Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι..

Εγώ δυστυχώς αδιαθέτησα σήμερα..

Εδώ και 6 μήνες που προσπαθούμε για παιδάκι ενώ έχουμε επαφές στις γονιμες μερες δεν τα έχουμε καταφέρει.. 

κάναμε όλες τις εξετασεις που μας υπεδειξε ο γυναικολόγος μου βγήκαν ολες καλές και παρόλαυτα δεν ξερω τι πάει λαθος..!

κάτι διαβασα πως ακομα κι αν γινεται κανονικα η ωορηξια αν τα επιπεδα προγεστερονης ειναι χαμηλα δεν μπορει να επιτευχθει εγκυμοσυνη..

γνωρίζει καμία κοπέλα κατι σχετικά με αυτο.; 

Την προγεστερόνη μπορείς να την ελέγχεις με μια απλή εξέταση αίματος δεν είναι τίποτα και με χαπι διορθώνεται αν είναι χαμηλά 

Έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο να κοιτάξεις τις ορμόνες σου ; Αν θυμάμαι καλά έχεις πολυκυστικες 

Δοκίμασε και τεστ ωορρηξίας γιατί μπορεί να κάνεις λάθος για το πότε έχεις ωορρηξία 😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Naty_γιατί να χασεις αυτον τον κυκλο? Βρηκες το πικ, κρίμα είναι. Κάνε τις επαφές σου και ότι γινει!

Τελειωσαμε την αυχενικη. Ολα καλά. Μας παίδεψε λίγο, φυγαμε, περπατήσαμε, ξανά γυρισαμε. Αγχωθηκα εγώ σκεφτόμουν ότι δεν έβρισκε ο γιατρός ρινικο οστό αλλά ολα καλά τελικά. Απλά ήταν σε θέση π δ μπορούσε να τα μετρήσει ολα όπως ηθελε.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_γιατί να χασεις αυτον τον κυκλο? Βρηκες το πικ, κρίμα είναι. Κάνε τις επαφές σου και ότι γινει!

Τελειωσαμε την αυχενικη. Ολα καλά. Μας παίδεψε λίγο, φυγαμε, περπατήσαμε, ξανά γυρισαμε. Αγχωθηκα εγώ σκεφτόμουν ότι δεν έβρισκε ο γιατρός ρινικο οστό αλλά ολα καλά τελικά. Απλά ήταν σε θέση π δ μπορούσε να τα μετρήσει ολα όπως ηθελε.

Μπράβο κορίτσι μου! Υπέροχα νέα! Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου τώρα και με το καλό ❤️❤️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Μπράβο!! Με το καλό τα επόμενα 🥰

Αχ δεν ξέρω μωρέ.. ααααν δεν είναι κάτι καλό στις εξετάσεις να το διακινδυνεψω; Απ' την άλλη ένα μόνο χρειάζεται για να πάνε όλα καλά.. μπορεί να είμαστε τυχεροί

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Άτιμο ένστικτο....Στο οξειδωτικό στρες δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα, γιατί έχει τέλεια και όχι κόμμα; Τι σημαίνει;

Screenshot_2024-11-20-12-08-31-368_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

Εμείς το οξειδωτικό στρες δεν το είχαμε κάνει οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω 

εμείς κατακερματισμό είχαμε κάνει αλλά εκεί που πήγαμε να το κάνουμε έχει άλλη μέθοδο το εργαστήριο και το βγάζει διαφορετικά τα ποσοστά 

κάνατε και καλλιέργεια ;

Ας ανάρρωση ο άντρας σου με το καλό και θα τα δείτε 

στο ελενα πότε έχεις ραντεβού ; Σίγουρα εκεί θα πάρεις πιο πολλές απαντήσεις για το θέμα τον αποβολών αν φταίει αυτό 

στις Just now, ο/η Elk είπε:

Εμείς το οξειδωτικό στρες δεν το είχαμε κάνει οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω 

εμείς κατακερματισμό είχαμε κάνει αλλά εκεί που πήγαμε να το κάνουμε έχει άλλη μέθοδο το εργαστήριο και το βγάζει διαφορετικά τα ποσοστά 

κάνατε και καλλιέργεια ;

Ας ανάρρωση ο άντρας σου με το καλό και θα τα δείτε 

στο ελενα πότε έχεις ραντεβού ; Σίγουρα εκεί θα πάρεις πιο πολλές απαντήσεις για το θέμα τον αποβολών αν φταίει αυτό 

Ναι κάναμε και καλλιέργεια, δεν σας το έστειλα γιατί ήταν όλα καλά (αρνητικό σε όλα).

