Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Anastasomilou είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πήγαμε για υπέρηχο τη Δευτέρα. Μακάρι να σταματήσει αυτό γιατί πραγματικά με κουράζει. Στο πρώτο μου παιδάκι είχα μέχρι τον 6ο εμετούς και είχα φτάσει 48 κιλά. Είχα ξεκινήσει πολύ αδύνατη την εγκυμοσύνη. Τώρα 7η εβδομαδα και εχω χάσει ήδη 2,5 κιλά αφού τρώω ελάχιστα και συγκεκριμένα φαγητά. 

Καλημέρα. ...σε καταλαβαίνω απόλυτα θα πάνε όλα καλά θετική ενέργεια όσο μπορούμε 

• Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Irene84 είπε:

Μου είπε ότι θα γίνει 13 με 20 Ιανουαρίου. Ευτυχώς την κάνει η γιατρός μου κ δε χρειάζεται να πάω Αθήνα. 

Σερνομαι σήμερα... Νύχτα πολλή...

Καλημέρα. ..πώς ήταν το χθεσινό βράδυ ;εμένα λίγο καλύτερα ομολογω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Πώς είστε; Είδα τα δυσάρεστα νέα της @evaa__ στο άλλο θεματακι και πολύ στεναχωρήθηκα. 

Καλησπέρα α....δεν ξέρω τι έγινε ;;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα α....δεν ξέρω τι έγινε ;;;

Τώρα το είδα ....λυπάμαι πολύ ...αλλά είναι σίγουρο ότι θα πάρει δυνάμεις το Ευακι και θα επανέλθει ...

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια , τώρα ανακάλυψα αυτό το θεματάκι , είμαι και εγώ μαζί σας ευχόμενη όλα να πάνε καλά θα γεννήσω και εγώ Ιούλιο 🥰

Είμαι  ακριβώς 9 εβδομάδων μπαίνουμε σιγά σιγά στον 3ο..

Απο συμπτώματα δεν έχω τίποτα μόνο στήθος ..☺️☺️

Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού και θα μου πει πότε να κλείσουμε αυχενική ..

Ανυπομονώ…

Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια μια υγιείς και τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🤰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια , τώρα ανακάλυψα αυτό το θεματάκι , είμαι και εγώ μαζί σας ευχόμενη όλα να πάνε καλά θα γεννήσω και εγώ Ιούλιο 🥰

Είμαι  ακριβώς 9 εβδομάδων μπαίνουμε σιγά σιγά στον 3ο..

Απο συμπτώματα δεν έχω τίποτα μόνο στήθος ..☺️☺️

Την ερχόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού και θα μου πει πότε να κλείσουμε αυχενική ..

Ανυπομονώ…

Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια μια υγιείς και τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🤰 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη το 1ο μωράκι ;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλώς σας βρήκα 🙂

Είναι η δεύτερη … Έχω μια κορούλα 2 χρόνων …😁

Ποπό τέλεια ...όλες εδώ εχουμε ήδη ένα παιδάκι ...εμένα είναι 5τα κλείσαμε 2.12

Πώς νιώθεις που θα έχουν μικρή διαφορά ηλικίας ;

Δημοσίευση

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου χρόνια του πολλά κιόλας να είναι γερό και δυνατό!!!
Με αγχώνει λίγο αλλά νομίζω ότι είναι και πολλή ωραία διαφορά ηλικίας διότι θα μεγαλώσουνε μαζί τώρα ο θεός να δίνει δύναμη σε μένα χα χα😅

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου χρόνια του πολλά κιόλας να είναι γερό και δυνατό!!!
Με αγχώνει λίγο αλλά νομίζω ότι είναι και πολλή ωραία διαφορά ηλικίας διότι θα μεγαλώσουνε μαζί τώρα ο θεός να δίνει δύναμη σε μένα χα χα😅

Πολύ ωραία ...εγω πιστεύω ότι είναι ιδανική η μικρή διαφορά ηλικίας ...Αθήνα είστε ;αυχενική που θα κάνεις με το καλό ;

Στο παιδάκι σου αλήθεια το έχεις πει ;

Εγώ είμαι 6+4 και δεν της έχουμε πει κάτι ακόμα ....σε ευχαριστούμε για τις ευχές ...

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Πολύ ωραία ...εγω πιστεύω ότι είναι ιδανική η μικρή διαφορά ηλικίας ...Αθήνα είστε ;αυχενική που θα κάνεις με το καλό ;

Στο παιδάκι σου αλήθεια το έχεις πει ;

Εγώ είμαι 6+4 και δεν της έχουμε πει κάτι ακόμα ....σε ευχαριστούμε για τις ευχές ...

Είμαι από Κρήτη , Ρέθυμνο και θα κάνω αυχενική στα Χανιά  …

Ναι της το έχουμε πει , δεν νομίζω να το έχει καταλάβει βεβαία ..

Δημοσίευση

Καλως μας ήρθες @elemi και με το καλό η εγκυμοσύνη σου. 

