Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσι μου να αναμενουμε θετικό τεστάκι.;

ειχες επαφες νομίζω στις γονιμες μερες σου.; 

Είχαμε ναι.. ειλικρινά δεν ξέρω, εγώ λέω πως θα μου ρθει περίοδος για να μην ξενερώσω εντελώς. Και ήδη έχω νευρα με το ενδεχόμενο ότι πάλι θα έρθει. Δεν είμαι στα πολύ καλά μου 😂

Εσύ σε τι φάση εισαι; Πώς είσαι με το αίμα που είχες κλπ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Όσο για το φαι, καλά πάμε 😄 τι ωραία που κάνετε βόλτες να τις χαρείτε όλοι μαζί! 

Εγώ 27η μέρα σήμερα, από σήμερα μέχρι και Τρίτη την αναμένω. Και έχω και νεύρα φουλ που είμαι σε αυτή την αναμονή! 

Τα Χριστούγεννα πλέον όσο μεγαλώνω κι εμένα μου φέρνουν γλυκόπικρο συναίσθημα. Αυτά έχει η ενήλικη ζωή! Είχατε επαφές αυτό τον μήνα; Θέλω να πω μπορεί και να μην έρθει (;)

Του Ιανουαρίου το θέμα ναι, να το ανοίξει κάποια με θετικό τεστακι, @ditaki ίσως;;!! 😊

Μπα ελαχιστες επαφες δουλευε σερι ....ηταν κ λιγο μπουκωμενος κ γενικοτερα δεν ειχαμε ορεξη δεν ημασταν καλα ψυχομογικα αυτος ο μηνας ηταν ελαχιστες οι επαφες μας

.... ναι το @ditakiλεω κ εγω!!! Εσυ με επαφες πως πηγες..?

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Είχαμε ναι.. ειλικρινά δεν ξέρω, εγώ λέω πως θα μου ρθει περίοδος για να μην ξενερώσω εντελώς. Και ήδη έχω νευρα με το ενδεχόμενο ότι πάλι θα έρθει. Δεν είμαι στα πολύ καλά μου 😂

Εσύ σε τι φάση εισαι; Πώς είσαι με το αίμα που είχες κλπ 

😂😂 θετικές σκεψεις ♥️

εγώ μάλλον είχα κανονικά περίοδο όπως περίμενα ουτως η αλλως αυτες τις μέρες..

αυτο που με μπερδεψε ειναι που οταν πηγα στο γιατρό μου ειχε πει θα κανω ωορηξία..

τι να πω..

περιμενω ακόμα να μου στειλει τα αποτελεσματα από την κολπικη καλλιέργια..

εντομεξύ ήμασταν εκδρομή και σημερα επιστρεφουμε και δεν πηγα για τις ορμονολογικες εξετασεις οπότε θα αναμένω την επόμενη περίοδο.! 

εννοείται θα συνεχισουμε κανονικά προσπάθειες αν δεν εχω παλι κάποιο θέμα με αίμα κτλ..

γενικά εχω χάσει τον μπουσουλα δν ξεεω ποια μερα να θεωρήσω αρχη και τελος περιοδου..

θα δω πω σ θα παει απο δω και στο εξης

@arntalia @Σοφία21 άρα εμείς κορίτσια είμαστε out of the month...δεν πειράζει τουλάχιστον λέω ήπια τα κρασάκια μου ελεύθερα 😉😉 γιατί με τόσο κρασί θα έβγαινε αλκοολικό το σπορακι 😅😅😅 και έχουμε ακόμη μέλλον για ποτάκια !!!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@arntalia @Σοφία21 άρα εμείς κορίτσια είμαστε out of the month...δεν πειράζει τουλάχιστον λέω ήπια τα κρασάκια μου ελεύθερα 😉😉 γιατί με τόσο κρασί θα έβγαινε αλκοολικό το σπορακι 😅😅😅 και έχουμε ακόμη μέλλον για ποτάκια !!!! 

😂😂😂 φαγητό και κρασάκι το ευχαριστηθήκαμε…

πάμε δυναμικά κορίτσια μου γι’ αυτόν τον μήνα.. 🙏🏼♥️

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου. Και εμένα η μικρή ξαφνικά ανέβασε πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Σήμερα ευτυχώς έχει μόνο δεκατα γιατί χτες χτύπησε 39. 

Αχχχχχ αυτός ο αποθηλασμος.. Ακόμα παλεύω τις νύχτες με αρκετές αφυπνίσεις 🥴🥴 Τη μέρα ήταν πολύ εύκολο να κόψω τους θηλασμούς και ας μην δέχεται να πιει άλλο γάλα. Η νύχτα όμως παραμένει ένα βάσανο για μας

Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας.

