά ας πάει καλά η εγκυμοσύνη και μπορώ να τα αντέξω όλα. Φυσικά σαν άνθρωπος κ γω υπάρχουν μέρες που με παίρνει λίγο από κάτω (έχω και την αϋπνία), είναι και αυτή η άτιμη μοναξιά της μητρότητας, η Κλεισούρα τώρα που έχει χαλάσει ο καιρός, αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι κ κάπως παίρνω δύναμη..

Εσύ πως τα πας με τα κορίτσια σου τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωράκι σου; Βγαίνει η καθημερινότητα ή σου βγαίνει πρώτα η ψυχή; 😅

Αχ το φαντάζομαι πως περνάς και εγώ περίπου κάπως έτσι είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι (ευτυχώς έχουμε αυλή ) τις περισσότερες μέρες το καλό είναι ο άντρας μου έχει αρκετές μέρες άδεια λόγο γιορτών οπότε τον έχω σπίτι σε λίγες μέρες περιμένω και την μαμά μου 

Με τα κορίτσια υπάρχουν μέρες καλές και μέρες πιο δύσκολες.. το μεγάλο θετικό είναι πως τα κορίτσια κοιμούνται σερί το βράδυ με μια αφύπνιση της μπέμπα περίπου 6:30 το πρωί για να θηλάσει και ξανά κοιμάται… ο ύπνος είναι το πιο βασικό αν κοιμάσαι καλά έχεις κουράγιο και ενέργεια να βγει η μέρα ☺️

στις πριν 14 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Εν έτσι πες μου…2-4 είστε σε μόνιμο άλμα λέγεται terrible two και terrible three!!!! Καλή δύναμη θα ευχηθώ….δεν μπορείς να κάνεις πολλά, είναι αναπτυξιακό ορόσημο, προσπαθεί ο εγκέφαλος να μάθει να διαχειρίζεται συναισθήματα και καταστάσεις. Οπλισου με υπομονή! 

Αλήθεια τώρα 😳;;;  τέλεια 😅 θα περάσουμε καλά δηλαδή έχω δρόμο μπροστά ακόμη για να ηρεμήσουμε δηλαδή.. τώρα είμαστε 2 ετών και 4 μηνών.. σκέφτομαι να την στείλω και παιδικό αρχές Μαρτίου 🤔 θα δω ! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα η Ισμήνη-Μαρία!!! 😁😁😁

Μπράβο τι ωραία καλές μάσες 😂😂 ο ανιψιός μου έτσι γρήγορα ο γιος μου 8 μηνών έβγαλε τα πρώτα 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annie! είπε:

Τις κάνω μόνη… Πιάνουν τα χέρια μου με τη ζαχαροπαστα κ από το να δώσω ένα σκασμό λεφτά το προτιμώ.. Ξέρουμε κ τα θα φάνε τα παιδάκια.. Πάντως να ξέρεις ο Αμπεριαδης (Καλαμαρια) κάνει ωραίες τούρτες κ σχετικά οικονομικές.

Κ γώ φετος την έκανα μόνη μου! Κ ήταν κ πολύ ωραία!! Όλοι με ρωτούσαν από που την αγοράσαμε! 8 ευρώ μόνο πλήρωσα το παντεσπάνι! Κ κάτι αλλά στολιδακια τα πήρα από τεμου κ σειν. Με τα υλικά θα μου κόστισε μαξ 20 ευρώ κ πολλά λεω! 

Καλημέρα κορίτσια. Χάθηκα πέρα από την δουλειά που είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε λόγω εορτών, δυστυχώς κόλλησε η μικρή covid. Και έπαθα εναν πανικό. Είχε δέκατα μια μέρα μπούκωμα και πόνο στην κοιλιά. Ευτυχώς τώρα είναι καλά. Εγώ έχω πονάκια στην πλάτη και στην μέση. Έκανα τεστ και βγήκα αρνητική. Δεν ξέρω αν το περνάω σαν κρύωμα ή αν είναι της εγκυμοσύνης συμπτώματα. Αναγούλες δεν έχω όπως στην αρχή. Το μόνο που έχω είναι η αϋπνία και ενοχλήσεις στο στήθος και εδώ και μια εβδομάδα αυτά τα πονάκια σε πλάτη και στήθος. Τι να πω δεν ξέρω. Αυτό που λέγατε και πιο πάνω, πάνε και έρχονται τα συμπτώματα και αναρωτιέμαι αν όλα πάνε καλά. Θα κάνω αιματολογικες την άλλη εβδομάδα και μετά θα πάω για υπέρηχο. 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πριν γίνω μαμα ελεγα κ γιατί νιώθουν μοναξιά κ τι ωραία π είναι σπίτι τους με τα μωράκια τους, τι πιο ωραίο. Από τότε π έγινα μαμα κ στον γιο μου τα λοχεία τα περασα κ δύσκολα πιστεύω είχα μια μορφη κατάθλιψης, στην κόρη μου νιώθω πιο μόνη ακόμη! Έχω κ τον μικρό μου π είναι 2 χρόνων κ είμαστε μόνιμα μη το ένα μη το άλλο όχι κ όχι κ να τα ξεσπάσματα το ένα πίσω από το άλλο π θέλω απλά έναν άνθρωπο να μου πει πάμε για καφέ χωρις τα παιδιά να αλλάξω λίγο την παράσταση γύρω μου! Θα σου πω κ εγώ να  εχεις πολύ υπομονή κ όλα αυτά θα περάσουν 💕

