Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αποκλειεται να ειμαι εγκυος @marinamanoulitsa γιατι νοιωθω σαν να με εχει καταραστει καποιος αληθεια χαχα...ειπα στον αντρα μ να παρω να κανω ενα γ πλακα κ μ λεει αφου εχεις αιμα λογικα δεν θα σαι🤣🤣🤣αντρες🤣🤣🤣🤣 το θετικο ηταν καργα θετικο..το ανεφερα στ προηγουμε γιατρο μου κ μ ειπε ετσι λεει δειχνουν στις πολυκυστικες...κατι το οποιο δεν μ το ειχε αναφερει οταν παλευα με τα τεστ κ πξγαινα στα κουτουρου...επισης με προβληματισε τ γεγονος οτι ακουγα ενα γυναικολογο χθες στο ινσταγκραμ κ ελεγε για τις προκλησεις ωορηξιας οτι απαγορευται ρητα να γινεται σε καθε κυκλο σερι.γτ μετα λειτουργει σαν αμτισυλληψη ειδικα απτη στιγμη που δεν κανουμε ενεσεις η ωορηξια παει περιπατο..κ επαθα σοκ...λεω εχω κανει 4 σερι χριστε μου τι λαθος καθοδηγηση....

Αααα οκ αν έχεις πολυκυστικες τότε ναι παίζει να είναι από αυτό!!!ποιος γιατρός σου έκανα πρόκληση και μάλιστα χωρίς ένεση;;;;😱😱😱 Και εννοείται δεν κάνει...έως 5 κύκλους  μάξιμουμ με έχει πει ο γιατρός κάνουμε πρόκληση....εννοείται αλλάζεις γιατρό δεν το συζητάμε καν

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αααα οκ αν έχεις πολυκυστικες τότε ναι παίζει να είναι από αυτό!!!ποιος γιατρός σου έκανα πρόκληση και μάλιστα χωρίς ένεση;;;;😱😱😱 Και εννοείται δεν κάνει...έως 5 κύκλους  μάξιμουμ με έχει πει ο γιατρός κάνουμε πρόκληση....εννοείται αλλάζεις γιατρό δεν το συζητάμε καν

Ουτε ενεση ουτε εξετασεις μονο μετρηση προγεστερονης ουτε υπερηχο ...τπτ...αναμενω  τη τριτη με μεγαλη αγωνια ....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Οι αναπληρωτές άνθρωποι κατώτεροι Θεού.. εγώ μάλλον δεν θα δεχτώ τη θέση γιατί όταν με το καλό γεννήσω ούτε του χρόνου θα μπορώ να δουλέψω με ένα λεχουδι λίγο μηνών που θα θηλάζει συνέχεια. Μα να μην έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τις άλλες γυναίκες...

Εγώ μετα απο 15 χρόνια πτυχίου με πήραν αναπληρώτρια όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο μου παιδί και μάλιστα στην πόλη μου μέσα. Άλλα ήμουνα 3 μηνών ο γιατρός είχε πει ξεκουραση όχι πολλές μετακινήσεις, όποτε αρνήθηκα με πόνο ψυχής. Το έψαξα αλλά δεν ΄υπάρχει καμία μέριμνα για τους αναπληρωτές. Απο τότε δεν με ξαναπήραν φυσικά!

Δημοσίευση
στις On 3/12/2024 at 10:13 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε χάσαμε τελείως βρε κορίτσι μου γλυκό! Πως είσαι;

Γεια σου κορίτσι μου! Είμαι καλά!! Όλη μέρα τρεχω! Το μωράκι μου είναι καλά μεγαλώνει έγινε 2 μηνών τα χριατουγεννα γίνεται 3! Είναι εύκολο μωρό ήσυχο μπορώ να πω, βέβαια με δυσκολεύει στον πρωινό ύπνο αλλά ευτυχως δεν είναι και κλαψιάρα σαν τον γιο μου. Εσυ πως είσαι το κορίτσι σου;; 

Δημοσίευση
στις On 3/12/2024 at 1:03 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Και για του λόγου το αληθές στην κόρη μου με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 462. Ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική  αλλά τώρα σαν πολύ μεγάλο το βλέπω το νούμερο 🤔🤔

Μη τα συγκρίνεις κορίτσι μου. Κ εμενα στον γιο μου ήταν μεγαλύτερη από της κόρης μου ίδια ημέρα καθυστέρησης έκανα την χοριακη. Όλα έχουν να κάνουν με την εμφύτευση 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα!

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

& μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

Καλησπερα κοριτσι μου....βλεπω πολλες ταυροχρονα με περιοδο μας μπηκε ο μηνας...ας ειναι.τοσες εχουν ερθει🤣🙂...ευχομαι αυτο το ταξιδι σου να ειναι το πιο ομορφο απ ολα να καταληξεις στην ιθακη σου κ συ ,σε ενα γλυκο σπορακι....οπλισου με υπομονη κ επιμονη κ πιστεψε πως θα πανε ολα καλα.... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@arntalia ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά, θα δούμε.  Προς το παρόν μίλησα με το γιατρό, αύριο είναι να κάνω αιματολογικές για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός, και αν ναι! ξεκινάμε. 

