Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, εγώ αυριο έχω πρωτη φορά γιατρο κ εχω τρελό άγχος! Το Σαββατο η χοριακή ήταν 1700! Λογικά δε θα δούμε και τιποτα αλλα είπε να πάω.🙏

Θα δείτε σάκο κορίτσι μου και ίσως λεκιθικο ασκό για την ώρα μετά στο δεύτερο ραντεβού θα ακούσετε την καρδούλα του 😊 με το καλό ! Θα περιμένουμε νέα σου 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι εσύ πότε έχεις πητ; εκανα ομάδα μωράκια Ιουλίου αλλά δεν εχει μπει καμία 😩

Καλημέρα κορίτσια ❣️

Εγώ κορίτσι μου έχω ΠΗΤ 16-19 Μαΐου 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Σήμερα είμαι 6η ή 7η dpo.. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά έχω τόση μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.. Εννοείται θα ξεκινήσω τα τεστ, μην κοροιδευομαστε 🤣🤣

Επίσης μετράω τις ώρες για αύριο που θα βγουν τα αποτελέσματα από το σπέρμα. Μια παράνοια, ξέρω.. το ένα δεν συνάδει με το άλλο αλλά εγώ την έχω αποδεχτεί την τρέλα μου 😁

Περιμένω το τεστ 🧐🧐🧐🧐 

Έχω βγάλει το μεγενθυτικο μου φακό 🧐

στις πριν 12 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, εγώ αυριο έχω πρωτη φορά γιατρο κ εχω τρελό άγχος! Το Σαββατο η χοριακή ήταν 1700! Λογικά δε θα δούμε και τιποτα αλλα είπε να πάω.🙏

Πόσων εβδομάδων είσαι;

Καλημέρα κορίτσια κατάλαβα ωορρηξία Κυριακή όπου είχαμε επαφές και από εχθές έχω μια ζάλη....αρχίζω ήδη να ψάχνω συμπτώματα 🤣

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Εγώ σήμερα πάω για αυχενικη κ ελπίζω να πάει καλά να φύγει και αυτό το άγχος.

Να πάνε όλα καλά εύχομαι!καλά αποτελέσματα 🙏 💝 

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Εγώ σήμερα πάω για αυχενικη κ ελπίζω να πάει καλά να φύγει και αυτό το άγχος.

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, εύχομαι να είναι όλα τέλεια ♥️ Να μας ενημερώσεις 🙏🙏

@marinamanoulitsa 7-8η μτω αν είχα θετικό τεστ θα ήταν θαύμα 😅. Έχω ακόμα δρόμο αλλά έτσι τα ξεκινάω από νωρίς γιατί είμαι ανυπόμονη, παρόλο που ξέρω το αποτέλεσμα 

@Θέτις Κ. πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός κορίτσι μου ❤️ πλησιάζετε σιγά σιγά..με το καλό να τον κρατήσετε στην αγκαλιά σας ❤️ 

@ntina93 περιμένουμε την χοριακή σου κοπέλα μου! Καλό διπλασιασμό να έχεις!

@Elli13 περαστικά στον άντρα σου!Καλη ανάρρωση και καλά αποτελέσματα με το σπερμοδιάγραμμα!

μπήκα και εγώ σε γόνιμο παράθυρο, θα ξεκινήσω τα τεστ αύριο μεθαύριο..έφυγε η μουντίλα και ήρθε ξανά η ανυπομονησία και η αισιοδοξία..

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ήρθε κιόλας η αυχενική; Μπράβο ! 
κορίτσι μου καλά αποτελέσματα να έχετε ένα υγιές μωράκι θα περιμένουμε νέα σου ! 🧿

@anna_30 άργησα να ανταποκριθώ στη σκέψη σου 😂

Καλημέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα να διαβάζω όσα έχω χάσει αλλά δεν τελείωσα, ένα θετικό τεστ έχω δει μέχρι στιγμής, να δω και τα υπόλοιπα και μετά θα αρχίσω να σχολιάζω!!