Πως είσαι εσύ τώρα;

Καλησπέρα κορίτσια..πως πάνε οι προετοιμασίες για το ρεβεγιόν; Εμείς βγήκαμε και για τα τελευταία ψωνια..γινόταν χαμός..αύριο έχω και τα γενέθλια μου και σκέφτομαι τι ευχή έκανα πέρσι όταν έσβηνα το κεράκι και κάπως έχω ένα σφίξιμο στο στήθος..περίοδο περιμένω 6/1..

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Όσο για το φαι, καλά πάμε 😄 τι ωραία που κάνετε βόλτες να τις χαρείτε όλοι μαζί! 

Εγώ 27η μέρα σήμερα, από σήμερα μέχρι και Τρίτη την αναμένω. Και έχω και νεύρα φουλ που είμαι σε αυτή την αναμονή! 

Τα Χριστούγεννα πλέον όσο μεγαλώνω κι εμένα μου φέρνουν γλυκόπικρο συναίσθημα. Αυτά έχει η ενήλικη ζωή! Είχατε επαφές αυτό τον μήνα; Θέλω να πω μπορεί και να μην έρθει (;)

Του Ιανουαρίου το θέμα ναι, να το ανοίξει κάποια με θετικό τεστακι, @ditaki ίσως;;!! 😊

Με το πρήξιμο που έχεις στο στήθος λες να έχουμε κανένα ευχάριστο;!;!;;;;🙏🏻🙏🏻🙏🏻

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..πως πάνε οι προετοιμασίες για το ρεβεγιόν; Εμείς βγήκαμε και για τα τελευταία ψωνια..γινόταν χαμός..αύριο έχω και τα γενέθλια μου και σκέφτομαι τι ευχή έκανα πέρσι όταν έσβηνα το κεράκι και κάπως έχω ένα σφίξιμο στο στήθος..περίοδο περιμένω 6/1..

Για το ρεβεγιόν τίποτα🤣🤣🤣 Σπίτι οι 4 μας θα είμαστε, τα μικρά εννοείται θα κοιμούνται.. Εγώ από αύριο έχω τρέξιμο γιατί 3/01 θα κάνουμε το πάρτυ γενεθλίων των δίδυμων κ έχω να κάνω τούρτες… Ελπίζω να μην σου έρθει κ να είναι το δώρο σου για φέτος!!!!

στις πριν 26 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Για το ρεβεγιόν τίποτα🤣🤣🤣 Σπίτι οι 4 μας θα είμαστε, τα μικρά εννοείται θα κοιμούνται.. Εγώ από αύριο έχω τρέξιμο γιατί 3/01 θα κάνουμε το πάρτυ γενεθλίων των δίδυμων κ έχω να κάνω τούρτες… Ελπίζω να μην σου έρθει κ να είναι το δώρο σου για φέτος!!!!

Ξέρω γω! Πονάει πάντως φουλ. Κι είναι σαν μπαλόνι, πρησμένο όλο, αλλά μαλακό ταυτόχρονα δεν ξέρω πως να το εξηγήσω 😂

Ρεβεγιόν ίσως να κάνουμε σπιτάκι μας με ένα δύο ακόμα ζευγάρια οπότε θα έχω ετοιμασίες, αν δεν έρθει περίοδος μέχρι 31/12 στη 1/1 θα κάνω τεστ 😄

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ξέρω γω! Πονάει πάντως φουλ. Κι είναι σαν μπαλόνι, πρησμένο όλο, αλλά μαλακό ταυτόχρονα δεν ξέρω πως να το εξηγήσω 😂

Ρεβεγιόν ίσως να κάνουμε σπιτάκι μας με ένα δύο ακόμα ζευγάρια οπότε θα έχω ετοιμασίες, αν δεν έρθει περίοδος μέχρι 31/12 στη 1/1 θα κάνω τεστ 😄

Αχ μακάρι 🩷🩷 να έρθει ο άγιος Βασίλης με το πιο όμορφο δώρο στο σπιτικό σας

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Θα είναι το πιο ωραίο ποδαρικό αυτό για το νέο έτος…

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Άννα από Θεσσαλονίκη είσαι σωστά θυμάμαι? Τούρτα γενεθλίων από πού παραγγέλνεις??

στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας.

