Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σε κάθε απάντηση σας έχω κλαψει για αυτό που ζήσατε. @Παρασκευαιδου Στενεψαν απότομα και πολυ τα παπούτσια μου 💔

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου 😔 δεν έχω λογια… είναι δύσκολο (το πέρασα μια φορά και εγώ) αλλά εχε πίστει θα έρθει το 🌈 σου και θα φωτίσει ξανά !

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σε κάθε απάντηση σας έχω κλαψει για αυτό που ζήσατε. @Παρασκευαιδου Στενεψαν απότομα και πολυ τα παπούτσια μου 💔

Αχ κορίτσι μου. Μια αγκαλιά από εμένα!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσουδια!!η περίοδος τελείωσε σήμερα ....και ο σύζυγος θα έχει δύο εβδομάδες άδεια τα Χριστούγεννα!!!ακριβώς στις μέρες ωορρηξίας άρα θα γίνει φουλ ξεζουμισμα😅😅😅😅😅😅

Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί 😅😅😅

Αααα επίσης έχω χάσει 3 κιλά!!τελικά θέλει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας...και χάνουμε κιλά χωρίς να το καταλαβαίνουμε!!!😘😉

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η ζαιρα λέει θα έρθει και είμαι σίγουρη ότι είσαι και στη ζώνη τώρα που είναι κοντά.. και ξέρεις ε.. μη βάλω κάποια στο μάτι. Και ξες Ε.  Είσαι μια απ' τις κοπέλες που σε έχω βάλει στο μάτι. Σαν την @Θέτις Κ. Θυμάσαι πως σε έκανα Θέτις;;; Τι σου έλεγα ;;;

αμήν ΕΛΠΙΔΑ μου! Αμην να έρθει και να πάνε όλα υπέροχα αυτή τη φορά, μόνο τέτοια εγκυμοσύνη δέχομαι πλέον !!

Περίοδο αναμένω λίγο πριν μπει το '25. Για να δούμε αν στην εκπνοή του το 24 μας φέρει το ουράνιο τόξο μας. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ευχή για το νέο έτος. ❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

μπορεί να φαίνεται βουνό τώρα, αλλά θα μαλακώσει θα δεις. τώρα κάνε ό,τι σου βγαίνει. Και δεν χρειάζεται να δώσεις αναφορά σε κανέναν γιατί νιώθεις όπως νιώθεις.  Στέλνω μεγάλη αγκαλιά 🤍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!!η περίοδος τελείωσε σήμερα ....και ο σύζυγος θα έχει δύο εβδομάδες άδεια τα Χριστούγεννα!!!ακριβώς στις μέρες ωορρηξίας άρα θα γίνει φουλ ξεζουμισμα😅😅😅😅😅😅

Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί 😅😅😅

Αααα επίσης έχω χάσει 3 κιλά!!τελικά θέλει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας...και χάνουμε κιλά χωρίς να το καταλαβαίνουμε!!!😘😉

Σε πόσο διάστημα; Τι αλλαγές έκανες κοπέλα μου; Μπράβο σου!!! 

Ωωωωωω καλό βόλι θα πω εγώ! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τωρα είσαι στη στιγμή που τα παπούτσια πονάνε. Και πονάνε πολύ. Άλλα θα έρθει και η στιγμή που θα πεις θα τα βάλω στο ντουλάπι θα τα έχω πάντα εκεί όμως θα προσπαθήσω να περπατήσω και κάποια στιγμή θα φορέσω αλλά και αυτά θα τα φοράς για όλη σου τη ζωη. 