Στο Έλενα έχω στις 28 του μήνα αλλά ευελπιστώ ότι θα έχει πάει νωρίτερα σε κάποιον ουρολόγο να μας πει...

Κορίτσια από Αθήνα εχετε κάποιον να προτείνετε; Η μήπως μπορούμε και στον Λυμπερόπουλο να ζητήσουμε ραντεβού να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα;

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια, νομίζω βρήκα το θετικό ίσως να θέλει ένα Τσικ λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω το πολύ μέχρι Παρασκευή θα χω κάνει ωορρηξία. Νιώθω και λίγα πονάκια. Αν λάβω 1η μέρα περιόδου όχι τα καφέ αλλά κανονική ροή σήμερα είμαι 15η μέρα του κύκλου. 

Από τις εξετάσεις του συντρόφου βγήκε μόνο το σπερμοδιαγραμμα, το οποίο απ' ότι είδα φαίνεται καλό, αναμένουμε κατακερματισμό και pcr καλλιέργεια. 

Γαμωτι πάει αυτός ο κύκλος μάλλον δεν προλαβαίνουμε επαφή πριν να βγουν οι εξετάσεις.. 

Πάντως βρήκα την ωορρηξία χαχα

IMG_20241120_135821.jpg

Αααα μαζί είμαστε εμείς πάνω κάτω στην ωορρηξία, εγώ είμαι λίγο πιο αχνή σήμερα, αύριο πιστευώ είναι το πικ  μου.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ναι κάναμε και καλλιέργεια, δεν σας το έστειλα γιατί ήταν όλα καλά (αρνητικό σε όλα).

Στο Έλενα έχω στις 28 του μήνα αλλά ευελπιστώ ότι θα έχει πάει νωρίτερα σε κάποιον ουρολόγο να μας πει...

Κορίτσια από Αθήνα εχετε κάποιον να προτείνετε; Η μήπως μπορούμε και στον Λυμπερόπουλο να ζητήσουμε ραντεβού να μιλήσουμε για τα αποτελέσματα;

Εγώ θα σου πρότεινα τον Μακαρούνη.. τον θεωρώ πρώτον υπέροχο άνθρωπο και δεύτερον εξαιρετικό γιατρό.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια, νομίζω βρήκα το θετικό ίσως να θέλει ένα Τσικ λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω το πολύ μέχρι Παρασκευή θα χω κάνει ωορρηξία. Νιώθω και λίγα πονάκια. Αν λάβω 1η μέρα περιόδου όχι τα καφέ αλλά κανονική ροή σήμερα είμαι 15η μέρα του κύκλου. 

Από τις εξετάσεις του συντρόφου βγήκε μόνο το σπερμοδιαγραμμα, το οποίο απ' ότι είδα φαίνεται καλό, αναμένουμε κατακερματισμό και pcr καλλιέργεια. 

Γαμωτι πάει αυτός ο κύκλος μάλλον δεν προλαβαίνουμε επαφή πριν να βγουν οι εξετάσεις.. 

Πάντως βρήκα την ωορρηξία χαχα

IMG_20241120_135821.jpg

Εγώ στην  θέση σου θα είχα επαφές γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και ειδικά αφού βρήκες την ωορρηξία σου.. Δεν θα είναι ακόμα πιο κρίμα, να βγουν και οι άλλες εξετάσεις και να είναι όλα καλά ( που το εύχομαι!), οπότε ίσως να πάει άδικα χαμένος αυτός ο κύκλος...

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έλλη ο άντρας σου υπέρηχο όρχεων έχει κάνει?εμένα στον υπέρηχο φάνηκε κ κάναμε χειρουργείο 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Έλλη ο άντρας σου υπέρηχο όρχεων έχει κάνει?εμένα στον υπέρηχο φάνηκε κ κάναμε χειρουργείο 

Οχι κορίτσι μου. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με δικές του εξετάσεις και αυτό έπειτα από δική μου πρωτοβουλία 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Οχι κορίτσι μου. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με δικές του εξετάσεις και αυτό έπειτα από δική μου πρωτοβουλία

Καλό θα ήταν να κάνετε κ έναν υπέρηχο... κρίμα για τν γιατρό που δεν σ είπε...

Εγώ μετά τον χρόνο προσπαθειών που πήγα γυναικολόγο Μ είπε ξεκινάμε πάντα από τον άντρα...

Υπέρηχο κ σπερμοδιαγραμμα...κ μετά εμένα...

Εσείς κ όλας μετά από τόσες αποβολές απορώ πως δεν σ είπε...

