Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Όχι αυτό είναι πολύ λάθος λογική πραγματικά στο λέω με κάθε καλή πρόθεση. Το έκανα στην αρχή αλλά όχι με το γιο μου, με το γυμναστηριο. Δύο εβδομάδες προσπαθούσα να αλλάξω το πρόγραμμα μου και να μη σηκωνω βάρη και τι καταλαβα? Μετά άλλαξα τελείως και ξεκίνησα να κάνω μόνο ομαδικά προγράμματα ώστε να είναι πιο χαλαρά και εμ δεν το ευχαριστιόμουν εμ δεν ερχόταν το παιδακι. Τελικά για τη δικήου ηρεμία άλλαξα σε γιόγκα αλλά επειδή μου αρέσει όχι μόνο για αυτο. Αν είναι να μείνει ένα σποράκι θα μείνει. Πάρα πολλές γυναίκες πάνε γυμναστήριο και σηκώνουν βάρη και παρόλα αυτά μια χαρά έγκυες είναι. Εγώ το μόνο που κάνω και όχι πάντα είναι τρεις τέσσερις μέρες πριν την περίοδο δεν πίνω αλκοόλ. Αλλά μέχρι εκεί. Είναι άδικο για τα παιδάκια μας να μην τα παίρνουμε αγκαλιά μήπως και έρθει ένα σποράκι κάποια στιγμή και πόσο μάλλον στα δύο εσύ και στα τρία εγώ που μας έχουν πολύ ανάγκη. Τώρα από την άλλη, στον δικό μου κάνουμε εκπαίδευση να μαθαίνει να ανεβαίνει στο κάθισμα του αυτοκινήτου μόνος του αλλά είναι και 16 κιλά λεβεντάκος. Αν θες να δείξεις στο παιδάκι σου πως να κάνει κάποια πράγματα μόνο του και αν το επιτρέπει και η ανάπτυξη της τότε μπορείτε να το κάνετε παιχνίδι και να είσαι πιο ήρεμη.

Αυτο το κάνω, δηλαδή προσπαθώ να την κάνω πιο αυτόνομη ώστε να μη χρειάζεται να την σηκώνω ή να σκύβω συνέχεια. Κι εγώ σκέφτομαι αν αργήσει να έρθει το σποράκι τι θα γίνει, μια έτσι και μια αλλ΄ιως !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα :(

Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά :)  Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις

Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση ;) Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏

Θα σου πω 

01.09.2021 ωοληψια 

03.09 2021 εμβρυομεταφορα

19.09.2021 πρώτος υπέρηχος είδαμε 

03.09.2022 θετικό τεστ από φυσιολογική σύλληψη 

19.09.2022 πρώτος υπέρηχος 

Ακριβώς ένα χρόνο τα συναισθήματα μου κάποιες φορές είναι κάπως αλλά μετά βλέπω το ουράνιο τόξο μου και χαίρομαι. 

στις πριν 20 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

😅😅😅 Μουρλη τελείως χαχαχαχα

Ναι σας το ανεβάζω!!! έκανα και περικοπη  την εικόνα για να το δείτε από κοντά!!!αλλά νομίζω είναι ευδιάκριτη!!!!για αυτό τρελάθηκα και έτρεξα για το δεύτερο 😅😅 το yes or no είναι....IMG_20241101_123908.thumb.jpg.d889e66037b83eb6c687ec908613b552.jpg

Τρεχα για χοριακη κατι γινεται εδω.. εχει αχνη γραμμουλα αλλα φαινεται. Με το καλο μα ερθει το μωρακι ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 19 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια, είμαι πολύ down γιατί είπαμε αυτό τον μήνα να ξεκινήσουμε πιο εντατικά τις προσπάθειες και όταν το λέμε έτσι πάντα κάτι γίνεται και είμαστε με τον σύζυγο σε 0 διάθεση γιατί είτε θα τσακωθούμε είτε θα τρέχουμε σε δουλειές και υποχρεώσεις όλη μέρα και μετά δεν έχουμε κουράγια ούτε μέχρι το κρεβάτι να πάμε για να πέσουμε για ύπνο😏
Είμαι και στις μέρες που έχουν ξεκινήσει τα υγρά και οι ενοχλήσεις άρα πλησιάζει η οωρρηξία..πφφφφφ 🥺
Μακάρι να μην πάει χαμένος ο μήνας αυτός.. ( sorry για την "μαυρίλα" μου αλλά ξέρω οτι εδώ με καταλαβαίνετε ρε γμτ και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου🥺 )

Μην ζητας συγνωμη εδω ειμαστε για να εμψυχωνουμε η μια την αλλη.. αυτο το σταδιο ολες το περασαμε. Ξερεις κατι μην του λες για ωορρηξια και γονιμες μερες αγχωνονται λες και τι πρεπει να κανουν. Εμεις εναν μηνα ξεχαστηκαμε και ηρθε ο γιο μας. Τωρα στο δευτερο μακαρι να ερθει πιο χαλαρα.

