Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα αν δεν μου έρθει θα πάω 😁😁😁 σας ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον 🥰🥰🥰

🤞🤞🤞🙏🙏🙏 μακάρι κορίτσι μου. Η Παναγία μαζί σου κοπέλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα αν δεν μου έρθει θα πάω 😁😁😁 σας ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον 🥰🥰🥰

Μακαρι μακαρι κοριτσιιιι μου να ειναι ολα καλα κ να χει ριζωσει τ σπορακι σου❤️❤️🙏🙏🙏🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένεις 

ίσως όντως δεν έχει τα ίδια προγράμματα. Εμείς έχουμε το premium 19.99 κ για κάθε έξτρα μέλος 5€ αρα σε εμάς βγήκε 30€. 

IMG_1647.png

Ναι νομίζω αυτό ακόμα δεν γίνετε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο διάβασα ευχαριστώ πάντως 😊

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι νομίζω αυτό ακόμα δεν γίνετε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο διάβασα ευχαριστώ πάντως 😊

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται και σε μας, απλά εγώ δεν το έψαξα περισσότερο. Είχα τον αδερφό μου μέσα στο πρόγραμμα και ξαφνικά δεν μπορούσε να δει από την τηλεόραση του οπότε αναγκάστηκε και έκανε δικό του πρόγραμμα,  να πληρώνει μόνος του δηλαδή.. αν και στο στο πρόγραμμα έγραφε ότι πλέον μπορείς να προσθέσεις μέλη από άλλο νοικοκυριό αρκεί να δηλώσεις δεύτερο mail αν θυμάμαι καλά & εννοείται πλήρωνες κάτι πάρα πάνω. 

Ξύπνησαν και αυτοί στο Netflix να πούμε.. εγώ το έχω από το 2018 να φανταστείς και μου ήρθε mail προχθές να μου πούνε πως από 01/01/25 αλλάζει ο κατάλογος τιμών τους και θα πληρώνω 12,49 για το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ από 11,99 που πληρώνω αν θυμάμαι καλά.

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️🩷🩷🩷 

Περιμένω το θετικό τεστ της Άννας!!!! @anna_30  έκανες άλλο κορίτσι μου;;;.

Ποια άλλη είναι στην αναμονή μαζί μου;;;;

3η ημέρα καθυστέρησης σήμερα για εμένα 🥰

στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️🩷🩷🩷 

Περιμένω το θετικό τεστ της Άννας!!!! @anna_30  έκανες άλλο κορίτσι μου;;;.

Ποια άλλη είναι στην αναμονή μαζί μου;;;;

3η ημέρα καθυστέρησης σήμερα για εμένα 🥰

Περιμένουμε και το δικό σου θετικό τεστ ! 🩷

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Αναμένουμε θετικά τεστάκια 🥳 🤞🏼

Κορίτσια να ρωτήσω, σας έχει τύχει ποτέ να τελειώνει η περίοδος αλλά να νιώθετε ήπια τραβήγματα ακόμα; Είμαι στα τελειώματα εγώ και νιώθω ετσι πολύ ήπια. Στήθος ξεπρηστηκε, δεν έχω κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μήπως προετοιμάζεται σταδιακά για την επόμενη φάση; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται και σε μας, απλά εγώ δεν το έψαξα περισσότερο. Είχα τον αδερφό μου μέσα στο πρόγραμμα και ξαφνικά δεν μπορούσε να δει από την τηλεόραση του οπότε αναγκάστηκε και έκανε δικό του πρόγραμμα,  να πληρώνει μόνος του δηλαδή.. αν και στο στο πρόγραμμα έγραφε ότι πλέον μπορείς να προσθέσεις μέλη από άλλο νοικοκυριό αρκεί να δηλώσεις δεύτερο mail αν θυμάμαι καλά & εννοείται πλήρωνες κάτι πάρα πάνω. 

