Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Ναι αν είναι πιο ξεκάθαρο το τεστ θα πάω από Τετάρτη 🤞

Ναι ακόμα καλύτερα την Τετάρτη εγώ γενικά πηγαίνω λίγο καθυστερημένα για χοριακη γιατί με αγχώνουν 😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Μακάρι Elli μου ,θα δούμε πως θα πάει τις επόμενες μέρες. Είσαι καλά εσύ?  Για να δω αν θυμάμαι καλά και δεν τα έχω μπερδέψει έχεις μια κορούλα και όταν μιλάγαμε η μετά από λίγο καιρό ήσουν έγκυος?  Θυμάμαι καλά η σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα? 

Δεν ξέρω μήπως την μπερδεύεις με εμένα;.. γιατί και εγώ έχω μια κορούλα 27 μηνών και είχα κάνει απόξεση τον Οκτώβρη που μιλούσαμε και μετά από λίγο καιρό ανέβασα  το θετικό τεστ εγκυμοσύνης μου.. τώρα έχω αλλη μια κορούλα 3,5 μηνών

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Θεωρώ πως είναι θετικό!!! Δεν πιστεύω να είχε χρώμα η γραμμούλα αν ήταν εξάτμισης. Στην ταινία δεν τη βλέπω τη γραμμή… Πάρε ένα predictor early να το σιγουρέψεις!! 

Πρεντικτορ τι τεστ και αυτά μου έβγαινε σχεδόν πάντα γραμμή εξάτμισης. Θα δω τι θα κάνω.

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Δεν ξέρω μήπως την μπερδεύεις με εμένα;.. γιατί και εγώ έχω μια κορούλα 27 μηνών και είχα κάνει απόξεση τον Οκτώβρη που μιλούσαμε και μετά από λίγο καιρό ανέβασα  το θετικό τεστ εγκυμοσύνης μου.. τώρα έχω αλλη μια κορούλα 3,5 μηνών

Γλυκουλακια μου μικρά να είναι γερά τα κοριτσάκια σου να τα καμαρώνεις.❣️💕❣️

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Αχ άντε με το καλό κορίτσι μου. Τώρα το έμαθες ότι είσαι? Να πάνε όλα υπέροχα ❣️

Το έμαθα πολύ νωρίς, 8/9 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας, οπότε το ξέρω ήδη καμία 10αρια μέρες, αλλά είμαι ακόμα στην αρχή, την Τρίτη θα κλείσω την 5η εβδομάδα. Σε ευχαριστώ, το ίδιο εύχομαι ολόψυχα και για εσένα ♥️ 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Επειδή ρωτήσατε ....έκανα φυσικά και σήμερα τεστακι...σας το ανεβάζω 

IMG20241201172653.jpg

Εσύ βλέπεις κάτι από κοντά; Γιατί εδώ δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα ..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Πρεντικτορ τι τεστ και αυτά μου έβγαινε σχεδόν πάντα γραμμή εξάτμισης. Θα δω τι θα κάνω.

Αλήθεια; Εμένα δε μου έχουν βγάλει ποτέ. Ούτε τα clear blue να σου πω την αλήθεια. Θετικά βγήκαν μόνο όταν ήμουν όντως έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αλήθεια; Εμένα δε μου έχουν βγάλει ποτέ. Ούτε τα clear blue να σου πω την αλήθεια. Θετικά βγήκαν μόνο όταν ήμουν όντως έγκυος. Άσχετα που δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη.

Ναι και τα έβλεπα με χοντρή χοντρή γραμμή εξάτμισης και τα κοίταγα και δεν ήξερα τι βλέπω. Και η γραμμή φαινόταν μέσα στο χρονικό όριο του 5λεπτου,απλά έμενε πάντα γκρίζα. Δεν είχε χρώμα. Ποτέ δεν κατάλαβα αν έτσι έπρεπε να είναι ή αν κάνω κάτι λάθος εγώ.  Αλλά έχω πάρει και ξεκάθαρο θετικό από την συγκεκριμένη μάρκα άσχετα αν δεν προχώρησε και εμένα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Επειδή ρωτήσατε ....έκανα φυσικά και σήμερα τεστακι...σας το ανεβάζω 

IMG20241201172653.jpg

Πώς το βλέπεις από κοντά; Από δω δεν μπορώ να διακρίνω κάτι..Τρίτη περιμένεις ε;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...