Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες, η σύζυγος (40χρ) την Τρίτη 23/12 κλείνει 9 εβδομάδες και μπαίνει στη 10η. Ο,τι εξετάσεις έχει κάνει μέχρι τώρα, είναι όλες τέλειες (υπέρηχοι, αίματος, κτλ). Έχουμε έναν υπέρηχο ακόμη αρχές Γενάρη και μετά είναι η αυχενική διαφάνεια.

Utrogestan έπαιρνε μόνο μέχρι να ακούσουμε καρδούλα, μετά ο γιατρός της είπε να τις σταματήσει. Συνεχίζει φυλλικό οξύ και τις iofolen. 

Από συμπτώματα στην αρχή ένιωθε εξάντληση, μετά γύρισε σε καούρες, ύστερα στομαχόπονο και τώρα πολύ ρέψιμο. Η κούραση συνεχίζει. Εδώ να συμπληρώσω ότι κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού 😂 (σκούπισμα, καθάρισμα, πλυντήριο, στεγνωτηριο, σίδερο, πιάτα, κτλ) εκτός από μαγείρεμα που έχει αναλάβει η πεθερά μου 😁

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε μας αλλά και σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 209
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια 

Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά 9εβδ+2ημ σήμερα, στις 9/01 έχουμε το ραντεβού μας για την αυχενική🙏 

ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε σας και στις οικογένειες σας 🫶🏻🎁🎉

Καλημέρα κορίτσια μου, 10 εβδομάδων σήμερα ακριβώς! 

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία στις οικογένειες μας και στα σπορακια μας που έρχονται!! 

Γεια σας κοριτσια!!!! Παει το πρωτο μαξιλαρακι της αυχενικης μου, ολα καλα! Με το καλο να παρουν ολα τα κοριτσια σειρα!!!

καλα κ ευλογημενα Χριστουγεννα με την ευχη το 2025 να φερει υγιη και στρουμπουλα μωρακια σε ολες τις μανουλες!!! 🩷💙

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!!! Παει το πρωτο μαξιλαρακι της αυχενικης μου, ολα καλα! Με το καλο να παρουν ολα τα κοριτσια σειρα!!!

καλα κ ευλογημενα Χριστουγεννα με την ευχη το 2025 να φερει υγιη και στρουμπουλα μωρακια σε ολες τις μανουλες!!! 🩷💙

Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;

Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊

στις πριν 19 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..

στις On 22/12/2024 at 5:03 ΜΜ, ο/η Marabaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά 9εβδ+2ημ σήμερα, στις 9/01 έχουμε το ραντεβού μας για την αυχενική🙏 

ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε σας και στις οικογένειες σας 🫶🏻🎁🎉

Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍
Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!!
Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂 

Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...