@kalokairini κοριτσι μου μην μπαινεις στη διαδικασία του αν... ακομα κ να εισαι εγκυος δ υπάρχει καν σακος πριν την 5η βδομαδα ωστε να προκληθεί πχ αποκολληση. Αν ηταν τοσο ευκολο να χαθουν κυησεις επειδη σηκωσες το παιδι σου πριν καν την καθυστερηση η επειδη εκανες εντονη γυμναστικη με βαρη το ανθρωπινο ειδος θα ειχε χαθει απο καιρο. Απολαυσε τον καιρο με το παιδακι σου, μην περιοριζεσαι πουθενα. Αλλωστε εφόσον θες κι αλλο μωρακι δ θα ειναι το ενα κ μοναδικο σου παιδακι για παντα. Απολαυσε αυτες τις στιγμές μαζι του κ συντομα εύχομαι να ρθει κ τ αδερφακι του.

@marinamanoulitsa που εισαι κουκλα μ σημερα? Έκανες τεστακι σημερα?

στις πριν 4 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Περιμένω βαση ημερολογίου σε 4 ημέρες …

Έκανα χθες τεστ αλλά τίποτα 😌

Πονάω αρκετά χαμηλά μάλλον έρχεται η άτιμη πάλι 😤

Καλημέρα κορίτσι!! Θύμισε μου προσπαθείτε καιρό;; Στην κόρη μου είχα πονάκια περιόδου μέχρι που γέννησα 😊

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Θύμισε μου προσπαθείτε καιρό;; Στην κόρη μου είχα πονάκια περιόδου μέχρι που γέννησα 😊

Καλημέρα …Στην πρώτη μ εγκυμοσύνη και εγώ είχα 3 μήνες …Την πρώτη μου κορούλα την πιάσαμε αμέσως ..

Τώρα προσπαθούμε από τον Αύγουστο,αλλά τίποτα …

στις Just now, ο/η elemi είπε:

Καλημέρα …Στην πρώτη μ εγκυμοσύνη και εγώ είχα 3 μήνες …Την πρώτη μου κορούλα την πιάσαμε αμέσως ..

Τώρα προσπαθούμε από τον Αύγουστο,αλλά τίποτα …

Θα έρθει πολύ σύντομα πιστεύω!! Εφόσον κ το πρώτο ήρθε γρήγορα! Πόσο είναι η μικρή σου;; 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Θα έρθει πολύ σύντομα πιστεύω!! Εφόσον κ το πρώτο ήρθε γρήγορα! Πόσο είναι η μικρή σου;; 

Είναι 2🤗🤗…Μακάρι να έρθειιι 🫠

στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Μην ζητας συγνωμη εδω ειμαστε για να εμψυχωνουμε η μια την αλλη.. αυτο το σταδιο ολες το περασαμε. Ξερεις κατι μην του λες για ωορρηξια και γονιμες μερες αγχωνονται λες και τι πρεπει να κανουν. Εμεις εναν μηνα ξεχαστηκαμε και ηρθε ο γιο μας. Τωρα στο δευτερο μακαρι να ερθει πιο χαλαρα.

Έχω σταματήσει να του λέω, όπως επίσης έχω σταματήσει να μετράω μέρες και να ψάχνω την ωορρηξία μου με τα τεστ, αρκετά αγχωτικό μπορώ να πω🙄. Απλά υπολογίζω μερικές μέρες μετά την περίοδο και ξεκινάμε επαφές. Το καλό με το σώμα μου είναι οτι πέρα από τα υγρά που ξεκινάνε, έχω και πόνο όταν κάνω ωορρηξία και αυτό κάπως βοηθάει για να έχουμε επαφές εκείνες τις μέρες..

Τον Ιούλιο που είχαμε επαφές το πήγαμε πολύ χαλαρά γιατί ετοιμαζόμασταν και για τις καλοκαιρινές διακοπές και ούτε καν που το σκεφτόμασταν και τον Αύγουστο δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί κράτησα θετικό τεστ, άσχετα την κατάληξη που είχε...

στις πριν 22 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Αυτο το κάνω, δηλαδή προσπαθώ να την κάνω πιο αυτόνομη ώστε να μη χρειάζεται να την σηκώνω ή να σκύβω συνέχεια. Κι εγώ σκέφτομαι αν αργήσει να έρθει το σποράκι τι θα γίνει, μια έτσι και μια αλλ΄ιως !