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κ γώ φετος την έκανα μόνη μου! Κ ήταν κ πολύ ωραία!! Όλοι με ρωτούσαν από που την αγοράσαμε! 8 ευρώ μόνο πλήρωσα το παντεσπάνι! Κ κάτι αλλά στολιδακια τα πήρα από τεμου κ σειν. Με τα υλικά θα μου κόστισε μαξ 20 ευρώ κ πολλά λεω! 

Μπραβο κοριτσι μου!!!! Εγώ υπολογίζω 70-80 κ οι 2... 50€ βγηκαν οι ζαχαροπαστες, κουτια, βασεις κλπ... Σε καθε περιπτωση αν ζητουσα σε ζαχαροπλαστειο αυτα που θα κανω θα πληρωναμε κανα 200€... Θα σας τις στειλω να μου πειτε γνωμη.. Περυσι που εκανα πιο απλες μου βγηκαν 40€ κ οι 2..

στις πριν 33 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!! Εγώ υπολογίζω 70-80 κ οι 2... 50€ βγηκαν οι ζαχαροπαστες, κουτια, βασεις κλπ... Σε καθε περιπτωση αν ζητουσα σε ζαχαροπλαστειο αυτα που θα κανω θα πληρωναμε κανα 200€... Θα σας τις στειλω να μου πειτε γνωμη.. Περυσι που εκανα πιο απλες μου βγηκαν 40€ κ οι 2..

Κι εγώ κάθε χρόνο από ζαχαροπλαστείο ένα 100αρικο μέσα στο νερό!!!μια φορά που κάναμε το σπίτι του Μπομπ Σφουγγαράκη !!! υπερπαραγωγή τούρτα όμως είχε 150€

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εγώ δεν έβαλα ζαχαροπαστα. Αν έβαζα κ εγώ περίπου τόσα θα μου έβγαινε! Όσο μπορώ λεω θα την φτιάχνω εγώ όταν δεν θα έχω χρόνο θα την παραγγέλνω. Αλλά σίγουρα κ εμένα η δικιά μου αν την παίρναμε από ζαχαροπλαστείο σίγουρα θα ήταν ένα 50 αρικο κ λόγο μεγέθους 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Βγήκε, είναι 1112 τετραπλασιάστηκε! Θα μιλήσω με τον γιατρό για να κανονίσω υπέρηχο. 

Ουαααα τέλεια κορίτσι! 😍 Εννοείται εσύ ανοίγεις το θέματακι με τη νέα χρονιά 🌟

στις πριν 18 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Βγήκε, είναι 1112 τετραπλασιάστηκε! Θα μιλήσω με τον γιατρό για να κανονίσω υπέρηχο. 

Ωω με το καλό κορίτσι μου !!! Θα περιμένουμε  νέα από τον γιατρό το θετικό είναι πως γέννησες φυσιολογικά όποτε δεν θα έχεις τόσο θέμα πιστεύω που είναι κοντά 

από συμπτώματα πως είσαι ;

στις πριν 43 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!!! Συγχαρητήριααααα!! Πώς είστε; Το συνειδητοποιήσατε;;

@marinamanoulitsa @Raf123 εννοείται!! Πανάκριβες είναι.. Με το δίκιο τους βέβαια δε μπορώ να πω θέλει τέχνη, χρόνο κ τα υλικά είναι ακριβά αλλά μέχρι ενός σημείου… Οπότε ότι μπορώ το κάνω μόνη.. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο οκ το αποτέλεσμα δεν είναι το τέλειο αλλά το κάνω με αγάπη για τα παιδάκια μου!! Αυτές είναι οι περσινές τούρτες τους  

IMG_5894.jpeg

IMG_5892.jpeg

Κορίτσια σαν σήμερα ειχα την αυχενική, ειχα κλείσει το ραντεβού με τόση χαρά. Ενας κόμπος στο λαιμό πάλι. @MantariniΟλα καλα; Να μας πεις νεα σου κορίτσι μου οταν μπορέσεις ❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια σαν σήμερα ειχα την αυχενική, ειχα κλείσει το ραντεβού με τόση χαρά. Ενας κόμπος στο λαιμό πάλι. @MantariniΟλα καλα; Να μας πεις νεα σου κορίτσι μου οταν μπορέσεις ❤️

Αχ κοριτσάκι μου σε νιώθω… Πλησιάζουν οι μέρες που είχα τα θετικά τεστ στα χέρια μου κ κομπιαζω κ γω..

