Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Έλλη μου. Να σε ρωτήσω για τις αιματολογικες εξετάσεις όταν πήγες στο νοσοκομείο έκλεισες ραντεβού? 

Δεν θυμάμαι καθόλου αν πρέπει να κλείσεις ραντεβού.

Τις αιματολογικές μου είπε η κα Οικονομοπούλου να πάω κατευθείαν να τις κάνω πρωί χωρίς ραντεβού 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 742
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 4/12/2024 at 6:48 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα!

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

& μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....

Καλή αρχή κοριτσάκι μου γλυκό!!!

στις πριν 21 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰 συγχαρητηριααααα στα κορίτσια που έμειναν εγκυουλες 🥰 όλα να πάνε κατευχην 🙏🙏🙏 και στα κορίτσια που ακόμη δεν έχουν μείνει αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός τους μιας και είναι ο πιο όμορφος και ο πιο ελπιδοφόρος 🙏🎄 αλλά πρώτα απολα κορίτσια μου να έχουμε υγεία 🙏🙏🙏

Οσο αφορά τα νέα μου σήμερα είμαι 26+1 και ο μπέμπης μας έχει φτάσει τα 940 γραμμάρια 🥰 είχα κάνει αμνιο και ήταν όλα φυσιολογικά όπως και η β επιπέδου! Τα μόνα θεματάκια που έχω είναι διαβήτης κύησης αλλά ευτυχώς το ρυθμίζω με διατροφή από τον 4ο μήνα και έχω και αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αλλά ευτυχώς ο μπέμπης τρέφεται καλά και δεν έχει επηρεαστεί! Ολα καλά λοιπόν δόξα το θεό 🙏

Αχ θα τρελαθωωωωωβωω😍😍😍😍 Πως πέρασε έτσι ο καιρός αγάπη;;; Με το καλοοοοοο

στις πριν 18 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου βγάλτε τα κυάλια σας να μου πειτε γνώμη..θετικό τεστ ωορρηξιας 24/11 περιμένω περιοδο 10/12..

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

Μωρέ στην πρώτη κ γω βλέπω μια γκρι άχνη γραμμούλα… Ελπίζω να θετικοποιηθει!! 

Εγώ σήμερα 24η μέρα του κύκλου κ σιγά σιγά ξεκινάω να περιμένω περίοδο. Από συμπτώματα τίποτα μόνο κάτι ενοχλήσεις που μπορεί να είναι κ από τη γυμναστική. Άγνωστο το πότε θα μου έρθει η περίοδος.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλή αρχή κοριτσάκι μου γλυκό!!!

Αχ θα τρελαθωωωωωβωω😍😍😍😍 Πως πέρασε έτσι ο καιρός αγάπη;;; Με το καλοοοοοο

Μωρέ στην πρώτη κ γω βλέπω μια γκρι άχνη γραμμούλα… Ελπίζω να θετικοποιηθει!! 

Εγώ σήμερα 24η μέρα του κύκλου κ σιγά σιγά ξεκινάω να περιμένω περίοδο. Από συμπτώματα τίποτα μόνο κάτι ενοχλήσεις που μπορεί να είναι κ από τη γυμναστική. Άγνωστο το πότε θα μου έρθει η περίοδος.. 

ξανά μαζί σε αυτό το παραλήρημα..για να δούμε..

@Θέτις Κ. κορίτσι μουυυυ πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός..σε λίγες εβδομάδες θα τον έχεις στην αγκαλιά σου💙💙! Έχω διαβάσει τόσα για τον γιατρό σου και μου βγάζει μια αίσθηση ότι ο τοκετός θα είναι ωραία εμπειρία μαζί του! Με το καλο εύχομαι!!

στις πριν 15 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ 😊

μπορεί να είσαι από τις λίγες κοπέλες που συμβαδίζουν τα τεστ ωορρηξίας με την εφαρμογή στο κινητό 😅

δεν έχω κανει σαλμπιγγογραφια αλλά έχω ακούσει να λένε πὼς βοηθάει για την σύλληψη ελπίζω τώρα που μπήκες στην παρέα μας να σε φέρουμε γούρι και να πάρεις μπόλικη μπεμπεδοσκονη να έρθει το μωρακι σου αυτόν τον μήνα 🥰

Ααχχχ μακάρι να φέρετε γούρι κορίτσια!! να φέρουμε γούρι η μία στην άλλη :P

στις On 4/12/2024 at 6:48 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα!