Κατά πάσα περίπτωση ο γιατρός μου θα είναι στο εξωτερικό όταν θα είναι να κάνω ωοληψία οπότε θα με παραπέμψει σε συνάδελφο του, αλλά η εμβρυομεταφορά θα γίνει κανονικά μαζί του.

Άντε να δούμε τι θα δούμε..  κάθε εμπόδιο για καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@arntalia ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά, θα δούμε.  Προς το παρόν μίλησα με το γιατρό, αύριο είναι να κάνω αιματολογικές για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός, και αν ναι! ξεκινάμε. 

Κατά πάσα περίπτωση ο γιατρός μου θα είναι στο εξωτερικό όταν θα είναι να κάνω ωοληψία οπότε θα με παραπέμψει σε συνάδελφο του, αλλά η εμβρυομεταφορά θα γίνει κανονικά μαζί του.

Άντε να δούμε τι θα δούμε..  κάθε εμπόδιο για καλό!

Εννοειται καθε εμποδιο για καλο κ ακολουθουμε τις οδηγιες ...ευχομαι να ειναι σωστα ολα κ να προχωρησεις!!!! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από σήμερα ξεκίνησε η 1η ημέρα καθυστέρησης! Δεν έχω δει αίμα...και δεν έχω αλλά τεστ!!!τα τελείωσα πριν την καθυστέρηση 😅 

Θα περιμένω όμως...δεν παίρνω άλλα..και αν δεν έρθει έως Δευτέρα θα πάω για χοριακή 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από σήμερα ξεκίνησε η 1η ημέρα καθυστέρησης! Δεν έχω δει αίμα...και δεν έχω αλλά τεστ!!!τα τελείωσα πριν την καθυστέρηση 😅 

Θα περιμένω όμως...δεν παίρνω άλλα..και αν δεν έρθει έως Δευτέρα θα πάω για χοριακή 

Καλημερα κοριτσι μου.... κ περιμεναμε τεστακι σημερα το πρωι αληθεια....σε εχω ικανη να πας φαρμακειο να παρεις χαχα ...πως εισαι σημερα?🙏🙏❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Οοοο καλή αρχή σε αυτό το ταξίδι!!! αναμένουμε την εμπειρία σου!! εύχομαι να είναι η πρώτη και η τυχερή προσπάθεια σου και να ξεκινήσει το άλλο υπέροχο ταξίδι!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Χθες εγώ τελείωσα με την περίοδο άρα από σήμερα λέω να μπούμε πάλι στον αγώνα δρόμου! Ελπίζοντας αυτή τη φορά να είμαστε τυχεροί, καθ΄ώς είναι και ο δεύτερος μήνας μετά την σαλπιγγοφραφία που έκανα! Λένε υ΄πάρχουν περισσότερες πιθανότητες τους πρώτου 2-3 μήνες μετά την σαλπιγγογραφ΄΄ια..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημέρα!! Σου εύχομαι να μην έρθει!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Τώρα θα είναι ουσιαστικά ο 9ος μήνας προσπαθειών (είμαι σε περίοδο τωρα δυστυχώς). Το ξέρω ότι δεν είναι πολύ μεγάλο το διάστημα αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω στενοχωρηθεί αρκετά (μου βγαίνει χωρίς να το θέλω) γιατί το είχα στο μυαλό μου πιο εύκολο βάσει της εμπειρίας μου! Έχω ήδη ένα παιδάκι 4 χρονών και επίσης μία αποβολή πριν από αυτό όπου και τις 2 φορές έμεινα έγκυος απευθείας. 

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου ναι κάποιες φορές έρχεται πολύ εύκολα είναι η αλήθεια και κάποιες πάλι όχι.. εμένα το πρώτο παιδάκι μου πήρε  1,5 χρόνο να έρθει αλλά το δεύτερο μου ήρθε αμέσως.. τώρα έχω 2 κορούλες μια 2 ετών και 3 μήνες, η μπέμπα 3,5 μηνών 

Λογικό είναι να στεναχωριέσαι όταν το θέλεις και δεν έρχεται και ειδικά εσυ που εχεις εμπειρία από γρήγορη σύλληψη γενικά έχεις σταθερό κύκλο ; Ίσως να δοκιμάσεις κάποιο τεστ ωορρηξιας; 🤷‍♀️

Εμένα με βοήθησαν πολύ που δεν έχω σταθερό κύκλο 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰 συγχαρητηριααααα στα κορίτσια που έμειναν εγκυουλες 🥰 όλα να πάνε κατευχην 🙏🙏🙏 και στα κορίτσια που ακόμη δεν έχουν μείνει αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός τους μιας και είναι ο πιο όμορφος και ο πιο ελπιδοφόρος 🙏🎄 αλλά πρώτα απολα κορίτσια μου να έχουμε υγεία 🙏🙏🙏

