Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενέσεις Gonal 900IU/ 1,44 ml

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
    • Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...