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

& μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....

Κορίτσι μου σου εύχομαι καλή αρχή!!! Να πάνε όλα κατευχήν κ μακάρι να είναι τόοοοσο σύντομο αυτό το ταξίδι που του χρόνου τέτοια εποχή να μην μετράς μέρες, ωορρηξίες κλπ αλλά πόσο μεγάλωσε το μωράκι σας🥰 Θα περιμένουμε νέα σου!!!🙏

στις On 5/12/2024 at 8:14 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από σήμερα ξεκίνησε η 1η ημέρα καθυστέρησης! Δεν έχω δει αίμα...και δεν έχω αλλά τεστ!!!τα τελείωσα πριν την καθυστέρηση 😅 

Θα περιμένω όμως...δεν παίρνω άλλα..και αν δεν έρθει έως Δευτέρα θα πάω για χοριακή 

Μακάρι Μαρίνα μου, μακάρι υπομονή μέχρι τη Δευτέρα κ εύχομαι μια θετική χοριακή 🙏🤞

στις πριν 19 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Κορίτσια μου εχθές είχα μια άσχημη μέρα 😢, αλλά σήμερα είναι μια καινούργια🥰 και πρέπει να συνεχίσω και οσο γίνεται να μην σκέφτομαι το χθες. Τρίτη 41.70 η χοριακή σήμερα 130.51. 

Και μπορώ να πω το μεγαλύτερο βάρος έφυγε. Τώρα θέλω να δω ότι είναι μέσα στο σπιτάκι του και χτυπάει η καρδούλα του. Τότε νομίζω θα είμαι πιο ήρεμη ❣️

Τέλεια η χοριακή σου τριπλασιάστηκε 😊με το καλό να πάτε κ για υπέρηχο!!! Απόλαυσε αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκινάει κ άσε πίσω σου τις άσχημες στιγμές!!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πόση ελπίδα το μήνυμα σου κορίτσι μου, χαίρομαι τόσο πολύ για σένα και εύχομαι το ίδιο για όλες μας 🌈🙏🏼🥰

Με το καλό να έρθει το μπουμπούκι σου, απόλαυσε ακόμα το ταξίδι της εγκυμοσύνης και σύντομα θα ξεκινήσει το επόμενο! Όλα τα καλά!! ❤️

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Θέτις Κ. κορίτσι μουυυυ πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός..σε λίγες εβδομάδες θα τον έχεις στην αγκαλιά σου💙💙! Έχω διαβάσει τόσα για τον γιατρό σου και μου βγάζει μια αίσθηση ότι ο τοκετός θα είναι ωραία εμπειρία μαζί του! Με το καλο εύχομαι!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου  💕

όπως έγραψα και παραπάνω στη μαρίνα, ζω κι εγώ σιωπηρά το saga των τεστ μαζί σας και σας έχω στη σκέψη μου ανυπομονώ για τα θετικά σας, εδώ θα μάστε, και θα το γιορταζουμε μαζί θα δείτε 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 θυμάμαι για τη Νατυ η πρόβλεψη Ζαιρας είναι Ιανουάριος, πλησιάζει! Άννα μου εσένα σου το χω πει σε βλέπω στα μωράκια του '25 σύντομα 😉

εύχομαι να έρθει για όλες τις κοπέλες, εγώ στέλνω μπεμπεδεσκονη μπόλικη μπόλικη σαν την άχνη στους κουραμπιέδες λόγω εποχής 🤣🤣

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღξεκίνησες κορίτσι μου τη διαδικασια?

Ναιιιι..!!! Εχθές το βράδυ έκανα την πρώτη ένεση, το ταξίδι έχει μόλις ξεκινήσει..!!! 🤗🤗🤗

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ολα με τ καλό κορίτσι μου!!! Η ψυχολογία είναι το παν. Κράτα γερά!

Δόξα τω Θεώ! Έχω βάλει και το αγόρι μου να μου κάνει τις ενέσεις, να συμμετέχει κι αυτός με τον τρόπο του στην όλη διαδικασία.. θέλω να το ζήσουμε όλο μαζί, από την αρχή μέχρι το τέλος!
Ευτυχώς ήρθε στην ώρα της και δεν πάνε πίσω οι μέρες τις άδειας, η μόνη μου έννοια ήταν αυτή. 
Όλα καλά!