@annie!💔😞 Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ και για την δικη σου απώλεια. Νομίζω οτι δεν θα ξανα ενθουσιαστω με τίποτα αλλο οσο με αυτη την εγκυμοσύνη. Ημουν τόσο χαρούμενη το μοιράστηκα με όλους προλαβα και εκανα τοσα όνειρα. Ποσο λαθος εκανα στο μέλλον θα ειμαι πιο συγκρατημένη θα κρατάω μικρό καλάθι. Μη σας ζαλιζω αλλο χρονιαρες μερες απλά ακομα με πιάνει το παράπονο.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια ξανά 💕💕💕 με το καλό 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@marinamanoulitsa @Raf123 εννοείται!! Πανάκριβες είναι.. Με το δίκιο τους βέβαια δε μπορώ να πω θέλει τέχνη, χρόνο κ τα υλικά είναι ακριβά αλλά μέχρι ενός σημείου… Οπότε ότι μπορώ το κάνω μόνη.. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο οκ το αποτέλεσμα δεν είναι το τέλειο αλλά το κάνω με αγάπη για τα παιδάκια μου!! Αυτές είναι οι περσινές τούρτες τους  

IMG_5894.jpeg

IMG_5892.jpeg

Είναι τέλειες σαν ζαχαροπλαστείου συγχαρητήρια 💕💕

στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie!💔😞 Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ και για την δικη σου απώλεια. Νομίζω οτι δεν θα ξανα ενθουσιαστω με τίποτα αλλο οσο με αυτη την εγκυμοσύνη. Ημουν τόσο χαρούμενη το μοιράστηκα με όλους προλαβα και εκανα τοσα όνειρα. Ποσο λαθος εκανα στο μέλλον θα ειμαι πιο συγκρατημένη θα κρατάω μικρό καλάθι. Μη σας ζαλιζω αλλο χρονιαρες μερες απλά ακομα με πιάνει το παράπονο.

Όσες έχουμε βιώσει την απώλεια, πόσο μάλλον περισσότερες, δεν νομίζω πως με την επόμενη εγκυμοσύνη θα πετάξουμε από χαρά. Προσωπικά το κάνω εικόνα και όχι απλά κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξέρω καν πότε θα έρθει η στιγμή που θα χαρώ και θα το μοιραστώ χωρίς φόβο. Μερικές φορές η ζωή μας πετάει στα βαθιά κατευθείαν, και μας πάει the hard way (εμένα σίγουρα). Νιώθω μεγάλη ψυχική κούραση. Σε καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου. Κι από την άλλη εύχομαι και ελπίζω ότι θα κάνει ξαστεριά, δεν μπορεί!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

IMG_5894.jpeg

IMG_5892.jpeg

Μπράβο, χρυσοχέρα! Δεν ξέρω αν αργότερα μπω στα μεράκια αλλά τώρα ούτε τρουφάκια φτιάχνω😂😂😂😂

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πριν γίνω μαμα ελεγα κ γιατί νιώθουν μοναξιά κ τι ωραία π είναι σπίτι τους με τα μωράκια τους, τι πιο ωραίο. Από τότε π έγινα μαμα κ στον γιο μου τα λοχεία τα περασα κ δύσκολα πιστεύω είχα μια μορφη κατάθλιψης, στην κόρη μου νιώθω πιο μόνη ακόμη! Έχω κ τον μικρό μου π είναι 2 χρόνων κ είμαστε μόνιμα μη το ένα μη το άλλο όχι κ όχι κ να τα ξεσπάσματα το ένα πίσω από το άλλο π θέλω απλά έναν άνθρωπο να μου πει πάμε για καφέ χωρις τα παιδιά να αλλάξω λίγο την παράσταση γύρω μου! Θα σου πω κ εγώ να  εχεις πολύ υπομονή κ όλα αυτά θα περάσουν 💕

Αν σε καταλαβαίνω όμως!!!! Περιμένω πώς και πώς να γυρίσω δουλειά να πω καμία διαφορετική κουβέντα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...