Πως είσαι εσύ τώρα;

Την παίρνω στο κρεβάτι μετά τα μεσάνυχτα. Ένα περίεργο πράγμα.. Μόλις ξαπλώσω λες και με μυρίζει, αρχίζει να κλαίει. Ωστόσο και πιο πριν που είμαι στο σαλόνι, πάλι κλαίει για να θηλάσει. Ο μπαμπάς δυστυχώς με τις δύο δουλειές και το κυλιόμενο ωράριο, λείπει πολλά βράδια από το σπίτι οπότε είναι αδύνατον να βοηθήσει σε αυτό... Είναι μέχρι να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω άυπνη 2-3 (ή και περισσότερα βράδια).

Προς ώρας η μικρή μάλλον περνάει άλμα, γιατί είναι πιο γκρινιάρα από ποτέ. Χτες το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι από το κλάμα και όλη μέρα δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Έχει αρχίσει να έχει τέτοια ξεσπάσματα θυμού που όταν της λέω όχι χτυπάει το κεφάλι της στο πάτωμα 🫤🫤

Κατά τα άλλα εγώ έχω 2-3 μέρες που η ναυτία μου έχει καλυτερεύσει και αυτό με αγχωνει πολύ. Ξέρω βέβαια ότι τα συμπτώματα πάνε και έρχονται αλλά δεν γίνεται να μην πηγαίνει ο νους μου αμέσως στο κακό..

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Την παίρνω στο κρεβάτι μετά τα μεσάνυχτα. Ένα περίεργο πράγμα.. Μόλις ξαπλώσω λες και με μυρίζει, αρχίζει να κλαίει. Ωστόσο και πιο πριν που είμαι στο σαλόνι, πάλι κλαίει για να θηλάσει. Ο μπαμπάς δυστυχώς με τις δύο δουλειές και το κυλιόμενο ωράριο, λείπει πολλά βράδια από το σπίτι οπότε είναι αδύνατον να βοηθήσει σε αυτό... Είναι μέχρι να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω άυπνη 2-3 (ή και περισσότερα βράδια).

Προς ώρας η μικρή μάλλον περνάει άλμα, γιατί είναι πιο γκρινιάρα από ποτέ. Χτες το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι από το κλάμα και όλη μέρα δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Έχει αρχίσει να έχει τέτοια ξεσπάσματα θυμού που όταν της λέω όχι χτυπάει το κεφάλι της στο πάτωμα 🫤🫤

Κατά τα άλλα εγώ έχω 2-3 μέρες που η ναυτία μου έχει καλυτερεύσει και αυτό με αγχωνει πολύ. Ξέρω βέβαια ότι τα συμπτώματα πάνε και έρχονται αλλά δεν γίνεται να μην πηγαίνει ο νους μου αμέσως στο κακό..

Ωχ άρχισαν κι αυτά στη μικρούλα σου, ε;;; Κουράγιο και υπομονή. 

Άντε βρε που φοβάσαι επειδή ηρέμησε η ναυτία!!! ΌΛΑ θα πάνε μια χαρά! Πότε έχεις ραντεβού για υπέρηχο τώρα;

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα η Ισμήνη-Μαρία!!! 😁😁😁

στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Άννα από Θεσσαλονίκη είσαι σωστά θυμάμαι? Τούρτα γενεθλίων από πού παραγγέλνεις??

Τις κάνω μόνη… Πιάνουν τα χέρια μου με τη ζαχαροπαστα κ από το να δώσω ένα σκασμό λεφτά το προτιμώ.. Ξέρουμε κ τα θα φάνε τα παιδάκια.. Πάντως να ξέρεις ο Αμπεριαδης (Καλαμαρια) κάνει ωραίες τούρτες κ σχετικά οικονομικές.

στις On 27/12/2024 at 3:46 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πονάς . Πίστεψέ με νιώθεις σα να έχεις πέτρες οπότε δύσκολα να θέλεις επαφές. 

Γενικά μια δυσφορία υπήρχε, τώρα είμαι σε καλύτερη φάση, αλλά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία γιατί δεν θέλω απρόοπτα. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Όλα να πάνε τέλεια κοριτσάκι μου ..

Μακάρι να έχουμε ευχάριστα 🤞🏼♥️

στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα Άννα μου χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα..

ειμαστε μια ημέρα πριν την αλλαγή του χρόνου και θα ευχηθώ στη καθε κοπέλα ξεχωριστά όπως κι σε εσένα που γιορτάζεις το νέο έτος να φέρει πολλά θαυματάκια που θα φέρουν το ουράνιο τόξο και τον ήλιο στις καρδίες μας…

απο προετοιμασίες εμείς θα περάσουμε την παραμονή οικογενειακά στα πεθερικά μου..

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Θύμισε μου λίγο πόσο είναι η κόρη σου τώρα; 
Όταν ξεκινήσει πάλι η ναυτία θα ηρεμήσεις….