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δόξα τω Θεώ! Έχω βάλει και το αγόρι μου να μου κάνει τις ενέσεις, να συμμετέχει κι αυτός με τον τρόπο του στην όλη διαδικασία.. θέλω να το ζήσουμε όλο μαζί, από την αρχή μέχρι το τέλος!
Ευτυχώς ήρθε στην ώρα της και δεν πάνε πίσω οι μέρες τις άδειας, η μόνη μου έννοια ήταν αυτή. 
Όλα καλά!

Πολύ όμορφο αυτό 🫶 όταν όλα γίνονται με καλή διάθεση και με αγάπη..είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε λίγο καιρό να κρατάς ένα θετικό τεστ στα χέρια σου! Με το καλό 🫶🙏❣️

Κορίτσια καλησπέρα!! Είχα υπέρηχο σήμερα το πρωί, το σπορακι μεγάλωσε και είδαμε την καρδούλα του να πάλλεται, βάλαμε να την ακούσουμε αλλά δεν την έπιανε καλά ο υπέρηχος, είναι μικρούλη ακόμα.

@Mantarini μπράβο κορίτσι μου! Μεγαλώνει μια χαρά! Όλα καλά βα πάνε μεχρι τελους! Στο κοριτσι σου τ ειπατε ?

Κοριτσια εγώ έχω πάλι κορίτσι!!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini μπράβο κορίτσι μου! Μεγαλώνει μια χαρά! Όλα καλά βα πάνε μεχρι τελους! Στο κοριτσι σου τ ειπατε ?

Με το Καλοοοο❤️ 

πόσα παιδάκια έχεις τώρα; Έχεις κι εσύ αρκετά νομίζω! Όλα κορίτσια; 

μου θυμίζεις λίγο τη μαμά μου που έκανε 5 παιδιά κ όλα ήταν κορίτσια. Ήθελε ένα αγόρι αλλά δν ήρθε ποτέ κ είχε πολύ πλάκα γιατί κάθε φορά ανακοίνωνε ότι περιμένει ένα ακόμα κορίτσι 👧🏼🤭🥰

Όταν εγώ έμεινα έγκυος κ ήταν κορίτσι το πρώτο λέω εντάξει κατά μάνα κατά κύρη.. αλλά είχα δεύτερο αγόρι κ τώρα πάλι αγόρι είναι το τρίτο (κ η κόρη μου μου ζητάει κ ένα κορίτσι να κάνουμε για να παίζουν  κομμωτήριο κ τέτοια 🤷🏼‍♀️😅)

με το καλό το μωράκι σου ❤️ υγιές να είναι κ καλότυχο! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Οχι δεν το είπαμε ακόμα, μετά την αυχενική έχουμε αποφασίσει να το πούμε. Με το καλό και σε εσένα εύχομαι!! 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο Συγνώμη για το άσχετο μνμ μου

Για το Netflix θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα έχει λογαριασμό που το μοιράζεται με άλλους εκτός σπιτιού παίζει ; έχω λογαριασμό και έπαιζε  ταυτόχρονα σε 3 τηλεοράσεις σε διαφορετικά σπίτια ; 
 έχει από χτες που δεν μας αφήνει να μπουν οι άλλες δύο τηλεοράσεις και παίζει μόνο σε μια και δεν μπορώ να κατάλαβω τι γίνετε .. αν έχω εγώ το θέμα ή έχει αλλάξει κάτι … 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Για το Netflix θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα έχει λογαριασμό που το μοιράζεται με άλλους εκτός σπιτιού παίζει ; έχω λογαριασμό και έπαιζε  ταυτόχρονα σε 3 τηλεοράσεις σε διαφορετικά σπίτια ; 
 έχει από χτες που δεν μας αφήνει να μπουν οι άλλες δύο τηλεοράσεις και παίζει μόνο σε μια και δεν μπορώ να κατάλαβω τι γίνετε .. αν έχω εγώ το θέμα ή έχει αλλάξει κάτι … 

Ναι εγώ έχω με τις αδερφές μου. 
Είναι 30€ το μήνα από 10€ η μία δίνουμε κ είναι μέχρι 3 λογαριασμοί (3 εμαιλ διαφορετικά πρέπει να είναι). 

