Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 6:18 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά! 

Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 

Expand  

Γεια σας κορίτσια....!! 

5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!!

Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!!

Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε...

Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 6:19 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

@Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..

Expand  

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 5:48 ΜΜ, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Expand  

Καλησπέρα και με το καλό!! Εγώ 6 εβδομάδων ακριβως σήμερα! Κ εγώ εχω ένα κοριτσάκι 2,5 και θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορα :) Απο συμπτώματα έχω αναγούλες κι εγώ όλη μέρα και σήμερα νιώθω μεγάλη εξάντληση.

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 6:35 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Expand  

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
  στις On 29/11/2024 at 7:04 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶

Expand  

Καλώς ήρθες στην παρέα μας ❤️ 

Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 7:21 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Expand  

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

Δημοσίευση
  στις On 29/11/2024 at 7:50 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

Expand  

Κορίτσι μου @Μπεμπελουκα τι κανεις; Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Σε χάσαμε από τις μανούλες εξωσωματικης...Πέτυχες τελικα; Αν θέλεις στείλε μου πμ, να μην μπλέκουμε με την όμορφη παρέα των κοριτσιών του Ιουλίου!

@Mantarini μου συγχαρητήρια!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Τα κατάφερες!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι, μέσα απ την καρδιά μου!!

Κορίτσια, τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωρακια εύχομαι σε όλες!!❤️

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι 9 και 1 σημερα, εχω πητ βαση περιοδου στις 3/07. Εχω ακομη ενα κοριτσακι 2.5 ετων και αλλο ενα που θα ηταν 4, αλλα ειναι στον ουρανο. Εχω κανει 2 υπερηχους εχουμε ακουσει και καρδουλα. Εχω λιγες ανακατωσουρες, αλλα σε γενικα πλαισια ειμαι οκ. Με το καλο για ολες μας!!!!

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2024 at 6:21 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Κορίτσια 5 + 5 σήμερα. 

Είδαμε σάκο, όχι έμβρυο. Είναι νωρίς είπε αλλά εγώ αγχώθηκα. Ήλπιζα για εμβρυϊκά στοιχεία... Σε 10 μέρες πάλι...

Expand  

@Irene84Κορίτσι μου οταν είχα πάει στην πέμπτη εβδομάδα είδαμε ακριβώς το ίδιο εναν πολύ μικρό σάκο, ο γιατρός είπε οτι είναι πολυ νωρίς!! Οταν ξανά πήγα 7 και 3 ακούσαμε καρδούλα ❤️ Ολα καλά θα πάνε θα δεις 🙏

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2024 at 6:29 ΠΜ, ο/η evaa__ είπε:

@Irene84Κορίτσι μου οταν είχα πάει στην πέμπτη εβδομάδα είδαμε ακριβώς το ίδιο εναν πολύ μικρό σάκο, ο γιατρός είπε οτι είναι πολυ νωρίς!! Οταν ξανά πήγα 7 και 3 ακούσαμε καρδούλα ❤️ Ολα καλά θα πάνε θα δεις 🙏

Expand  

Τι να πω...θα δείξει... 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Το πρώτο σου; Πώς νιώθεις;

Δημοσίευση
  στις On 29/11/2024 at 7:50 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Expand  

Και εμένα σήμερα έκλεισε τα 5 η μικρούλα μου!! Αύριο θα της κάνουμε το πάρτυ της. Το περιμένει πώς και πώς.

Καλά μέχρι στιγμής, δεν νιώθω και "πολύ έγκυος". Υπάρχουν φορές που το ξεχνάω. Ίσως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο και θα ακούσω, ελπίζω, καρδούλα να αρχίσω να το αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά 

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2024 at 9:06 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Και εμένα σήμερα έκλεισε τα 5 η μικρούλα μου!! Αύριο θα της κάνουμε το πάρτυ της. Το περιμένει πώς και πώς.

Καλά μέχρι στιγμής, δεν νιώθω και "πολύ έγκυος". Υπάρχουν φορές που το ξεχνάω. Ίσως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο και θα ακούσω, ελπίζω, καρδούλα να αρχίσω να το αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά 

Expand  

Χρόνια πολλά να την χαίρεστε να είναι γερή κ ευτυχισμένη!!!!!πηγές γιατρό??

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2024 at 9:56 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο

Expand  

Κορίτσι Μ έτσι ήμουν κ εγώ στον γιό Μ..

