Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική στο ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! 
Είμαι καινούργιο μέλος αυτού του φόρουμ και θα ήθελα να την βοηθειά σας και τα φώτα σας μιας και τώρα ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι της Εξωσωματικής για εμένα. 
Είμαι 36 χρονών και ο σύζυγος είναι 32. Μετά απο 2 χρόνια και πολλές προσπάθειες είπαμε να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε το λόγο που δεν έχουμε κάνει ακόμα παιδάκι και ανακαλύψαμε ότι η κύρια αιτία είναι οτι ο σύζυγος έχει 0% φυσιολογικές μορφές σπερματοζωαρίων.
Ο γυναικολόγος μου κ.Ευαγγελινάκης Νικόλαος, πολύ θετικός μας ενημερώσε ότι τώρα που γνωρίζουμε την αιτία είναι πιο εύκολο και μας παρέπεμψε σε 2 διαφορετικούς ιατρούς που βρίσκονται σε διαφορετικές κλινικές ivf για να διαλέξουμε. 

Πήγαμε και στις 2 και διαλέξαμε τον γιατρό κ. Μακράκη στο ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις.
(Για την άλλη κλινική δεν θα μιλήσω καθότι ο ιατρός ήταν επιεικώς απαράδεκτος)

Ο γιατρός Μακράκης στο ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις μας ενημέρωσε για την διαδικασία και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε και μας είπε να προχωρήσουμε με το κλεισιμο του ραντεβού της Επιτροπής. Έχω ήδη κλείσει το ραντεβού και αναμένω την περιοδό μου για να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δεν μας ενημέρωσε όμως για κόστος, ούτε αυτός, ούτε οι συνεργάτες του, ούτε η κλινική. Είναι σύνηθες αυτό; 

Το γνωρίζεται σαν κέντρο; έχει κάποια εμπειρίες απο το συγκεκριμένο κέντρο ή γιατρό; Θα εκτιμούσα πολύ μια δεύτερη γνώμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου ημέρα , εγώ έχω κάνει τις τελευταίες μου προσπάθειες στο συγκεκριμένο κέντρο και το κόστος για ωοληψία είναι 950 € έαν έχεις πάνω από 5 ωάρια που πήρε ο γιατρός και , μέσα σε αυτό είναι και ο καρδιολογικός έλεγχος , μόνο ο έλεγχος covid δεν είναι που είναι 10€ . Τώρα εάν σου πρότεινε και προεμφυτευτικό πες μου να σου πω το κόστος . Το κόστος του γιατρού διαφέρει και πρέπει να τον ρωτήσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...