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα! Απλά αν μπω εγώ από το εμαιλ μου πχ στο κινητό κ ο άντρας μου από την τηλεόραση  με το δικό μου εμαιλ δεν μας αφήνει. Πρέπει ένας από τους δύο να βλέπει με το ίδιο εμαιλ. 
ελπίζω να έγινα κατανοητή δεν ξέρω 😅🤷🏼‍♀️🤭

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Παλιά το Netflix άφηνε τους χρήστες του να μπορούν να δουν από ένα λογαριασμό τέσσερα άτομα ταυτόχρονα ή δύο ή τρία ανάλογα την επιλογή προγράμματος που είχες πληρώσει από διαφορετικές τηλεοράσεις σε οποιοδήποτε νοικοκυριό. Έχει εδώ και αρκετούς μήνες, μη σου πω κανένα χρόνο που αυτό το πράγμα έχει αλλάξει και πλέον μπορείς να δηλώσεις την τηλεόραση ενός μόνο νοικοκυριού που μπορείς να βλέπεις από κει, δεν μπορεί να δει καμία άλλη τηλεόραση εκτός σπιτιού. Μόνο όσες τηλεοράσεις συνδέονται από κοινή γραμμή ίντερνετ εντός της οικίας. Μπορούν να δουν ταυτόχρονα μόνο android συσκευές όπως είναι κινητά και τάμπλετ, εκεί δεν σου έχει περιορισμό. Η τηλεόραση όμως είναι υποχρεωτικά δηλωμένη μία συσκευή.
Ελπίζω να βοήθησα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι εγώ έχω με τις αδερφές μου. 
Είναι 30€ το μήνα από 10€ η μία δίνουμε κ είναι μέχρι 3 λογαριασμοί (3 εμαιλ διαφορετικά πρέπει να είναι). 

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα! Απλά αν μπω εγώ από το εμαιλ μου πχ στο κινητό κ ο άντρας μου από την τηλεόραση  με το δικό μου εμαιλ δεν μας αφήνει. Πρέπει ένας από τους δύο να βλέπει με το ίδιο εμαιλ. 
ελπίζω να έγινα κατανοητή δεν ξέρω 😅🤷🏼‍♀️🤭

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου !
νομίζω επειδή είσαι εξωτερικό εσύ πρέπει να έχουν άλλο καθεστώς γιατί βλέπω πως το πιο ακριβό πακέτο (αυτό έχω ) είναι στα 15 ευρώ 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Παλιά το Netflix άφηνε τους χρήστες του να μπορούν να δουν από ένα λογαριασμό τέσσερα άτομα ταυτόχρονα ή δύο ή τρία ανάλογα την επιλογή προγράμματος που είχες πληρώσει από διαφορετικές τηλεοράσεις σε οποιοδήποτε νοικοκυριό. Έχει εδώ και αρκετούς μήνες, μη σου πω κανένα χρόνο που αυτό το πράγμα έχει αλλάξει και πλέον μπορείς να δηλώσεις την τηλεόραση ενός μόνο νοικοκυριού που μπορείς να βλέπεις από κει, δεν μπορεί να δει καμία άλλη τηλεόραση εκτός σπιτιού. Μόνο όσες τηλεοράσεις συνδέονται από κοινή γραμμή ίντερνετ εντός της οικίας. Μπορούν να δουν ταυτόχρονα μόνο android συσκευές όπως είναι κινητά και τάμπλετ, εκεί δεν σου έχει περιορισμό. Η τηλεόραση όμως είναι υποχρεωτικά δηλωμένη μία συσκευή.
Ελπίζω να βοήθησα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι μου! 
το έκανα πριν ένα μήνα και δεν ήξερα ότι έχει αλλάξει αυτό (γιατί το είχα παλιά) έχω 3 βδομάδες τώρα που βλέπαμε 3 τηλεοράσεις από 3 διαφορετικές πόλης και έπαιζε κανονικα και εχτές σταμάτησε να παίζει και ψάχνω από εχτές να δω αν φταίω εγώ ή το μπλοκάρουν αυτοί αλλά από αυτά που λέτε το μπλόκαραν αυτοί  

