Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αααα οκ αν έχεις πολυκυστικες τότε ναι παίζει να είναι από αυτό!!!ποιος γιατρός σου έκανα πρόκληση και μάλιστα χωρίς ένεση;;;;😱😱😱 Και εννοείται δεν κάνει...έως 5 κύκλους  μάξιμουμ με έχει πει ο γιατρός κάνουμε πρόκληση....εννοείται αλλάζεις γιατρό δεν το συζητάμε καν

Ουτε ενεση ουτε εξετασεις μονο μετρηση προγεστερονης ουτε υπερηχο ...τπτ...αναμενω  τη τριτη με μεγαλη αγωνια ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο. Έχω αγωνία, νομίζω θα σκάσω!! 

Με το καλό 🙏 περιμένουμε νέα σου!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Οι αναπληρωτές άνθρωποι κατώτεροι Θεού.. εγώ μάλλον δεν θα δεχτώ τη θέση γιατί όταν με το καλό γεννήσω ούτε του χρόνου θα μπορώ να δουλέψω με ένα λεχουδι λίγο μηνών που θα θηλάζει συνέχεια. Μα να μην έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τις άλλες γυναίκες...

Εγώ μετα απο 15 χρόνια πτυχίου με πήραν αναπληρώτρια όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο μου παιδί και μάλιστα στην πόλη μου μέσα. Άλλα ήμουνα 3 μηνών ο γιατρός είχε πει ξεκουραση όχι πολλές μετακινήσεις, όποτε αρνήθηκα με πόνο ψυχής. Το έψαξα αλλά δεν ΄υπάρχει καμία μέριμνα για τους αναπληρωτές. Απο τότε δεν με ξαναπήραν φυσικά!

στις On 3/12/2024 at 10:13 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε χάσαμε τελείως βρε κορίτσι μου γλυκό! Πως είσαι;

Γεια σου κορίτσι μου! Είμαι καλά!! Όλη μέρα τρεχω! Το μωράκι μου είναι καλά μεγαλώνει έγινε 2 μηνών τα χριατουγεννα γίνεται 3! Είναι εύκολο μωρό ήσυχο μπορώ να πω, βέβαια με δυσκολεύει στον πρωινό ύπνο αλλά ευτυχως δεν είναι και κλαψιάρα σαν τον γιο μου. Εσυ πως είσαι το κορίτσι σου;; 

στις On 3/12/2024 at 1:03 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Και για του λόγου το αληθές στην κόρη μου με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 462. Ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική  αλλά τώρα σαν πολύ μεγάλο το βλέπω το νούμερο 🤔🤔

Μη τα συγκρίνεις κορίτσι μου. Κ εμενα στον γιο μου ήταν μεγαλύτερη από της κόρης μου ίδια ημέρα καθυστέρησης έκανα την χοριακη. Όλα έχουν να κάνουν με την εμφύτευση 

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα!

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

& μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....

στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα!

Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος!

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!!

& μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....

Καλησπερα κοριτσι μου....βλεπω πολλες ταυροχρονα με περιοδο μας μπηκε ο μηνας...ας ειναι.τοσες εχουν ερθει🤣🙂...ευχομαι αυτο το ταξιδι σου να ειναι το πιο ομορφο απ ολα να καταληξεις στην ιθακη σου κ συ ,σε ενα γλυκο σπορακι....οπλισου με υπομονη κ επιμονη κ πιστεψε πως θα πανε ολα καλα.... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

@arntalia ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά, θα δούμε.  Προς το παρόν μίλησα με το γιατρό, αύριο είναι να κάνω αιματολογικές για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός, και αν ναι! ξεκινάμε. 

Κατά πάσα περίπτωση ο γιατρός μου θα είναι στο εξωτερικό όταν θα είναι να κάνω ωοληψία οπότε θα με παραπέμψει σε συνάδελφο του, αλλά η εμβρυομεταφορά θα γίνει κανονικά μαζί του.

Άντε να δούμε τι θα δούμε..  κάθε εμπόδιο για καλό!

στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@arntalia ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά, θα δούμε.  Προς το παρόν μίλησα με το γιατρό, αύριο είναι να κάνω αιματολογικές για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός, και αν ναι! ξεκινάμε. 

Κατά πάσα περίπτωση ο γιατρός μου θα είναι στο εξωτερικό όταν θα είναι να κάνω ωοληψία οπότε θα με παραπέμψει σε συνάδελφο του, αλλά η εμβρυομεταφορά θα γίνει κανονικά μαζί του.

Άντε να δούμε τι θα δούμε..  κάθε εμπόδιο για καλό!

Εννοειται καθε εμποδιο για καλο κ ακολουθουμε τις οδηγιες ...ευχομαι να ειναι σωστα ολα κ να προχωρησεις!!!! 🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...