Δημοσίευση

@evaa__ να είσαι σίγουρη 1000% οτι θα τα καταφερεις!!!! Στο λεω με απόλυτη βεβαιότητα. Τωρα έχεις ενα σωρο στο κεφαλι σου. Δ ξερω λεπτομέρειες αν απεβαλλες αν ηταν παλλινδρομη κ εκανες αποξεση και ποτε θα μπορεσεις να ξανα προσπαθησεις. Θα μετρας τις μερες. Να καθαρισεις, να σ ρθει περιοδος,  να παρεις τ οκ για νέες προσπαθειες. Τώρα σ φαίνεται βουνό και εομαο σίγουρη ότι θα ήθελες και αύριο κιολας να είσαι κ πάλι εγκυος. Θέλει καποιο χρόνο αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Έκανα αναγκαστική διακοπη κυησης περυσι γτ είχαμε θέμα με τον πλακουντα, περιμενα να ρθει περιοδος, ένα εξάμηνο απαγορευτικό και μετα ξανά προσπαθειες. 22 Αυγούστου 2023 έκανα την αποξεση, 22 Αυγούστου 2024 είχα τελευταία φορά περιοδο. Δεν περίμενα ότι θα ξανά μεινω βέβαια. Αλλα να π τωρα είμαι στην 17η βδομάδα. Εννοείται θα τα καταφέρεις. Εννοείται.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Πραγματικά σας νιωθω στήριγμα. Είναι τοσο ιδια τα συναισθήματα μας. Μακαρι σύντομα να ξεκινήσουμε προσπάθειες και να σας στέλνω τα τεστ ωορηξιας να μου πείτε αν είναι θετικά ή αν θέλουν λιγο ακομα οπως μου λέγατε ❤️Ευχαριστώ πολύ για ολα.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου 6 μερες μετά που ειδα αίμα και εχω πονοκεφαλο και ναυτία τις τελευταιες ημερες κυριως πρωινες ωρες κ βραδινες..

Τρίτη θα πάω στο γιατρό και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..

ελπίζω να ήμουν στις γονιμες 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε πόσο διάστημα; Τι αλλαγές έκανες κοπέλα μου; Μπράβο σου!!! 

Ωωωωωω καλό βόλι θα πω εγώ! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Σε διάστημα 2 εβδομάδων.... Αλλαγές δηλαδή περπατάω περισσότερο...δεν παίρνω αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις...πάω παντού με τα πόδια καθημερινά!επίσης έκοψα τα τσιμπολογηματα...έβαλα πιο πολλά φρούτα στην καθημερινότητα!αυτά κυρίως 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε διάστημα 2 εβδομάδων.... Αλλαγές δηλαδή περπατάω περισσότερο...δεν παίρνω αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις...πάω παντού με τα πόδια καθημερινά!επίσης έκοψα τα τσιμπολογηματα...έβαλα πιο πολλά φρούτα στην καθημερινότητα!αυτά κυρίως 

Τι ωραία, οι μικρές αλλαγές φέρνουν τα πιο ωραία αποτελέσματα! Σημασία έχει να μην νιώθεις ότι πεινάς τώρα που είσαι και σε φάση για σύλληψη. Αλλά όσο πιο υγιεινά τόσο το καλύτερο!

Εγώ τώρα έφαγα απ' έξω κάτι γιατί ήμουν ήδη έξω και ξενέρωσα γιατί θέλω να προσέχω γενικά τώρα που θέλω μπεμπέ  αλλά απ την άλλη οκ δεν θα μπούμε και σε γυάλα! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΠιστεύεις θα τα καταφέρω;

Θα σου πω ότι τα κατάφερα. Θα σου πω ότι τα κατάφεραν πολλές κοπέλες. Χρόνο θέλεις, θα πάρεις τον χρόνο σου και θα δεις .  Το ουράνιο τόξο θα σου έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Πραγματικά σας νιωθω στήριγμα. Είναι τοσο ιδια τα συναισθήματα μας. Μακαρι σύντομα να ξεκινήσουμε προσπάθειες και να σας στέλνω τα τεστ ωορηξιας να μου πείτε αν είναι θετικά ή αν θέλουν λιγο ακομα οπως μου λέγατε ❤️Ευχαριστώ πολύ για ολα.