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου !
νομίζω επειδή είσαι εξωτερικό εσύ πρέπει να έχουν άλλο καθεστώς γιατί βλέπω πως το πιο ακριβό πακέτο (αυτό έχω ) είναι στα 15 ευρώ 

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι μου! 
το έκανα πριν ένα μήνα και δεν ήξερα ότι έχει αλλάξει αυτό (γιατί το είχα παλιά) έχω 3 βδομάδες τώρα που βλέπαμε 3 τηλεοράσεις από 3 διαφορετικές πόλης και έπαιζε κανονικα και εχτές σταμάτησε να παίζει και ψάχνω από εχτές να δω αν φταίω εγώ ή το μπλοκάρουν αυτοί αλλά από αυτά που λέτε το μπλόκαραν αυτοί  

Ναι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένεις 

ίσως όντως δεν έχει τα ίδια προγράμματα. Εμείς έχουμε το premium 19.99 κ για κάθε έξτρα μέλος 5€ αρα σε εμάς βγήκε 30€. 

IMG_1647.png

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Είχα υπέρηχο σήμερα το πρωί, το σπορακι μεγάλωσε και είδαμε την καρδούλα του να πάλλεται, βάλαμε να την ακούσουμε αλλά δεν την έπιανε καλά ο υπέρηχος, είναι μικρούλη ακόμα.

Μπράβο πολύ ωραία 🫶🫶🫶 με το καλό 

Γεια σας κορίτσια μου, ουφφ επιτέλους Παρασκευή βραδάκι, κομματια απ' όλη τη βδομάδα με περίοδο και μαθήματα και καιρό ζόρικο. Περίμενα πως και πως το σαβ/κο αυτό.

@arntalia πώς είσαι; Εγώ 4η μέρα αίμα όχι τόσο αλλά νιώθω κούραση και ακόμα έχω λίγο πρησμένο στήθος και τραβήγματα κοιλιά.

Εγκυουλες της παρέας χαίρομαι για τα νέα σας όλα κυλάνε ομαλά μπράβο!! 🙏🏼🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια το βράδυ πόσες ώρες σας κοιμούνται; Και τι ώρα τα βάζετε για ύπνο; Φφ δυσκολευόμαστε πολύ στον ύπνο μας..
    • Καλά Χριστούγεννα κορίτσια μου !!!! Έρχονται τα θαυματακια ένα ένα 🥰🥰🥰🥰🥰
    • Οι πιο πολλοί λένε μοιάζουν οι αδερφούλες εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω μου φαίνονται διαφορετικές 😅
    • Μα τι ωραίες φωτογραφίες βρε κορίτσια γερά να είναι τα παιδάκια μας και του χρόνου με υγεία !!!    @Christi.D. χρόνια πολλά κορίτσι μου να σε χαίρετε η οικογένεια σου ότι επιθυμείς … τι ωραία φωτό κάτω από το δεντράκι ο μπέμπης σου το καλύτερο δώρο για φέτος κάτω από το δεντρο 😆 @Katiana1987κούκλα η Ισμήνη Μαρία και του χρόνου.. (εμείς τα είπαμε 😊) είναι η αλλαγή μωρέ είναι μωράκια ακόμα για αυτό δεν είναι εύκολα τα ταξίδια και η προσαρμογή αλλά θα στρώσει ☺️ @μαμά12345 μα τι ωραία στολή είναι αυτήν άγιο Βασίλη 😍 τέλεια !!!  @Barbiee πολύ μου αρέσουν τα ξύλινα παπιογιον όλο το ντύσιμο είναι φοβερό 🥰 Από την φωτό φαίνεται μεγάλη η μπέμπα μην νομίζεις 😂 @nanouko και εγώ πήγα στην πεθερά μου εχτές και εγώ ήθελα να βγάλω μια οικογενειακή φωτό δεν μπόρεσα και την μεγάλη μόνο με τους κουραμπιέδες την έχω φωτό αν δεν μου έλεγε η μαμά μου να την στείλω φωτό δεν θα είχα ούτε αυτήν 😅 Και του χρόνου κορίτσια με υγεία !!! Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε αν μπόρεσα θα βγάλω τότε καμία καλή φωτό να σας στείλω 😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...