στις πριν 8 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα η Ισμήνη-Μαρία!!! 😁😁😁

Αχ καλέ μπράβο σας!!! Καλύτερα έτσι μικρά, εμένα και τα 2 τα μεγάλα μετά τον χρόνο και δεν παλευόταν!!!! 
Ποιο δόντι έβγαλε; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Αχ καλέ μπράβο σας!!! Καλύτερα έτσι μικρά, εμένα και τα 2 τα μεγάλα μετά τον χρόνο και δεν παλευόταν!!!! 
Ποιο δόντι έβγαλε; 

Το κάτω αριστερά μπροστά... 

Πήγες για χοριακή εσύ που περιμένουμε όλες;;;

στις πριν 9 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωχ άρχισαν κι αυτά στη μικρούλα σου, ε;;; Κουράγιο και υπομονή. 

Άντε βρε που φοβάσαι επειδή ηρέμησε η ναυτία!!! ΌΛΑ θα πάνε μια χαρά! Πότε έχεις ραντεβού για υπέρηχο τώρα;

Η ναυτία επέστρεψε σήμερα δυναμικά!!  Ραντεβού θα πάρω σήμερα να κλείσω αλλά είχαμε πει μετά του Αϊ Γιαννιού, περίπου 8-10/1. Και αν όλα καλά, επόμενο βήμα αυχενική 

Η μικρή μου γενικά σε όλα της βιάζεται, οπότε ήμουν βέβαιη ότι θα τα είχαμε και αυτά από νωρίς. Ευτυχώς και εγώ και ο μπαμπάς της είμαστε πολύ ψύχραιμη στα tantrums της. Κάθε φορά λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα της και χρειάζεται βοήθεια. Και αυτό βοηθάει πολύ 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Ποιο δόντι έβγαλε; 

14 μηνών είναι η μικρή 🥰

Πάντως και εμένα 5,5 μηνών έσκασαν τα δύο πρώτα και τώρα έχει γομφίους και στις 2 πλευρές και πάνω και κάτω!! Αν δεν τα μετράω λάθος έχει 12 δόντια συνολικά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Όλα να πάνε τέλεια κοριτσάκι μου ..

Μακάρι να έχουμε ευχάριστα 🤞🏼♥️

στις πριν 11 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Θα είναι το πιο ωραίο ποδαρικό αυτό για το νέο έτος…

στις πριν 11 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ μακάρι 🩷🩷 να έρθει ο άγιος Βασίλης με το πιο όμορφο δώρο στο σπιτικό σας

Μακάρι κορίτσια μου, το εύχομαι. Κι αν όχι τώρα τον επόμενο μήνα, το μόνο που εύχομαι είναι να είναι υγιές και θα έρθει! 

Το στήθος πάντως τώρα δεν πονάει τόσο, αλλά δε θα κάτσω να σκάσω, κουράστηκα να ασχολούμαι και με το αν έχω συμπτώματα και πως είναι. Αφού το σώμα κάνει τα δικά του γενικώς. Πριν μέρες είχα τραβηγματα, χθες και σήμερα πολύ λιγο. Έχω όμως πολλά υγρά. Τεσπα, κοντός ψαλμός.. 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Η ναυτία επέστρεψε σήμερα δυναμικά!!  Ραντεβού θα πάρω σήμερα να κλείσω αλλά είχαμε πει μετά του Αϊ Γιαννιού, περίπου 8-10/1. Και αν όλα καλά, επόμενο βήμα αυχενική 

Η μικρή μου γενικά σε όλα της βιάζεται, οπότε ήμουν βέβαιη ότι θα τα είχαμε και αυτά από νωρίς. Ευτυχώς και εγώ και ο μπαμπάς της είμαστε πολύ ψύχραιμη στα tantrums της. Κάθε φορά λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα της και χρειάζεται βοήθεια. Και αυτό βοηθάει πολύ 

14 μηνών είναι η μικρή 🥰

Πάντως και εμένα 5,5 μηνών έσκασαν τα δύο πρώτα και τώρα έχει γομφίους και στις 2 πλευρές και πάνω και κάτω!! Αν δεν τα μετράω λάθος έχει 12 δόντια συνολικά! 

Κι εγώ εκεί περίμενα να σκάσουν! Και μου φάνηκε πάρα πολύ νωρίς το 4,5!

Άντε με το καλό θα περιμένουμε υπομονετικά μαζί σου.

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά! Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε! Ποιες άλλες είναι στην αναμονή μαζί μου; Εγώ περίμενα το Σάββατο, δε μου έχει έρθει ακόμα αλλά τα τεστ είναι αρνητικά οπότε μάλλον θα είναι απλώς καθυστέρηση...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...