Οσο αφορά τα νέα μου σήμερα είμαι 26+1 και ο μπέμπης μας έχει φτάσει τα 940 γραμμάρια 🥰 είχα κάνει αμνιο και ήταν όλα φυσιολογικά όπως και η β επιπέδου! Τα μόνα θεματάκια που έχω είναι διαβήτης κύησης αλλά ευτυχώς το ρυθμίζω με διατροφή από τον 4ο μήνα και έχω και αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αλλά ευτυχώς ο μπέμπης τρέφεται καλά και δεν έχει επηρεαστεί! Ολα καλά λοιπόν δόξα το θεό 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Είμαι καλά!! Όλη μέρα τρεχω! Το μωράκι μου είναι καλά μεγαλώνει έγινε 2 μηνών τα χριατουγεννα γίνεται 3! Είναι εύκολο μωρό ήσυχο μπορώ να πω, βέβαια με δυσκολεύει στον πρωινό ύπνο αλλά ευτυχως δεν είναι και κλαψιάρα σαν τον γιο μου. Εσυ πως είσαι το κορίτσι σου;; 

Πωπωπω... πως περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός με τα μωράκια μας!! Καλά είμαστε κι εμείς. Σε 10 μέρες θα γίνει 4 μηνών η Ισμήνη-Μαρία. Ευτυχώς κι εμένα είναι πολύ ήσυχο και συνεργάσιμο μωρό. Με διευκολύνει σε πολλά θέματα αφού είμαι μόνη μου. Να μας γράφεις που και που τα νέα σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰 συγχαρητηριααααα στα κορίτσια που έμειναν εγκυουλες 🥰 όλα να πάνε κατευχην 🙏🙏🙏 και στα κορίτσια που ακόμη δεν έχουν μείνει αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός τους μιας και είναι ο πιο όμορφος και ο πιο ελπιδοφόρος 🙏🎄 αλλά πρώτα απολα κορίτσια μου να έχουμε υγεία 🙏🙏🙏

Οσο αφορά τα νέα μου σήμερα είμαι 26+1 και ο μπέμπης μας έχει φτάσει τα 940 γραμμάρια 🥰 είχα κάνει αμνιο και ήταν όλα φυσιολογικά όπως και η β επιπέδου! Τα μόνα θεματάκια που έχω είναι διαβήτης κύησης αλλά ευτυχώς το ρυθμίζω με διατροφή από τον 4ο μήνα και έχω και αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες αλλά ευτυχώς ο μπέμπης τρέφεται καλά και δεν έχει επηρεαστεί! Ολα καλά λοιπόν δόξα το θεό 🙏

Καλώς το το κορίτσι μου το γλυκό!!! Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Όλα θα πάνε κατ' ευχήν αγάπη μου!!! Πότε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου;;;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου βγάλτε τα κυάλια σας να μου πειτε γνώμη..θετικό τεστ ωορρηξιας 24/11 περιμένω περιοδο 10/12..

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

Κορίτσι μου στο πρώτο βλέπω ξεκάθαρα γραμμή .. Άλλαξα λίγο τον φωτισμό. Στοιχηματίζω ότι είσαι έγκυος 🤰🤰

IMG_20241205_133436.jpg

IMG_20241205_133558.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου βγάλτε τα κυάλια σας να μου πειτε γνώμη..θετικό τεστ ωορρηξιας 24/11 περιμένω περιοδο 10/12..

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

Στο πάνω κάτι χαζό φαίνεται  

Στο κάτω όμως δεν φαίνεται κάτι 🤷‍♀️

Λίγο υπομονή αλλά κάνε κανένα και αύριο το πρωί αν έχεις να μας στείλεις(αν θες εννοείται ) ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@anna_30 εσύ το τερμάτισες! Κατσε καλε έστω να πάει σκ. Αρνητικο είναι αλλα είναι πααααρα πολυ νωρίς.

Χαχαχα ισχύει αλλα είναι μέρες που νιώθω περίεργα..έχω κ αυτό το βαρύ κεφάλι ακόμη από την Δευτέρα και μπήκα στον πειρασμό..

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου στο πρώτο βλέπω ξεκάθαρα γραμμή .. Άλλαξα λίγο τον φωτισμό. Στοιχηματίζω ότι είσαι έγκυος 🤰🤰

IMG_20241205_133436.jpg

IMG_20241205_133558.jpg

Αχ αυτή είδα κι εγώ..θα κάνω υπομονή μέχρι το σκ να ξανακάνω τεστ🙏

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

Και εγώ κάτι σαν να βλέπω!! Αχ στο εύχομαι να είναι θετικό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...