στις πριν 15 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Καλό θα ήταν να κάνετε κ έναν υπέρηχο... κρίμα για τν γιατρό που δεν σ είπε...

Εγώ μετά τον χρόνο προσπαθειών που πήγα γυναικολόγο Μ είπε ξεκινάμε πάντα από τον άντρα...

Υπέρηχο κ σπερμοδιαγραμμα...κ μετά εμένα...

Εσείς κ όλας μετά από τόσες αποβολές απορώ πως δεν σ είπε...

Έτσι είναι! Και εμείς μετά από ένα χρόνο προσπαθειών η γυναικολόγος μου είπε για κάποιες εξετάσεις απλές γυναικολογικές δικές μου ότι μπορούμε να αρχίσουμε και εννοείται να γίνουν σπερμοδιάγραμμα, αιματολογικές και υπέρηχος οσχέου στον άντρα γιατί είναι και οι μοναδικές στην ουσία που έχει να κάνει αυτός & οι πιο εύκολες. Μετά αν δεν βρεθεί κάτι πιάνεις τη γυναίκα και πιο βαθιά θέματα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλόοοο το μωράκι σας 🧿

σας είπε φύλλο ; Είδε τίποτα ο γιατρός ;

@Elli13 κι εγώ τον Μακαρουνη προτείνω...όμως το ποσοστό να ξέρει δεν είναι τόσο φοβερό..το 24% ...ο γιατρός βέβαια θα σ πει...είναι μέτριο..εμένα του άντρα μου ήταν 47 αλλα με βιταμίνες κ αντιβίωση γτ υπήρχε κ μικρόβιο έστρωσε...

στις On 19/11/2024 at 8:31 ΠΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ βρε Ελπίδα μου!!! Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!! Πραγματικά δε νομίζω πως έχω άλλο τρόπο ούτε όρεξη πια να της πω τι νιώθω. Χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους και σε διαφορετικές στιγμές. Βαρέθηκα! 

Ούτε με τον πατέρα της Ισμήνης-Μαρίας θέλω να ασχοληθώ. Μέχρι το καλοκαίρι που θα γυρίσει θα δείξει τότε πως θα είμαστε! 

Έχεις κάθε δικαίωμα να βάλεις όρια και να προφυλάξεις τον εαυτό σου από καταστάσεις που σε εξαντλούν.Όσο για τον πατέρα της Ισμήνης-Μαρίας, ίσως είναι σοφό να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν τον χρόνο τους. Μερικές φορές, η απόσταση και η παύση δίνουν την ευκαιρία να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να νιώσεις πώς θέλεις να τα διαχειριστείς.

Η αγωνία και η κούραση που νιώθεις είναι ανθρώπινη, και είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η ψυχική σου υγεία και ευεξία είναι προτεραιότητα. Αν έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε στηρίζουν ή σε καταλαβαίνουν, μην διστάσεις να στραφείς σε αυτούς. Να μιλήσεις μαζί τους κάπου ανέφερες για την δεύτερη μαμά . Και αν χρειάζεσαι απλώς έναν χώρο για να εκφραστείς, εδώ θα είμαι. Μπορείς να μου στείλεις και προσωπικά ώστε να μιλήσουμε καλύτερα. 

Θυμήσου: είναι εντάξει να αφήνεις πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις και να εστιάζεις σε ό,τι σου φέρνει γαλήνη. Δίνε στον εαυτό σου την ίδια φροντίδα που προσφέρεις στους άλλους. Σου αξίζει.

στις On 19/11/2024 at 8:20 ΠΜ, ο/η ds150e είπε:

σωστο, την εχει πατησει φιλη μου σε σπερματεγχυση, βιαζοταν να δει το αποτελεσμα και ειχε ψευδως θετικο απο την οβιτρελ και εφαγε χοντρη απογοητευση μερικες ημερες μετά που ηρθαν οι ρωσσοι...

Καλά εγώ είμαι η τρελή της υπόθεσης έκανα τεστ για να είμαι σίγουρη ότι έφυγε η ορμόνη 🫣 οπότε μετά εάν θα έβλεπα θετικό θα ήξερα ότι είναι το θετικό . 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❣️

Εγώ κορίτσι μου έχω ΠΗΤ 16-19 Μαΐου 

Αχ 16.05.2023 είχα εγώ.. τον κύριο από εδώ τον έπιασα 23.08 ☺️🫣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Ααα ωραία αφού η καλλιέργεια ήταν καλή εμένα είχε μικρόβιο ο δικός μου 

εγώ από Αθήνα δεν ξέρω να σου πω δεν μένω εκεί 😊

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Πόσων εβδομάδων είσαι;

Καλησπέρα,είμαι 4 και 6 θεωρητικά. Πήγα σήμερα στο γιατρό αλλα προβληματίστηκα.Είδαμε σακο και λεκιθικό ασκό, αλλα είπε είναι λίγο μικρός ο ασκός, θα δείξει... Μπορεί να είναι και νωρίς λεει  🙏. Σε μια εβδομάδα θα με δει παλι, να δουμε πως θα παει..