Κορίτσι μου μην το βάλεις κάτω. Ποτέ. 

Κλαψε, ξέσπασε και ξεκίνα από την αρχή όταν θα είσαι έτοιμη. Θα έρθει σίγουρα το θαυματακι και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Είμαι και εγώ εδώ για σένα. Το έχω περάσει και εγώ. Όπως και μια φίλη μου. Σταμάτησε η καρδιά να χτυπάει στις 11 εβδομάδες. Καθάρισε και μετά από ένα τρίμηνο με τετράμηνο έμεινε ξανά και έχει το μωράκι της αγκαλιά τώρα. Όλα θα γίνουν είμαι σίγουρη και θα είναι σύντομα. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά❣️

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου

Αχ..μωρέ θα έρθει η στιγμή θα έρθει, το πότε είναι άγνωστο..! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για τις προσευχές που λες.. διάβασα κάτι πρόσφατα που έλεγε ότι "δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες, αλλά αυτό που χρειάζεσαι." Αν αναλογιστω γιατί χρειαζομουν τόσο πόνο, 3 εγκυμοσύνες και κανένα μπεμπέ για την ώρα και μείον τη μια σαλπιγγα, φαινομενικά δεν θα βρω κανέναν λόγο, αν σκεφτώ όμως καλύτερα,  αυτά τα 2 χρόνια που χορεύω αυτόν τον χορό, έχω βγει μια άλλη πλέον, ξεκαθάρισα πολλά μέσα μου και γύρω μου και τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη για την επόμενη πίστα. Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα μόνιμο στρες στο στομάχι, είναι σαν να έχω μπει στην επόμενη φάση και να βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου - γιατί καλώς η κακώς ακόμα είμαι ασφαλής ως μη εγκυμονούσα - και το μυαλό μου να μου λέει κάτσε κούκλα μου που πας, δεν είδες τι έπαθες τις προηγούμενες φορές; Ε και σωματοποιειται και στο στομάχι.. (ή έτσι το εξηγώ εγώ δεν ξέρω! )

Να πας κορίτσι μου και να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις το φαγητό, και όσο γίνεται άφησε το μυαλουδακι σου σήμερα να φύγει λίγο από το "γιατί εκείνες κι όχι εγώ". Θύμισε μου, πόσο καιρό έχετε επαφές και είχες μείνει ποτέ έγκυος; Δεν έχω συγκρατήσει..εμείς σπίτι ήσυχα φαγητακι και καμιά ταινία χριστουγεννιάτικη σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ..μωρέ θα έρθει η στιγμή θα έρθει, το πότε είναι άγνωστο..! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για τις προσευχές που λες.. διάβασα κάτι πρόσφατα που έλεγε ότι "δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες, αλλά αυτό που χρειάζεσαι." Αν αναλογιστω γιατί χρειαζομουν τόσο πόνο, 3 εγκυμοσύνες και κανένα μπεμπέ για την ώρα και μείον τη μια σαλπιγγα, φαινομενικά δεν θα βρω κανέναν λόγο, αν σκεφτώ όμως καλύτερα,  αυτά τα 2 χρόνια που χορεύω αυτόν τον χορό, έχω βγει μια άλλη πλέον, ξεκαθάρισα πολλά μέσα μου και γύρω μου και τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη για την επόμενη πίστα. Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα μόνιμο στρες στο στομάχι, είναι σαν να έχω μπει στην επόμενη φάση και να βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου - γιατί καλώς η κακώς ακόμα είμαι ασφαλής ως μη εγκυμονούσα - και το μυαλό μου να μου λέει κάτσε κούκλα μου που πας, δεν είδες τι έπαθες τις προηγούμενες φορές; Ε και σωματοποιειται και στο στομάχι.. (ή έτσι το εξηγώ εγώ δεν ξέρω! )

Να πας κορίτσι μου και να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις το φαγητό, και όσο γίνεται άφησε το μυαλουδακι σου σήμερα να φύγει λίγο από το "γιατί εκείνες κι όχι εγώ". Θύμισε μου, πόσο καιρό έχετε επαφές και είχες μείνει ποτέ έγκυος; Δεν έχω συγκρατήσει..εμείς σπίτι ήσυχα φαγητακι και καμιά ταινία χριστουγεννιάτικη σήμερα. 