Εγώ όταν άρχισα τις προσπάθειες η κόρη μου ήταν 15 μηνών και την σήκωνα κανονικά μετά που έμαθα πως είμαι έγκυος πάλι την σήκωνα αλλά όχι με το παραμικρό αλλά γενικά την σήκωνα σε όλη την εγκυμοσύνη ήμουν και μόνη μου πολλές ώρες οπότε όταν μου ζητούσε αγκαλιά την έπαιρνα 

τώρα η μεγάλη είναι 2 χρονών και κάτι  και η μπέμπα 2,5 μηνών 🥰

μην το σκέφτεσαι έτσι συνέχισε κανονικά όπως και πριν εύχομαι γρήγορα να έρθει το αδερφάκι της 😊

@Elli13μου είδα ότι αδιαθέτησες τουλάχιστον έγινε μόνο του χωρίς επέμβαση.. είδα έκλεισες και ραντεβού στο ελενα καλά έκανες θα έχεις και χρόνο να ηρεμήσεις και να βρείτε σιγά σιγά μια άκρη 

@marinamanoulitsa γραμμή φαίνεται κορίτσι μου εύχομαι να σκουρινει ☺️

@Katiana1987 εγώ τελευταία περίοδο είχα 11/11 τώρα καθάρισα από λοχεία κάτι μου λέει αυτήν την δεύτερη φορά που γέννησα  θα έρθει πιο μπροστά η περίοδος από την πρώτη για να δούμε 

Καλό Σαββατόβραδο κορίτσια, πως το περνάτε εσείς; εμείς ταινία και χουχουλιασμα! Απλά έγινε το εξής "περίεργο" τώρα. Μου ήρθε ότι θέλω παγωτό και έστειλα τον καλό μου να μου φέρει 😅 Γενικά παγωτό χειμωνιάτικα για κανένα λόγο δεν έλεγα ότι θέλω. Κατά τ αλλά κούραση, νύστα μηδέν όρεξη για συναναστροφή, έντονα όνειρα, πόνος στο στήθος. Τα γνωστά ωραία πριν την περίοδο. Αναμένω την Πέμπτη +- 1

Έχω βγάλει από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω μείνει έγκυος πάντως 😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλό Σαββατόβραδο κορίτσια, πως το περνάτε εσείς; εμείς ταινία και χουχουλιασμα! Απλά έγινε το εξής "περίεργο" τώρα. Μου ήρθε ότι θέλω παγωτό και έστειλα τον καλό μου να μου φέρει 😅 Γενικά παγωτό χειμωνιάτικα για κανένα λόγο δεν έλεγα ότι θέλω. Κατά τ αλλά κούραση, νύστα μηδέν όρεξη για συναναστροφή, έντονα όνειρα, πόνος στο στήθος. Τα γνωστά ωραία πριν την περίοδο. Αναμένω την Πέμπτη +- 1

Έχω βγάλει από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω μείνει έγκυος πάντως 😂

Εεεεε δν θα χτυπήσεις κανένα τεστακι την Τετάρτη;; 🤭🤭🤭🤭

Αχχχχ πόσο εύχομαι να είσαι και να μας πεις τα ευχάριστα... 

Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια μου σήμερα έχω αρκετά πονακια αριστερά και μαντέψτε ποια έκανε τεστ ωορρηξιας για να της λυθεί η περιέργεια... 🙋🏻‍♀️.... Χαχαχαχαχα... Και νομίζω ότι σήμερα - αύριο είμαι η μέρες μου... 🙄🙄 Για πείτε και εσείς πως σας φαίνεται... 

IMG_20241102_221255.jpg

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια μου σήμερα έχω αρκετά πονακια αριστερά και μαντέψτε ποια έκανε τεστ ωορρηξιας για να της λυθεί η περιέργεια... 🙋🏻‍♀️.... Χαχαχαχαχα... Και νομίζω ότι σήμερα - αύριο είμαι η μέρες μου... 🙄🙄 Για πείτε και εσείς πως σας φαίνεται... 

IMG_20241102_221255.jpg

Μου φαίνεται ότι σήμερα μέχρι Τετάρτη ΕΠΑΦΕΣ 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

IMG_20241102_221255.jpg

Ωωω σήμερα αύριο μεθαύριο επαφές σιιιιιγουρα

Ξέρεις γούστου γουτσου 😂🥰

στις πριν 12 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Τρεχα για χοριακη κατι γινεται εδω.. εχει αχνη γραμμουλα αλλα φαινεται. Με το καλο μα ερθει το μωρακι ❤️❤️❤️❤️❤️

@marinamanoulitsaΤέλεια η γραμμουλα σουυ, περιμένουμε νεα σου❤️❤️❤️ 

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς που κάνετε τεστ ωορρηξίας ποια μάρκα χρησιμοποιείτε? Εμένα ο κύκλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός έπαιζε από 26 - 33 μέρες περίπου οπότε έπαιρνα παλιά της hometest αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα ποτέ το peak όπως και τα αντίστοιχα εγκυμοσύνης με χοριακη πάνω από 200 ήταν ναι μεν θετικά αλλά με αχνη γραμμη. Κάτι κάνω λάθος? Τι να πω..

