Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ τι μου θύμησες με το δέντρο....

Πρώτη αποξεση 15 Δεκεμβρίου 2022.

Είχα στολίσει πρώτη φορά με τον καλό μου λόγω της εγκυμοσύνης (τα προηγούμενα χρόνια απλά βαριομασταν). Όταν έχασα το μωράκι εκείνο δεν ήθελα να βλέπω το στολισμένο μας σπίτι, ήθελα να τα σπάσω όλα. Ο άντρας μου, το στήριγμα μου, μου είπε ότι το δέντρο θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει το μωρό μας. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι κρατήσαμε το δέντρο μέχρι το Πάσχα (ναι ναι, ένα στολισμένο δέντρο το Πάσχα και ανάβαμε και τα λαμπάκια παρακαλώ) που έκανα την αυχενική και ήταν όλα καλά. 

Δεκέμβριος 2023 κοιτούσαμε πλέον το δέντρο αγκαλιά με την κόρη μας 🩷🩷

Μέχρι τώρα ελεγα στον άντρα μου δεν έχω δύναμη γ να στολίσω δέντρο 🌲 όλη μέρα με το μωρό είμαι τόσο κουρασμένη...

Μετά από αυτό π διάβασα θα στολίσω 😁🥹  σε ευχαριστώ 🩵🩵🩵 

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Έλλη μου αγαπημένη 🩷

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Μέχρι τώρα ελεγα στον άντρα μου δεν έχω δύναμη γ να στολίσω δέντρο 🌲 όλη μέρα με το μωρό είμαι τόσο κουρασμένη...

Μετά από αυτό π διάβασα θα στολίσω 😁🥹  σε ευχαριστώ 🩵🩵🩵 

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Έλλη μου αγαπημένη 🩷

Γλυκό μου Μαρινακι.... Να στολίσετε και να περάσετε υπέροχα με το μωρούλι σας 🥳🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_Ασε τις εφαρμογες στειλε τα σε μας π εχουμε κανει διατριβή χαχα σιγουρα πικ δ ειναι αυτο το τεστ.

Χαχαχα εννοείται δεν είναι πικ 

Ακόμα θέλει για να σκουρυνει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...