2,5χρονια προσπαθουμε ,με 4 ανεπιτυχεις προκλησεις ωορρηξιας, δεν εχω μεινει ποτε μου εγκυος ...κ αλλαξα κ γιατρο τωρα...κουραστηκα να λενε ολοι οτι ολα ειναι καλα κ να μη μπορω να πιασω παιδι?!!! Μα π ειναι ολα καλα???!! Εδω δεν ειναι καλα μεσα μου τιποτα κ μενα το στομαχι πολυ...κ ξερεις τι ειπα σημερα το βραδυ...κοιταξα ψηλα κ λεω με εχεις καταραστει θεε μου δεν εξηγειται αλλιως....  δηλαδη απελπιστηκα ειλικρινα....ειμαι εδω τωρα στ τραπεζι κ εχουν κουβεντα για γυναικολογους κ χαιδυεουν τις κοιλιες τους...θελω να φυγω ΧΘΕΣ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα..

είχα σήμερα γκριζωπά κολπικά υγρά και ανησυχώ αρκετά η αλήθεια είναι..

γνωρίζει καμία σχετικά με αυτό τιποτα εχει τυχει σε καμία.; 

Ελα κοριτσι μου ...μηοως ειναι καμια κολπιτιδα ??? Παρε το γιατρο σου ενα τηλ... εισαι κοντα σε ωορρηξια?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ελα κοριτσι μου ...μηοως ειναι καμια κολπιτιδα ??? Παρε το γιατρο σου ενα τηλ... εισαι κοντα σε ωορρηξια?

Δενεχω ιδέα αυτο ο κύκλος πολυ μπερδεμενος..! 
είχα λίγο αίμα το περασμενο ΣΚ και δευτερα κ εκ τοτε τιποτα και χθες κ σημερα λιγο απ’ αυτα τα υγρα δεν ξερω καν αν ηταν περιοδος τ περασμενο ΣΚ ή κάτι αλλο..

εχω ανησυχησει Τειτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δενεχω ιδέα αυτο ο κύκλος πολυ μπερδεμενος..! 
είχα λίγο αίμα το περασμενο ΣΚ και δευτερα κ εκ τοτε τιποτα και χθες κ σημερα λιγο απ’ αυτα τα υγρα δεν ξερω καν αν ηταν περιοδος τ περασμενο ΣΚ ή κάτι αλλο..

εχω ανησυχησει Τειτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου

Κανε υπομονη 2 μερες μεινανσ κ θα πας...συμβαινει ο κυκλος να ειναι μπερδεμενος αρκετες φορες....ορμονικες διαταραχες...εκανες καποιο τεσ???

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κανε υπομονη 2 μερες μεινανσ κ θα πας...συμβαινει ο κυκλος να ειναι μπερδεμενος αρκετες φορες....ορμονικες διαταραχες...εκανες καποιο τεσ???

Εκανα ναι βγηκαν αρνητικά.!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλή μας Κυριακή! 

@arntalia πώς είσαι σήμερα κοριτσι μου; Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου και όσα λες, αλλά τώρα που άλλαξες γιατρό θα τα βάλετε σε μια σειρά πάλι και όλα θα πάνε καλά θα δεις. Σε τι φάση εισαι τώρα στον κύκλο κλπ με το γιατρό τι είπατε; 

@Σοφία21 κοριτσι μου ίσως κάποια ανισορροπία στο ph του κόλπου. Σε 2 μέρες θα ξέρεις θα σε δει κι ο γιατρός σου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...