Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@Elli13κορίτσι μου τι κάνετε???πήγες για τον υπέρηχο??? 🎁🧿👣

Ναι κορίτσι μου πήγα, σε ευχαριστώ. Είναι όλα μια χαρά, ακούσαμε καρδούλα και όλα προς ώρας φαίνονται πολύ καλά. 7+2 σήμερα και θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 696
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιαααα κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια από χθες..πιστεύω αν όχι το βράδυ αύριο θα είναι το πιο έντονο!

IMG_1822.jpeg

Άντε και καλά μας αποτελέσματα κορίτσι μου

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Εχω την εντυπωση πως τα one step ειναι πιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα

Ξεκαθαρα one step θεωρω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Ναι κορίτσι μου πήγα, σε ευχαριστώ. Είναι όλα μια χαρά, ακούσαμε καρδούλα και όλα προς ώρας φαίνονται πολύ καλά. 7+2 σήμερα και θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες.

Μπραβο κοριτσακι μου.ολα με το καλο ❤️❤️❤️

στις πριν 10 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

Έχεις κάνει άλλα τεστ? 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

Τώρα είδα το τεστ. Όντως αύριο Κυριακή και Δευτέρα σίγουρα βουρ😉

στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Εχω την εντυπωση πως τα one step ειναι πιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο τα home test όποτε δεν έχω ολοκληρωμένη αποψη αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τα ωορρηξίας τους και τα εγκυμοσύνης της home πιστεύω είναι τι βολεύει την κάθε κοπέλα μπορείς να δοκιμάσεις την επόμενη φορά και τα one και να δεις πια βολεύουν εσένα πιο πολύ 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Με τον γιατρό όλα καλά; Θα συνεχίσετε σε αυτόν τελικά;

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,όλα καλά να πάνε 🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Με τον γιατρό όλα καλά; Θα συνεχίσετε σε αυτόν τελικά;

Ναι θα συνεχίσω με αυτόν και αν όλα πάνε καλά προς το τέλος θα αλλάξω και θα πάω σε άλλον που ξεγενναει στο Αρεταίειο. Εκεί γέννησα την κόρη μου και εκεί πρώτα ο Θεός θέλω να γεννήσω και το δεύτερο. Ήταν όλα αψογα για δημόσιο. Απλά τώρα είναι πολύ μακριά ο γιατρός που έχω επιλέξει (το ιδιωτικό του ιατρείο), οπότε θα συνεχίσω με τον ίδιο για μερικούς μήνες ακόμα.

στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τέλεια! Είδες σκουρυνε. Αύριο πιστεύω θα κάνει πικ. Επαφουλες το πσκ πάμε δυναμικά 😃

Κορίτσι μου το σημερινό..

λες αυριο να φτάσει στο πικ.; 

IMG_6543.jpeg

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_6543.jpeg

Ααα είσαι πολύ κοντά μπορεί και αργότερα το βράδυ 

Σήμερα σιιιιίγουρα επαφή και αύριο! Και κάνε και αύριο να δούμε 

🤞🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_6543.jpeg

Ελα είναι πολύ καλό το τεστ σου κάνε και αύριο αν έχει πέσει αυτό είναι το θετικό αν αύριο είναι πιο έντονη είναι το αυριανό 

επαφες βουρ 😍

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ααα είσαι πολύ κοντά μπορεί και αργότερα το βράδυ 

Σήμερα σιιιιίγουρα επαφή και αύριο! Και κάνε και αύριο να δούμε 

🤞🏼

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ελα είναι πολύ καλό το τεστ σου κάνε και αύριο αν έχει πέσει αυτό είναι το θετικό αν αύριο είναι πιο έντονη είναι το αυριανό 

επαφες βουρ 😍

Είχα επαφή σήμερα κορίτσια αλλά μετά την επαφή πονούσα χαμηλα στη κοιλιά οπως οι κραμπες της περιόδου και η μέση μου..

Με αντσηχησε λιγο αυτό.! 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Είχα επαφή σήμερα κορίτσια αλλά μετά την επαφή πονούσα χαμηλα στη κοιλιά οπως οι κραμπες της περιόδου και η μέση μου..

Με αντσηχησε λιγο αυτό.! 

Ίσως έγινε ωορρηξία κορίτσι μου γι' αυτό. Κι εγώ πονάω τότε. Το αυριανό τεστακι θα δείξει 

Καλό βράδυ 🌙

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ίσως έγινε ωορρηξία κορίτσι μου γι' αυτό. Κι εγώ πονάω τότε. Το αυριανό τεστακι θα δείξει 

Καλό βράδυ 🌙

Πριν κανένα μισαωρο πήγα τουλετά και ειχα αρκετά υγρά και αιμα μεταξυ αυτων..

εχω τρομοκρατηθει..! 

δεν ειναι κατι που μου εχει ξανασυμβει παροτι με εξετασε ο γιατρος και ηταν ολα καλα ανησυχω γιατι δεν καναμε τεστπαπ και η καλλιεργια κολπικου δεν εχει βγει ακόμη..

θα μιλήσω και με τον γιατρό μου αύριο..

καλό βραδυ 🌙

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πριν κανένα μισαωρο πήγα τουλετά και ειχα αρκετά υγρά και αιμα μεταξυ αυτων..

εχω τρομοκρατηθει..! 

δεν ειναι κατι που μου εχει ξανασυμβει παροτι με εξετασε ο γιατρος και ηταν ολα καλα ανησυχω γιατι δεν καναμε τεστπαπ και η καλλιεργια κολπικου δεν εχει βγει ακόμη..

θα μιλήσω και με τον γιατρό μου αύριο..

καλό βραδυ 🌙

Κορίτσι μου μη σε αγχώνει,  μπορεί να έκανες απλά ανώμαλη ωορρηξία, εγώ σε ένα κύκλο είχα φοβερό πόνο ακόμα και στο σήκω κάτσε, είχε δημιουργηθεί κυστουλα....

@Σοφία21 να μην σε ανησυχει αν τ αιμα ειναι ελαχιστο. Υγρα πολλα θα εχεις λογικα γτ δ ειναι μόνο τα δικά σου... μερικές φορές στην ωορηξια τυχαινει να έχουμε κηλίδες αίματος. Παρακολουθησε το. Επιδίωξε κ αύριο επαφες και εύχομαι αυτός ο κύκλος να ειναι ο τυχερός!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 να μην σε ανησυχει αν τ αιμα ειναι ελαχιστο. Υγρα πολλα θα εχεις λογικα γτ δ ειναι μόνο τα δικά σου... μερικές φορές στην ωορηξια τυχαινει να έχουμε κηλίδες αίματος. Παρακολουθησε το. Επιδίωξε κ αύριο επαφες και εύχομαι αυτός ο κύκλος να ειναι ο τυχερός!

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μ 🙏🏼

στις πριν 6 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσι μου μη σε αγχώνει,  μπορεί να έκανες απλά ανώμαλη ωορρηξία, εγώ σε ένα κύκλο είχα φοβερό πόνο ακόμα και στο σήκω κάτσε, είχε δημιουργηθεί κυστουλα....

Θα μιλήσω και με τον γιατρό και θα δούμε..

επειδή είναι να φυγουμε διακοπές πιο πολυ για πεντες μερες θελω να ξερω οτι όλα είναι ενταξει..

θα τ πω μηπως χρειαστει μ κανω ξανα εναν υπερηχο γιατι ειχαμε κανει μονο κολπικα κ δεν ειχαμε δει ανω και κατω κοιλια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...