Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά! 

Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 

Γεια σας κορίτσια....!! 

5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!!

Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!!

Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε...

Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Καλησπέρα και με το καλό!! Εγώ 6 εβδομάδων ακριβως σήμερα! Κ εγώ εχω ένα κοριτσάκι 2,5 και θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορα :) Απο συμπτώματα έχω αναγούλες κι εγώ όλη μέρα και σήμερα νιώθω μεγάλη εξάντληση.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ❤️ ❤️ ανταποδίδω τις καλύτερες ευχές!!!😍 Ναι το κουτσουνι μου γίνεται 1😍😍 σαν χθές μου φαίνεται που πήγα στην κλινική να γεννήσω...  Είπαμε μήπως πάμε καμία εκδρομή (αν κ μάλλον θα βρέχει) γιατί μένουμε σε μικρό σπίτι, το καινούργιο δεν είναι έτοιμο και αυτή τη στιγμή ζοριζομαστε λίγο με τα έξοδα για να το κάνουμε σε κάποιο παιδότοπο (γιατί θα πρέπει να πούμε σε αρκετούς)!  Αν πάλι βρέχει, θα δούμε τι θα κάνουμε!!
    • Έγραψα και το στο άλλο το ποστ αλλά θα γράψω και σε αυτό😊 Και εγω είχα θέμα με την προλακτινη πήρα χάπι και έμεινα έγκυος   η προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξια και δυσκολεύει στην σύλληψη μπορείς να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο για τα άλλα που έγραψες δεν γνωρίζω 
    • Να ζήσετε κοπέλα μου να γερασετε μαζί και να καμαρώνετε τις κορούλες σας!!Κάθε ευτυχία και να σας ζήσει και η μικρή με το όνομα!!Αχ πολύ όμορφη ιδέα για μονοήμερη!! Το πρώτο μωράκι Δεκεμβρίου 23 που γίνεται ένα!!Τι όμορφο χρόνο περάσαμε..
    • Ε αν ξυπνήσεις τρείς φορές άντε μετά να έχεις κουράγιο να πας στο κρεβάτι σου χαχα εγώ τον θηλάζω ακόμα και δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ να αλλάζω και δωμάτιο..😛οταν η μεγάλη μου κοιμάται στο δικό της μου φαίνεται το κρεβατι μας τεράστιο και άδειο!χαχαχα
    • εσεις τι ακριβώς κάνει και λες είστε σ αυτή τη φάση;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...