Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλινδρομη κυηση 9 εβδ και αποξεση

Sofi1987

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, 

Δυστυχως η καρδια του εμβρύου μας σταματησε στις 9 εβδομαδες, το μαθαμε χθες στο προγραμματισμενο υπερηχο. Δεν υπηρχε τιποτα που να προμηνυε αυτη την εξελιξη, οι χοριακες αψογες και στις 6,5 εβδομαδες ειχαμε ακουσει καρδια και η αναπτυξη ηταν σωστη. 

Αυριο μπαινω για αποξεση, και φοβαμαι πολυ για τη διαδικασια, τη ναρκωση, το μετα κτλ. Χωρις να θελω να στεναχωρησω καμια που το εχει περασει, καθε βοηθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Δυστυχως η καρδια του εμβρύου μας σταματησε στις 9 εβδομαδες, το μαθαμε χθες στο προγραμματισμενο υπερηχο. Δεν υπηρχε τιποτα που να προμηνυε αυτη την εξελιξη, οι χοριακες αψογες και στις 6,5 εβδομαδες ειχαμε ακουσει καρδια και η αναπτυξη ηταν σωστη. 

Αυριο μπαινω για αποξεση, και φοβαμαι πολυ για τη διαδικασια, τη ναρκωση, το μετα κτλ. Χωρις να θελω να στεναχωρησω καμια που το εχει περασει, καθε βοηθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα κορίτσι,

λυπάμαι τόσο πολύ για την απώλεια σου😔 Δυστυχώς οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε κάποια απώλεια... Η απόξεση είναι απλή σαν διαδικασία, θα σου δώσουν κάτι χάπια πριν κ μετά σε ναρκώνουν κ δεν καταλαβαίνεις κάτι. Μετά θα ΄έχεις αίμα σαν πιο περίοδο κ παίρνεις αντιβίωση κ παυσίπονο αν πονάς. Κ όταν τελειώσει το α΄ίμα θα πας να σε δει η γιατρός σου ότι καθάρισες καλά. Μετά ίσως αργήσει να έρθει η επόμενη περίοδος μην σε αγχώσει αυτό είναι φυσιολογικό.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να αναρρώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!!! Σου στέλνω μια αγκαλιά, αν χρειαστείς κάτι είμαστε εδώ για σένα 😊

Καλησπέρα κορίτσι μου...Λυπάμαι πολύ για την απώλεια 🫤...Παθούσα και εγώ στην 8η εβδομάδα χάσαμε το πρώτο μας μωράκι..Σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα,μπαίνεις χειρουργείο σου κάνουν ολική νάρκωση και σε 10 λεπτά έχει τελειώσει..Θα μείνεις πολύ λίγο στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθεις εντελώς από την νάρκωση και μετά θα φύγεις με αντιβίωση και παυσίπονα για τις πρώτες 3 μέρες..Αυτές τις μέρες θα έχεις αίμα και ίσως να έχεις και πόνους αλλά θα είναι σαν περιόδου για να καθαρίσεις...Η κανονική σου περίοδος μπορεί να καθυστερήσει λίγο,μην αγχωθεις είναι φυσιολογικό...Εγώ θα σου πω να είσαι ήρεμη (ξέρω πόσο δύσκολο είναι),να πάρεις τον χρόνο σου και να μιλάς..

Γεια σας και από εμένα, έχω κάνει απόξεση 3 φορές μόνο τη μία χρειάστηκε να μείνω μέσα καθώς ηταν η απώλεια την 14η εβδομάδα οπότε έκρινε η γιατρός ότι έπρεπε να με κρατήσει τη νύχτα! Γενικά σαν διαδικάσία είναι απλή, όπως σου είπε και το άλλο κορίτσι! Εμένα η περίοδος σχεδόν 40 μέρες μετά μου ερχόταν οπότε μην αγχωθείς αν σου αργήσει λίγο είναι αναμενόμενο και ο οργανισμός θέλει το χρόνο του! Ελπίζω σύντομα να καταφέρεις να γίνεις μανούλα και να τα θυμάσαι σαν μακρινό όνειρο αυτά τα δύσκολα!

@Sia A, @kaounmar και @Demy93 σας ευχαριστω πολυ, μου δινετε κουραγιο. ❤️

Λυπαμαι πολυ που το περασατε αυτο και μακαρι μακαρι καμια γυναικα να μη χρειαστει να το περασει ποτε.