Ήταν καθυστερημένη σύλληψη...

Χοριακη ποτέ είχες κάνει την τελευταία??

Όλα καλά θα πάνε θα δεις!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες, πατερούληδες  to be δέχεστε εδώ ΄ή μόνο μέλλουσες μανούλες; :D Για μένα, πρώτα ο Θεός, θα είναι το πρώτο μου παιδί, για τη σύζυγο το δεύτερο (έχει μια κόρη 12 ετών από τον πρώτο της γάμο). Αύριο μπαίνουμε στην 6η εβδομάδα, σήμερα είχα ραντεβού για υπέρηχο, μήπως δούμε/ακούσουμε καρδούλα, αλλά λόγω έκτακτης γέννας μας το ακύρωσε ο γυναικολόγος. Οπότε αύριο... Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2024 at 10:27 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

13/11 είχα κάνει την τελευταία χοριακη και είχε βγει 93 μονάδες. Σήμερα επανελαβα και περιμένω 

Expand  

Αρα τότε λογικά ήσουν 4η εβδομάδα 

οπότε τώρα πιθανότατα είσαι 6η προς 7η! Γι αυτό δεν θα άκουσες καρδούλα, μην ανησυχείς 🩷

Δημοσίευση
  στις On 29/11/2024 at 7:04 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶

Expand  

Καλωσήρθες!!!! 💜

Δημοσίευση

Κορίτσια πότε ακούσατε καρδούλα;;; Εγώ με βάση την τελευταία περίοδο κ χωρίς να έχω επισκεφτεί ακόμη γιατρό είμαι 5+3 σήμερα. Με τον γιατρό θα μιλήσω την άλλη Δευτέρα που θα είμαι 6+ για να κανονίσω τον πρώτο υπέρηχο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Πόσο ενθαρρυντικό να διαβάζεις μνμ και να αισθάνεσαι ότι και κάποιος άλλος νιώθει όπως και εσύ! Πρώτα ο Θεός, περιμένω και εγώ το 2ο μου παιδάκι τον Ιούλιο. Είμαι 6βδ. Έχω μια μικρή 5,5 χρονών και ναι θα έχουν μεγάλη διαφορά αλλά δεν με ενοχλεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στη πρώτη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, αντιπηκτικές ενέσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρόωρη γέννα γιατί ανέβασα πίεση και δεν αισθανόμουν το μωρό μια μέρα πριν γεννηθεί, νοσηλεία της μικρής και διασωλήνωσή της 7 μέρες ως προωράκι γιατί κόλλησε βρογχιολίτιδα μέσα στη Μεθ και όλα αυτά με αποθάρρυναν στο να προχωρήσω σε 2ο παιδί. Τώρα έχω αρκετό άγχος λόγω και ηλικίας δικής μου, είμαι 43, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Σας εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα και να κρατάμε τα παιδάκια μας με το καλό, το καλοκαίρι. 

Δημοσίευση
  στις On 2/12/2024 at 4:47 ΜΜ, ο/η Anastasomilou είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Πόσο ενθαρρυντικό να διαβάζεις μνμ και να αισθάνεσαι ότι και κάποιος άλλος νιώθει όπως και εσύ! Πρώτα ο Θεός, περιμένω και εγώ το 2ο μου παιδάκι τον Ιούλιο. Είμαι 6βδ. Έχω μια μικρή 5,5 χρονών και ναι θα έχουν μεγάλη διαφορά αλλά δεν με ενοχλεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στη πρώτη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, αντιπηκτικές ενέσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρόωρη γέννα γιατί ανέβασα πίεση και δεν αισθανόμουν το μωρό μια μέρα πριν γεννηθεί, νοσηλεία της μικρής και διασωλήνωσή της 7 μέρες ως προωράκι γιατί κόλλησε βρογχιολίτιδα μέσα στη Μεθ και όλα αυτά με αποθάρρυναν στο να προχωρήσω σε 2ο παιδί. Τώρα έχω αρκετό άγχος λόγω και ηλικίας δικής μου, είμαι 43, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Σας εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα και να κρατάμε τα παιδάκια μας με το καλό, το καλοκαίρι. 

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου! 

Κι εγώ 40 με μια κόρη 6 και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πριν με εξωσωματική.

Σε νιώθω! Όλα καλά από καρδιάς ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...