Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@Elli13κορίτσι μου τι κάνετε???πήγες για τον υπέρηχο??? 🎁🧿👣

Ναι κορίτσι μου πήγα, σε ευχαριστώ. Είναι όλα μια χαρά, ακούσαμε καρδούλα και όλα προς ώρας φαίνονται πολύ καλά. 7+2 σήμερα και θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 687
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιαααα κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια από χθες..πιστεύω αν όχι το βράδυ αύριο θα είναι το πιο έντονο!

IMG_1822.jpeg

Άντε και καλά μας αποτελέσματα κορίτσι μου

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Εχω την εντυπωση πως τα one step ειναι πιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Ξεκαθαρα one step θεωρω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Ναι κορίτσι μου πήγα, σε ευχαριστώ. Είναι όλα μια χαρά, ακούσαμε καρδούλα και όλα προς ώρας φαίνονται πολύ καλά. 7+2 σήμερα και θα ξαναπάω σε 3 εβδομάδες.

Μπραβο κοριτσακι μου.ολα με το καλο ❤️❤️❤️

στις πριν 10 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

Έχεις κάνει άλλα τεστ? 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

Τώρα είδα το τεστ. Όντως αύριο Κυριακή και Δευτέρα σίγουρα βουρ😉

στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο τα home test όποτε δεν έχω ολοκληρωμένη αποψη αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τα ωορρηξίας τους και τα εγκυμοσύνης της home πιστεύω είναι τι βολεύει την κάθε κοπέλα μπορείς να δοκιμάσεις την επόμενη φορά και τα one και να δεις πια βολεύουν εσένα πιο πολύ 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Με τον γιατρό όλα καλά; Θα συνεχίσετε σε αυτόν τελικά;

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,όλα καλά να πάνε 🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Με τον γιατρό όλα καλά; Θα συνεχίσετε σε αυτόν τελικά;

Ναι θα συνεχίσω με αυτόν και αν όλα πάνε καλά προς το τέλος θα αλλάξω και θα πάω σε άλλον που ξεγενναει στο Αρεταίειο. Εκεί γέννησα την κόρη μου και εκεί πρώτα ο Θεός θέλω να γεννήσω και το δεύτερο. Ήταν όλα αψογα για δημόσιο. Απλά τώρα είναι πολύ μακριά ο γιατρός που έχω επιλέξει (το ιδιωτικό του ιατρείο), οπότε θα συνεχίσω με τον ίδιο για μερικούς μήνες ακόμα.

στις πριν 23 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τέλεια! Είδες σκουρυνε. Αύριο πιστεύω θα κάνει πικ. Επαφουλες το πσκ πάμε δυναμικά 😃

Κορίτσι μου το σημερινό..

λες αυριο να φτάσει στο πικ.; 

IMG_6543.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Νομίζω ότι και μόνο που το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν δεν αντέξεις μπορείς να ζητήσεις, είσαι πιο ήρεμη.. Εύχομαι να γεννήσουμε όλες μας γρήγορα και εύκολα! Θα κάνω τα μαθήματα ναι, πιστεύω κι εγώ ότι αν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο είσαι πιο προετοιμασμένη και φοβάσαι λιγότερο..από το να σου είναι όλα άγνωστα..
    • Αχ ευτυχώς που γέννησες γρήγορα! Αφήστε δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά από τώρα...🤣 Καλά μιλούσαμε χθες για ρουχαλάκια και ζιπουνάκια..🤣🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Καλά θα κάνεις, εγώ πιστεύω πως είναι απαραίτητα και πας Κ με άλλο αέρα. Εγώ πάντως στη μεγάλη δεν έκανα επισκληριδιο γιατί γέννησα σε εποχή κοβιντ στο Αττικό που ήταν νοσοκομείο αναφοράς και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αναισθησιολογοι. Βέβαια ήξερα καιρό πριν ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα και είχα προσπαθήσει να προετοιμαστω όσο καλύτερα γίνεται! Όπως έγραψα και παραπάνω στην @athrain τώρα θα γεννήσω στο Έλενα, υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Δεν το χω συζητήσει ακόμα να δω τι και πώς! Βλεποντας και κανοντας! 
    • Αααααχ κι εγώ την μεγάλη την γέννησα χωρίς επισκληριδιο και καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες...εγώ η αλήθεια είναι ότι έκανα μαθήματα ανώδυνου και τώρα θα ξανακάνω. Δεν ξέρω αν με βοήθησαν, αλλά ήμουν ιδιαίτερα ψύχραιμη. Εγώ είχα ακολουθήσει αυτό που έλεγαν να εστιάζω την προσοχή μου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και να κάνω τις αναπνοές. Ε όταν γεννούσα ήταν απέναντι μου ένα σταματημενο ρολόι. Μόνο αυτό κοιτούσα και προσπαθούσα με τις αναπνοές..βασικά νομίζω είχα σβήσει εντελώς και δεν καταλάβαινα καν τι γινόταν. Παρ όλα αυτά έχω ξανά άγχος, από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης για τον τοκετό, αν και τώρα θα γεννήσω άλλου και θα υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Όμως θα το σκεφτώ. Πόσες ώρες διήρκησαν οι τοκετοί σου? Παίζει κι αυτό ρολο, γιατί εγώ γέννησα σε 5 ώρες και νερα έσπασαν 20 λεπτά πριν γεννηθει, οπότε είχα έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τοκετό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...