Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ νομίζω πως το χθεσινό ήταν πιο έντονο οπότε πάρε για πικ το χθεσινό και συνέχισε επαφές αυτές τις μέρες, και κάνε πάλι αύριο τεστ 

Εννοείται πως είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη δεν μας ζαλίζεις καθόλου ☺️

Λογικά είναι από την ωορρηξία τα πονακια 

Ωραία κοριτσι μου ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση
στις On 20/12/2024 at 9:26 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Εχω την εντυπωση πως τα one step ειναι πιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα

Εχω χρησιμοποιήσει μόνο τα one test για 4 μήνες και με αυτά κατάφερα να βρω την ωορρηξία μου και να μείνω έγκυος. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ @Diwni @Elk

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..

αυτο είναι το σημερινό.

πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.; 

εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!

IMG_6548.jpeg

Αν πάρουμε το χτεσινό για πικ, τότε ωρορρηξια ενδεχομένως να κάνεις σήμερα. Οπότε επαφές σίγουρα σήμερα και αν αντέχετε και αύριο. Οι εταιρείες των τεστ ωορρηξίας λένε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!! 

Υ.Γ. κάποιες γυναίκες έχουν πολύ σύντομο πικ, για αυτό καλό είναι όταν το βλέπεις να σκουραίνει να κάνεις δυο ή και τρία την μέρα εκείνη για να το πιάσεις. Εύχομαι να είναι αχρειαστη συμβουλή 🤰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ @Diwni @Elk

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..

αυτο είναι το σημερινό.

πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.; 

εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!

IMG_6548.jpeg

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου! Εδώ είμαστε να βοηθάμε η μία την άλλη

Χθες ήταν το πικ κορίτσι μου άρα έκανες ωορρηξία για αυτό ίσως και οι πόνοι. Εγώ θα έλεγα και σήμερα μια επαφή αν είσαι οκ. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εχω χρησιμοποιήσει μόνο τα one test για 4 μήνες και με αυτά κατάφερα να βρω την ωορρηξία μου και να μείνω έγκυος. 

Αχ μακαρι κορίτσι μου να τα καταφέρω κι εγώ σύντομα.. να σου ζήσει και το παιδάκι σου..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αν πάρουμε το χτεσινό για πικ, τότε ωρορρηξια ενδεχομένως να κάνεις σήμερα. Οπότε επαφές σίγουρα σήμερα και αν αντέχετε και αύριο. Οι εταιρείες των τεστ ωορρηξίας λένε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!! 

Υ.Γ. κάποιες γυναίκες έχουν πολύ σύντομο πικ, για αυτό καλό είναι όταν το βλέπεις να σκουραίνει να κάνεις δυο ή και τρία την μέρα εκείνη για να το πιάσεις. Εύχομαι να είναι αχρειαστη συμβουλή 🤰🙏

Ευχαριστώ κοπέλα μου εχουμε επαφες απλα με ανησυχησε που χθες πονουσα κ ειχα λιγο ροζακι

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου! Εδώ είμαστε να βοηθάμε η μία την άλλη

Χθες ήταν το πικ κορίτσι μου άρα έκανες ωορρηξία για αυτό ίσως και οι πόνοι. Εγώ θα έλεγα και σήμερα μια επαφή αν είσαι οκ. 

♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 κορίτσι μου να έχετε κ σήμερα επαφή κ αύριο κάνεις τεστ κ θα έχουμε ξεκαθαρη εικόνα.

Ναι κοπελα μ θα το παρακολουθησω κ αυριο κ θα εχουμε κ επαφες για να ειμαστε σιγουροι

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.! 
δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται..

πρωτη φορα μου συμβαινει ολο αυτο 🥺😢

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.! 
δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται..

Καλημέρα Σοφία μου!!! Καλύτερα πήγαινε στο γιατρό να σε ξαναδεί για να ηρεμήσεις. Ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί από όλο αυτό αλλά να σκέφτεσαι ότι μέσα στη βδομάδα σε είδε κ δεν είδε κάτι περίεργο. Μπορεί απλά να έχεις περίεργη ωορρηξία αυτό το μηνά 😉 Παίζει ρόλο κ το άγχος, στρες οπότε βαθιές ανάσες κ περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα σας!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία, να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!! Και την ημέρα των Χριστουγέννων που οι ουρανοί είναι ανοιχτοί πείτε μια προσευχουλα παραπάνω!! Ο νέος χρόνος να σας βρει με τις κοιλιτσες γεμάτες!! Φιλάκια κορίτσια μου

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται 

Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα 

θα περιμένουμε νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Σοφία μου!!! Καλύτερα πήγαινε στο γιατρό να σε ξαναδεί για να ηρεμήσεις. Ξέρω τώρα έχεις τρελαθεί από όλο αυτό αλλά να σκέφτεσαι ότι μέσα στη βδομάδα σε είδε κ δεν είδε κάτι περίεργο. Μπορεί απλά να έχεις περίεργη ωορρηξία αυτό το μηνά 😉 Παίζει ρόλο κ το άγχος, στρες οπότε βαθιές ανάσες κ περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 καλημέρα κορίτσι μου να πας φυσικά να σε δει ο γιατρός σου να ξέρεις τι γίνεται συμφωνώ. Περιμένουμε τα νέα σου! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται 

Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα 

θα περιμένουμε νέα σου 

Κορίτσια μου είχα πάρει παυσιπονο και ειχα ξαπλώσει πριν λιγο μίλησα με τον γιατρό του είπα οτι 20/11 ειχα περιοδο μετά παλι πριν 2 εβδομαδες ειχα αιμα και τωρα παλι αίμα..