Εγώ επειδή μετά το εξωμήτριο έχω χεστεί πάνω μου και αν θυμάστε την ιστορία παραλίγο να πεθάνω στο πλοίο, αποφασίσαμε με το σύζυγο να μετακομίσουμε άμεσα Αθήνα... Για να νιώθω τη στεριά, πρόσβαση σε περίθαλψη, χειρουργεία, αληθινούς γιατρούς κτλ... Και χάθηκα γιατί με το που επέστρεψα στο νησί μετά την ανάρρωση, άρχισα να κανονίζω τα της μετακόμισης. Πώληση επίπλων κ συσκευών, δουλειές, βιογραφικά, να ετοιμαστεί το σπίτι εκεί κλπ. Χριστούγεννα η μετακόμιση, και τότε θα ξαναρχίσουμε προσπάθειες. Δεν έχω συνέλθει καλά, φοβάμαι πολύ την εγκυμοσύνη και ενδεχόμενο εξωμήτριο ξανά. Ελπίζω όσο λείπω, σ εσάς να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα κ να είστε όλες καλά!!!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Ξεκίνησα να διαβάζω όσα έχω χάσει αλλά δεν τελείωσα, ένα θετικό τεστ έχω δει μέχρι στιγμής, να δω και τα υπόλοιπα και μετά θα αρχίσω να σχολιάζω!!

Εγώ επειδή μετά το εξωμήτριο έχω χεστεί πάνω μου και αν θυμάστε την ιστορία παραλίγο να πεθάνω στο πλοίο, αποφασίσαμε με το σύζυγο να μετακομίσουμε άμεσα Αθήνα... Για να νιώθω τη στεριά, πρόσβαση σε περίθαλψη, χειρουργεία, αληθινούς γιατρούς κτλ... Και χάθηκα γιατί με το που επέστρεψα στο νησί μετά την ανάρρωση, άρχισα να κανονίζω τα της μετακόμισης. Πώληση επίπλων κ συσκευών, δουλειές, βιογραφικά, να ετοιμαστεί το σπίτι εκεί κλπ. Χριστούγεννα η μετακόμιση, και τότε θα ξαναρχίσουμε προσπάθειες. Δεν έχω συνέλθει καλά, φοβάμαι πολύ την εγκυμοσύνη και ενδεχόμενο εξωμήτριο ξανά. Ελπίζω όσο λείπω, σ εσάς να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα κ να είστε όλες καλά!!!

Καλή αρχή στη νέα σας ζωή κορίτσι μου! Έχεις δίκιο να φοβάσαι, πάρε τον χρόνο σου και μόλις νιώσεις έτοιμη ξεκινάς πάλι. Είναι πολύ όμορφο να ξαναρχιζεις σε νέες βάσεις με ανανεωμένη ψυχολογία 😊😊

Κορίτσια καλημέρα!

Εχθές επιτέλους πήρα στα χέρια μου τα πολυπόθητα φάρμακα.. και εννοείται δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω τη διαδικασία. Με έχουν αγχώσει και λίγο απο τη δουλειά γιατί μου λένε συνέχεια πότε θα πάρεις την άδεια σου και πότε θα πάρεις την άδεια σου λες και ξέρω ακριβώς πότε θα πάω για ωοληψία και εμβρυομεταφορά.. πφ! ελπίζω να ρθουν όλα βολικά χωρίς να αγχωθώ περισσότερο απο όσο χρειάζεται. 

@kokkinoskoufitsa σε είχα στη σκέψη μου όλο αυτό τον καιρό κορίτσι μου και ότι θα σου έστελνα προσωπικό μνμ για να δω τι κάνεις. Χαίρομαι που είσαι καλά και που κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας..!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλή αρχή να έχετε στο νέο σας σπίτι μεγαλη απόφαση να φεύγεις απο το νησί  (φαντάζομαι πώς θα είναι η καταγωγή σας από εκεί )αλλά είναι για καλό σκοπό εύχομαι αυτήν την φορά να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου και να έρθει ένα υγιές μωράκι σύντομα 🥰

Καλημέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες εύχομαι..

