Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά! 

Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 

Γεια σας κορίτσια....!! 

5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!!

Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!!

Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε...

Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Καλησπέρα και με το καλό!! Εγώ 6 εβδομάδων ακριβως σήμερα! Κ εγώ εχω ένα κοριτσάκι 2,5 και θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορα :) Απο συμπτώματα έχω αναγούλες κι εγώ όλη μέρα και σήμερα νιώθω μεγάλη εξάντληση.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶

Καλώς ήρθες στην παρέα μας ❤️ 

Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
στις On 28/11/2024 at 9:21 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

Κορίτσι μου @Μπεμπελουκα τι κανεις; Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Σε χάσαμε από τις μανούλες εξωσωματικης...Πέτυχες τελικα; Αν θέλεις στείλε μου πμ, να μην μπλέκουμε με την όμορφη παρέα των κοριτσιών του Ιουλίου!

@Mantarini μου συγχαρητήρια!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Τα κατάφερες!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι, μέσα απ την καρδιά μου!!

Κορίτσια, τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωρακια εύχομαι σε όλες!!❤️

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι 9 και 1 σημερα, εχω πητ βαση περιοδου στις 3/07. Εχω ακομη ενα κοριτσακι 2.5 ετων και αλλο ενα που θα ηταν 4, αλλα ειναι στον ουρανο. Εχω κανει 2 υπερηχους εχουμε ακουσει και καρδουλα. Εχω λιγες ανακατωσουρες, αλλα σε γενικα πλαισια ειμαι οκ. Με το καλο για ολες μας!!!!

Δημοσίευση
στις On 28/11/2024 at 8:21 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Κορίτσια 5 + 5 σήμερα. 

Είδαμε σάκο, όχι έμβρυο. Είναι νωρίς είπε αλλά εγώ αγχώθηκα. Ήλπιζα για εμβρυϊκά στοιχεία... Σε 10 μέρες πάλι...

@Irene84Κορίτσι μου οταν είχα πάει στην πέμπτη εβδομάδα είδαμε ακριβώς το ίδιο εναν πολύ μικρό σάκο, ο γιατρός είπε οτι είναι πολυ νωρίς!! Οταν ξανά πήγα 7 και 3 ακούσαμε καρδούλα ❤️ Ολα καλά θα πάνε θα δεις 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Irene84Κορίτσι μου οταν είχα πάει στην πέμπτη εβδομάδα είδαμε ακριβώς το ίδιο εναν πολύ μικρό σάκο, ο γιατρός είπε οτι είναι πολυ νωρίς!! Οταν ξανά πήγα 7 και 3 ακούσαμε καρδούλα ❤️ Ολα καλά θα πάνε θα δεις 🙏

Τι να πω...θα δείξει... 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Το πρώτο σου; Πώς νιώθεις;

Δημοσίευση
στις On 29/11/2024 at 9:50 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Και εμένα σήμερα έκλεισε τα 5 η μικρούλα μου!! Αύριο θα της κάνουμε το πάρτυ της. Το περιμένει πώς και πώς.

Καλά μέχρι στιγμής, δεν νιώθω και "πολύ έγκυος". Υπάρχουν φορές που το ξεχνάω. Ίσως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο και θα ακούσω, ελπίζω, καρδούλα να αρχίσω να το αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά 

Δημοσίευση
στις On 30/11/2024 at 11:06 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Και εμένα σήμερα έκλεισε τα 5 η μικρούλα μου!! Αύριο θα της κάνουμε το πάρτυ της. Το περιμένει πώς και πώς.

Καλά μέχρι στιγμής, δεν νιώθω και "πολύ έγκυος". Υπάρχουν φορές που το ξεχνάω. Ίσως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο και θα ακούσω, ελπίζω, καρδούλα να αρχίσω να το αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά 

Χρόνια πολλά να την χαίρεστε να είναι γερή κ ευτυχισμένη!!!!!πηγές γιατρό??

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο

Κορίτσι Μ έτσι ήμουν κ εγώ στον γιό Μ..

Ήταν καθυστερημένη σύλληψη...

Χοριακη ποτέ είχες κάνει την τελευταία??

