Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Έκανα τεστ γιατί είχα 10 μέρες καθυστέρηση. Η πρώτη περίοδος μου είχε έρθει πριν τελειώσει το 40 ήμερο. Οπότε κάπου μου κλότσησε ή τόσο μεγάλη καθυστέρηση και δεδομένου ότι είχαμε επαφές, αν και προσέχαμε, είπα να κάνω ένα 

@ditakiμου σου εύχομαι με το καλό. Ήταν να έρθει. Άρχισε να κάνεις συζήτηση με τον γυναικολόγο σου, παρακολουθηση κύησης κλπ και τέτοια ευχάριστα να συμβαίνουν σε όλα τα κορίτσια που αγαπούν τα παιδιά όπως εσύ και η όμορφη μεγάλη οικογένεια σου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 799
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η ditaki είπε:

κορίτσια καλησπέρα! 
συγγνωνη που πετάγομαι έτσι ειδικά μέρες που είναι αλλά είμαι σοκαρισμένη!!!

όσες με θυμούνται ξέρουν ότι έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών….και μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με έχει πιάσει άγχος, δεν το περιμέναμε, δεν το σχεδιάζαμε και είμαι σε σοκ όπως και ο σύζυγος. Αλλα πρέπει να το πω κάπου που θα με καταλάβουν γιατι είμαι σε σοκ! 
Για όσες δεν με θυμούνται έχω άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά οπότε ένα 4 τόσο σύντομα είναι μεγάλο σοκ για μένα! 

Έλα ρε κορίτσι τρέλανε μας!! Συγχαρητήρια!!! Λογικό να είσαι σε σοκ... Όλες κάπως έτσι θα ήμασταν!! Με το καλό θα πω εγώ!! 

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
Ακομα δεν έχουμε συνηδειτοποιησει με τον άντρα μου τι έχει γίνει! 
Ειναι τόσο μικρή και η μπέμπα που μας φαίνεται πολύ περίεργο. 
πήγα για μια χοριακη πρωί πρωί με την δροσούλα να δούμε τι γίνεται και αργότερα θα πάρω και τον γιατρό μου. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

πήγα για μια χοριακη πρωί πρωί με την δροσούλα να δούμε τι γίνεται και αργότερα θα πάρω και τον γιατρό μου. 

Περιμένουμε την χοριακη σου!!

Καλημέρα κορίτσια κ Χρόνια πολλά!! Εύχομαι να περάσατε όμορφα τα Χριστούγεννα, να φάγατε να ήπιατε κ να περάσατε τέλεια με τις οικογένειες σας🥰

@ditaki Δεν γνωρίζω καθόλου την ιστορία σου αλλά εύχομαι με το κάλο να πάνε όλα κ να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 😊 Μακάρι σε όλες μας να ερχόταν έτσι από εκεί που δεν το περιμέναμε!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα..!!!
Εγώ επιστροφή στην εργασία μου μετά από άδεια 10 ημερών. Ευτυχώς είναι μόνο για σήμερα και από αύριο έχουμε πάλι ΣΚ.. 🤣
Σε άλλα νέα ευτυχώς πήρα την άδεια γιατί τελικά μου χρειάστηκε μετά την ωοληψία. Ευτυχώς προς το παρόν όλα καλά σε αυτό το κομμάτι, όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους εμβρυολόγους και το γιατρό μου. Η διέγερση ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης το ίδιο. Καλά δεν ξέρουμε από γονιδιακής μορφής τι συμβαίνει αλλά από εξωτερικής άποψης οι εμβρυολόγοι είναι ικανοποιημένοι. Δεν έχω ιδέα ακόμη ποιότητες και τέτοια γιατί δεν μου είπανε και δεν μου έχουν δώσει και τπτ στο χέρι.
Μου ήρθε η περίοδος στο καπάκι μέσα σε 5 μέρες, είχα αίμα αρκετό στις 2 πρώτες μέρες και γενικά μια ατονία και μία εξάντληση.. με ταλαιπώρησαν λίγο όταν ήταν να μου κάνουν τη μέθη, δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα και με τρύπησαν τέσσερις φορές σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα  να μελανιάσουν όλα μιας και έσπαγαν οι φλέβες. Τεσπα, αυτό είναι μικρής σημασίας, πέρασε. 
Τώρα ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω πρωί βράδυ 2 χαπάκια cyclacur, μόνο τα άσπρα, μέχρι τις 3ης Ιανουαρίου που θα πάω για εξετάσεις αίματος πάλι και υπέρηχο. Αν όλα είναι καλά θεωρώ πως μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει και η εμβρυομεταφορά.
Λόγο νομοθεσίας και ηλικίας και καλής κατάστασης οργανισμού μου είπαν ότι δεν θα μου βάλουν 2 εμβρυάκια αλλά μόνο ένα, για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι γίνεται συνήθως; Γιατί εγώ ξέρω ότι βάζουν δύο από την αρχή.
Όλα μου τα εμβρυάκια είναι βλαστοκύστες 5 ημερών.