Εγώ δυστυχώς αδιαθέτησα σήμερα..

Εδώ και 6 μήνες που προσπαθούμε για παιδάκι ενώ έχουμε επαφές στις γονιμες μερες δεν τα έχουμε καταφέρει.. 

κάναμε όλες τις εξετασεις που μας υπεδειξε ο γυναικολόγος μου βγήκαν ολες καλές και παρόλαυτα δεν ξερω τι πάει λαθος..!

κάτι διαβασα πως ακομα κι αν γινεται κανονικα η ωορηξια αν τα επιπεδα προγεστερονης ειναι χαμηλα δεν μπορει να επιτευχθει εγκυμοσυνη..

γνωρίζει καμία κοπέλα κατι σχετικά με αυτο.; 

@Elli13κορίτσι μου νομίζω ότι δεν είναι τέλειο αλλά δ είναι κ χαλια. Πιθανόν αυτό να οφείλεται για τις αποβολες αλλά μπορεί να σ δώσει και υγιή κυηση, όπως κ ειχες. Είναι κάπου στη μέση από ότι καταλαβαίνω. Οπότε συνεχιζεις τις προσπαθειες κ ειναι κάτι σαν ρωσικη ρουλέτα.

@melitiniღ κορίτσι μου όλα τέλεια εύχομαι να σου πάνε! Και να σε προλαβει τ νινι πριν να πας για εξωσωματικη. Τώρα περιμενεις περιοδο για να δεις ποτε θα ξεκινησεις την αγωγη?

@kokkinoskoufitsa πολύ μεγάλη απόφαση κορίτσι μου! Οι δουλειές σας το επιτρέπουν μια τέτοια μετακίνηση? Αφού βρηκατε σπιτάκι θα τακτοποιηθειτε κ θα είστε μια χαρά. Καλή αρχή στη νέα σας ζωή και ο νέος χρόνος π ερχεται να σας φέρει μόνο ευχαριστα γεγονοτα!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Άτιμο ένστικτο....Στο οξειδωτικό στρες δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα, γιατί έχει τέλεια και όχι κόμμα; Τι σημαίνει;

Screenshot_2024-11-20-12-08-31-368_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

Κοίτα η συγκέντρωση είναι χαμηλή αλλά γονιμοποιεί μια χαρά...αφού μένεις έγκυος εύκολα...τώρα αυτό με την κατάτμηση νομίζω ότι διορθώνεται!!!! Με βιταμίνες κλπ;;; Δεν είμαι σίγουρη κιόλας....δεν είχαμε τέτοιο θέμα εμείς!αλλά από ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Άτιμο ένστικτο....Στο οξειδωτικό στρες δεν καταλαβαίνω το αποτέλεσμα, γιατί έχει τέλεια και όχι κόμμα; Τι σημαίνει;

Screenshot_2024-11-20-12-08-31-368_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

Κορίτσι καλήμερα. Είχαμε ακριβώς τα ίδια θέματα σε κατακερματισμό κ οξειδωτικό κ έπειτα από επίσκεψη σε ανδρολόγο βρέθηκε κιρσοκήλη κ στις 2 πλευρές κ έκανε εγχείρηση. Αν δεν υπήρχε η κιρσοκήλη θα έπαιρνε συμπληρώματα γιατί κ τα δύο διορθώνονται. Για την συγκέντρωση είναι κάτω από όριο, αλλά δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί δεν είχαμε θέμα με σε αυτό. Σου προτείνω να πάει ο σύζυγος σε ουρολόγο-ανδρολόγο κ να τον εξετάσει κ θα σας πει αυτός πως θα κινηθείτε 😊