μου είπε καταρχήν να δούμε πόσο διαρκεί το αίμα γιατί δείχνει να είναι ωορρηξίας. Σε κάθε περίπτωση να μην ανησυχώ γιατί έχουμε πρόσφατο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά. Άρα, δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό!
Λογικά, θα ξαναδώ αίμα, ανεξάρτητα του πόσο θα κρατήσει τώρα αυτό, σε 15 ημέρες. Και να παω να το δούμε ξανα μετά την περίοδο που κανονικά θα αναμένω σε 2 εβδομαδες απο τώρα..

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! τελευταία ημέρα σχολείων σήμερα 😁😁😁 να ξεκουραστούμε και οι μανούλες και τα παιδάκια!!!!

Καλή εβδομάδα Χριστουγέννων 🌲 😁 🪵🍂🧑‍🎄

Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω 🤣🤣🤣🤣

Να περάσετε όλοι όμορφα και να απολαύσετε τις άγιες αυτές μέρες με τις οικογένειες σας! 

Δημοσίευση

@Σοφία21 κοπέλα μου κανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης! Μου έτυχε να έχω περίοδο κανονική να ψάχνω ωορρηξια να μην βρίσκω πικ, μετά τις επαφές είχα υγρα ωορρηξιας με ροζ αίμα και 2-3 μέρες μετά με πόνεσε η κοιλιά μου λες και μου ερχόταν περίοδος και μου κατέβηκε λίγο αίμα..το ίδιο απόγευμα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου είχα πάρει παυσιπονο και ειχα ξαπλώσει πριν λιγο μίλησα με τον γιατρό του είπα οτι 20/11 ειχα περιοδο μετά παλι πριν 2 εβδομαδες ειχα αιμα και τωρα παλι αίμα..

μου είπε καταρχήν να δούμε πόσο διαρκεί το αίμα γιατί δείχνει να είναι ωορρηξίας. Σε κάθε περίπτωση να μην ανησυχώ γιατί έχουμε πρόσφατο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά. Άρα, δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό!
Λογικά, θα ξαναδώ αίμα, ανεξάρτητα του πόσο θα κρατήσει τώρα αυτό, σε 15 ημέρες. Και να παω να το δούμε ξανα μετά την περίοδο που κανονικά θα αναμένω σε 2 εβδομαδες απο τώρα..

Θα συμφωνήσω με τη Άννα. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης μήπως κάτι γίνεται. Κ εγώ που έχω πολύ κουλ΄ό κύκλο μου φαίνεται περ΄ίεργο ανά 15 μέρες αίμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@Σοφία21 κοπέλα μου κανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης! Μου έτυχε να έχω περίοδο κανονική να ψάχνω ωορρηξια να μην βρίσκω πικ, μετά τις επαφές είχα υγρα ωορρηξιας με ροζ αίμα και 2-3 μέρες μετά με πόνεσε η κοιλιά μου λες και μου ερχόταν περίοδος και μου κατέβηκε λίγο αίμα..το ίδιο απόγευμα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό..

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα συμφωνήσω με τη Άννα. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης μήπως κάτι γίνεται. Κ εγώ που έχω πολύ κουλ΄ό κύκλο μου φαίνεται περ΄ίεργο ανά 15 μέρες αίμα

Πραγματικά βρε κορίτσια δεν ξέρω το συμβαίνει..

έκανα προχθες ένα τεστ εγκυμοσύνης απο αυτά τα hometest και βγηκε αρνητικο.

λετε να παω να παρω αυριο ενα απο αυτά που δειχνουν νωρίτερα.; 

Δημοσίευση

@Σοφία21όπως είπαν και τα κορίτσια κάνε και ένα τεστ εγκυμοσύνης και αν είναι αρνητικό όταν έρθει κανονικα περίοδος να κάνεις ορμονολογικες εξετάσεις να δεις αν είναι ολα οκ κι από κει. Έχεις ακόμα αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21όπως είπαν και τα κορίτσια κάνε και ένα τεστ εγκυμοσύνης και αν είναι αρνητικό όταν έρθει κανονικα περίοδος να κάνεις ορμονολογικες εξετάσεις να δεις αν είναι ολα οκ κι από κει. Έχεις ακόμα αίμα; 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 εγω πάλι νομίζω πως δ χρειάζεται. Το πικ με τ ωορηξιας τ βρηκες, σ είπε κ ο γιατρις σου οτι θα κάνεις μεσα στο σκ. Κάνει ένα ωορηξιας να δούμε αν πεφτει η ορμονη.

Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο..

θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο..

θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 

Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε  

λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη 

ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...