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ επιστροφή στην εργασία μου μετά από άδεια 10 ημερών. Ευτυχώς είναι μόνο για σήμερα και από αύριο έχουμε πάλι ΣΚ.. 🤣
Σε άλλα νέα ευτυχώς πήρα την άδεια γιατί τελικά μου χρειάστηκε μετά την ωοληψία. Ευτυχώς προς το παρόν όλα καλά σε αυτό το κομμάτι, όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους εμβρυολόγους και το γιατρό μου. Η διέγερση ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης το ίδιο. Καλά δεν ξέρουμε από γονιδιακής μορφής τι συμβαίνει αλλά από εξωτερικής άποψης οι εμβρυολόγοι είναι ικανοποιημένοι. Δεν έχω ιδέα ακόμη ποιότητες και τέτοια γιατί δεν μου είπανε και δεν μου έχουν δώσει και τπτ στο χέρι.
Μου ήρθε η περίοδος στο καπάκι μέσα σε 5 μέρες, είχα αίμα αρκετό στις 2 πρώτες μέρες και γενικά μια ατονία και μία εξάντληση.. με ταλαιπώρησαν λίγο όταν ήταν να μου κάνουν τη μέθη, δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα και με τρύπησαν τέσσερις φορές σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα  να μελανιάσουν όλα μιας και έσπαγαν οι φλέβες. Τεσπα, αυτό είναι μικρής σημασίας, πέρασε. 
Τώρα ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω πρωί βράδυ 2 χαπάκια cyclacur, μόνο τα άσπρα, μέχρι τις 3ης Ιανουαρίου που θα πάω για εξετάσεις αίματος πάλι και υπέρηχο. Αν όλα είναι καλά θεωρώ πως μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει και η εμβρυομεταφορά.
Λόγο νομοθεσίας και ηλικίας και καλής κατάστασης οργανισμού μου είπαν ότι δεν θα μου βάλουν 2 εμβρυάκια αλλά μόνο ένα, για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι γίνεται συνήθως; Γιατί εγώ ξέρω ότι βάζουν δύο από την αρχή.

Δε νομιζω οτι βασει νομου απαγορευεται να μεταφερεις 2. Απλα σε μικρες ηλικιες και ειδικα οταν η εικονα της γυναικας ειναι καλη οι περισσοτεροι γιατροι προτιμουν να βαζουν 1 για να αποφευγεται η πολυδυμη κυηση που εκ των πραγματων ενεχει περισσοτερους κινδυνους. Εμας ο γιατρος μας ρωτησε αν θελουμε να βαλουμε ενα η δυο απλα επειδη κι εγω ειχα καλη ηλικια και εικονα μας ειπε οτι η γνωμη του ειναι να βαλουμε ενα οπως και καναμε τελικα.

στις πριν 13 ώρες, ο/η ditaki είπε:

κορίτσια καλησπέρα! 

όσες με θυμούνται ξέρουν ότι έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών….και μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με έχει πιάσει άγχος, δεν το περιμέναμε, δεν το σχεδιάζαμε και είμαι σε σοκ όπως και ο σύζυγος. Αλλα πρέπει να το πω κάπου που θα με καταλάβουν γιατι είμαι σε σοκ! 
Για όσες δεν με θυμούνται έχω άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά οπότε ένα 4 τόσο σύντομα είναι μεγάλο σοκ για μένα! 

Ωωω τι λες τώρα 😳 πώς να μην πάθεις σοκ κορίτσι μου ;;; Εδώ έπαθα σοκ εγώ που το διάβασα 

εμένα είναι 4,5 μηνών η μπέμπα και μόνο στην ιδέα να ήμουν έγκυος τώρα θα με είχε φάει το άγχος λογικό να νιώθεις έτσι 

στις πριν 3 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Θα περιμένουμε τα νέα σου από χοριακη κορίτσι μου 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια το σπορακι παλινδρομησε, δεν ακούσαμε καρδούλα. 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Πάρε τον χρόνο σου και εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

έλα ρε κορίτσι μου... πφφφ, λυπάμαι τόσο πολύ. τι σας είπε ο γιατρός; 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini αχ κορίτσι μου πόσο λυπάμαι... ειχατε ακούσει? Δ θυμάμαι. 

Ναι είχαμε ακούσει πριν 2 βδομάδες και σήμερα που πήγα στον επαναληπτικό υπέρηχο δεν ακούσαμε καρδιά. Είχε μικρύνει πάρα πολύ

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Βάζω και φωτό, για να καταλάβετε τι εννοώ. IMG_1499.thumb.jpeg.9b65956404d1940c306911e7f180ad29.jpeg

Κορίτσι μου αρνητικο το βλέπω αυτό να πω την αλήθεια. Πότε περιμένεις περίοδο;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου αρνητικο το βλέπω αυτό να πω την αλήθεια. Πότε περιμένεις περίοδο;