@Diwni σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ναι! τώρα περιμένω την περίοδο να ρθει για να αρχίσω τη διαδικασία. Όπως και να ρθει δεν με πειράζει, αρκεί να ρθει! Το έχω πάρει απόφαση για την εξωσωματική οπότε δεν με πειράζει η όλη διαδικασία, ίσα ίσα μου δίνει και πιο σιγουριά πως τουλάχιστον έτσι δεν βαδίζω τελείως στα τυφλά και θα ξέρω πως επιτέλους το σπερματοζωάριο του συζύγου μου θα συναντηθεί με το δικό μου ωάριο. :D 
5 Δεκεμβρίου είναι η αναμονή περιόδου... :ympeace:
@Elli13 δεν ξέρω τπτ σχεδόν απο οξειδοτικό στρες αλλά ο συνολικός αριθμός είναι χαμηλός. Είδα 8 εκατ. ενώ πρέπει να είναι απο 15 και πάνω.. αλλά αφού μένεις έγκυος φυσιολογικά αυτό ίσως είναι και οκ!

Αυτό πάλι δεν είναι παράδοξο; Με τόσο χαμηλή συγκέντρωση να μένω τόσο εύκολα έγκυος;;

Δεν ξέρω τι να πω, προς ώρας δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουμε, λόγω του χειρουργείου. Όταν γίνει καλά θα το συζητήσουμε.

Προσωπικά νιώθω μια ανακούφιση, σε περίπτωση που φταίει ο μέτριος κατακερματισμός για τις αποβολες.. Ίσως επιτέλους πήραμε μια απάντηση. Και θυμίζω ότι ο γιατρός μου ήταν κάθετος, ότι αν υπήρχε θέμα κατακερματισμού δεν θα εμενα έγκυος (είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου τρομάρα του). Γι'αυτό δεν κάναμε δύο χρόνια τώρα την εξέταση και θυμώνω πολύ για αυτό. Ίσως άδικα έχασα 4 μωράκια...

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αυτό πάλι δεν είναι παράδοξο; Με τόσο χαμηλή συγκέντρωση να μένω τόσο εύκολα έγκυος;;

Δεν ξέρω τι να πω, προς ώρας δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουμε, λόγω του χειρουργείου. Όταν γίνει καλά θα το συζητήσουμε.

Προσωπικά νιώθω μια ανακούφιση, σε περίπτωση που φταίει ο μέτριος κατακερματισμός για τις αποβολες.. Ίσως επιτέλους πήραμε μια απάντηση. Και θυμίζω ότι ο γιατρός μου ήταν κάθετος, ότι αν υπήρχε θέμα κατακερματισμού δεν θα εμενα έγκυος (είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου τρομάρα του). Γι'αυτό δεν κάναμε δύο χρόνια τώρα την εξέταση και θυμώνω πολύ για αυτό. Ίσως άδικα έχασα 4 μωράκια...

Παρ΄ολο που έχει χαμηλή συγκέντρωση υπάρχουν σπερματοζωάρια κ για να μείνεις έγκυος χρειάζεται ένα κ να υπάρχει σωστό timing κ απ'οτι φαίνεται κ στην πράξη έσείς το έχετε κ γι αυτό μένεις ΄εύκολα 😉 Τώρα για τις αποβο΄λές αν αυτό το ένα που τα κατάφερε κ γονιμοποίησε το ωάριο έχει θέμα λόγω κατακερματισμ΄ού κ οξειδωτικού τότε ναι μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή (λόγια του ουρολόγου μας).

Οπότε πες τον γιατρό σου ο καθένας στον κλάδο του. Είναι σαν να λέει σαν γυναικολόγος έχεις κακής ποιότητας ωάρια αλλά δεν συνδέονται με αποβολές....

Ναι φυσικά να αναρρώσει ο άνθρωπος κ μετά το βλέπετε!!!!

Κορίτσια, νομίζω βρήκα το θετικό ίσως να θέλει ένα Τσικ λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω το πολύ μέχρι Παρασκευή θα χω κάνει ωορρηξία. Νιώθω και λίγα πονάκια. Αν λάβω 1η μέρα περιόδου όχι τα καφέ αλλά κανονική ροή σήμερα είμαι 15η μέρα του κύκλου. 