στις πριν 9 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα,είμαι 4 και 6 θεωρητικά. Πήγα σήμερα στο γιατρό αλλα προβληματίστηκα.Είδαμε σακο και λεκιθικό ασκό, αλλα είπε είναι λίγο μικρός ο ασκός, θα δείξει... Μπορεί να είναι και νωρίς λεει  🙏. Σε μια εβδομάδα θα με δει παλι, να δουμε πως θα παει..

Είσαι αρκετά νωρίς!!!μια χαρά είναι για την εβδομάδα σου

στις πριν 10 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια 49.1 η μοριακή!!! 

Την Δευτέρα 2/12 μου είπα να κάνω μια χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!!

τέλεια διπλασιάστηκε!! πάμε δυνατά 🙏

στις πριν 12 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου ! 🤰🥳

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntina93 είπε:

Υπέροχα!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κοπέλα μου!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας. Είναι πολύ δύσκολο αυτ΄ο που έχεις να διαχειριστείς για να έχεις κι από πάνω το βάρος του σχολείου, τα βλέμματα συναδέλφων κτλ... Όπως σου έγραψαν και τα κορ΄ιτσια, ο γιατρός σου μπορεί να σου γράψει κανονικά όσες μέρες χρειάζεσαι. Θα μπορούσε να σου γράψει ως είθισται 15 μέρες για την απόξεση και μετά άλλες 15 για "επιπλοκές λόγω απόξεσης". Κι η πρωτοβάθμια δεν πρ΄΄οκειται να ασχοληθεί περαιτέρω. Αν χρειαστεις κι άλλες μέρες πέρα από αυτές, θα σου πρότεινα να βάζεις 3 αναρρωτικές (Δευτέρα- Τετάρτη) και 2 κανονικές (Πέμπτη- Παρασκευή) γιατί έτσι δε μετράνε τα σαββατοκύριακα. Το θεωρώ αδύνατο να υπάρξει διευθυντής που να μην εγκρίνει άδεια για τόσο σοβαρό λόγο! Έχεις κι από μένα μια αγκαλιά και μια ευχή να έρθει πολύ γρήγορα ξανά αυτό που τόσο ποθείτε!❤️
    • Έκλαψα με το τελευταία των Μοϊκανών... 🤣Ετσι το βλέπω να το παθαίνω εγώ με τα γεννητούρια...   Τέλεια δουλειά για άλλη μια φορά το πινακάκι σου! Με το καλό τα νινάκια μας 😍
    • @synnefaki79 κορίτσι μου να πάρεις όσο χρόνο χρειαστεί. Και γω τ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο όταν έχεις περάσει πολλά για να έρθει και δ είσαι σίγουρη αν θα έρθει κ ποτε ξανά. Εχεις ενα επιπλεον αγχος. Να θρηνησεις για την απωλεια σου όπως της αξίζει. Μην βιαστεις να δείξεις ότι είσαι καλά ενώ δ είσαι. Ένα χρόνο και κάτι και ούσα πάλι εγκυος δ υπάρχει μέρα που να μην κοίταξα τ βιντεακι από τ υπερηχο π έχω από εκείνο τ μωρακι π εφυγε άδικα. Περιμένω μωρο κ όταν βλέπω μωρακι στην ηλικία π θ ήταν κ τ προηγ μωρο δ γίνεται να μη σκέφτομαι ότι τώρα θα ήταν τόσο κ τ δικό μου. Κάθε μωρό π ερχεται είναι μοναδικο. Φρόντισε τον εαυτό σου να αναρρωσεις σωματικα και σιγά σιγά θα αναρρωσει κ η ψυχή σου. Πάντα θα σε πονάει η απώλεια αυτή. Αλλά μέσα από την ψυχή μ σ εύχομαι να ρθει ένα μωρακι που θα την απαλύνει.
    • Επίσης ξέχασα να σχολιάσω την ημερομηνία.... Τι ωραία!!! Στρογγυλή, στρογγυλή.... 20 Νοεμβρίου 2024 💙 Υπ΄΄εροχη!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...