Ελπιζω τουλαχιστον μετα την επεμβαση να μη νιωθω αυτο το απαισιο συναισθημα οτι εχω το νεκρο μου παιδι μεσα μου.. Η γιατρος μου αρχικα μου προτεινε να κανω την επεμβαση μετα απο μια εβδομαδα και οτι μεχρι τοτε μπορω να συνεχισω "κανονικα τη ζωη μου".. Ποιος ανθρωπος μπορει να το πει αυτο και πολυ περισσοτερο αν ειναι γυναικα και μανα.. Περιττο να σας πω, πως ενω μολις ειχαμε μαθει για την απωλεια μας, τρεχαμε σε νοσοκομεια και ψαξαμε αλλους γιατρους, κινησαμε γη και ουρανο, και καταφεραμε να βρουμε την αυριανη ημερομηνια σε ενα αλλο νοσοκομειο..

Γεια σου κορίτσι μου. Λυπάμαι πολύ πραγματικά. Το χω βιώσει 2 φορές. 

Η απόξεση είναι πολύ απλή διαδικασία, τα είπαν και πιο πάνω αλλά κορίτσια να μην φοβάσαι όλα θα πάνε καλά. 

Δώσε στο σώμα σου και κυρίως στην καρδιά σου όσο χρόνο χρειάζεται. Και αν θες να μιλήσεις είμαστε εδώ. 

Στέλνω αγκαλιά 

🤍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Γεια σας και από εμένα, έχω κάνει απόξεση 3 φορές μόνο τη μία χρειάστηκε να μείνω μέσα καθώς ηταν η απώλεια την 14η εβδομάδα οπότε έκρινε η γιατρός ότι έπρεπε να με κρατήσει τη νύχτα! Γενικά σαν διαδικάσία είναι απλή, όπως σου είπε και το άλλο κορίτσι! Εμένα η περίοδος σχεδόν 40 μέρες μετά μου ερχόταν οπότε μην αγχωθείς αν σου αργήσει λίγο είναι αναμενόμενο και ο οργανισμός θέλει το χρόνο του! Ελπίζω σύντομα να καταφέρεις να γίνεις μανούλα και να τα θυμάσαι σαν μακρινό όνειρο αυτά τα δύσκολα!

Κοριτσι μου λυπαμαι πολυ πραγματικα :(

Δοξα τω Θεω, εχω ηδη ενα παιδακι 3 ετων και ειμαι ειλικρινα ευγνωμων. Η παλινδρομη αυτη κυηση ερχεται αμεσως μετα μια βιοχημικη, οποτε ειμαι ψυχικα εξουθενωμενη. Ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση, θα στειλουμε το εμβρυο για βιοψια και τις αλλες εξετασεις και μετα θα κανουμε ενα διαλειμμα για να βρουμε την ψυχικη μας υγεια και ενδεχομενως, αν αποφασισουμε να συνεχισουμε τις προσπαθειες, να δρομολογησουμε καποιες εξετασεις. Προς το παρον δεν μπορω να σκεφτω τιποτα για το μελλον, θελω απλα να μπει σιγα σιγα η ζωη μας στον παλιο ρυθμο και για τα υπολοιπα με αργα και σταθερα βηματα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Σας ευχαριστώ

Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου κορίτσι.. πριν 3.5 χρόνια είχα ακριβώς το ίδιο στις ίδιες εβδομάδες με σένα και το μάθαμε κ μεις στον προγραμματισμένο υπέρηχο, εντελώς απροετοίμαστοι.. η απόξεση σαν διαδικασία δεν είναι δύσκολη γίνεται με μέθη και συνέρχεσαι αρκετά γρήγορα και φεύγεις αν κάνεις σε ιδιωτική κλινική, έχω ακούσει σε νοσοκομείο ότι σε κρατάνε ένα βράδυ αλλά δεν ξέρω με σιγουριά.. μετά είχα αίμα σαν περιόδου και λίγα πονακια αλλά δίνουν αντιβίωση και παυσίπονα.. το ψυχολογικό είναι το δυσκολότερο.. εγώ έκανα απόξεση 4μερες αφότου το έμαθα γιατί ο γιατρός μου ήθελε έναν επαναληπτικό υπέρηχο για επιβεβαίωση, μέχρι τότε ήμουν πολύ χάλια. από την απόξεση και μετά ήμουν κάπως καλύτερα γιατί το είχα πάρει απόφαση. Το μόνο που ήθελα ήταν να προχωρήσω παρακάτω.. πάρτε το χρόνο σας να ηρεμήσετε και εύχομαι σύντομα να έρθουν όλα όπως τα θέλετε 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