Ξύπνησαν και αυτοί στο Netflix να πούμε.. εγώ το έχω από το 2018 να φανταστείς και μου ήρθε mail προχθές να μου πούνε πως από 01/01/25 αλλάζει ο κατάλογος τιμών τους και θα πληρώνω 12,49 για το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ από 11,99 που πληρώνω αν θυμάμαι καλά.

Εγώ το είχα παλιά μετά έβαλα το Disney και τώρα ξανά γύρισα Netflix και ενώ 3 βδομάδες έπαιζα κανονικά τώρα τζίφος διάβασα  με 6 ευρώ βάζει και άλλο νοικοκυριό αλλα νομίζω δεν έχει έρθει ελλαδα ακόμα αυτήν η επιλογή και δεν την βρήκε αυτήν την επιλογή ο αδερφός μου ώστε να με προσθέσει 🤷‍♀️ ευχαριστώ θα το ψαξω λίγο ακόμα και αν δεν ίσως κάνω και εγώ ένα καινούργιο λογαριασμό 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Κορίτσια να ρωτήσω, σας έχει τύχει ποτέ να τελειώνει η περίοδος αλλά να νιώθετε ήπια τραβήγματα ακόμα; Είμαι στα τελειώματα εγώ και νιώθω ετσι πολύ ήπια. Στήθος ξεπρηστηκε, δεν έχω κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μήπως προετοιμάζεται σταδιακά για την επόμενη φάση; 

Oh yes!!!! Το παθαίνω!!!😒🤔 Μας ταλεπωρει πλέον η περίοδος και η ωορρηξία 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα καλό σαβ/κο!

Καλημερα κοριτσι μου...5ημερα εγω σημερα κ εχω πρηξιμο ακομη στη κοιλια μου και τσιμπηματα πολλα .... φυσιολογικο οταν πλησιαζουμε προς το τελος της θεωρω ειδικα οταν μας προετομαζει το σωμα γ τις γονιμες

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

Ρε συ πάλι έχω την αίσθηση ότι κάτι βλέπω! Πότε περιμένεις κανονικά; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1585.jpeg

Καλέ την βλεπωωωωωωω!! Εγώ σου είπα είμαι σίγουρη ότι είσαι έγκυος 🤰 🤞 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@marinamanoulitsa εσυ τωρα που ειναι να κανεις τεστ, δεν κανεις;😂😂 θα περιμένεις δηλ μέχρι Δευτέρα για χοριακη;

Κάτι βλέπω στο τεστ σου 🤩🤩 μακάρι να μην έρθει!!ναι τώρα δεν θέλω να αγοράσω 😅😅😅 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάτι βλέπω στο τεστ σου 🤩🤩 μακάρι να μην έρθει!!ναι τώρα δεν θέλω να αγοράσω 😅😅😅 

Αχαχαχαχ κλαίω μαζί σου που τα έκανες όλα πριν την καθυστέρηση. Και όμως τώρα πιστεύω που δεν κάνεις θα είσαι!

Από συμπτώματα πως πας;; 

Κορίτσια τι γίνεται ποιες αναμένουν εκτός από @anna30 και @marinamanoulitsa

Ποιες είμαστε για ωορρηξία από βδομάδα+ ; 

Άντε να οργανωθεί το team του Δεκεμβρίου! 😆🥳🤞🏼

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες αναμένουν εκτός από @anna30 και @marinamanoulitsa

Ποιες είμαστε για ωορρηξία από βδομάδα+ ; 

Άντε να οργανωθεί το team του Δεκεμβρίου! 😆🥳🤞🏼

Εμεις νομιζω παμε απο βδομαδα μαζι γ ωορηξια...εγω δεν θα κανω τεστακια ωορηξιας να σου πω την αληθεια κ θα περιμενω μηηηηπως τη καταλαβω απο τα συμπτωματα ...τριτη εχω ραντεβου με το νεο γιατρο να δουμς τι μελλει γενεσθαι... @marinamanoulitsa εσυ τωρα π δεν κανεις τεστ τωρα θα εισαι να ξερεις χαχχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...