Σήμερα τελικα αδιαθετησα στο ξαφνικό 26η μέρα ότι να ναι πάλι είναι δηλαδή και έλεγα δεν θα ξανά μπω στη διαδικασία για τεστακια γιατί με αγχωνουν πολύ, τώρα μπήκα πάλι στον πειρασμό με τον ανώμαλο κύκλο που έχω.. άντε να δούμε στον επόμενο μήνα τώρα..

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς που κάνετε τεστ ωορρηξίας ποια μάρκα χρησιμοποιείτε? Εμένα ο κύκλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός έπαιζε από 26 - 33 μέρες περίπου οπότε έπαιρνα παλιά της hometest αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα ποτέ το peak όπως και τα αντίστοιχα εγκυμοσύνης με χοριακη πάνω από 200 ήταν άχνα. Κάτι κάνω λάθος? Τι να πω..

Σήμερα τελικα αδιαθετησα στο ξαφνικό 26η μέρα ότι να ναι πάλι είναι δηλαδή και έλεγα δεν θα ξανά μπω στη διαδικασία για τεστακια γιατί με αγχωνουν πολύ, τώρα μπήκα πάλι στον πειρασμό με τον ανώμαλο κύκλο που έχω.. άντε να δούμε στον επόμενο μήνα τώρα..

Εγώ αυτά έπαιρνα τα home  εγκυμοσύνης, ωορρηξιας τα εγκυμοσύνης και εμενα με χοριακη 213 ήταν αχνό έτσι είναι αυτά τα τεστ αργούν να σκουραίνουν δεν έκανες κάτι λάθος εσύ 

εγώ έβρισκα την ωορρηξια μου με αυτά και έμεινα και έγκυος σκέψου είχα θετικό τεστ 22-23 ημέρα του κύκλου και έμεινα έγκυος ☺️ 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ αυτά έπαιρνα τα home  εγκυμοσύνης, ωορρηξιας τα εγκυμοσύνης και εμενα με χοριακη 213 ήταν αχνό έτσι είναι αυτά τα τεστ αργούν να σκουραίνουν δεν έκανες κάτι λάθος εσύ 

εγώ έβρισκα την ωορρηξια μου με αυτά και έμεινα και έγκυος σκέψου είχα θετικό τεστ 22-23 ημέρα του κύκλου και έμεινα έγκυος ☺️ 

Εγώ με τα τεστ ωορρηξίας είχα στην αρχή πολύ πολύ αχνο μετά ήταν όλο και πιο σκούρο αλλά ποτέ δεν το είδα ίδιο με τη γραμμή ελέγχου που λένε και μετά αρνητικό για αυτό αναρωτιέμαι.. πάλι βέβαια ουσιαστικά στο περίπου έβρισκα ωορρηξία.. αχ και συ χαλια κύκλο? Πολύ αργά αλλά αφού το πετύχατε αυτό έχει σημασία...

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Εγώ με τα τεστ ωορρηξίας είχα στην αρχή πολύ πολύ αχνο μετά ήταν όλο και πιο σκούρο αλλά ποτέ δεν το είδα ίδιο με τη γραμμή ελέγχου που λένε και μετά αρνητικό για αυτό αναρωτιέμαι.. πάλι βέβαια ουσιαστικά στο περίπου έβρισκα ωορρηξία.. αχ και συ χαλια κύκλο? Πολύ αργά αλλά αφού το πετύχατε αυτό έχει σημασία...

Μπορείς να δοκιμάσεις τα ψηφιακά τα clearblue. Είναι ακριβά, αλλά εγώ τα έπαιρνα από ηλεκτρονικά φαρμακεία σε κάπως πιο προσιτή τιμή. Εκείνα σου βγάζουν το χαμογελάκι και ξεμπέρδεψες. Δεν χρειάζεται να ερμηνεύεις γραμμές. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις τα ψηφιακά τα clearblue. Είναι ακριβά, αλλά εγώ τα έπαιρνα από ηλεκτρονικά φαρμακεία σε κάπως πιο προσιτή τιμή. Εκείνα σου βγάζουν το χαμογελάκι και ξεμπέρδεψες. Δεν χρειάζεται να ερμηνεύεις γραμμές. 

Σ ευχαριστώ!! τα είχα δει και αυτά αλλά είναι όντως ακριβά και δεν τα δοκίμασα ποτέ γιατί με τον ασταθή κύκλο που έχω μπορεί να χρειαστώ πολλά άλλα ίσως τα δοκιμασω σε έναν κύκλο να δω πως θα πάει.. καλα εννοείται από ηλεκτρονικό φαρμακείο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...