Από τις εξετάσεις του συντρόφου βγήκε μόνο το σπερμοδιαγραμμα, το οποίο απ' ότι είδα φαίνεται καλό, αναμένουμε κατακερματισμό και pcr καλλιέργεια. 

Γαμωτι πάει αυτός ο κύκλος μάλλον δεν προλαβαίνουμε επαφή πριν να βγουν οι εξετάσεις.. 

Πάντως βρήκα την ωορρηξία χαχα

IMG_20241120_135821.jpg

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έλλη μου όμως ο κατακερματισμός δεν είναι στο έσχατο σημείο, αν πάρει αντιοξειδωτικά ότι του προτείνει ο γιατρός θεωρώ πως θα τον βοηθήσουν. Θα το συζητήσετε βέβαια όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστούμε πολύ!!! Στις 2/12 έχω ραντεβού για υπέρηχο όπου ευελπιστω να ακούσουμε καρδούλα. Θα είμαι 8 εβδομάδων, επίτηδες το έβαλα τόσο αργά για να μην με φάει η αγωνία. Όχι ότι τώρα δεν με τρώει αλλά λέμε τώρα 😂😂😂
    • Έλα να τα λέμε εδώ κορίτσι μου γιατί στο άλλο δεν απάντησε ξανά εκείνο το κορίτσι. 
    • Καλημέρα κορίτσια έχω ανοίξει θεματακι "ποιες είμαστε στους ίδιους μήνες" ελάτε εκεί να τα λέμε 
    • αν τον βοηθούσε θα τον άφηνα...μετα απο ένα σημείο ξυπνάει... οπότε όχι...θα του δώσω κανένα λούτρινο να εχει στα χέρια μήπως ξεχνιέται...δεν ξερω τι αλλο να κάνω 😂   μπράβο η μπουμπου σου...μια χαρά είναι! αν ο γιατρός λεει ότι είναι εντάξει... εμένα αυτο το μηνα πήρε 250 γρ...αλλα αφου δεν μ είπε κάτι η γιατρός όλα καλά 🤷  θα είναι μοντελακια τα παιδακια μας...😃😉 εμενα λίγο γκρίνια έκανε πάλι την επόμενη μέρα μόνο...ουτε πυρετό ουτε τίποτα...🤷 ας ελπίσουμε να το περάσετε ηρεμα και εσείς!
    • @Elli13 σαν να βλέπω κι εγώ κάτι βρε κορίτσι!  @marinamanoulitsa τι ωραία που απολαμβάνετε την επαφή χωρίς στρες, αυτό είναι πολύ όμορφο!! Εγώ βρε κορίτσια είμαι σε σκέψεις.. συνειδητοποιώ ότι τους προηγούμενους 2 μήνες που ενεργά κάναμε με στόχο εγκυμοσύνη, εγώ μόνο κινούσα κάπως τα νήματα, σε φάση σήμερα θα κάνουμε η του έστελνα όταν επιστρέψει από δουλειά τον περιμένω κλπ. Τώρα ξαφνικά νιώθω ότι με ξενερώνει λίγο αυτό, το ότι εγώ του λέω η τον πλησιάζω. Εκείνος φυσικά σχεδόν πάντα είναι πρόθυμος οταν τον "καλέσω" αλλά γιατί να πρέπει εγώ να του λέω και να μην γίνεται κάπως πιο φυσικά και είτε ο ένας είτε ο άλλος.  Δηλαδή αυτό που καθόμαστε στην τβ το βράδυ και απλά εγώ θα πάω να του δώσω το σήμα με ξενερώνει. Βέβαια αν το κάνει εκείνος σε άλλη φάση μπορεί να φάει άκυρο 😂 Όσο για χθες που πέτυχα θετικό ωορρηξίας ούτε καν, τον πονούσε η κοιλιά κι εμένα το ίδιο και δεν είχαμε καν επαφή έτσι για την απόλαυση ρε παιδί μου. Ε και ξενερωσα και μ' αυτό! Εσείς πώς το διαχειρίζεστε αυτό, ειδικά όταν είστε σε φάση που θέλετε μια εγκυμοσύνη; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...