Και από κοντά αρνητικό είναι! Απλά πρώτη φορά μου βγάζει αυτή την γκρι γραμμούλα ή τουλάχιστον πρώτη φορά την παρατηρώ 😝 1 ή 2 του μήνα…έχω ακόμη, απλά έχω πολύ έντονους πόνους περιόδου εδώ και μέρες, που με πιάνουν όταν κουράζομαι και είπα να κάνω ένα, να έχω να ασχολούμαι 😂

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Δε νομιζω οτι βασει νομου απαγορευεται να μεταφερεις 2. Απλα σε μικρες ηλικιες και ειδικα οταν η εικονα της γυναικας ειναι καλη οι περισσοτεροι γιατροι προτιμουν να βαζουν 1 για να αποφευγεται η πολυδυμη κυηση που εκ των πραγματων ενεχει περισσοτερους κινδυνους. Εμας ο γιατρος μας ρωτησε αν θελουμε να βαλουμε ενα η δυο απλα επειδη κι εγω ειχα καλη ηλικια και εικονα μας ειπε οτι η γνωμη του ειναι να βαλουμε ενα οπως και καναμε τελικα.

Έτσι καταλαβαίνω κι εγώ, όπως το είπες.. αν είναι ένα έχεις λιγότερες πιθανότητες για παλίνδρομη.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη, ότι αφορά τις επαφές.. υπάρχει πρόβλημα αν υπάρξουν κάποιες επαφές πριν την εμβρυομεταφορά ή πιο safe είναι να μην κάνεις τπτ;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι είχαμε ακούσει πριν 2 βδομάδες και σήμερα που πήγα στον επαναληπτικό υπέρηχο δεν ακούσαμε καρδιά. Είχε μικρύνει πάρα πολύ

Ωωωω λυπάμαι πάρα πολύ! 😪

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Έλα ρε κορίτσι μου λυπάμαι τόσο πολύ 😢 😢 Τι να πω δεν έχω λόγια ρε γαμώτο...

στις πριν 14 ώρες, ο/η ditaki είπε:

κορίτσια καλησπέρα! 

Συγχαρητηρια θα πω κοριτσι μου!!!!! Μεγαλο το σοκ φανταζομαι.... Πως ειστε;

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ποσα εμβρυακια εχεις κοριτσι μου;; Κοιτα βασει νομοθεσιας μπορεις σιγουρα να βαλεις 2 αλλά πλεον το αποφευγουν γιατί καλως ή κακώς μια δίδυμη κύηση θεωρειται εξ ορισμού επαπειλούμενη. Παρόλα αυτά είναι δική σου επιλογή.

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ κοριτσάκι μου. Οτι και να πουμε δε θα μετριασει τον πονο σου. 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ🥺 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έτσι καταλαβαίνω κι εγώ, όπως το είπες.. αν είναι ένα έχεις λιγότερες πιθανότητες για παλίνδρομη.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη, ότι αφορά τις επαφές.. υπάρχει πρόβλημα αν υπάρξουν κάποιες επαφές πριν την εμβρυομεταφορά ή πιο safe είναι να μην κάνεις τπτ;

Πιστευω πως δεν υπαρχει θεμα να εχεις επαφες αλλα ειναι η καθεμια πως νιωθει. Προσωπικα επειδη εγιναν διαφορα μεχρι να φτασω σε αυτην την πολυποθητη εμβρυομεταφορα δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε που θα θεσει σε κινδυνο τη διαδικασια οποτε δεν ειχαμε επαφες.

@annie! ένα, ένα θα βάλω και καλό ελπίζω.. ο γιατρός μου νομίζω ξέρει καλύτερα από μένα, και για να το λέει τον εμπιστεύομαι. 🙃😉

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Πιστευω πως δεν υπαρχει θεμα να εχεις επαφες αλλα ειναι η καθεμια πως νιωθει. Προσωπικα επειδη εγιναν διαφορα μεχρι να φτασω σε αυτην την πολυποθητη εμβρυομεταφορα δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε που θα θεσει σε κινδυνο τη διαδικασια οποτε δεν ειχαμε επαφες.

Να σου πω κι εγώ αυτό σκέφτομαι, μη κολλήσω κανένα μικρόβιο στα καλά καθούμενα και πάει στράφι η όλη διαδικασία.. απλά σκέφτομαι και τον άντρα μου που τον έχω στη στέρηση εδώ και ένα μήνα, που αν πάνε με το καλό όλα καλά ο καιρός θα αυξηθεί.. 🤣 αλλά ας πάνε όλα καλά και ποιος κάθετε να ασχοληθεί με αυτό.. εγώ τουλάχιστον όχι..
Πήγε καλά η δική σας προσπάθεια εν τέλη; 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@annie! ένα, ένα θα βάλω και καλό ελπίζω.. ο γιατρός μου νομίζω ξέρει καλύτερα από μένα, και για να το λέει τον εμπιστεύομαι. 🙃😉

Αγαπη εννοειται πως θα κανεις οτι θεωρεις καλυτερο!!! Ργω που εβαλα 2 κ επιασαν κ τα 2 θα  σου πω πως θεωρητικα ειχα μια καλη εγκυμοσυνη αλλά αρκετες επιπλοκες που δε θα τις ειχα εαν ηταν μονο ενα στην κοιλια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...