Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια ανεβαίνω αύριο  το βράδυ Θεσσαλονίκη και Δευτέρα ή Τρίτη θα κάνω αποξεση. Αποφάσισα να μην πάρω τα χάπια γιατί αν μου προκληθεί έντονη αιμορραγία εδώ στο νησί δεν θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν. 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου 

θα ταλαιπωρηθείς αλλά πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση 

εμένα χάπια δεν μου έδωσε ο γιατρός που ήμουν σχεδόν 8 εβδ ίσως επειδή δεν είχα και κοντά νοσοκομείο 

εγώ πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο σε επαρχία και το έκανα μετα απο 3 μέρες που είδαμε ότι δεν προχωράει

Είναι δύσκολο τώρα όλο αυτό σου στέλνω μια αγκαλιά και να πάνε όλα καλά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 807
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η ditaki είπε:

282 η χοριακη μου, θα επαναλάβω πάλι την Δευτέρα και βλέπουμε…

Κορίτσι μου με το καλό θα πω αφού βιάστηκε και ήρθε το τέταρτο μωράκι σας ☺️έτσι απρόσμενα εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ..

Φαντάζομαι τώρα τα συναισθήματα σου θα ειναι κάπως μπερδεμένα και λογικό είναι δεν έχεις πολύ καιρό που γέννησες αλλά πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά και με το μωράκι και θα δεις θα κυλήσουν όλα όμορφα  🥰

@ditaki φαντάζομαι το σοκ σας! Θα τα καταφέρετε είμαι σίγουρη! Με το καλό κοπέλα μου ❤️

@Mantarini κορίτσι μου λυπάμαι πολυ! Δεν έχω λόγια να σου πω να απαλύνουν αυτό που νιώθεις! Εφόσον είσαι σε νησί να πας νοσοκομείο να είσαι σίγουρη για την υγεία σου! Θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Mantariniαχ κορίτσι μου ξεχασα οτι εισαι απο λημνο. Και γω στη θεση σου τ ιδιο θα έκανα. Που θα την κάνεις? Όσο πιο άμεσα μπορούν να σε βάλουν από ψυχολογικής άποψης κυριως. Να πάνε όλα καλά να βγεις άμεσα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου.

Αυτό ακριβώς θέλω, να γίνει άμεσα να τελειώνω. Θα φάμε ταλαιπωρία τώρα αλλά άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Στο Γένεσις θα την κάνω

Καλημέρα κορίτσια. Έχω "ανησυχήσει" λίγο γιατί το στήθος μου πονάει εξαιρετικά πολύ. Τους τελευταίους μήνες μετά την ωορρηξία μέχρι την περίοδο πρήζεται και πονάει στο πλάι κυρίως, τώρα όμως είναι σαν να με καίει όλο το στήθος και πάνω και πλάι, περπατάω χωρίς σουτιέν στο σπίτι και υποφέρω. Έχω και μεγάλο στήθος γενικά αλλά αυτό το πράγμα δεν παλεύεται. Το έχετε πάθει; Γιατί αν είναι από περίοδο απλά δεν είναι νορμάλ να πονάει τόσο πολύ. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Αυτό ακριβώς θέλω, να γίνει άμεσα να τελειώνω. Θα φάμε ταλαιπωρία τώρα αλλά άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Στο Γένεσις θα την κάνω

Κορίτσι μου είναι το καλύτερο που θα κάνεις, μαζί σου. Θα υπάρχει μια αναμονή μέχρι να πας αλλά θα γίνει και θα τελειώσει σχετικά γρήγορα. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλύτερα, ακούγεται πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία αυτή με τα χάπια. Αν χρειαστείς το οτιδήποτε να μου πεις, μένω κοντά. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλύτερα, ακούγεται πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία αυτή με τα χάπια. Αν χρειαστείς το οτιδήποτε να μου πεις, μένω κοντά. 

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου!! ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...