Δοξα τω Θεω, εχω ηδη ενα παιδακι 3 ετων και ειμαι ειλικρινα ευγνωμων. Η παλινδρομη αυτη κυηση ερχεται αμεσως μετα μια βιοχημικη, οποτε ειμαι ψυχικα εξουθενωμενη. Ευχομαι να πανε ολα καλα με την επεμβαση, θα στειλουμε το εμβρυο για βιοψια και τις αλλες εξετασεις και μετα θα κανουμε ενα διαλειμμα για να βρουμε την ψυχικη μας υγεια και ενδεχομενως, αν αποφασισουμε να συνεχισουμε τις προσπαθειες, να δρομολογησουμε καποιες εξετασεις. Προς το παρον δεν μπορω να σκεφτω τιποτα για το μελλον, θελω απλα να μπει σιγα σιγα η ζωη μας στον παλιο ρυθμο και για τα υπολοιπα με αργα και σταθερα βηματα. 

Παθούσα και εγώ 😔

έχω ένα κοριτσάκι 2 ετών και κατι.. δεύτερη εγκυμοσύνη 8 εβδ παλινδρόμησε πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι παρα η διαδικασία τα είπαν και τα κορίτσια πάρα πάνω μην λέω τα ίδια και εγώ 

Εμένα η περίοδος μου ηρθε στις 37 μέρες και ξανά έμεινα πάλι έγκυος στο καπάκι  τώρα έχω ένα κοριτσάκι 2,5 μηνων για εμένα το καλύτερο γιατρικό ήταν το να ξανά μείνω έγκυος όσο πιο γρήγορα γινόταν … εύχομαι να πάνε οοολα καλά κορίτσι μου και να προσπάθησε ξανα.. σου στέλνω μια αγκαλιά ! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και όποτε νιώσεις έτοιμη το ξαναπροσπαθείτε! Είναι δύσκολη περίοδος κυρίως ψυχικά αλλα΄όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις όλο και καλύτερα! Στο λέω εγώ που ποτέ δεν περίμενα ότι τελικά θα είχα τη δύναμη μετά τις απανωτές αποβολές να συνεχίσω την προσπάθεια και εν τέλει να καταφέρω να έχω τη μικρή μου! Ό,τι θες να μας λες, η κουβέντα βοηθά!

Κορίτσι μου, έκανα κι εγώ απόξεση πριν εναμιση χρόνο..δεν έχω να προσθέσω κάτι με κάλυψαν τα κορίτσια όσον αφορά την αποξεση 

Σου γράφω απλά για να ξέρεις ότι δεν είσαι ούτε μόνη ούτε η μόνη! 

Εύχομαι να περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή την κατάσταση και σύντομα να έρθει το ουράνιο τόξο σου!!

@Sofi1987 λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη της εγκυμοσύνης κορίτσι μου..έχασα και εγώ το μωρό μου έτσι ξαφνικά όταν ήμουν 12 βδομάδων, οπότε χρειάστηκε να κάνω απόξεση και όπως είπαν παραπάνω τα κορίτσια δεν είναι κάτι σαν διαδικασία.
Να μας στείλεις μόλις μπορέσεις να μας πεις πως είσαι..

Στέλνω μια αγκαλιά 🤍 και είμαστε εδώ για σένα..

στις πριν 23 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Σας ευχαριστώ

Κοριτσακι μου λυπαμαι για την απωλεια σου. Το περασα και εγω πριν 4 χρονια και εκανα αποξεση στην 11η εβδομαδα. Δεν είναι κατι η διαδικασια, θα σε κοιμισουν, θα κανουν την διαδικασια και μετα θα σε ξυπνησουν. Για μενα μετα την επεμβαση ηταν το δυσκολο κομματι αυτο τις ψυχολογιας. Εκανα καιρο να το ξεπερασω και να ξανα μεινω εγκυος. Μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος και γεννησα ενα υγιεστατο παιδι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...