Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δότης σπέρματος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας .ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει σπερμα δότη ενώ έχετε σύντροφο με υπογονιμότητα.και φυσικά τι γνώμη έχετε για αυτό.ευχαριστω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Ξέρω κοπέλα που έχει δίδυμα μωράκια αυτή τη στιγμή με σπέρμα δότη. Ο σύζυγος της είχε αζωοσπερμία και δεν βρήκαν τπτ ούτε και στη βιοψία με αποτέλεσμα να πάνε με δότη. Και σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολλές τέτοιες περιπτώσεις ζευγαριών που προχώρησαν με δότη μετά από πρόβλημα του συζύγου. Βέβαια παίζει ρόλο πόσο πολύ θέλεις ένα παιδάκι και πόσο ανοιχτά μυαλά κουβαλάει ο σύζυγος. Γιατί υπάρχουν και οι περιπτώσεις αντρών που δεν το δέχονται με τπτ γιατί δεν τους νοιάζει το να δημιουργήσουν οικογένεια παρά ο εγωισμός τους και μόνο.! Μακάρι αυτοί να είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα και οι περισσότεροι άντρες με πρόβλημα τέτοιο να είναι ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα απόκτησης ενός παιδιού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...