Όλα καλά θα πάνε θα δεις!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες, πατερούληδες  to be δέχεστε εδώ ΄ή μόνο μέλλουσες μανούλες; :D Για μένα, πρώτα ο Θεός, θα είναι το πρώτο μου παιδί, για τη σύζυγο το δεύτερο (έχει μια κόρη 12 ετών από τον πρώτο της γάμο). Αύριο μπαίνουμε στην 6η εβδομάδα, σήμερα είχα ραντεβού για υπέρηχο, μήπως δούμε/ακούσουμε καρδούλα, αλλά λόγω έκτακτης γέννας μας το ακύρωσε ο γυναικολόγος. Οπότε αύριο... Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

13/11 είχα κάνει την τελευταία χοριακη και είχε βγει 93 μονάδες. Σήμερα επανελαβα και περιμένω 

Αρα τότε λογικά ήσουν 4η εβδομάδα 

οπότε τώρα πιθανότατα είσαι 6η προς 7η! Γι αυτό δεν θα άκουσες καρδούλα, μην ανησυχείς 🩷

Δημοσίευση
στις On 29/11/2024 at 9:04 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶

Καλωσήρθες!!!! 💜

Δημοσίευση

Κορίτσια πότε ακούσατε καρδούλα;;; Εγώ με βάση την τελευταία περίοδο κ χωρίς να έχω επισκεφτεί ακόμη γιατρό είμαι 5+3 σήμερα. Με τον γιατρό θα μιλήσω την άλλη Δευτέρα που θα είμαι 6+ για να κανονίσω τον πρώτο υπέρηχο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Πόσο ενθαρρυντικό να διαβάζεις μνμ και να αισθάνεσαι ότι και κάποιος άλλος νιώθει όπως και εσύ! Πρώτα ο Θεός, περιμένω και εγώ το 2ο μου παιδάκι τον Ιούλιο. Είμαι 6βδ. Έχω μια μικρή 5,5 χρονών και ναι θα έχουν μεγάλη διαφορά αλλά δεν με ενοχλεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στη πρώτη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, αντιπηκτικές ενέσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρόωρη γέννα γιατί ανέβασα πίεση και δεν αισθανόμουν το μωρό μια μέρα πριν γεννηθεί, νοσηλεία της μικρής και διασωλήνωσή της 7 μέρες ως προωράκι γιατί κόλλησε βρογχιολίτιδα μέσα στη Μεθ και όλα αυτά με αποθάρρυναν στο να προχωρήσω σε 2ο παιδί. Τώρα έχω αρκετό άγχος λόγω και ηλικίας δικής μου, είμαι 43, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Σας εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα και να κρατάμε τα παιδάκια μας με το καλό, το καλοκαίρι. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Anastasomilou είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Πόσο ενθαρρυντικό να διαβάζεις μνμ και να αισθάνεσαι ότι και κάποιος άλλος νιώθει όπως και εσύ! Πρώτα ο Θεός, περιμένω και εγώ το 2ο μου παιδάκι τον Ιούλιο. Είμαι 6βδ. Έχω μια μικρή 5,5 χρονών και ναι θα έχουν μεγάλη διαφορά αλλά δεν με ενοχλεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ στη πρώτη εγκυμοσύνη με πολλούς εμετούς, αντιπηκτικές ενέσεις σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρόωρη γέννα γιατί ανέβασα πίεση και δεν αισθανόμουν το μωρό μια μέρα πριν γεννηθεί, νοσηλεία της μικρής και διασωλήνωσή της 7 μέρες ως προωράκι γιατί κόλλησε βρογχιολίτιδα μέσα στη Μεθ και όλα αυτά με αποθάρρυναν στο να προχωρήσω σε 2ο παιδί. Τώρα έχω αρκετό άγχος λόγω και ηλικίας δικής μου, είμαι 43, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά! Σας εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα και να κρατάμε τα παιδάκια μας με το καλό, το καλοκαίρι. 

Με το καλό κορίτσι μου! 

Κι εγώ 40 με μια κόρη 6 και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πριν με εξωσωματική.

Σε νιώθω! Όλα καλά από καρδιάς ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...