Εγώ κορίτσια εχτές πήγα ξανά για υπέρηχο όπου επιτέλους ακούσαμε να χτυπάει η καρδούλα δυνατά!!  Βάση τελευταίας περιόδου είμαι 8+4 αλλά ο γιατρός το υπολογίζει 10 μέρες πίσω. Τέλος πάντων θα δούμε στην αυχενική γιατί αυτόν τον γιατρό που έχω τώρα δεν τον πολύ εμπιστεύομαι. Αυχενική έκλεισα 13/1 στην Θεσσαλονίκη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ κορίτσια εχτές πήγα ξανά για υπέρηχο όπου επιτέλους ακούσαμε να χτυπάει η καρδούλα δυνατά!!  Βάση τελευταίας περιόδου είμαι 8+4 αλλά ο γιατρός το υπολογίζει 10 μέρες πίσω. Τέλος πάντων θα δούμε στην αυχενική γιατί αυτόν τον γιατρό που έχω τώρα δεν τον πολύ εμπιστεύομαι. Αυχενική έκλεισα 13/1 στην Θεσσαλονίκη. 

Τελειααα😍😍

Με το καλό και η αυχενική …

Δημοσίευση
στις On 12/12/2024 at 9:17 ΠΜ, ο/η M96 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 7 εβδομάδων σήμερα. Δευτέρα πήγαμε γιατρό και ακούσαμε καρδούλα, όλα τέλεια. Τετάρτη πρωί αιμορραγία. Πάω κατευθείαν για υπέρηχο και μου βρίσκουν αιμάτωμα. Μου έδωσε προγεστερόνη κολπικά κάθε βράδυ, έχω αγχωθεί πάρα πολύ 

Καλημέρα ....τι γίνεται με το αιμάτωμα ρε γαμωτο .....;;και εγώ έχω ..πώς είσαι ;

Δημοσίευση
στις On 13/12/2024 at 10:12 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Τέλεια ..Μανταρινακι έκλεισες ραντεβού; 

Πώς είσαι ;;από υπνηλιες πώς πάμε ;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και αγόρια πως είστε ;καλό Σαββατοκύριακο σε όλους  

Καλησπέρα , καλό σαββατοκύριακο …Όλα καλά δόξα το θεό …εσείς ;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια! Νέα στο κλαμπ και σήμερα μπήκα στην 9η εβδομάδα (ΠΗΤ 19/7) είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με εξωσωματική και μετά από μια αποβολή στην 5η εβδομάδα που είχα τον Απρίλιο πάλι από εξωσωματική. 3/1 έχω αυχενική και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά και εκεί για αρχίσω να το πιστεύω! Φοβάμαι να χαρώ μετά από όσα έχω περάσει ... Τα φάρμακα και οι ενέσεις πολλές αλλά δε με νοιάζει τίποτα! Εύχομαι σε όλες υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τέλεια ..Μανταρινακι έκλεισες ραντεβού; 

Πώς είσαι ;;από υπνηλιες πώς πάμε ;

Ναι έκλεισα ραντεβού στις 13/1. Επειδή μένω σε νησί έπρεπε να το κανονισω από τώρα για να δω πως θα το βολεψω και με τα δρομολόγια. Εσείς κλείσατε;; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η arielaki είπε:

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια! Νέα στο κλαμπ και σήμερα μπήκα στην 9η εβδομάδα (ΠΗΤ 19/7) είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με εξωσωματική και μετά από μια αποβολή στην 5η εβδομάδα που είχα τον Απρίλιο πάλι από εξωσωματική. 3/1 έχω αυχενική και ανυπομονώ να πάνε όλα καλά και εκεί για αρχίσω να το πιστεύω! Φοβάμαι να χαρώ μετά από όσα έχω περάσει ... Τα φάρμακα και οι ενέσεις πολλές αλλά δε με νοιάζει τίποτα! Εύχομαι σε όλες υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊

Καλημεραααα και εγώ από εξωσωματική το 2ο ελπίζω με το καλό για όλες μας ....συμφωνώ ότι είναι πολλά τα χάπια ...αλλά υπομονή ....αξίζει τον κόπο ...σε ποιο κέντρο είσαι ;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ναι έκλεισα ραντεβού στις 13/1. Επειδή μένω σε νησί έπρεπε να το κανονισω από τώρα για να δω πως θα το βολεψω και με τα δρομολόγια. Εσείς κλείσατε;; 

Καλημέρα α......εκείνες τις ημέρες θα καλέσω είμαστε Αθήνα εμείς οπότε θα βρούμε κάποιο διαθέσιμο ..13/1 και ύστερα μου έχουν πει 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η arielaki είπε:

Καλώς ήρθες , μια γερή και μέχρι τέλους  εγκυμοσύνη σου εύχομαι …

Ο φόβος μας Κυριεύει όλες με όποιον τρόπο και αν έχουμε μείνει έγκυες και ότι και αν έχουμε ή δεν έχουμε περάσει !!!

Ας έχουμε πίστη στο θεό και όλα θα πάνε καλά 🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...