Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα αν δεν μου έρθει θα πάω 😁😁😁 σας ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον 🥰🥰🥰

🤞🤞🤞🙏🙏🙏 μακάρι κορίτσι μου. Η Παναγία μαζί σου κοπέλα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα αν δεν μου έρθει θα πάω 😁😁😁 σας ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον 🥰🥰🥰

Μακαρι μακαρι κοριτσιιιι μου να ειναι ολα καλα κ να χει ριζωσει τ σπορακι σου❤️❤️🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένεις 

ίσως όντως δεν έχει τα ίδια προγράμματα. Εμείς έχουμε το premium 19.99 κ για κάθε έξτρα μέλος 5€ αρα σε εμάς βγήκε 30€. 

IMG_1647.png

Ναι νομίζω αυτό ακόμα δεν γίνετε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο διάβασα ευχαριστώ πάντως 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι νομίζω αυτό ακόμα δεν γίνετε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο διάβασα ευχαριστώ πάντως 😊

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται και σε μας, απλά εγώ δεν το έψαξα περισσότερο. Είχα τον αδερφό μου μέσα στο πρόγραμμα και ξαφνικά δεν μπορούσε να δει από την τηλεόραση του οπότε αναγκάστηκε και έκανε δικό του πρόγραμμα,  να πληρώνει μόνος του δηλαδή.. αν και στο στο πρόγραμμα έγραφε ότι πλέον μπορείς να προσθέσεις μέλη από άλλο νοικοκυριό αρκεί να δηλώσεις δεύτερο mail αν θυμάμαι καλά & εννοείται πλήρωνες κάτι πάρα πάνω. 

Ξύπνησαν και αυτοί στο Netflix να πούμε.. εγώ το έχω από το 2018 να φανταστείς και μου ήρθε mail προχθές να μου πούνε πως από 01/01/25 αλλάζει ο κατάλογος τιμών τους και θα πληρώνω 12,49 για το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ από 11,99 που πληρώνω αν θυμάμαι καλά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️🩷🩷🩷 

Περιμένω το θετικό τεστ της Άννας!!!! @anna_30  έκανες άλλο κορίτσι μου;;;.

Ποια άλλη είναι στην αναμονή μαζί μου;;;;

3η ημέρα καθυστέρησης σήμερα για εμένα 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️🩷🩷🩷 

Περιμένω το θετικό τεστ της Άννας!!!! @anna_30  έκανες άλλο κορίτσι μου;;;.

Ποια άλλη είναι στην αναμονή μαζί μου;;;;

3η ημέρα καθυστέρησης σήμερα για εμένα 🥰

Περιμένουμε και το δικό σου θετικό τεστ ! 🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Αναμένουμε θετικά τεστάκια 🥳 🤞🏼

Κορίτσια να ρωτήσω, σας έχει τύχει ποτέ να τελειώνει η περίοδος αλλά να νιώθετε ήπια τραβήγματα ακόμα; Είμαι στα τελειώματα εγώ και νιώθω ετσι πολύ ήπια. Στήθος ξεπρηστηκε, δεν έχω κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μήπως προετοιμάζεται σταδιακά για την επόμενη φάση; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται και σε μας, απλά εγώ δεν το έψαξα περισσότερο. Είχα τον αδερφό μου μέσα στο πρόγραμμα και ξαφνικά δεν μπορούσε να δει από την τηλεόραση του οπότε αναγκάστηκε και έκανε δικό του πρόγραμμα,  να πληρώνει μόνος του δηλαδή.. αν και στο στο πρόγραμμα έγραφε ότι πλέον μπορείς να προσθέσεις μέλη από άλλο νοικοκυριό αρκεί να δηλώσεις δεύτερο mail αν θυμάμαι καλά & εννοείται πλήρωνες κάτι πάρα πάνω. 

Ξύπνησαν και αυτοί στο Netflix να πούμε.. εγώ το έχω από το 2018 να φανταστείς και μου ήρθε mail προχθές να μου πούνε πως από 01/01/25 αλλάζει ο κατάλογος τιμών τους και θα πληρώνω 12,49 για το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ από 11,99 που πληρώνω αν θυμάμαι καλά.

Εγώ το είχα παλιά μετά έβαλα το Disney και τώρα ξανά γύρισα Netflix και ενώ 3 βδομάδες έπαιζα κανονικά τώρα τζίφος διάβασα  με 6 ευρώ βάζει και άλλο νοικοκυριό αλλα νομίζω δεν έχει έρθει ελλαδα ακόμα αυτήν η επιλογή και δεν την βρήκε αυτήν την επιλογή ο αδερφός μου ώστε να με προσθέσει 🤷‍♀️ ευχαριστώ θα το ψαξω λίγο ακόμα και αν δεν ίσως κάνω και εγώ ένα καινούργιο λογαριασμό 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Κορίτσια να ρωτήσω, σας έχει τύχει ποτέ να τελειώνει η περίοδος αλλά να νιώθετε ήπια τραβήγματα ακόμα; Είμαι στα τελειώματα εγώ και νιώθω ετσι πολύ ήπια. Στήθος ξεπρηστηκε, δεν έχω κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μήπως προετοιμάζεται σταδιακά για την επόμενη φάση; 

Oh yes!!!! Το παθαίνω!!!😒🤔 Μας ταλεπωρει πλέον η περίοδος και η ωορρηξία 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Καλημερα κοριτσι μου...5ημερα εγω σημερα κ εχω πρηξιμο ακομη στη κοιλια μου και τσιμπηματα πολλα .... φυσιολογικο οταν πλησιαζουμε προς το τελος της θεωρω ειδικα οταν μας προετομαζει το σωμα γ τις γονιμες

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

Ρε συ πάλι έχω την αίσθηση ότι κάτι βλέπω! Πότε περιμένεις κανονικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1585.jpeg

Καλέ την βλεπωωωωωωω!! Εγώ σου είπα είμαι σίγουρη ότι είσαι έγκυος 🤰 🤞 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@marinamanoulitsa εσυ τωρα που ειναι να κανεις τεστ, δεν κανεις;😂😂 θα περιμένεις δηλ μέχρι Δευτέρα για χοριακη;

Κάτι βλέπω στο τεστ σου 🤩🤩 μακάρι να μην έρθει!!ναι τώρα δεν θέλω να αγοράσω 😅😅😅 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάτι βλέπω στο τεστ σου 🤩🤩 μακάρι να μην έρθει!!ναι τώρα δεν θέλω να αγοράσω 😅😅😅 

Αχαχαχαχ κλαίω μαζί σου που τα έκανες όλα πριν την καθυστέρηση. Και όμως τώρα πιστεύω που δεν κάνεις θα είσαι!

Από συμπτώματα πως πας;; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες αναμένουν εκτός από @anna30 και @marinamanoulitsa

Ποιες είμαστε για ωορρηξία από βδομάδα+ ; 

Άντε να οργανωθεί το team του Δεκεμβρίου! 😆🥳🤞🏼

Εμεις νομιζω παμε απο βδομαδα μαζι γ ωορηξια...εγω δεν θα κανω τεστακια ωορηξιας να σου πω την αληθεια κ θα περιμενω μηηηηπως τη καταλαβω απο τα συμπτωματα ...τριτη εχω ραντεβου με το νεο γιατρο να δουμς τι μελλει γενεσθαι... @marinamanoulitsa εσυ τωρα π δεν κανεις τεστ τωρα θα εισαι να ξερεις χαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1585.jpeg

Κάτι φαίνεται μακάρι να είναι θετικό ! 🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...